E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni :-) Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
MIvett

2005.07.29. 09:19 -

Üdv mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy isteni süti receptjét, nálunk mindenki imádja:

Ostoros rétes

Hozzávalók: 60dkg finom liszt, só, 2ek. étolaj, 3 tojás sárgája, 6dkg cukor, 4 dl tej, 5dkg élesztő (v.1cs. porélesztő)

Töltelék: 25dkg margarin, 20dkg porcukor, 1cs. vaníliáscukor, 3 ek. kakaópor

Az élesztőt felfuttatjuk, a többi hozzávalóval szépen kidolgozott tésztát készítünk, kb a duplájára kelesztjük. (lágy tésztát kapunk!!!) A töltelékhez a margarint a cukorral, kakaóval jól kikeverjük. 6 részre osztjuk a tésztát, egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelékkel őket, feltekerjük. 3-3 rudat összefonunk, mint a copfot, tetjüket tojással megkenjük. Közepes tűznél sütjük.

Jó étvágyat hozzá! Ivett

"Shane" véleménye és képei a receptről:

Megtaláltam a receptet egy süteménykönyvben, ott megadták a só mennyiséget 1 mokkáskanál.
Amit az indexen is írtam, hogy a fél adag is kirepedt és kifolyt a margarinos-kakós töltelék, de ugyanezt megtette a teljes adag is csak az még a tepsiből is kifolyt, pedig szintén az a könyv írta, hogy egy kb 20x30 cm-es tepsiben kell sütni a kettőt, hogy ne terüljön, hanem felfelé nőjön.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így viselkedik (mármint kifolyik)
Arra gondoltam, ha mégegyszer csinálok teljes adagot, akkor sem csinálok 2 fonatot, hanem csak egyet, vagy esetleg egy négyeset, és ennél nagyobb tepsiben sütöm :)
 

 

Batka véleménye:

No, összegezném az ostoros rétessel kapcsolatos tapasztalatokat, mert nem repedt ki! Úgy tűnik, a beigliforma a titok, így ugyanolyan réteges lett, mint a fonott, csak nem olyan szabálytalanul oszlik el benne a töltelék. 1. Kivételesen grammra pontosan kimértem mindent, a tegnapi próbálkozással ellentétben csak finomlisztet használtam, fél adaghoz 1 tojássárgáját és 1/4 kocka élesztőt tettem. A tészta kézi robotgéppel elég hamar, nagyon szépen összeáll, és elválik a táltól. 2. Alaposan belisztezett felületen kb. 55x30 cm-es téglalapot nyújtottam, rákentem a hideg(!) tölteléket (mert a vajat elfelejtettem kivenni a hűtőből, ezért mikróban megolvasztottam), a két szélét felhajtottam, nehogy kifolyjon a töltelék, és arra merőlegesen felcsavartam, mint a beiglit. Tégla alakú Profis szilikonformába fektettem, a tészta szabad széle felülre került. A tekercs két végét kicsit felfelé kellett hajlítani, mert ahogy emeltem, megnyúlt, de ez nagyon szép mintát adott ki a kész kalácson. 3. A tetejét olvasztott vajjal megkentem, három helyen hústűvel megböködtem. A sütőt 50 fokra melegítettem, kikapcsoltam, itt kb. 40 percet kelt. A sütőajtót nem nyitogattam, csak elindítottam az alsó-felső sütést, és bemelegedéssel együtt 30 perc alatt sült meg.

veruska1974 Előzmény | 2006.06.07. 15:42 - #307

köszönöm szépen julika!találtam egy vajas tésztás receptet,reggel be is gyurtam.fél nap pihentetés után kell megsütni.ha kész,este írok hogy milyen lett!

majorkaj Előzmény | 2006.06.06. 22:09 - #306

Szia Veruska !

Én E. AMrgit receptjei közül a Virslis buci tésztáját ajánlanám neked ehhez a kiflihez. Itt bal oldalonReceptek, E.MArgit receptjei és azon belül keresgélj. Csak egy jó tanács: ha segítségre van szükséged vagy kérdése van akkor érdemesebb az Általános részbe írni, mert ott hamarabb kapsz szerintem segítséget. Remélem tudtam segíteni.Üdv.Julika


veruska1974 Előzmény | 2006.06.06. 21:53 - #305

sziasztok!én most regisztrálrtam.szeretném a segítségeteket kérni!szeretnék sütni olyan kis kifliket aminek a töltelékje pizza krém,sonka,sajt keverék.de nem tudom hogy milyen tésztábol csináljam!tudtok segíteni?

Batka Előzmény | 2006.06.06. 18:20 - #304

Maradék tojásfehérje felhasználása

1. lefagyasztani, míg jobb nem jut eszünkbe
2. madártejet készítek belőlük úgy, hogy a "sodót" pudingporból készítem vagy lisztes vaníliakrémet főzök, hogy abba ne kelljen tojás.
3. Nemrég beírtam a receptek közé egy Amaretto-kekszek és egy Diós-nugátos duchesse névre hallgató sütit.
4. gyümölcskenyér (fehér piskóta-szerűen vagy egész tojás helyett fehérjével)
5. nemrég láttam az indexen egy kókuszcsók receptet, amit mindenki dicsért.

CSOKIS KÓKUSZCSÓK

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
20 dkg cukor
25 dkg kókuszreszelék
1 kiskanál méz
5 dkg liszt
1 citrom reszelt héja
a bevonáshoz: 10 dkg ét tortabevonó

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a mézet + citromhéjat, lisztet + kókuszreszeléket. Sütőpapírral kibélelt tepsibe két megnedvesített teáskanál segítségével a masszából kis halmokat rakunk, a tetejüket csúcsosra formázzuk. Előmelegített sütőben 150 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a vízfürdőn megolvasztott csokiba mártjuk a csúcsukat.

masala Előzmény | 2006.06.06. 16:09 - #303

Sziasztok!

Még nem vagyok netfüggő,de a családom már cikizik.Van egy jó és bevált receptem azoknak,akik nem tudnak mit csinálni a megmaradt tojásfehérjékkel.

Kókuszos resztelt

2odkg vaj/margarin/, 3Odkg liszt, 1odkg porcukor 1/2citrom reszelt héja,2db tojássárgája---összegyúrjuk és kb.23X35-ös tepsibe tesszük,rózsaszínűre sütjük,de nem teljesen készre  /én fel szoktam egy kicsit nyomkodni a tepsi oldalára hogy a lekvár ne égjen oda,és könnyebb legyen mosogatni/

Ha a tészta langyosra hűlt,megkenjük 1odkg baracklekvárral /lehet többel is/és megszórjuk ízlés szerint mazsolával

Most jön a resztelés  /jav.a teflont,mert úgyis mindég lesül egy kicsit,de azért a másik lábast is el lehet mosogatni/

A két tojásból megmaradt fehérje+ a fagyasztóból felolvasztott 8tojásfehérje /lehet 1o feh. is/ 3odkg. kr.cukorral és 1odkg kókuszreszelékkel állandó keverés mellett összefőzzük /közepes lángon/

az átlátszó tojásfeh. valóban fehér lesz és besűrűsödik, ekkor keverünk hozzá 5dkg lisztet----ezt a masszát ráöntjük a lekváros tésztára és újból a sütőbe tesszük,hogy a kókuszos massza szép rózsaszínűre süljön /ez sütőtől is függ,de kb.15-2op./

Kérlek szépen, ne ijedjetek meg tőle,mert csak leírva bonyolult,és olyan egyszerű,anilyen finom. Én is untam már a fehér piskótát és a fehér gyüm.kenyeret

 

 


EmMargit Előzmény | 2006.06.06. 00:51 - #302

Jégkása

Kefíres zsemle tk. lisztből
 
300g tk. tönkölyliszt, 50 g zabkorpa, kb. 3dl kefír, 150g BL-80 liszt,
20 g élesztő, 1kk. cukor, 2 tk. só, 1 tk. sikér.
Ha igényli dagasztáskor még víz. 20 perc dagasztás, 20 perc kelesztés
formázás, kelesztés és sütés.
 

ILDIKO Előzmény | 2006.06.05. 21:37 - #301

KAVES KUGLOF  Marokkoi reci ILDIKO/NL

HOZZAVALOK: 4db tojas,200ml olaj,200gr cukor,1 zacsko vanilias cukor, 1zacsko sutopor,2Tk./lehet ez tobb is/NESCAFE INSTANT 50 ml langyos tejben feloldva,kb.200gr liszt,EZ lehet tobb es kevesebb is.

ELKESZITES:A sutot felmelegiteni es egy kugl.format kikenni vajjal /ez,kb 175gr befogado legyen/ Verd a tojasokat a cukorral a  vanil cukival jo levegosre, kremes allagura. Tedd hozza az olajat es mixeld tovabbra is add hozza a feloldott NESCAFET.A lisztet a sutoporral jolegybe vegyited majd fokozatosan hozzavegyited a tojasos NESCAFES kremhez.OVATOSAN egybedolgozni mert maskent nem marad levegos. A kugl formaba onteni es az elomelegitett sutoben 45.perc alatt aranybarnara sutni.EZ a sutesi ido sutonkent varialodhat!Ha kihult megszorni porcukorral v, csokival,feher csokoval belehet vonni.

kávés kuglóf

 


ILDIKO Előzmény | 2006.06.05. 21:20 - #300

NARANCSOS KUGLOF  Marokkoi reci ILDIKO/NL

HOZZAVALOK:225gr.puha vaj,225.gr cukor,425gr liszt,4db tojas,1.zacsko sutopor,egy pici so,300.ml friss naracsle,egy picike fahej,idb narancs reszelt heja, 1.kuglof foma 25cm.atmeroju,porcukor a meghinteshez.

ELKESZITES:Mixeld a puha vajat a cukorral egybe kremszerure,Melegitsd be a sutot 180.C-ra.A kuglof format kivajazni es lisztezni.A tojasokat mixeld jol egybe.Szitalj egy talba a lisztet, keverd el jol a sutoporral.Egy kulon edegyben a narancslet a lereszlt narancshejjal es a pici fahejjal jol egybe keverjuk.Tedd a fele lisztet a vajas kremhez es utana a fele narancslet.Jol keverd el ezt egybe majd a maradek narancslet es lisztet is add hozza.Jol egybe dolgozni hogy levegos legyen.! Ontsd bele a kivajazott lisztezett kugl.formaba.Sutesi ido kb:50-60.perc. Ha kihult szord meg porcukorral.

narancsos kuglóf

 


ILDIKO Előzmény | 2006.06.05. 21:01 - #299

FAHEJAS CAKE-JES   /Marokkoi reci/ILDIKO/NL

HOZZAVALOK:2oo.gr liszt,2oo.gr olvasztott vaj.2oo.gr cukor,5db tojas, 1.Ek.orolt fahej, 1/2.zacsko sutopor, 1zacsko vanil cukor,

A glazurhoz:1/2 csesze porcukor,citromle, es csak annyi viz hogy sima-fenyes bevonot kapj.

ELKESZITES:Szitald le a lisztet a sutoporral a fahejjal egybe.Melegitsd fel a sutot 2ooC-ra.Mixeld a cukrot a vanil.cukrot es a tojasokat es az olvasztott vajat JO levegosre egybe.Add hozza kicsinyeskent a leszitalt lisztet es mixeld levegosre.A muffinformat vajazd ki v./kuglof/Toltsd meg a teszta masszaval oket es susd meg 15-20 perc alatt./ez a kuglof formanal valtozo mivel vastagabb /Ha kesz vond be a fenti glazuurel v porcukorral hintsd be.

fahéjas muffin

 


EmMargit Előzmény | 2006.06.05. 14:32 - #298

Sziasztok!

Rabim levélben jelentkezett nálam és küldött egy receptet, íme:

Az egyik kedvenc receptem:

Sörkifli:

1 kg liszt,
1 evőkanál só,
1 evőkanál cukor,
2 csomag élesztő,
fél liter tej, 
4 dl olaj.

Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. Az olajat meglangyositjuk. Összegyurjuk a hozzávalókat. Gyengébb tésztát kapunk. Jól kidolgozzuk és kelesztjük. /Nekem kelesztőtálam van, mindent abban
csinálok./ 8 cipót készitünk.
Egyenként kerekre kell nyujtani. Minden lapot nyolc felé vágunk. / 8 db körcikk/
A kifliket lehet tölteni sajttal, kolbásszal, virslivel stb.
A töltelék kb. fél kisujjnyi legyen. A tekerést  a szélesebb külső résznél kezdjük, majd a megformált kifliket kizsirozott tepsibe rakjuk. Egymástól távol, mert meg fognak nőni. Egész felvert tojással megkenjük, a tetejére szezámmagot szórunk, amit előzőleg kevés vizben megáztattunk. A kolbászos tölteléküre nem rakok szezámmagot. Meleg sütőben hamar sül. 
Nekem elég a fele adag, de azt 6 cipóba vágom. Igy apróbbak, hamarabb sülnek, és nagyon gusztusosak.

 


Limara Előzmény | 2006.06.05. 13:30 - #297

Szia Jégkasa!

Én is régóta sütöm ezt a sajtos csigát, uez a recept van meg nekem is, a tésztájához kell még 1 dl tej, ill. a töltelékhez egy késhegynyi pirospaprika vagy pirosarany.

Üdv


jegkasa Előzmény | 2006.06.05. 12:54 - #296

Szia Szuperkeri!

Nem folyik ki atöltelék! Jégkása


bezsa Előzmény | 2006.06.05. 12:20 - #295

Sziasztok! Leirnám egy gyors almás süti receptjét. Ez nálunk sláger, főleg ha pikk-pakk valami édességre vágyik a család. Hátha valaki nem ismeri. Gyors almás sütemény hozzávalók: 3 nagyobb alma 3 tojás 30 dkg cukor 1/2 csomag sütőpor 1 csomag vaniliás cukor 20 dkg liszt 5 dkg darált dió ( én inkább durvára vágottan teszem bele) 1 kk fahéj A tojásokat nagyobb tálba ütjük és a cukorral habosra keverjük. Folyamatosan keverve hozzáadjuk a vaniliás cukrot, liszttel elkevert sütőport és a diót. Az almát meghámozuk és nagy lyuku reszelőn lereszeljük és a masszához keverjük. Egy kivajazott, belisztezett kisméretű tepsibe simitjuk és 200 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Kockára vágva kináljuk. (100 legjobb almásból való a recept)

gyors almás süti gyors almás süti


superkeri Előzmény | 2006.06.04. 20:41 - #294

    Szia Jégkása! Szerintem a tésztát némi tejföllel lehetne javítani. Már több sós-sajtos recim van hasonló hozzávalókkal,csupán az arányok vált.

Jó ötlet ez a töltött sajtos. Nem folyik ki sütéskor a töltelék?  Üdv. Superkeri


jegkasa Előzmény | 2006.06.04. 19:48 - #293

Sajtoska

50 dkg liszt, 25dkg margarin 2 kk só, 1/2 cs. sütőpor
ebből tésztát gyúrunk. 4 felé osztjuk és lapokat nyujtunk belőle amit az alábbi töltelékkel kenünk meg:
30 dkg sajt/ lehet többféle/, 20 dkg margarin 1 kk só, ezt jól elkeverni. Feltekerjük a tésztákat mint a beiglit és a 4 rudat egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a rudakból 3mm vastag szeleteket vágunk és szilikonos papírral bélelt tepsibe téve kisütjük,vigyázni nehogy megégjen.

Tapasztalat:az első adagot beletettem a kenyérsütöbe dagasztás céljából, de a gépben nem igazán akart összeállni ezért tettem hozzá vizet igy a gép összeállította.Megkérdeztem a recept tulajdonosát, hogy nem kell bele más? Azt mondta nem. Ma kipróbáltam kis mennyiséggel hát a tészta elég töredezős lett, szerintem még kéne bele valami. Kérek véleményt attól aki elolvassa arecit?! jégkása

sajtoska nyersen sajtoska kész


Enci Előzmény | 2006.06.04. 17:58 - #292

Gyümölcskocsonyát készíthetünk házilag is, gyümölcslé,víz, cukor, étkezési zselatin ízlés szerinti keveréséből.{ 2dl folyadékhoz, 1dkg étkezési zselatin szükséges}

Enci Előzmény | 2006.06.04. 17:48 - #291

Gyümölcstorta Hozzávalók: 4tojás, 18dkg cukor, 14dkg liszt, 10dkg Ráma margarin, a forma kikenéséhez egy kiskanál zsír, 1 pudingpor, 0,5 liter tej, 2 kanál cukor, gyümölcs, gyümölcskocsonya. Habbá verjük a tojások fehérjét, majd a tojássárgákat egyenként hozzáadva tovább verjük. Óvatosan, nehogy a hab összetörjön, közzékeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint. A kizsírozott gyümölcstorta-formába öntjük és közepes tűznél aranysárgára sütjük. A kisült tésztát tortatálra borítva kihűtjük. Közben elkészítjük a gyümölcshöz illő ízű pudingot és langyosan a kihült tésztára öntjük. Hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni, majd kirakjuk a megtisztított előre lehűtött gyümölccsel. Végül leöntjük a gyümölcskocsonyával. A kész tortát díszíthetjük tejszínhabbal.

ILDIKO Előzmény | 2006.06.03. 23:22 - #290

Szia Batka!

En is ismerek gyumi leves recit.Amit TE irtal az jammi-hami!!Itt Holl-ban nagyon nem ismerik.csakleturmixoljak a gyumit,tejszint hidegen hozza es "ravagnak a tetejere 1-2 gyumit. That's it.

 


Batka Előzmény | 2006.06.03. 21:15 - #289

Vörösboros meggyleves (Frank Júlia)

2 dl víz
3 szegfűszeg
kis fahéjdarab
fél citrom héja csipet só

Ezeket felforraljuk, 10 percig főzzük, leszűrjük. Aztán beletesszük a következőket:

2 dl száraz vörösbor
6 dl víz
75 dkg meggy

Ezt kb. 5 percig forraljuk fedő alatt. Ezután kiveszünk 1 merőkanálnyi gyümölcsöt, leturmixoljuk, belekeverünk:

1 dl tejszínben feloldott
1 tk lisztet vagy keményítőt
(ezek helyett jó a főzős tejszínes pudingpor)

A behabart levest állandóan kevergetve 5 percig forralni, belekeverni:

10-15 dkg cukrot,

majd lehűteni. Tejszínhabrózsákkal tálalni.

Ez nem a szokványos gyümölcsleves, különlegesebb annál, nagyon finom!

Enci Előzmény | 2006.06.03. 18:33 - #288

Gyors rétes Hozzávalók: 2 csésze liszt, diónyi zsír, 2db tojássárgája, 1 pohár tejföl, pici só- kevés cukor. Rétestészta keménységűre gyúrjuk, ha kell kevés langyosvizet adunk hozzá. 1 csésze lisztet 20dkg zsírral habosra keverünk. A jól kinyújtott rétestésztára kenjük és beigli szerüen felcsavarjuk. 8 részre vágjuk- nyújtjuk.Bármilyen töltelékkel töltjük és sütjük. Fóliában a hűtőben lefagyasztva is sokáig eláll!

[607-588] [587-568] [567-548] [547-528] [527-508] [507-488] [487-468] [467-448] [447-428] [427-408] [407-388] [387-368] [367-348] [347-328] [327-308] [307-288] [287-268] [267-248] [247-228] [227-208] [207-188] [187-168] [167-148] [147-128] [127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?