E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

jegkasa Előzmény | 2007.11.30. 23:58 - #548

Kinyomós keksz-Jégkása
 
Alaprecept
 
300 g liszt,
180g margarin,                        
70g porcukor,
1 tk vaníliáscukor,
1 db tojás,
pici só.
 
Én most mindent sorba kimértem egy tálba a tojás nélkül robotgép gyúrópálcájával összekevertem mikor már elég morzsás akkor adtam hozzá a tojás kicsit keverem majd kézzel gomboccá formáztam és mehet a kinyomóba. Ne legyen kemény. Ízesítés tetszés szerint.
 

bezsa Előzmény | 2007.11.30. 18:17 - #547

Timi betettem a sajtos puffancsodat a kipróbálásra váró recik közé.

Edo-bedo Előzmény | 2007.11.29. 13:27 - #546

Hazicsoki-Edo-bedo

1 kg cukrot(mi kevesebbet tettunk) 3 dl vizzel kb 5 percig fozunk.A tuzrol leveve belekavarunk 10 deka kakaot,1/2 kg tejport es 15 dkg vajat v margarint.Vajazott tepsibe toltjuk,megvarjuk mig megdermed.Lehet vaniliaval,dioval,mogyoroval izesiteni.

Hazicsoki.jpg Hazicsoki picture by Edo-bedo


zitti Előzmény | 2007.11.29. 09:59 - #545

Képviselőfánk (Tóthné Pánya Marianna-Házi Sütemények)

A fánkokat előre el lehet készíteni, akár 1 hétig is elállnak. Ez a recept apai nagymamámtól maradt rám, aki nagyon jól tudott sütni, több mint 100-féle sütemény recéptjét ismerte.

Hozzávalók 18-20 fánkhoz:

Tészta: 10 dkg zsír, 20 dkg liszt, 5 tojás, 2,5 dl víz ,csipet só, késhegynyi sütőpor.

Krém: 6 tojás, 20 dkg kristálycukor, 2 cs vaníliacukor, 10 dkg liszt, 4 dl tej + tejszínhab (4 dl tejszínből)

A vizet a sóval és a zsírral felforraljuk. Beleszórjuk a lisztet, közben folyamatosan keverjük, amíg a táltól el nem válik.Kihűtjük (30 perc) és a tojásokat egyenként jól beledolgozzuk. Az utolsóval egy késhegynyi sütőport is. A tészta akkor jó, ha aranysárga és fényes. Margarinna lkikent tepsibe kanállal diónyi kis halmokat rakunk, egymástól 7 cm távolságra, és egy órát pihentetjük.

A sütőt előmelegítjük 220 fokra. Amíg a tészta áll, elkészítjük a krémet. A tejet felforraljuk a kristálycukor felével és a vaníliacukorral. A lisztet elkeverjük a tojások sárgájával és egy kevés tejjel. Beleöntjük a forró tejbe és gőz fölött sűrűre főzzük. Még melegen beleforgatjuk a cukorral felvert tojások fehérjét.

A sütés előtt 1 dl vizet szétspriccolunk a tepsibe (én a sütőbe spriccoltam a vizet), hogy gőzt adjunk a tésztának. Az előmelegített sütőben 20 percig sütjük a fánkokat.

A sütő ajtaját nem szabad kinyitni a sütés alatt, mert a tészta összeesik, és többé nem nő meg. A megnőtt fánkokat, ha kihűlnek, felvágjuk és megtöltjük a vaníliás krémmel és a felvert tejszínhabbal.

Tanácsok: Minél tovább pihentetjük a fánkokat, annál szebben megnőnek, de az is előfordulhat, hogy nem nőnek meg, de akkor se keseredjünk el! Ennek több oka is lehet, nem jó minőségű a liszt, nem zár jól a sütő ajtaja, vagy nem dolgoztuk elég jól bele a tojásokat, nem lett fényes a tészta. Ha kisültek a fánkok, hagyjuk a tepsit a sütő ajtajában néhány percig, akkor nem esnek össze. A tejszínhab akkor lesz jó kemény, ha habfixálót, vagy felfőzött és lehűtött zselatint keverünk hozzá, mielőtt felvernénk. (1 dl vízben 1 kanál zselatint felfőzünk, és ha kihűlt, a 2 dl tejszínhez tesszük) (én nem szoktam beletenni a tejszínbe semmit, mert én kirakom az asztalra a fánkokat, külön a krémet, és külön a habszifonba a tejszínt, és mindenki maga töltöget a kis fánkocskáját úgy ahogy szeretné. Így a tészta sem ázik el a krémtől, és nem marad feleslegesen megtöltött fánk. Nagyon hangulatos szokott lenni ez a "csináld magadd" akció, vendégeknél is bejött eddig:)

Már többször elkészítettem, nagyon jó recept, amatőrként először elkészítve sem volt bonyolult.


