E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni :-) Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
MIvett

2005.07.29. 09:19 -

Üdv mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy isteni süti receptjét, nálunk mindenki imádja:

Ostoros rétes

Hozzávalók: 60dkg finom liszt, só, 2ek. étolaj, 3 tojás sárgája, 6dkg cukor, 4 dl tej, 5dkg élesztő (v.1cs. porélesztő)

Töltelék: 25dkg margarin, 20dkg porcukor, 1cs. vaníliáscukor, 3 ek. kakaópor

Az élesztőt felfuttatjuk, a többi hozzávalóval szépen kidolgozott tésztát készítünk, kb a duplájára kelesztjük. (lágy tésztát kapunk!!!) A töltelékhez a margarint a cukorral, kakaóval jól kikeverjük. 6 részre osztjuk a tésztát, egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelékkel őket, feltekerjük. 3-3 rudat összefonunk, mint a copfot, tetjüket tojással megkenjük. Közepes tűznél sütjük.

Jó étvágyat hozzá! Ivett

"Shane" véleménye és képei a receptről:

Megtaláltam a receptet egy süteménykönyvben, ott megadták a só mennyiséget 1 mokkáskanál.
Amit az indexen is írtam, hogy a fél adag is kirepedt és kifolyt a margarinos-kakós töltelék, de ugyanezt megtette a teljes adag is csak az még a tepsiből is kifolyt, pedig szintén az a könyv írta, hogy egy kb 20x30 cm-es tepsiben kell sütni a kettőt, hogy ne terüljön, hanem felfelé nőjön.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így viselkedik (mármint kifolyik)
Arra gondoltam, ha mégegyszer csinálok teljes adagot, akkor sem csinálok 2 fonatot, hanem csak egyet, vagy esetleg egy négyeset, és ennél nagyobb tepsiben sütöm :)
 

 

Batka véleménye:

No, összegezném az ostoros rétessel kapcsolatos tapasztalatokat, mert nem repedt ki! Úgy tűnik, a beigliforma a titok, így ugyanolyan réteges lett, mint a fonott, csak nem olyan szabálytalanul oszlik el benne a töltelék. 1. Kivételesen grammra pontosan kimértem mindent, a tegnapi próbálkozással ellentétben csak finomlisztet használtam, fél adaghoz 1 tojássárgáját és 1/4 kocka élesztőt tettem. A tészta kézi robotgéppel elég hamar, nagyon szépen összeáll, és elválik a táltól. 2. Alaposan belisztezett felületen kb. 55x30 cm-es téglalapot nyújtottam, rákentem a hideg(!) tölteléket (mert a vajat elfelejtettem kivenni a hűtőből, ezért mikróban megolvasztottam), a két szélét felhajtottam, nehogy kifolyjon a töltelék, és arra merőlegesen felcsavartam, mint a beiglit. Tégla alakú Profis szilikonformába fektettem, a tészta szabad széle felülre került. A tekercs két végét kicsit felfelé kellett hajlítani, mert ahogy emeltem, megnyúlt, de ez nagyon szép mintát adott ki a kész kalácson. 3. A tetejét olvasztott vajjal megkentem, három helyen hústűvel megböködtem. A sütőt 50 fokra melegítettem, kikapcsoltam, itt kb. 40 percet kelt. A sütőajtót nem nyitogattam, csak elindítottam az alsó-felső sütést, és bemelegedéssel együtt 30 perc alatt sült meg.

masala Előzmény | 2006.10.11. 17:36 - #447

Sötőtök köretnek

Ezek nem az én receptjeim, az alpötleteket hasznosítom.

Kb. 1,5kg-os tökhöz: 2teáskanál koriander, 2tk. oregánó, 1/2 tk. édeskömény, 1tk. só, 1tk. frissen őrölt bors, 1ger. fokhagyma, 2kicsi chilipaprika v. por

Mindezeket összetörjük és 1ek olajjal összekeverjük. Megkenjük vele a tökszeleteket és sütőben 200 fokon megsütjük, kb. 30 perc ill. amíg meg nem puhul.a

Én szoktam apróra vágott hagymát is keverni bele és néha kihagyom a fokhagymát. Kevertem már bele fahéjat is és gyömbért. Só helyett ételízesítőt is raktam már bele. Volt, hogy mézet kevertem  a fűszerek közé, de akkor jobban kell figyelni sütés közben.

Ezzel a fűszeres tökpéppel lehet tölteni tésztácskákat is, mint a ravioli pl., lehet kenyértésztába keverni és úgy megsütni, lehet rizottóba tenni sok sajttal.

Egy másik változat /Jamie Oliver/ 

Chilipaprika v. szárított chili, só, frissen őrölt bors, nagy marék zsályalevél, egy fahéjrúd összetörve

Mindezeket összekeverjük olajjal és rákenjük a tökszeletekre. Kb. 180-200 fokon sütjük 30 percig.


masala Előzmény | 2006.10.11. 17:12 - #446

    Sütőtökleves

Kockára vágott sütőtök és kevés póréhagyma margarinon átpirítva, ételízesítővel megszórva, vízzel felengdve

Ha megfőtt, átpaszírozzuk, higítjuk, ha kell. Sózzuk, borsozzuk és tejszínnel összeforraljuk.

Friss vágott kaporral ízesítjük és pirított kenyérkockákkal tálaljuk. A kenyérkocka barnakenyérből nagyon finom.

Ízesítőnek pirított sonkacsíkokat teszünk a tányérokba.

Ezt a levest lehet úgy is főzni, hogy a tököt krumplival főzzük össze és akkor a krumpli sűríti is a levest.

 

 


Limara Előzmény | 2006.10.10. 18:06 - #445

ROZSCIPÓCSKÁK (D. Karácsony Irén)

1/2 kg. graham liszt

1/2 kg rozsliszt

5 dkg élesztő

1/2 l aludttej

kb. 2 dl langyos víz

1 púpos kk. só

1mk. köménymag

1 közepes fej káposzta negyede lereszelve

1 dl olaj

1 mk. barna cukor.

A liszt közepébe mélyedést készítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a barna cukrot, öntünk rá 1 dl langyos aludttejet, befedjük egy kevés liszttel, majd 15 percig pihentetjük. A többi hozzávalóval bedagasztjuk a tésztát. Kezdetben ragadni fog. Ha már jól eldolgoztuk, hozzáadjuk a káposztát, köményt és az olajat. (A káposztától könnyű, lyukacsosabb lesz a tészta, nem olyan tömör, mint a tk. liszből sütött kenyereké) A tésztát duplájára kelesztjük, majd gyöngéden átgyúrjuk, és 10 részre osztjuk. Formázzuk. Még 15 percig kelesztjük, megkenjük a tetejét aludttejjel, és előmelegített, 200 fokos  sütőben 30-35 percig sütjük. 


Limara Előzmény | 2006.10.10. 17:55 - #444

REFORMZSEMLE

50 dkg tk. búzaliszt

15 dkg őrőlt dióbél

5 dkg élesztő

2 ek. olaj

1 tk. cukor

1 tk. só

1/2 tk. őrölt kömény

3 dl langyos víz

A szokott módon bedagasztjuk a tésztát, majd12 zsemlét formázunk, mélyen bevágjuk, forró sütőben 10 percig, majd közepes lángon további 15-20 percig sütjük.

266 kcal/db


Limara Előzmény | 2006.10.10. 17:51 - #443

Ünnepi foszlós, barna kalács

1/2 kg tk. graham liszt

1/2 kg durumliszt (vagy 1 kg graham liszt)

5 dkg élesztő

7 dkg vaj

1/2 l aludttej

1-2 dl tej

1/2 mk. só

3 ek. barnacukor

5 dkg mazsola

csipetnyi reszelt gyömbér

1 mk. fahéj

2 tojás, +1 a kenéshez

A graham lisztet átszitáljuk, a korpát félretesszük. A liszt közepébe mélyedést csinálunk, ide morzsoljuk az élesztőt, egy ek. cukorral megszórjuk, ráöntünk 1 dl langyos aludttejet. Lisztet szórunk rá, és letakarva kb. 15 percig kelesztjük. Közben felverjük a 2 tojást, hozzáadjuk a sót, barna cukrot, többi langyos aludttejet, tejet, mazsolát, fűszereket. Jól bedagasztjuk. Ha már síma a tészta, a tál oldaláról belecsorgatjuk a langyosra olvasztott vajat. Addig dagasztjuk, míg a tál oldaláról elválik. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Mikor megkelt, könnyedén átgyúrjuk, 6 részre osztjuk, mindből hosszú rudat sodrunk, majd 3-3 darabból két kalácsot fonunk. A fonást a kiszitált korpával megszórt deszkán végezzük, így a korpa díszíteni fogja a kalácsunkat. Formába tesszük, majd ismét kelesztjük, tojással lekenjük, majd előmelegített sütőben 35-45 percig sütjük.

D. Karácsony Irén: A reformkonyha örömei


gabo Előzmény | 2006.10.08. 17:17 - #442

TOJÁSTEKERCS:

8 tojás,3 ek tejföl,3 púpozott ek. liszt.petrezselyem zöld,fél kiskanál ételizesitő,kevés bors,2 ek olaj,20 dkg reszelt füstölt sajt,gépsonka kb 20 szelet.

A tojást,tejföllel,liszttel,apróra vágott petrezselyemmel ételizesitővel,borssal habosra keverni.Egy közepes tepsit fóliával kibélelni ,olajjal megkenni.A masszát beleönteni,majd közepesen forró sütőben 8-10 percig sütni.Ha kész fólia segitségével kiemeljük.A füstölt sajtot rászórjok,majd sonkaszeleteket teszünk rá.Óvatosan elválasszuk a sült tojást a fóliátol,és hosszában feltekerjük.

Fontos hogy végig gyorsan dolgozzunk,különben a sajt nem olvad el benne.


Batka Előzmény | 2006.10.08. 00:37 - #441

Gombás tekercs

a tésztához:
5 dkg olvasztott vajon
12 dkg lisztet futtatni, bele
5 dl tej, hűt,
3 tojás sárgája
3 tojás fehérjéből hab


Kivajazott tepsiben kb. ujjnyi vastagra elsimítani, megsütni

töltelék:
5 dkg vaj
50 dkg gomba - párolni, majd zsírjára sütni
só, bors, petrezselyem
1 ek liszttel leszórni
0,5 dl tejjel felengedni, forralni, lehúzni
2 dl tejfölt bele

A megsült tésztát konyharuhára fektetni, megtölteni, felgöngyölni, szeletelni, reszelt sajt a tetejére. Salátával enni.

Ez az eredeti recept, de a tölteléket nem szabad ennyire hígra csinálni, mert kipréselődik.

masala Előzmény | 2006.10.05. 18:24 - #440

Kenyérke csudaszép ez a  kenyérke!

Mondd csak, Neked milyen géped van? Jól látom, hogy nem álló, hanem laposabb az üstje?


EmMargit Előzmény | 2006.10.05. 14:27 - #439

Kenyérke

Tejes fehérkenyér
 
 
240 ml tej
25 g vaj
1 kk cukor
1 kk só
10 g élesztő
1 ek rozskovász
450 g kenyérliszt (BL 80)
 
1-es program (normál)
 
           tejes fehérkenyér 

EmMargit Előzmény | 2006.10.05. 14:21 - #438

Szokimoki

Egyszer valamelyik nlc-s topikon én már szemezgettem a Donuts-sal, csak úgy emlékszem, hogy valaki azt írta, hogy ahhoz speckó Donuts sütő kell, ezért elvetettem az ötletet. De a recceptet bepötyögöm nektek, mert akkor kiírtam.

Donuts

3,5 dl tej

1,5 dl víz

18 dkg vaj

1 cs. vanília cukor

1 tk reszelt citromhéj

1 kg finomliszt

10 dkg élesztő (2 kocka)

1 tk cukor

1 kk só

2 db tojás

13 dkg cukor

olaj a sütéshez

Egy edényben a tejet a vizet felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat, a  13 dkg cukrot és hagyjuk felolvadni. Belekeverjük a vaníliacukrot a reszelt citromhéjat.Egy kevés langyos vízben az 1 tk cukorral megfuttatjuk az élesztőt. Egy tálba kimérjük a lisztet hozzáadjuk a tojásokat (én a tojásokat is a teljes miskurenciába kevertem bele) a sót, a  vajas-tejes keveréket és a felfutatott élesztővel jól bedagasztottam a tésztát. kb 1 órát hagyom kelni.Ha megkelt, henger formájura kinyújtom, kis darabakora felvagdosom és karika formájura igazítom a tésztadarabokat és a deszkán hagyom kelni egy kicsit őket.

Olajat hevítek és 2-3 perc alatt (oldalanként) szép viágosra sütöm a karikákat. Papírtörlőn leitatom és megszóróm vaníliás  vagy fahéjas cukorral. Ha valaki szereti, cukormázzal os bevonhatja.


csokivacsi Előzmény | 2006.10.03. 12:48 - #437

SÖRKIFLI

HOZZÁVALOK:50dkg liszt,25dkg margarin,2dkg élesztő,1kávéskan.szalakáli,15dkg trapista sajt,1evőka.so,4tojás,kevés tej.

ELKÉSZITÉS:Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk,a margarint a liszttel,szalakálival,soval elmorzsoljuk,majd 1egész tojással és 2tojássárgájával,az élesztővel és kevés tejjel összegyurjuk.Fél oráig meleg helyen kelesztjük,ujbol összegyurjuk és kis cipokat formálunk belőle (kb.6-8cipo)A cipokat egyenként kerekre nyujtjuk,átlosan átvágva 12részre szabjuk,és a cikkeket a széléről feltekerjük.A kis kifliket tojás sárgájával megkenjük,reszelt sajttal megszorjuk és forro sütőben megsütjük.

Előnye,hogy sokáig puha marad.A tésztába tehettek egy kevés reszelt sajtot is,a tetejét megszortam egy kevés örölt pirospaprikával is.

sörkifli sörkifli


gabo Előzmény | 2006.10.01. 18:09 - #436

VATTA SÜTI:

Tészta:
6tojásfehérjét felverünk 20dkg cukorral, beleteszünk 6tojássárgáját, 4cs puncspudingot, fél csomag sütőport.  
Krém:
1csomag vaníliás pudingot 4dl tejjel, 1evőkanál őrölt kávéval, 4tojás sárgájával sűrűre főzünk, ha kihűlt hozzáadunk 15dkg margarint amit 10 dkg csukorral kikevertünk. 
 Hab:
4tojásfehérjét 28 dkg cukorral gőzön keményre verjük. A tetejét csokidarával díszítjük


EmMargit Előzmény | 2006.09.27. 22:14 - #435

Kenyérke

 

Burgonyás-köménymagos kenyér

/kenyérsütőgépben/

 

300 ml tej

225 g sós vízben főtt burgonya

25 g vaj

1 tk cukor (csapott) /A tökös változatnál hagyjuk ki!/

1 tk só (púpozott)

1 tk köménymag

1 tk/ek kukoricaliszt

1 ek rozskovász (bő nagy kanálnyi)

10 g élesztő

450 g kenyérliszt (BL 80)

 

A forró burgonyát a vajjal összetöröm simára, s úgy teszem az üst aljára. Rá a hűtőből a hideg tejet. A géppel néhányat kavartatok rajta (1-es program), majd ezután sorra bele teszem az üstbe a további anyagokat és az 1-es programon elkészítem a kenyeret.

 

Az első dagasztás vége felé simán s gömbölyűen kell a tésztának gurulnia az üstben. Ha farka van a gombócnak, akkor egy pár kanál graham lisztet adagoljunk hozzá, mert az jó nedvszívó, sőt árpa-, búza- vagy zabpehellyel is lehet a folyadékmennyiséget ellensúlyozni.

 

A burgonyát sós vízben főtt sütőtökkel is helyettesíthetjük. Ennél ne adjuk hozzá a teljes folyadékmennyiséget, mert a tök vizesebb pürét ad!

 

Mind a két kenyér finom rugalmas és tovább friss marad ellenben a sima fehérkenyerekkel.

 

 

Burgonyás-köménymagos kenyér Burgonyás-köménymagos kenyér

Sütőtökös-köménymagos kenyér Sütőtökös-köménymagos kenyér


Kartika Előzmény | 2006.09.27. 19:00 - #434

Kartika:

sütőtökös muffin (12 db):

  • 1,3 dl napraforgóolaj
  • 1 citrom reszelt héja
  • 250 g sütőtök (nyersen lereszelve, levét kifacsarni)
  • 200 gr piritott darát mogyoró
  • 200 gr finomliszt
  • 1/2 tasak (1kk) sütőpor
  • 1 csapott kk örölt fahéj
  • 2 tojás,
  • 1 csipet só
  • 210 g porcukor
  • 1 tasak van. cukor

A mázhoz diszítés:

  • 80 g porcukor
  • 1 ek. citromlé
  • 6 szem cukrozott koktélcseresznye (vagy bármi más)

megjegyzés: én 30 dkg sült tököt összenyomtam és azt tettem bele

Sütőtökös muffin

Jégkása megssütötte ezt a muffint, íme a kép róla:

   sütőtökös muffin


EmMargit Előzmény | 2006.09.24. 19:54 - #433

Jégkása

Sajtos pástétom



Hozzávalók 10 adaghoz:

25 dkg zabpehely

5 dkg sajt

5 dkg vaj vagy margarin

2,5 dl tejföl

1 fej vöröshagyma

mustár

bors




Elkészítése: A zabot kissé megpirítjuk a sütőben, majd a lereszelt hagymával és a tejföllel összekeverjük. A sajtot a vajjal vagy margarinnal összekeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és máris kenhetjük

Egye meg mindet! De előbb katt ide: Mindmegette.hu


Limara Előzmény | 2006.09.24. 19:22 - #432

Rizslisztes piskóta (gluténmentes)

6 db tojást habosra kavarunk 6 ek. cukorral , 1 vaníliáscukorral(kb. 13-15 perc, míg sűrű krémes lesz), 2 ek. olajat az edény széléről óvatosan belecsorgatunk, majd lassan beleszitálunk 4 ek. rizslisztet, 2 ek. étk. keményítőt és 1/2 cs. sütőport, fél citrom reszelt héját.

Süthetjük tortaformában, tepsiben, a szokásos módon.

      piskótatekercs rizslisztből


csokivacsi Előzmény | 2006.09.24. 11:11 - #431

BUDAI KIFLI

HOZZÁVALOK:1/2kg rétesliszt,1/4kg margarin,0,5dl tej,3dkg élesztő,20dkg darált dio,1tojás,1/4kg porcukor.

ELKÉSZITÉS:Az élesztőt 2dl langyos tejben elmorzsoljuk,majd lefedve meleg helyen kelesztjük,ha megkelt összegyurjuk a liszttel,margarinnal,pici soval.

A diobol a pocukorral és tejjel sürü tölteléket készitünk.A tésztát vékonyra kinyujtjuk,kb 10x10-es kockákra és mindegyikre 1evőkan.menyiségü tölteléket rakosgatunk.Átlos irányban összhajtjuk a 2csücskénél.A kiflik tetejét megkenjük tojással,majd kelesztés nélkül forro sütőben kb.15-20percet sütjük.

A töltelék még lehet édes turokrém,lekvár vagy gesztenyés is.De tölthetjük sonkával is csak akkor a tésztáját 1kicsit jobban sozzuk.

Budai kifli


rabim Előzmény | 2006.09.23. 20:36 - #430

Bab gyuvecs

50 dkg fejtett bab, 4 nagy fej vöröshagyma, 50 dkg zöldpaprika, 2 liter friss paradicsomlé, 2 dl olaj, kb. 2 evőkanál só.

A vöröshagymát felkarikázzuk, az olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát,sót, és igy is dinszteljük egy darabig. Az elöre megfözött babot és a paradicsolét és beletesszük,és még kb. 10  percig rotyogtatjuk.  Forrón üvegekbe tesszük, tetejére késhegynyi tartósitó. Száraz dunszt.

 


rabim Előzmény | 2006.09.23. 20:25 - #429

Zakuszka

2,5 kg paradicsompaprika kockára vágva

1 kg vöröshagyma apróra vágva

1 liter olajban megdinsztelni.

Felönteni 1 liter friss paradicsomlével.

1,25 kg zsenge fejtett babot sós vizben elöfözünk, és hozzátesszük a fenti keverékhez. izesités: só, bors, 3 babérlevél,pici cukor. Addig kell fözni, hogy jól bugyogjon. Forrón üvegbe tenni, 1-1 kanál olaj a tetejére. Lekötve száraz dunsztba tenni.

 


Batka Előzmény | 2006.09.22. 12:13 - #428

Kefires lángos (egyszerű)

50 dkg liszt (3 dl-s csészével mérve 3 1/3 csésze)
1 kis doboz kefir
1 tojás
2 kk só
1 dl langyos tej
1 tk cukor
2,5 dkg (fél kocka) élesztő

Én csak ezt a fajtát készítem már évek óta. Azért jó, mert nem kell méricskélni, egy háromdecis csészével saccra is tökéletes lesz. Nagy ritkán kell bele még egy kis tej, de elég kemény a tészta. Dagaszt, keleszt, formáz, pihentet, süt.

Egy nagyétkű ember ebből éhgyomorra max. hármat tud megenni (sajtos-tejfölös-fokhagymásan), ebből a mennyiségből kb. 10 db lesz (de mérettől és vastagságtól függ). Én fél kiló lisztből szoktam csinálni, és mindet kisütöm, kb. 2-3 szokott maradni belőle, ha két fő főételnek eszi. Elvileg a tészta elállna a hűtőben is, de minek kétszer bebüdösíteni a lakást, ha ott a mikró?

[607-588] [587-568] [567-548] [547-528] [527-508] [507-488] [487-468] [467-448] [447-428] [427-408] [407-388] [387-368] [367-348] [347-328] [327-308] [307-288] [287-268] [267-248] [247-228] [227-208] [207-188] [187-168] [167-148] [147-128] [127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?