E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni :-) Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
MIvett

2005.07.29. 09:19 -

Üdv mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy isteni süti receptjét, nálunk mindenki imádja:

Ostoros rétes

Hozzávalók: 60dkg finom liszt, só, 2ek. étolaj, 3 tojás sárgája, 6dkg cukor, 4 dl tej, 5dkg élesztő (v.1cs. porélesztő)

Töltelék: 25dkg margarin, 20dkg porcukor, 1cs. vaníliáscukor, 3 ek. kakaópor

Az élesztőt felfuttatjuk, a többi hozzávalóval szépen kidolgozott tésztát készítünk, kb a duplájára kelesztjük. (lágy tésztát kapunk!!!) A töltelékhez a margarint a cukorral, kakaóval jól kikeverjük. 6 részre osztjuk a tésztát, egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelékkel őket, feltekerjük. 3-3 rudat összefonunk, mint a copfot, tetjüket tojással megkenjük. Közepes tűznél sütjük.

Jó étvágyat hozzá! Ivett

"Shane" véleménye és képei a receptről:

Megtaláltam a receptet egy süteménykönyvben, ott megadták a só mennyiséget 1 mokkáskanál.
Amit az indexen is írtam, hogy a fél adag is kirepedt és kifolyt a margarinos-kakós töltelék, de ugyanezt megtette a teljes adag is csak az még a tepsiből is kifolyt, pedig szintén az a könyv írta, hogy egy kb 20x30 cm-es tepsiben kell sütni a kettőt, hogy ne terüljön, hanem felfelé nőjön.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így viselkedik (mármint kifolyik)
Arra gondoltam, ha mégegyszer csinálok teljes adagot, akkor sem csinálok 2 fonatot, hanem csak egyet, vagy esetleg egy négyeset, és ennél nagyobb tepsiben sütöm :)
 

 

Batka véleménye:

No, összegezném az ostoros rétessel kapcsolatos tapasztalatokat, mert nem repedt ki! Úgy tűnik, a beigliforma a titok, így ugyanolyan réteges lett, mint a fonott, csak nem olyan szabálytalanul oszlik el benne a töltelék. 1. Kivételesen grammra pontosan kimértem mindent, a tegnapi próbálkozással ellentétben csak finomlisztet használtam, fél adaghoz 1 tojássárgáját és 1/4 kocka élesztőt tettem. A tészta kézi robotgéppel elég hamar, nagyon szépen összeáll, és elválik a táltól. 2. Alaposan belisztezett felületen kb. 55x30 cm-es téglalapot nyújtottam, rákentem a hideg(!) tölteléket (mert a vajat elfelejtettem kivenni a hűtőből, ezért mikróban megolvasztottam), a két szélét felhajtottam, nehogy kifolyjon a töltelék, és arra merőlegesen felcsavartam, mint a beiglit. Tégla alakú Profis szilikonformába fektettem, a tészta szabad széle felülre került. A tekercs két végét kicsit felfelé kellett hajlítani, mert ahogy emeltem, megnyúlt, de ez nagyon szép mintát adott ki a kész kalácson. 3. A tetejét olvasztott vajjal megkentem, három helyen hústűvel megböködtem. A sütőt 50 fokra melegítettem, kikapcsoltam, itt kb. 40 percet kelt. A sütőajtót nem nyitogattam, csak elindítottam az alsó-felső sütést, és bemelegedéssel együtt 30 perc alatt sült meg.

ILDIKO Előzmény | 2006.11.18. 12:26 - #507

KOSZIKE MARGITOM!!

EmMargit Előzmény | 2006.11.17. 20:13 - #506

Bezsa

Gesztenyés krémes

               gesztenyés krémes

Hozzávalók, elkészítés:
50 dkg mélyhűtött vajastészta 15 dkg fekete csokoládé 5 dkg fehér csokoládé.
A gesztenyekrémhez: 25 dkg gesztenyemassza 10 dkg Koronás porcukor 1/2 l habtejszín 2 dkg zselatin.
A díszítéshez: Koronás színes tortadara.

Nyújtsa 3/4 mm vastagságúra a mélyhűtött vajastésztát. Tegye sütőlapra, jól szurkálja meg villával. Vágja két egyforma darabra. Süsse meg 200 Celsius-fokos sütőben (gázsütőjén ez a 3. fokozatnak felel meg). A lemezen hagyja kihűlni. Fordítsa meg a simábbik lapot, húzza át a fekete csokoládéval, a fehér csokoládéval rajzoljon rá márványmintát. Ha a csoki megdermedt, száraz késsel vágja négyzetekre. A másik lapon oszsza el egyenletesen a gesztenyekrémet, hagyja állni fél órát. Tegye rá szép rendben a négyzetekre vágott csokis lapot, és szeletelje fel. Színes tortadarával megszórva tálalja.
Könnyű krém: Verje fel a tejszínt, lazítsa fel vele a gesztenyepürét, majd lazán keverje hozzá az olvasztott, langyos zselatinkrémet.


EmMargit Előzmény | 2006.11.17. 20:12 - #505

Bezsa

Gesztenyés kosárka

                gesztenyés kosárka

Hozzávalók, elkészítés:
30 dkg áthúzó étcsokoládé 20 dkg tejszínhab 10 dkg natúr gesztenyepüré 4 dkg Koronás sütőcukor 2 cl rum 15 szem egész gesztenye 5 dkg méz

Először csokolédékosárkákat készítünk. A felolvasztott, jól elkevert csokoládét lehűtjük, de még folyós állapotában készítjük el a kosárkákat: a mignon papír kapszlikat ecset segítségével egyenletes vastagon kikenjük a csokoládéval, majd szobahőmérsékleten dermesztjük, ezután 4-5 percre hűtőbe tesszük őket, ezután a kosárkák könnyen kiemelhetők a papírból. Közben a felvert tejszínhabot elkeverjük a gesztenyepürével, a sütőcukorral és a rummal. Ezzel a krémmel töltjük meg a kosárkákat, amelyeket ezután hűtőbe teszünk. Az egész gesztenyéket karamellizált mézben megforgatjuk, papírra tesszük, megvárjuk míg kihűlnek. E különleges karácsonyi desszertet végül a gesztenyével és csokoládéval díszítjük.


EmMargit Előzmény | 2006.11.17. 20:11 - #504

Bezsa

Gesztenyepuding

            gesztenyepuding

Hozzávalók, elkészítés:
30 dkg tejszínhab
10 dkg Koronás Porcukor
20 dkg cukor nélküli gesztenyepüré
2 dkg zselatin
2 cl rum
10 dkg csokoládé
1/2 dl eperkrém öntetnek

A gesztenyepüréből 4 db kis gesztenyeszívet készítünk. Olvasztott csokoládéban, hurkapálca segítségével kimártjuk. A zselatint 1/2 dl hideg vízbe áztatjuk, majd hozzáadjunk még 1/2 dl vizet és így feloldjuk. Ezután szobahőmérsékletűre visszahűtjük. A gesztenyepürét rummal, porcukorral kikeverjük, tejszínhabbal lazítjuk és az oldott zselatinnal egyneműsítjük. A gesztenyepudingot formába töltjük. Hűtőben dermesztjük. Tálalás előtt melegvízbe mártjuk majd tányérra borítva tálaljuk. Tejszínhabbal, eperöntettel és a kis gesztenyeszívekkel díszítjük.


bezsa Előzmény | 2006.11.17. 17:50 - #503

Gesztenyés almás lepény Hozzávalók: 25 dkg liszt 12 dkg margarin 2 tojás pici só kevés darált dió alma 25 dkg gesztenyemassza 1 tejföl lekvár zsemlemorzsa A lisztet a margarinnal és egy tojással és sóval összegyúrni, kinyújtani és lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverem és rákenem az almákra. Forró sütőben megsütöm. Ezt a párom édesanyja sütötte meg először, finom és egyszerű.

EmMargit Előzmény | 2006.11.17. 15:51 - #502

Sziasztok!

Megigazítottam Csoki receptjében a betűméretet, üdv, Margit


ILDIKO Előzmény | 2006.11.16. 22:16 - #501

Szia CSOKIKA!

He, a reci jol hangzik, csak a nagyitom sem birta, igy a lanyom mikroszkopjaval fejtettem meg. Kozben idejott 2 bacillus is es jot rohogott rajtam, majd azt mondtak hogy kapjam el a

nathat.Jajj, szioka.Csokim,sztem keso volt mar kijavitani mert igy jott at"" a reci. Ha tudnad nagyobb formatomban is leirni, mert nemtudom hogy a tobbiek kozul mindenki eltudja-e olvasni. Nagyon jo illata van mar most!! Hmmm


csokivacsi Előzmény | 2006.11.16. 12:27 - #500

Meggyes csokis piskota

Hozzávalok:4db tojás,5dl tejföl,1/2kg rétesliszt,2dl olaj,25dkg cukor,1cs.sütőpor,3cs.vaniliás cukor,1tábla étcsoki,1-2ü.meggybefőtt.

A tejfölt a tojásokkal habosra keverjük,hozzáadjuk a cukrot,vaniliás cukrot,a sütőporral összeszitált lisztet és az olajat.Citrom és narancshéjjat reszelünk hozzá és alaposan összekeverjük.A meggyet és a felkockázott csokit is beledobjuk,majd a masszát vajazott lisztezett tepsibe tesszük.Kb.160 fokon 45percet sütjük.


Limara Előzmény | 2006.11.14. 14:08 - #499

Szia Somika!

Igen, épp az elöbb vettem észre, a tészta ugyanaz, csak a külleme más. Nem baj, egy kis variáció! Üdv


somika2 Előzmény | 2006.11.14. 11:53 - #498

Szia Limara!

Ez ugyanaz mint amit én lejjebb beírtam diós kosárka néven,nagyon finom!


Limara Előzmény | 2006.11.14. 08:30 - #497

DIÓS BATYU

25 dkg lisztet 25 dkg margarinnal és 6 tojás sárgájával összegyúrunk, dió nagyságú golyókat formálunk belőle. Másnapig hűtőbe tesszük.

6 tojás fehérjét keményre verjük 30 dkg porcukorral, pici sóval, citromlével, majd beleforgatunk 30 dkg darált diót.

A golyókat vékonyra nyújtjuk, közepére teszünk egy kiskanál habot, majd batyu szerűen összefogjuk. Előmelegített sütőben halványra sütjük, még melegen porcukorba forgatjuk.

Ez a recept a hugom kolléganőjétől származik, nagyon finom, karácsonyi aprósütemény.


Limara Előzmény | 2006.11.14. 08:21 - #496

LINZERTÉSZTA

3:2:1 az alapja a linzertésztának, azaz 30 dkg liszt, 20 dkg vaj, 10 dkg porcukor.

 Ez az eredeti linzertészta. Lehet tenni hozzá egy tojást, pici sütőport, én nem szoktam. A vajnak nagyon hidegnek kell lennie, csak az ujjunk hegyével kell gyorsan elmorzsolni, de még jobb, ha aprítógépbe tesszük az egészet, és 1-2 perc alatt összeáll a tészta. Nem szabad sokáig gyúrni, legalább egy fél órára hűtőbe kell tenni. Nagyon jól fagyasztható.

LINZERVIRÁG (adventi aprósütemény)

1 adag linzertészta

Habcsókmassza: 2 tojásfehérje 10 dkg porcukorral pici sóval 1tk. citromlével kemény habbá verve, beleforgatni 20 dkg darált diót, vagy mandulát.

A linzertésztát vékonyra nyújtjuk, és kb. 4 cm átmérőjű virágformákat szúrunk ki belőle. A diós masszát nyomózsákba töltjük, és a virágokra kört nyomunk, a közepébe keményebb ribizli, málna, vagy eper lekvárt nyomunk. Előmelegített 175 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A maradék lekvárt kissé megmelegítjük, és a virágok közepén lévő lekvárt megkenjük vele, fényezzük.

Ennek a receptnekaz  eredetije egy régi Tina újságból származik, évek óta sütöm karácsonykor, nagyon finom. 


masala Előzmény | 2006.11.12. 22:30 - #495

Nem láttam a Főtér műsorát, de pontosan ezt a köretet csináltam tegnap és írtam is róla a Mit főzzek...-be. Én sem ízesítettem mással ill. n kevés szerecsendióval. Mindenkinek ízlett,bár  mi sok féleképpen szeretjük a sütőtököt.

Kartika Előzmény | 2006.11.12. 21:46 - #494

Ma a Főtér műsorban a budai vár környékét mutatták be, a Fortuna étterembe a mártonnapi liba mellé sütőtökös köret volt.
1./ a sütőtököt lereszelni, izesíteni izlés szerint,(só, bors) 1 tojás és amennyi lisztet felvesz. Ebből a masszából nagyobb kanállal beletenni a zsirba és kicsit szétnyomni, megsütni mindkét oldalát gyorsan és nem nagyon (jól nézett ki)

2./ Tökös palacsinta:
12 db vastabb sós palacsinta
50 dkg sütőtök (héja nélkül)
1 gerezd fokhagyma
1 csokokr kapor
2,5 dl húslé
20 dkg natur túrókrém
20 dkg füstölt hal (lazac, pisztráng v. bármi)
Elkészítés:
A felkockázott tököt a fokhagymával a húlében megfőzni kb. 15 percig. Összeturmixolni, majd hozzákeverni a túrókrémet, a kaprot, a csikokra vágott halat és megtölteni a palacsintákat. Kaporlevéllel diszíteni.