Limara Előzmény | 2007.11.28. 18:40 - #544

Bocsi BEZSA!
 
Mindjárt tripláztam is a receptet!

Limara Előzmény | 2007.11.28. 18:39 - #543

Parmezanos Kocka-DINA

500 gr liszt

500 gr retesliszt

400 gr langyos viz

75 gr eleszto

150 gr vaj vagy margarin

50 gr zsir

15 gr so

100 gr cukor

1 tojas

150 gr parmezansajt(reszelt)(altalaban a teszta sulyanak 10%-a de en picit tobbet szoktam rakni)

Tesztat kidagasztani, majd 2 gombocot formazni amit talban folpackkal letakarva kb 1 orat kell keleszteni.Az 1 ora eltelte utan kinyujtani a tesztat, majd megszorni a parmezansajttal es jol belenyomkodni,feltekerni hurkava majd atgyurni hoga jol eloszlodjon a sajt.Darabokra osztani a tesztat es rudakat formalni belole,majd a kepen lathato darabokra vagni.Sutopapirral belelt gaztepsibe tenni tetejuket egesz tojassal megkenni es kb 15-20 percet pihenteni.elomelehitett sutoben 180 fokon kb 15 percet sutni.A gaztepsi tetejet letakarni egy masik tepsivel,mert a sajt hamar pirul.Jo etvagyat hozzaNekem nagyon izlik es hamar csuszik :)


boglarka70 Előzmény | 2007.11.28. 16:09 - #542

Itt a recept,http://www.tutireceptek.hu/tejfolos-csodabogar

kisTomika Előzmény | 2007.11.28. 12:45 - #541

Képviselőfánk

Hozzávalók a tésztához:

2 dl víz, pici só, pici cukor, 20 dkg margarin, 20 dkg liszt, 6 egész tojás.

Hozzávalók a krémhez:

8 tojás, 1 l tej, 2 cs. vanilia puding, 1kk vanilia aroma, 30 dkg porcukor.

A tészta készítése:

A vizet, sót, cukrot, margarint összeforralom egy kb 3 literes fazékban, amikor a margarin már teljesen elolvadt, hozzáadoma lisztet, addig keverem amíg teljesen egybeáll a tészta, ekkor elzárom alatta atüzet. ía tojásokat egyenként hozzákeverem kézi habverővel, csak akkor ütöm hozzá a következőt, amikor teljesen egyneműsítettem az előzőt.  Nagy csillagcsőrös habzsákba töltöm az egész tésztát és egymástól 4-5 cm-re jó nagydiónyi halmokat nyomok a sütőpapíros tepsire vagy hosszúkás halmokat az Eckler-fánknak. Előmelegített, forró /180 fok/ sütőbe teszem, 15 percig egyáltalán nem lehet kinyitni a sütő ajtaját, mert összeesik.Amikor már kellően feljött és szép barnás színe van, a sütő hőmérsékletét vissaveszem kb .150 fokra, ez már a szárítás. Ekkor már picit ki lehet nyitni résnyire a sütő ajtaját, hogy a gőz ki tudjon jönni, hamarabb száradjon a tészta. Még kb 15-20 percig sütöm-szárítom, akkor jó, ha kopogósak a fánkok. Amikor kihűlt, éles késsel felvágom, ha van benne puha hártya, azt kiszedem.

A töltelék készítése

8 tojás fehérjéből 20 dkg porcukorral kemény habot verek. / szoktam pici sót is tenni a habba, hogy keményebb legyen/.1 l tejból,10 dkg cukorból, 2 cs vaniliás pudingból, vanilia aromával, 8 tojás sárgájából krémet készítek a következők szerint. A pudingport 10dkg cukorral, 8 tojás sárgájával 2dl tejjel simára keverem. 8 dl tejet odateszek forrni a vanilia aromával. Ha forr, beleengedem állandó keverés mellett a pudingos-tojásos tejet. Amikor jó sűrű, beleforgatom a tojásfehérjét, közben elzárom a gázt, jó finom, remegős krémet kapunk így. Kb. 3 dl tejszínt felverünk habnak, a sárga krém  tetejére még tejszínhabot is nyomunk. Az Eckler- fánk annyiban különbözik, hogy a tejszínbabba még holland kakaót adunk /20-22 %-os/ és ez kerül a sárgakrémre. / 2dl tejszínhez 1 pupozott ek.kakaó/

A fánkok tetejére csokit olvasztok, majd megszórom mandulaforgáccsal - amit előtte szárazserpenyőben világosra pirítottam.                                                                         

Ha valaki teljesen kezdő, javaslom, hogy elsőre felezze meg a mennyiségeket, de itt úgy sincs olyan.

Remélem nagy sikerélményben lesz részetek ezzel a finom, nagy tradíciókkal rendelkező süteménnyel.

DSCF0976

 


Limara Előzmény | 2007.11.25. 19:17 - #540

Mézeskalács recept-Limara
 
40 dkg mézet meglangyosítunk
30 dkg margarinnal. (mikróban szoktam)
 
0,5 kg porcukrot
6 egész tojást
2 tk. szódabikarbónát
1 cs. mézeskalács fűszert összeturmixolok
 
A turmixot és a mézet elkeverem, majd fakanállal beledolgozok 1,5 kg lisztet. Nem lesz kemény a tészta, így a jó, csak váljon el az edény aljától.
1 órán át szobahőmérsékleten pihentetjük, de sokkal jobb 1 napig hagyni. Kb. 2-3 mm vastagra szaggatjuk, majd 180 fokos sütőben 4-5 perc alatt megsütjük.
Én leszoktam kenni tojással, így fényesebb lesz.
 
Máz:
 20 dkg cukrot kávédarálón nagyon finomra ledarálunk, majd egy tojásfehérjével keményre keverjük, a cukrot apránként adagoljuk hozzá. Pár csepp citromlével fényesíthetjük. Akkor jó, ha a kézi habverőről nehezen esik le. Zacsiba töltjük, majd egészen pici lukat vágunk a sarkán, fent pedig gumival elkötjük a zacsi száját. Ezzel írokázzuk meg a kész sütiket, amiket teljesen hülni hagyunk, legjobb legalább 1 napig pihentetni előtte.
mézes kalács

totimi Előzmény | 2007.11.24. 09:29 - #539

Húsos mini pite  Limara recepteje - totimi 

 

Pite tészta

 

25 dkg liszt

10 dkg VAJ

1mk. só

őröltbors

2 ek. olívaolaj

4-5 ek. jéghideg víz

 

Késes robotgéppel elkeverem a lisztet és a hideg vajat, ezután a többi hozzávalóval gyors mozdulatokkal rugalmas tésztát gyúrok és min. fél órára a hűtőbe teszem.Fontos, hogy minden hozzávaló hideg legyen, én a lisztet is lehűtöm, a vajat rövid időre fagyasztóba teszem.

Muffintepsit kivajazom, a vékonyra nyújtott tésztából köröket szaggatok, kibélelem vele. Jöhet bele a fűszeres hús, rá egy tészta, aminek a közepét kivágom, hogy a gőz tudjon távozni. A tetejét először az ujjammal körbevizeztem, úgy nyomtam az aljához, majd tojással lekentem. 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt szép pirosra sütöm.

Muffinformák helyett pitetálba is mehet.

 

Töltelék:

Darált húst átpirítottam hagymán, fűszereztem, tettem hozzá apróra vágott paradicsomot, füstölt tarját, kaliforniai paprikát, főtt tojást, petr.zöldet, sajtot.

 

(Csak annyival egészíteném ki, hogy volt a hűtőbe főtt-füstölt csülök ledarálva, abból tettem a töltelékbe. Nagyon finom, pikáns íze lett.)

 

 

pite  készül a pite


totimi Előzmény | 2007.11.22. 19:50 - #538

Bezsa, a 30684 hsz-ban van az indiai csirkezárnyhoz a kép. Ha lesz egy kis időd, majd szerkeszd már ide légyszi.:)

totimi Előzmény | 2007.11.22. 18:25 - #537

Indiai csirkeszárny - totimi (Stahl)

Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny

a mázhoz: 1 ek. só, 2 ek. fehérborecet, 2 ek currypor, 2 csapott ek. sárgabracklekvár, 2 dl joghurt, 6 ek olaj, 8 gerezd fokhagyma.

a mártogatóshoz: 1.5 dl jh., 1 ek currypor, 1-2 friss, piros chili (nekem nem volt), 1 tk. őrölt gyömbér, 1 csipet őrölt kurkuma.

A máz hozzávalóit összekeverjük. Jó alaposan beleforgatjuk a szárnyakat. 230 fokra előmelesített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 25-30 perc alatt megsütjük őket. A sütés első 10 percében alufóliát borítunk rájuk.

A mártogatóssal tálaljuk.

 DSC00137.JPG

 


bezsa Előzmény | 2007.11.22. 17:58 - #536

trüffel1.jpg

bezsa Előzmény | 2007.11.22. 17:55 - #535

trüffelxr.JPGtrüffelx.JPG

 

 


Moha Előzmény | 2007.11.19. 14:45 - #534

Mézespuszedli, puha      Lajos Mari / Moha

125 gr vaj/ margarin           3 tojás

125 gr méz                        1 citrom

250 gr porcukor                   1-1 citrom és narancs héja reszelve

250 gr finomliszt                      1 kk. szódabikarbóna

250 gr tk.búzaliszt / rozsliszt     2 ek. mézesfűszerkeverék

A mézet a vajjal felolvasztjuk,majd hagyjuk hűlni. A tojásokat a porcukorral és fél citrom levével,reszelt héjakkal simára keverjük,hozzáadjuk a mézes keveréket is.

A lisztet,szódabikarbónát,mézesfűszert összekeverjük és több részletben a mézes-tojásos masszához keverjük. A tészta híg lesz,nem kell megijedni! Elsimítjuk a tetejét,folpackkal letakarjuk és egy éjszakára mehet a hűtőbe.

Másnap lisztes deszkán átgyúrjuk, 8 db kb. 4 cm átmérőjű rudat formálunk belőle. Minden rudat 10 részre vágunk,a darabokat lisztes kézzel diónyi gombócokká formáljuk és sütőpapíros tepsire tesszük,egymástól jó 3 cm-re.

Sütés: előmelegített sütőben 160-170 fokon kb. 10-12 perc. (stopperolni,mert egy perccel tovább sülve kemény lesz! Az első adagnál mindenki lesse,vegyen ki egyet 10 perc után,törje ketté,akkor látni,hogy átsült-e? Így belőhető a pontos sütési idő.)

Sütés előtt megkenve tojássárgával,lehet diót,mandulát,mogyorót tenni rá. Kisülve pedig díszíthető írókával,olvasztott fehér, vagy étcsokival,tortadarával,egyebekkel.

 

 


bezsa Előzmény | 2007.11.17. 18:31 - #533

Lányok berakom a beigli fázis képeit. Ez az NCL-s amit egy éjszaka állni kell hagyni, de nincs különbség az elkészítésben a másik recihez képest (az arányokon és, hogy azt aznap lehet sütni.

1.JPG  2.JPG

3.JPG  4.JPG

5-1.jpg  6.JPG

7.JPG  8.JPG

9.JPG 

10.JPG 

andrej Előzmény | 2007.11.16. 21:10 - #532

Beírok nektek egy receptet,amit mi nagyon szeretünk.Nagyon kiadós,fincsi süti:

SPORT SZELET

HOZZÁVALÓK,TÉSZTA:

50dkg liszt,15dkg margarin,fél cs.sütőpor,1kávésk.szódabikarbóna,3 evőkan.kakaó,30dkgporcuki,pici só,2 tojás,pici tej az összegyúráshoz.

KRÉM:

1l tej(szerintem elég a 7,5 deci),3 cs csokipudig,2 vaníliáscuki,25 dkg Rama,30 dkgporcukor,1 rumaroma

A hozzávalókból tésztát gyúrunk,tepsi hátán 4 lapot sütünk.

A tejből,csokipudingból,vaníliáscukorból krémet főzünk.A Ramat a porcukorral,rumaromával kikeverjük,majd a kihűlt pudinggal összekeverjük,betöltjük a lapokat.Még finomabb,ha a lapokat egy kis rummal lepermetezzük.A tetejére csokimázt teszünk.

Nagyon kiadós süti.Én azért készítem csak 7,5dl tejjel,mert nem lehetett átharapni.


nogea Előzmény | 2007.11.16. 17:32 - #531

Élesztős piskóta/ Margitkától/ 6 tojásfehérjét, 6 evőkanál vízzel és egy csipet sóval kemény habbá verünk. /Ettől kezdve a legkissebb fokozatra állítom a habverőt és végig így dolgozom vele./ Ebbe egyenként belepotyogtatom a tojások sárgáját,majd 12 tetézett evőkanál kristálycukrot kanalanként,és végül 12 csapott evőkanál réteslisztet szintén kanalanként. Legvégül belekeverünk 1dkg élesztőt amit 1 evőkanálnyi vízben elfolyósítunk. Az előkészített tepsibe öntjük a masszát,majd forróra előmelegített sütőbe tesszük.10 percig magas hőfokon,utána kb 30 percig mérsékeltebben kell sütni. Az első 10 percben nem szabad nyitogatni a sütőajtót. / nekem ez nagyon bejött.Mindíg ezt sütöm.Szoktam szinezni is kakaóval,aromával,mikor milyen kell. Sütőpapírral bélelt tepsiba vagy formába szoktam sütni. Nogea/

Amarillisz Előzmény | 2007.11.15. 18:46 - #530

Mascarponés csokitorta/Amarillisz


Hozzávalók:


- 4 tojás
- 1 cs. sütőpor
- 25 dkg liszt
- ízlés szerint kandírozott narancshéj, vagy reszelt narancshéj
- 10 dkg tehéntúró
- 1 dl víz
- 0.5 dl olaj
- 20 dkg porcukor

-krémhez:

- 10 dkg étcsokoládé
- 1 cs. csokoládé puding
- 20 dkg porcukor
- 2 ek. kristálycukor
- 2.5 dl tej
- 3 ek. tejföl
- 2-3 ek. rum
- 1 tk. fahéj
- 250 g mascarpone, vagy bármilyen natúr vajkrém
- 5 dkg margarin


A piskótát szokásos módon egy kapcsos tortaformában/26 cm/ elkészítem. 160 fokon 25 percig sütöm.

A krémhez megfőzöm a pudingot, a tejjel és a kristálycukoral, őrölt fahéjjal.
Gőz fölött felovasztom az étcsokoládét, az 5 dkg margarinnal, majd hozzákeverem a 10 dkg porcukrot.
A kettőt langyosan összekeverem, hozzáteszem a tejfölt, és 2 ek. rumot.

A mascarponét habosra keverem 10 dkg porcukorral, és 1 ek. rummal.

A kihűlt tésztát 3 lapra vágom.

Az aksó lapra kenek egy adag mascarponét, majd erre a csokikrémet.
Erre jön a középső lap, ismét a krémréteg , ugyanúgy, mint az előbb.
Végül a teteje, amit csak a csokoládé krémmel vonok be, ill. az oldalát is.
A mascarponés krémmel díszítem.

nagyon fini kis sütit sikerült alkotnom! a piskóta szép magas lett, és a krém is kellemes ízű és állagú !jó étvágyat hozzá!

4444.jpg mascarpones csokitorta image by Amarillisz


Moha Előzmény | 2007.11.15. 14:42 - #529

Gesztenyés alagút / Moha

Tészta: 40 dk darált keksz, 2 tk. kakaópor, 10 dkg olvasztott vaj, 3 ek. rum, annyi kávé,amennyivel jól formázható lesz a tészta. Folpackon kinyújtottam és beleraktam az őzgerincbe,belenyomkodtam. Kb. a tészta egynegyedét hagytam meg a lefedésre.

Töltelék: 20 dkg puha vaj habosra keverve 50 dkg gesztenyemasszával, bele két ek.porcukor és 3 ek.rum. Elfelezni és a felébe 1 púpos ek. kakaóport keverni.

A tésztára először a sima krémet kentem,kicsit hűtöttem a mélyhűtőben (15 perc),aztán a kakaósat tettem bele. Kinyújtottam folpackon a maradék tésztát és befedtem vele a formát. Ment a sima hűtőbe egy éjszakára. Másnap kiborítás után be lehet vonni olvasztott étcsokival.

Még egy ötlet: a gesztenyekrémbe lehet rumos meggyet potyogtatni, illetve a rumos meggy levéből használni valamennyit a kekszes tészta összeállításához.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak