E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Fruzska Előzmény | 2008.04.02. 07:57 - #688

Rozs kenyér az Én változatom szerint    

 

60dkg rozs liszt

3 dl víz

1,5 dkg friss élesztő

1 ek olaj

1 kk sikér

késhegynyi aszkorbinsav

1kk só

1kk cukor

 

Ugyan úgy készítem mint a többi kenyérkét mint pl a Margitka fehér kenyerét, és jénaiban sütőm kb másfél órát.


sipike08 Előzmény | 2008.04.01. 15:10 - #687

Edo-bedo, köszönöm. Már csak azt kellene tudnom, mi az a nyanyamajd megnézem...


Edo-bedo Előzmény | 2008.04.01. 15:05 - #686

Teljes kiorlesu gepi kenyer/Edo-bedo-Sipikenek

380 ml viz

50 dkg teljes kiorlesu buzaliszt(szoktam rozsot is tenni)

20 dkg BL 80-as

2 kismero so

3 nagymero cukor

3 nagymero olaj

2 kismero szaritott eleszto

szoktam beleszorni buzacsirat,vagy korpat,esetleg magokat,de azt csak a vegefele

Teljes kiorlesu programot hasznalok hozza.

Jaj meg annyit,hogy szoktam tenni hozza 15-20 dkg nyanyat is,ugy lesz az igazi


Edo-bedo Előzmény | 2008.03.31. 11:47 - #685

Johgurtos gyumolcstorta/Edo-bedo

Piskotat sutottem kerek formaban:

16,5 dkg liszt

16,5 dkg porcuki

2 tojas

0,5 dl olaj

0,5 dl viz

1/2 cs sutopor

Tojassargakat cukorral kikavartam,hozzza a vizet,olajat,a sutoporral elkevert lisztet,vegul a tojasfeherjekbol felvert habot.Tuprobaig sutottem.Vartam amig langyosra hul.

Joghurtos kremet kavartam:

1 db 450 g-os joghurt(en meggyeseket vettem)

1 db 180 g-os joghurt

2 cs vaniliacukor

6 ek cukor

1 cs etkezesi zselatin(11 g-os)

A joghurtokat a cukrokkal es a zselatinnal elkevertem,melegitettem(forralni tilos!),langyosra hutottem.

tejszinhabot kavartam hozza(nem tudom mennyi volt,en porbol vertem fel)nem sokat tettem.A masszat raontottem a piskotara es be a hutobe,kb 2 ora mulva megdermedt.

Tetejere meggyet es barackot raktam,beboritottam tortabevono zselevel,vissza  hutobe.

JoghurtosgyumolcstortaRicsike1eves.jpg picture by Edo-bedoJoghurtostortaszelet.jpg picture by Edo-bedo


Limara Előzmény | 2008.03.28. 15:01 - #684

Hamis marcipán vagy cukrász massza recep/Tutireceptek.hu-ról

Hozzávalók:
250g viz
250g méz vagy cukor szirup
250g margarin
30g zselatin
3kg porcukor


Elkészítés:
Odatenni forrni a vizet, a mézet és a margarint. Amikor forr félrevenni és beletenni a zselatint, amit előzőleg feloldottunk 15 kanál hideg vizben. Utánna ezt beleönteni 3kg porcukorba. Jól elkeverni és amikor kihült lehet formázni.Olyan kell, hogy legyen mint a gyúrma.Ha túl lágy akkor lehet bele tenni még porcukrot. Ez az adag kb.5-6 nagy torta bevonására felel meg. De a felmaradt masszát zacskóba kell csomagolni és még hat hónapig eláll a hűtőben.

Tanácsok:
Én pont ma csináltam ezt először és nekem bevállt. Bár untig elég ezeknek a hozzávalóknak a negyedét is megcsinálni.Akkor is lesz jócskán belőle. Én azért csináltam meg mind, mert nem tudtam mennyi masszát fogok belőle kapni.Jó édes, de ha csak nagyon vékonyan vonjuk be vele a tortát és a torta nem túl édes akkor nagyon finom.Egyébként nem csak torta bevonására alkalmas, hanem készítheünk belőle akármilyen figurákat is.Pl. szülinapi tortára, de más alkalmakra is. Úgy lehet szinezni, hogy a kívánt színt egy kis vizzel feloldjuk és hozzákeverjük a marcipán masszához és jól eldolgozzuk.