Kartika Előzmény | 2006.11.12. 21:32 - #493

Almás muffinok:


1./Almás-fahéjas muffin:

hozzávalók

  • 2 tojás
  • 3 szép nagy alma
  • 1/2 evőkanál fahéj
  • 1 tk sütőpor
  • 25 dkg liszt
  • 15 dkg vaj v. margarin

Elkészítés:
2 toás fehérjét, 2 evőkanál cukorral kemény habbá verni, beletenni a reszelt kicsavar almát, hozzáadni a félek. fahéjat. Beleszitálni annyi lisztet, hogy szép massza keletkezzen + a sütőpor és kb. 1 evőkanál vaj v. margarin. Lehet még beleszórni apróra vágott diót, v. mazsolát. 20-25 percig kell sütni

2./hozzávalók:

  • 24 dkg liszt
  • másfél kk sütőpor
  • 1 kk fahéj
  • negyed kiskanál reszelt szerencsendió v. Kotányi almás füszerkeverék (én ezt szoktam)
  • 10 dkg barnacukor
  • 2 db meghámozott, reszelt, kicsavart alma
  • 1 simára kevert tojás
  • 2dl tej
  • 5 dkg olvasztott vaj

Elkészítés:
a sütőt forróra (200 forróra)bemelegiteni. A lisztet a sütőporra és a fűszerekkel összekeverni. Külön edényben felverni a tojást tejjel, olvasztott vajjal és a cukorral, majd az almával. Ezután beleteni a fűszerrel kevert lisztet és lazán összekeverni a masszát. Kétharmad részééig belekanalazni a formákba és kb. 30-35 percig sütni. (kb 5perc után csökkentem a sütőt)
ua.ezt a tésztát lehet kandirozott gyümölccsel, apróra vágott csokival, narancshéjjal kombinálni. a barna cukor nem feltétlenül kell bele, de ettől érdekesebb az íze. (én ezt sütöm inkább)


gabo Előzmény | 2006.11.12. 18:12 - #492

Krémes-kókuszos süti

4 joghurtos pohár liszt (6 dl)
1,5 joghurtos pohár cukor (2 dl)
2 pohár natur joghurt
2 egész tojás

1 csomag sütőpor
összekeverni és beleönteni a tepsibe,

A tetejére 2 csésze kókuszreszeléket 1 csésze cukorral és 1 vaniliás cukorral összekeverni és egyenletesen rászórni a tésztára.
Kb. 25-30 percig sütni /tüpróba/. Egyenletesen meleg (160 C) sütöben kell sütni, nehogy a kókusz megégjen. Amikor megsült rögtön fórron 3 dl tejszint ráönteni. En ugy szoktam csinálni, hogy villával megszurkálom a tejszines pohár tetejét és ugy öntöm rá egyenletesen elosztva a tésztára a tejszint. A tejszin beleszivja magát a cukros kókuszba és olyan mintha krémréteg lenne a tetején. Nagyon gyors!

                 Krémes-kókuszos


rabim Előzmény | 2006.11.11. 18:13 - #491

Grillázs   Borikától
  1 csomag ostyalap ( Tescoban lehet venni),  20 dkg dió, 25 dkg cukor,
10 dkg vaj, 1 egész tojás.
A diót durvára kell apritani.
A cukrot világosra piritani, mikor teljesen felolvadt, takarékra venni a
höt, és bele a puha vaj, jól elkeverni, bele az egész tojás, amit
elözöleg elhabartunk, végül a dió. A dióval pár percig kevergetni, lehet
a höt fokozni. Hamar megkeseredik, ha nem figyelünk oda.
Két darab ostyalapot lerakunk, a grillázst rákenjük a két lapra gyorsan,
majd a másik kettövel beboritjuk. Tetejére deszkát, és valami nehéz
edényt teszünk,  jól lepréseljük. Mikor kihült, vizbe mártott késsel
kis kockákra vágjuk. Puha, omlós, eteti magát.

ILDIKO Előzmény | 2006.11.09. 22:32 - #490

SOMIKA, Gratula!

TE nagyon szorgalmas vagy .!!! Tyu ha. Szia!


masala Előzmény | 2006.11.09. 22:20 - #489

     Tízórai kenőkék /Polcz Alaine/

Májkrémek felturbózva, vajjal, margarinnal habosra keverve,bors, mustár, szerecsendió, hagyma.

Húskonzerveket hasonló módon lehet szaporítani.

Túrókrémek: tejföllel lazítani kell, estleg kevés olajjal is lehet és zöldfűszerekkel ízesítjük. Pl. kapor, petr.zöld, zellerlevél, tárkony, borsikafű, lestyán, metélőhagyma, majoránna, bazsalikom.

Tormakrém: reszelt nyers / ecetes / torma,  krémsajttal összekeverve

Juhtúrós krém: vajjal összekev. a túrót és beletesszük az összevágott fűszereket, snidling, petr. zöld, zeller,kapor.

Tojáskenőke: sok reszelt hagymát olajon v. más zsiradékon megpárolunk és tojást felverve hozzáadunk, kevergetve összesütjük, só, bors.

Paradicsomkrém: 4ek szójapelyhet  2dl langyos vízben áztatunk, 2ek olajat és 3ek parad. pürét adunk hozzá. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, petr.zölddel, sóval, borssal és kevés cukorral ízesítjük. Annyi zabpelyhet keverünk bele, hogy jól lehessen kenni.

Szójapástétom: 10-15 dkg szójagran. kávédarálón ledarálunk és annyi vízzel keverjük el, hogy sűrű pép legyen. Kevés olajat, sót, borsot és fűszereket / hagyma, fokh., borsikafű, majoránna, szerecsndió/ adunk hozzá. Összekev. és enyhe tőzön kevergetjük, amíg kezd lesülni.

Élesztőpástétom:1 fej reszelt hagymát 1 ek olajon megpirítunk. Vízben feloldott 5 dkg élesztőt és 3 ek zsemlemorzsát tezsünk bele. Lassú tűzön kevergetve összefőzzük és 2 tojást ráütve, pástétom sűrűségűre pároljuk. Sóval és jó sok borssal fűszerezzük.

Pannon kaviár: Egy vizespohárnyi paradicsomlében  2 ek búzadarát sűrűre főzünk. Kevés cukorral, sóval ízesítjük és kihűtjük. Reszelt hagymát, borsot, kevés szardellapasztát vagy szardínia olajat adunk hozzá. Cseppenként keverünk hozzá egy kis borospohárnyi olajat és jó habosra keverjük. Lehűtve tálaljuk. Napokig eláll. Szerecsendióval is ízesíthetjük.

Hummusz / csicseriborsókrém /

" Libamáj"  kenőke: 1/2 kg házizsírba öntsünk 1 pohár tejet és tegyünk bele 1/2 kg csirkemájat. Bőven fűszerezzük vágott hagymával, kevés fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával. Időnként megkeverve  csendesen főzzük 2-3 óra hosszat. A máj is és a hagyma is szétfől. Hetekig eláll.


somika2 Előzmény | 2006.11.09. 22:14 - #488

Bundás hús/Cicvarek szelet

 

Hozzávalók:1 kg marhahús,só,zsemlemorzsa,2-3 tojás,őrölt bors,kakukkfű,fokhagyma,3-4 dl húsleves/kockából is készülhet/ és a sütéshez olaj

 

A húst rostjaira merőlegesen fölszeleteljük,mindkét oldalukat megsózzuk,zsemlemorzsával meghintjük és jól beleverjük,kloppfoljuk.Utána a szeleteket felvert tojásba mártjuk és forró olajban átsütjük/csak elösütjük/Tepsibe rakjuk,őrölt borssal ,kakukkfűvel,zúzott fokhagymával ízlés szerint megszórjuk.

Az olajat,amelyben sült,a húsra szűrjük,és 2-3 deci húslevest ráöntünk,hogy ellepje.

Fóliával letakarjuk és sütőben közepes lánggal kb.1 órán át sütjük,míg puha nem lesz.Köretnek párolt rizs vagy krumplipüré illik.

 

Én azért szeretem,mert a végén nagyon omlós lesz a marhahús,nem is lehet megállapítani,hogy marhahús.

Két helyen is láttam ezt a receptet,azért írtam fel két nevet is,a második helyen a húsleves helyett sörrel kell leönteni.Nekünk a sörös jobban ízlik,de mindkettő nagyon finom.


[607-588] [587-568] [567-548] [547-528] [527-508] [507-488] [487-468] [467-448] [447-428] [427-408] [407-388] [387-368] [367-348] [347-328] [327-308] [307-288] [287-268] [267-248] [247-228] [227-208] [207-188] [187-168] [167-148] [147-128] [127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?