Limara Előzmény | 2008.03.28. 07:53 - #683

TIRAMISU-TORTA /ILLESKRISZ-8769

Rém egyszerű, még a kezdő házitündérek is bátran neki állhatnak!!

Piskóta: 5 tojás, 7-7 dkg finom ill. rétes liszt, 15 dkg cukor, 1 cs. sütőpor, 1 cs. 3:1-ben capuccino italpor, 2 ek. keserű kakaópor, 5 ek. víz. Ezekből hagyományos módon piskótát sütünk, utána lapjában kettévágjuk.

Krém I. : 1 csomag vanília ízű pudingot elkészítünk, de csak 4 dl tejjel, kihűtjük.

Krém II. : 1 doboz Oetker Tiramisu krémport kikeverünk 2.5 dl hideg tejjel.

A torta összeállítása: Az egyik tortalapot visszatesszük a kapcsos tortaformába, rákenjük a vaníliáspudingot, kirakjuk kávéba mártott babapiskótával, erre kerül az Oetker Tiramisu krém. Befedjük a másik tortalappal, kissé megnyomkodjuk. A tetejére felvertem egy 200 ml-es Hulala tejszínhabot, simára elkentem. Habrózsával és szeletekre vágott capuccinó izű csokival díszítettem.

Egy éjszakára hűtőbe tettem, másnapra jól megpuhult. Nagyon finom és nem gej torta lett belőle


Ili49 Előzmény | 2008.03.28. 07:52 - #682

Meggyeske / valamenyik barátnőmtől/ Ili49

Piskóta lap: 6 totás, 3evőkanál étolaj, 15 ek. víz, 36 dkg liszt, 30 dkg cukor, pici sütőpor

Tojás fehérjét fele cukorral nagyon kemény habnak felverni. Tojás sárgáját a többi hozzávalóval robotgéppel összekeverem. Habot ovatosan a sárgájával vegyíte és hozzá adom a lisztet meg a sütőport. Tepsi hátuljára sütőpapírra rakom úgy hogy három felé osztom. Vagyis három lap lessz belőle. Egész világosra sütöm. Picit ragadós marad a lap ezért amikor lehúzom róla a sütőpapírt és megfodítom a pikótát a  sütőpapírt a tetejére szoktam rakni, hogy a kövekező lap ne ragadjon rá.  Sütés kb.5 perc 200 fokon.

Krém: 7 dl tej, 25dkg cukor, 25dkg vaj, vaniliás cukor ízlés szerint, 5ek liszt, 3ek vaniliás pudingpor.Cukrot , vajat , vaniliás cukrot robottal elkeverem. A többit a tejjel felfőzöm sűrűre és kihütöm. Közbe kevergetem mert nehéz a vajas krémmel összedolgozni ha csomós.

Alsó lapot vékonyan megkenem krémmel és sűrűre lerakom meggyel. kenek rá krémet és jöhet a következő lap, amit ugyanígy elkészítek. A krémet úgy osztom el hogy a tetejére vékonyan tudjak még kenni. Pár óra múlva könnyen szeletelhető /nálunk a fél óra is sok a várakozásra/


HBKati Előzmény | 2008.03.27. 22:36 - #681

GUMITORTA  / Ágitól/   HBKati


1 réteg:
Villával felverünk 3 tojást, belekavarunk 1 vaniliás cukrot és 6 evőkanál porcukrot. Ha csomómentes akkor hozzáadunk még 2 púpozott evőkanál kakaóport.
1,5 dl vizet felforralunk, és belekavarunk egy zacskó zselatint. Ha feloldódott akkor hozzászűrjük a kakaós masszához. Majd beleöntjük a tortaformába és lehűtjük.

2.réteg:
fél liter tejfölt elkavarunk 6 evőkanál porcukorral. A zselatint az előzőekben leírt módon elkészítjük és hozzákavarjuk a tejfölhöz. Ha a kakaós réteg lehült akkor beleönthetjük a formába.

3.réteg:
Tetszés szerint vegyünk egy gyümölcskocsonyát és a tasakon leírtak szerint készítsük el, és kanalazzuk rá a torta tetejére.


Mielőtt a tortaforma oldalát levennénk érdemes körbevágni a szélén, hogy nem szakadjon el a zselé.

 

Sajnálom,de a recept eredetét nem tudom,Én a testvéremtől kaptam.


Edo-bedo Előzmény | 2008.03.24. 10:04 - #680

Zoldfuszeres zsemlek/ Pirikenagyi/ Edo-bedo

 

35 dkg finomliszt
15 dkg graham liszt
5 dkg élesztő
1 dl tej + 1 mokkáskanál kr. cukor
1 dl joghurt
1 evőkanál méz
1 tojás + 1 a kenéshez
2 teáskanál só
8 dkg vaj
bors, tetszőleges zöldfűszerek

 

A liszteket összeszitáljuk, a vajjal eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a joghurtot, mézet, sót és a cukros tejben felfuttatott élesztőt, tojást. Összegyúrjuk, 4o percig kelesztjük, majd hozzáadjuk a fűszereket, újra átgyúrjuk, és zsemléket formálunk belőle. Megkenjük a felvert tojással, és további 3o percig pihentetjük még, majd 2oo fokon 3o percig sütjük.

bezsa Előzmény | 2008.03.23. 16:30 - #679

Sós kifli-maraj

17dkg zsír 1 egész tojás, 1 pohár tejföl, 0,50 kg liszt, 1 dkg élesztő, 1dl tejben /cukros/ felfuttatva, 1 ek só - összedolgozzuk- 4 cipóba osztjuk. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap a cipókat elnyútjuk tányér nagyságúra 8 szeletre vágjuk /én 16 felé szoktam/, kis kiflikké felcsavarjuk, tojássárgájával bekenjük, majd sütjük. Én sajtot is szórtam a tetejére, így nagyon finom!


Limara Előzmény | 2008.03.22. 18:29 - #678

Fekete Rózsa / Limara

Tészta: 60 dkg liszt, 10 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 1 tojás, 1 cs. sütőpor, pici szódabikarbóna. Tejjel (én tejföllel) összegyúrjuk, jól nyújtható tésztát kapjunk. 5 felé vágjuk, kettőt egy közepes méretű (kb. 35x25 cm) tepsi hátulján megsütünk.

Krém: 20 dkg darált mák, 25 dkg cukor, 20 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 dl tej, 1 cs. sütőpor.

Jól összedolgozzuk, majd a 3 lapot egyenként kinyújtjuk (olyan hosszú legyen mint a tepsink), megkenjük a mákkrémmel, majd felcsavarjuk mint a beiglit. Beletesszük ugyanabba a tepsibe, amin a lapokat sütöttük (sütőpapírral érdemes kibélelni), egyszerre mind a hármat és megsütjük. Sütés közben összenőnek, de nem szedjük szét, így hagyjuk kihülni.

Vaníliakrém: 1 liter tejből ,3 cs. vaníliás pudingból sűrű krémet főzünk, kihűtjük. 25 dkg Ramat és 25 dkg porcukrot habosra keverünk, majd kanalanként a kihült pudingba keverjük.

Összeállítás: A tepsibe teszünk egy lapot, arra rákenjük a fele krémet, majd ráemeljük a tekercseket, a krém másik felével befedjük, végül a másik lappal lezárjuk. Csokoládémázzal bevomjuk. Jót tesz neki ha előző nap készítjük.

Fekete rózsa

Évekkel ezelőtt kaptam a receptet egy ismerőstől. Kiadós, családi összejövetelekkor szoktam készíteni.

 

Limara Előzmény | 2008.03.22. 18:13 - #677

Szia Maraj!

Ne haragudj, csak most látom, hogy kérdeztél. Ide csak akkor nézek be, ha receptet keresek. Inkább az ált.-ban vagy a Süssünkben érdemes kérdezni, ott hamarabb észrevesszük.

A tirolira a rácsot ezzel a  rácsozóval készítem.:

rácsozó A kinyújtott tésztán végig görgetem, majd átemelem a rétesre és óvatosan széthúzom. Ha nagyobb darabot akarok rácsozni, akkor egy kartonlapon rácsozok, és a papír segítségével könnyebben emelem át a tésztát és húzom szét vele.

 


Amarillisz Előzmény | 2008.03.22. 10:35 - #676

kakaós csiga /Amarillisz

hozzávalók:

- 40 dkg finomliszt

- 2.5 dkg élesztő

- 4-5 ek. olaj

- 1-2 csésze tej

- só

- cukor (ha édes csigát készítek, mint most is, ízlés szerint mehet bele több cukor kb. 5 dkg, ha sósat, akkor csak egy kevés kell az élesztőnek)

- kenéshez: 1 tojássárga

A hozzávalókat gépbe teszem, összedolgoztatom, duplájára kelesztem. Kinyújtom, megszórom kakaó, és porcukor keverékével (nem szoktam mérni, csak úgy hintem, amennyit gondolok).Van amikor egy kevés margarint is reszelek rá, de nem mindig. Feltekerem, felvágom, és sütőpapíros tepsire fektetem, kissé lelapítom, és ismét hagyom míg megkel.Lekenem tojás sárgájával, és 160 fokon 25 perc alatt megsütöm. ha kész utána még le szoktam kenni, egy kis cukros tejjel, hogy puha legyen (mi így szeretjük) és még megszórom porcukorral.

én ezt az alaptésztát használom mindig, akár sós, akár édes csigákat készítek. nekem nagyon jól bevált.

azt hogy épp 1 vagy 2 csésze tejet adok hozzá, attól függ, milyen a tészta dagasztás során...bár általában kell a 2 csésze. állagra akkor jó, ha puha, de nem ragacsos.


majorkaj Előzmény | 2008.03.21. 21:43 - #675

Bezsa ! Jaj, elcsúszott az írás a kép mellé a receptnél. Légyszi, légyszi segíts rajtam, hogy a skép alatt kezdődjön a hozzávaló, nehogy valaki lehagyjon valami ha megsüti. Köszi.


majorkaj Előzmény | 2008.03.21. 21:39 - #674

Mascarponés (Príma Konyha recept) /Bundik oldaláról
 

 

  •  
  •  
  •  

 

  • 10 dkg étcsoki
  • 20 dkg Rama
  • 3 ek keserű kakaó
  • 3 tojás
  • 15 dkg k.cukor
  • 1 kk sütőpor
  • 15 dkg finomliszt
Sajtkrémhez:
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 ek k.cukor
  • 5 ek kókuszreszelék
  • 2 ek finomliszt
  • 1 tojás
  1. A csokoládét a vajjal együtt fölolvasztjuk, azután a kakaóport is hozzáadjuk. Egy tálban a tojást a cukorral jó  habosra keverjük, majd fakanállal hozzáadjuk a csokis vajat és a sütőporral elkevert lisztet.
  2. Egy közepes méretű kivajazott, lisztezett tepsibe a masszát belesimítjuk. A sajtkrémhez valókat összekeverjük, majd a csokoládés tésztán óvatosan elkenegetjük. Előmelegített sütőben közepes lángon (180 fok, légkeverésesnél 165) kb 35 perc alatt megsütjük, vagy amíg szép barna lesz a teteje.
mascarponés, kókuszos kakaós szelet

dulifuli13 Előzmény | 2008.03.19. 19:44 - #673

Limara: csatlakozom Julikához. Nekem több mint egy évi sóvárgás után lett rácsozóm, de nem tudok szép rácsot csinálni. Vagy szétesik,vagy a mérettel vannak gondok.


maraj Előzmény | 2008.03.19. 08:58 - #672

Limara!

Az a gyönyörű rácsozás a tiroli réteseden hogy készül? Légyszives tájékoztatni.

Köszönöm.


maraj Előzmény | 2008.03.18. 11:12 - #671

MINŐSÉGI ZSERBÓ!

Hozzávalók: 40dgk liszt, 25dgk margarin, 1kávéskanál szódabb., 2dkg élesztő, 0.5dl tej,4 tojássárgája,.

Krém: 20dkg vaj, 15 dkg porcukor, 1 tojásságája.

Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk és 4 egyenlő részre osztjuk, vékony lapokat nyújtunk belőle. 1-1 lapot kisütünk, a másik 2 lap közé 5 tojásfehérjéből 15dkg cukorral habot készítünk, hozzáadunk 20dkg darált diót és így sütjük meg, kb 20-szor 35 cm-es

tepsiben. Az első sült lapot megkenjük ribizli v. baracklekvárral, erre ráhelyezzük a dióval töltött lapot.

Húsz deka vajat 15 dkg porcukorral, 1 tojássárgájával kikavarunk és ezt a krémet kenjük a kisütött diós lapra. Majd az utolsó lapot is ráhalyezzük. A legvégén csokoládé mázzal vonjuk be.

Ez a tészta azért jó, mert 1-2 nappal előbb el lehet készíteni, mert minél tovább puhul,annál jobb.

Én a krémet úgy szoktam csinálni, hogy 1 egész tojást az összes hozzávaló cukrot, 2 evőkanál síma lisztet, 2dl tejet felfőzök gyenge tűzön. Amikor sűrű kicsit hagyom hülni és a vajat belekeverem. Előfordul hogy a vaj egy kicsit megolvad, de az nem baj, mert ha kihül nagyon szépen ki lehet habosítani és nagyon finom. Én ebbe a krémbe még egy tasak vaníliacukrot is tettem.

Ezt a sütit most sütöttem a férjem névnapjára és családban nagyon nagy sikere volt. Képet sajnos nem tudok róla küldeni!


bau Előzmény | 2008.03.17. 21:51 - #670

Réteges tepertős pogácsa (tesótól) Bau

1 DL TEJ,

3 DKG ÉLESZTTŐ,

1 KÁVÉSKANÁL CUKOR,

1 TEÁSKANÁL SÓ,

50 DKG SIMA LISZT,

10 DKG  MARGARIN,

1 DL TEJFÖL,

1/2 DL BOR,VAGY EGY EVŐKANÁL ECET,

1 TOJÁS SÁRGÁJA A KENÉSHEZ,

ÉS 40 DKG KISSÉ ZSÍROS DARÁLT TEPERTŐ.

kOÁSZT KÉSZÍTÜNK A  LANGYOS TEJJEL,ÉS AZ ÉLESZTŐVEL,MEG PICI CUKOR,KEVÉS LISZTTEL.  . HOZZÁADJUK A TÖBBI ANYAGHOZ,ÉS JÓL KIDOLGOZZUK. KÖNNYŰ LÁGY TÉSZTÁT KAPJUNK.  KELESSZÜK DUPLÁJÁRA,MAJD KENJÜK RÁ A SÓZOTT BORSOZOTT DARÁLT TEPERTŐT.  SODORJUK FEL ALULRÓL FELFELÉ,MINT A RÉTEST.  LETAKARVA PIHENJEN,MAJD ÚJBÓL KISODORVA,ÉS MÉG 2X HAJTOGATVA MINDÍG PIHENJEN 20 PERCET... (HAJTOGATÁS: FENNTRŐL LEFELÉ,JOBBRÓL BALRA)a VÉGÉN KISODORJUK,TETEJÉT BERÁCSOZZUK ,MEGKENJÜK TOJÁSSÁRGÁJÁVAL,MAJD KISZAGGATJUK,TEPSIRE TÉVE MÉG PIHENJEN 10 PERCET,MAJD FORRÓ SÜTŐBEN 20 PERC ALATT SZÉP RÓZSASZÍNRE SÜSSÜK!

tpipogi.jpg picture by bau4


Limara Előzmény | 2008.03.17. 17:59 - #669

JOGHURTOS MUFFIN /Libi

Hozzávalók:

1 pohár natur joghurt,

2 joghurtos pohár liszt,

1,5 joghurtos pohár cukor,

0,5 joghurtos pohár olaj,

3 db tojás,

fél csomag sütőpor,

1 csomag vaníliás cukor,

reszelt citromhéj,

csipet só,

kakaó

Elkészítés: Egy keverőtálban megoldható a süti kikeverése: a pohár joghurtot beleöntöm a tálba, majd a joghurtos dobozt kimosom, kitörlöm, és a továbbiakban ez lesz a mérőpohár. Beletöltöm a lisztet, a cukrot, sütőport, vaníliás cukrot, olajat és a 3 tojást, reszelt citromhéjat, sót. Csomómentesre kikeverem. A muffin massza 3/4-ét beteszem a formákba,a többibe belekavarok kis kakaot és mindegyikbe teszek egy kanállal.. 200 fokon 20-25 percig sütöm .

Natur joghurt helyett bármilyen gyümölcsös joghurttal vagy vaníliás joghurttal is lehet készíteni.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak