E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

bezsa Előzmény | 2008.01.08. 09:50 - #588

Gyors zsemle kenyérlisztből-larevuerose

Hozzávalók (nyolc db. zsömleméretű bucihoz):
- 750 gr liszt
- 1 ek szárított élesztő
- 2,5 tk só
- 500 ml melegvíz
- 100 ml tej
- 1 ek méz

Egy nagy keverőtálban (de tényleg nagy legyen) kimértem a lisztet, hozzákevertem az élesztőt és a sót, egy másik tálban pedig összeöntöttem a vizet, tejet és a mézet. A folyékony részleget a száraz részleghez öntöttem, és kézzel alaposan összekevertem kb. egy percnyi turkálással.
Egy kis liszttel meghintettem a massza tetejét, lefedtem folpakkal, és másfél órára odaállítottam a meleg radiátor mellé.
Egy óra múltán bekapcsoltam a sütőt 240 fokra, és egy vizzel félig töltött mélyebb tepsit helyeztem a sütő aljára.
Elővettem két sütőlapot, sütőpapírt szabtam rá, és félretettem.
A másfél óra leteltével a nagyar nőtt ragadós tésztát igen-igen erősen lisztezett deszkalapra borítottam, kicsit lapítgattam rajta, és egy pizzavágóval nyolc egyenlő részre osztottam. Minden részt kétszer meghajtottam, és a hajtással lefelé a sütőlapokra helyeztem. Itt gyorsan kell dolgozni, nem tesz jót a tésztának ha sokat nyomogtajuk, tapicskoljuk.
A recept nem írta ugyan, de én a biztonság kedvéért még pihentettem őket kicsit egy konyharuha alatt, de épp csak annyi ideig, ami alatt elmostam a keverőtálat meg az eszközöket, és lepucoltam a deszkát.
Ekkor aztán az előmelegített sütőben két részletben kisütöttem a képen látható bucikákat mindössze 20 perc alatt.


Moha Előzmény | 2008.01.07. 14:56 - #587

Gyors zsemle   gasztroblogok ( Dolce Vita, kicsi Vú, La Revue Rose, ...)  / Moha

50 dkg liszt  ( sima vagy BL 80)   ( nekem BL 80 )

25 dkg tk.liszt

1 és 1/4 tk. szárított élesztő   ( nekem 1,2 dkg friss élesztő)

2,5 tk. só

5 dl meleg víz

1 dl tej

1 ek. méz

A liszteket egy jó nagy tálban összekeverem a sóval és a szárított élesztővel. Egy másik edényben keverem össze a folyékony dolgokat ( én a friss élesztőt ebbe tettem) majd a liszthez öntöm és összekeverem. Tetszés szerint lehet villával, fakanállal,kézzel.

A tálat lefedem és meleg helyre teszem 1,5 órára. Alaposan lisztezett deszkára kiöntöm, 8-10 darabra vágom, és meghajtogatom.( kissé széthúzom négyzetre, jobbról-balról egymásra hajtom,majd ugyanezt a másik irányból is ) Eközben folyton lisztezni kell a kezet,tésztát, mindent.  Hajtással lefelé lisztezett sütőpapírra teszem és még fél órát pihentetem. Közben a sütőt előmelegítem 220-240 fokra, alulra beteszek egy tepsit vízzel. Ha letelt a fél óra beteszem a sütőbe és kb. 20 perc alatt megsütöm.

No eddig az eredeti recept, ahogy viszont én készítettem:  az egyik gáztepsibe tettem a bucikat, erre rátettem fedőnek a másikat, így mentek sülni. Fedve 20 percet, aztán fedés nélkül még 10 percet sütöttem. Így lett megint jó ropogós,de vékony héj és puha belső.

Gyors-zsemle.jpg Gyors zsemle picture by Mohapekseg


jegkasa Előzmény | 2008.01.06. 19:37 - #586

Hólabda- Jégkása
 

6 tojás sárgáját, 20-30 dkg cukorral, 6 kanál melegvízzel, kikeverjük, utánna 20 dkg liszttel egy csomag sütőporral és két kanál kakóporral, elkeverjük a végén a 6 tojás felvert habját hozzáadva gáztepsibe simítva megsütjük.

Ha kihűlt pogácsaszaggatóval kiszúrjuk kettőt- kettőt a következő krémmel összeragasztjuk és az oldalát is bekenjük a krémmel aztán kókuszreszelékbe forgatjuk.

4dl tejben 4 kanál lisztet felfözünk, ha kihűlt, 20 dkg margarint, 15-20 dkg porcukorral habosra keverjük kevés rummal és vanílíával ízesítjük. Tetejére csokimázt teszünk.

Edo-bedo Előzmény | 2008.01.06. 15:25 - #585

Fuszeres csirkemell zoldsegekkel,barnarizzsel

Hozzvalok:2 db csirkemell kicsontozva,zold es pirospaprika(hanem csak egyik),paradicsom,hagyma,fokhagyma,sargarepa,so,bors,fuszerpaprika,keves vorosbor a vegere

A csirkemelleket csikora vagjuk,befuszerezzuk.A paprikat,sargarepat nagyon vekony csikokra vagjuk,a hagymat es paradicsomot vekony karikakra,a fokhagymat zuzzuk.

Teflonba nagyon keves olajon megpiritjuk a csirket feheredesig.Ajanlatos tefalban kesziteni,mert eros tuz kel hozza.Hozzaadjuk a felszeletelt zoldsegeket es egyutt sutjuk eros tuzon.Nem kell sokaig kesziteni,csak amig a repa megpuhul valamennyire.Kb 10-15 perc,kavargatni kozben.

Vegul hozzaontunk kb 1 dl vorosbort es gyenge tuznel paroljuk meg par percig.Kesz.Barnarizset szoktam hozza fozni,de magaban is nagyon finom es taplalo.

Igazi vitaminbomba etel,es sok lesz belole.Ajanlom mindenkinek.

 


andrej Előzmény | 2008.01.05. 17:02 - #584

Fondanbevonat-Horváth Ilona(andi)

30 deka kristályculrot,1 dl vizet,pár cseppecetet hibátlan lábasba teszünk,kavargatjuk,míg fel nem olvad.Forrás közben már nem szabad kavarni.Erős tűznél forralni kezdjük.Ahogy sűrűsödik,a buborékok nem pattannak szét,hanem hólyagok lesznek.Ekkor kiskanállal mintát veszünk a szirupból,és hideg vízbecseppentünk.ha a vízben golyót formál,levesszük a tűzről,pár csepp hidegvízzel meglocsoljuk.

A tűzről a lábast levéve beletesszük hideg vízbe és kihűtjük langyosra.Ezután egy fakanál nyelével kavarni kezdjük,amíg ki nem fehéredik.Ha esetleg túl kemény lesz,vízzel meglocsoljuk,úgy keverjük.Ez eddig egy sima bevonat,akármire.Előre is el lehet készíteni,de akkor le kell takarni,és felhasználás előtt gőz felett melegíteni

.A krémesre:Én a kész fondanhoz,amikor mégnem teljesen hideg,hozzákevertem 2 dkg Ramát.Ettől puha marad,nem lesz törős.

Higgyétek el,nem .olyan bonyolult,mint amilyennek tűnik.Ha nem sikerül elsőre,újramelegíted,és lehet rajt javítani.Igen,és színezni is lehet.


moldvanm Előzmény | 2008.01.04. 21:41 - #583

Banános tekercs- Borsi Ilona (Szeged)- moldvanm

A tésztához:

6 tojás, 12 dkg porcukor, 1 mk szódabikarbóna, 4 dkg kakaó, 12 dkg liszt.

A töltelékhez:

1 tojás, 2 ek liszt, 2 dl tej, 20 dkg margarin, 10 dlg porcukor, 2 dlg kakó, 1 cs.vaníliás cukor, 2 banán

A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük,hozzáadjuk a szódabikarbónát, és a kakaót, a lisztet majd a habbá vert tojásfehérjét. Megsütjük. A krémhez a tojást elkeverjük liszttel felengedjük tejjel és sűrűre főzzük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a két krémet összekeverjük. A krém egyik feléhez kakót keverünk, a másikhoz van.cukrot.A tésztára kenünk előbb fehér krémet, aztán kakaósat, 2 banánt a szélére teszünk és feltekerjük, mint a piskótatekercset. Be kell tenni a hűtőbe néhány órára.

Nagyon mutatós felszeletelve, kétféle krémmel, középen pedig ott kukucskálnak a banánkarikák.

 

Annyit fűznék az előző recepthez, hogy az eredetiben nincsa tésztában liszt, tehát omlett állagú vagy jellegű. Én piskótásra csináltam.

 


bau Előzmény | 2008.01.03. 17:47 - #582

Bejgli-Magyar Konyha -bau

1 kg liszt,20 dkg vaj,v margarin,15 dkg zsír,1 kanál tejföl,1 tojás,2 dl tej,1 dkg élesztő, só,8 dkg porcukor,,

Töltelék:50 dkg mák darálva,50 dkg dió darálva,10 dkg mazsola,citrom resz héjja,30-30 dkg cukor,2.5 dl víz,2.5 dl tej.

1 tojás a kenéshez.

Elkészítjük a töltelékeket!

Mákos: 2.5 dl tejbe 30 dkg cukrot felfőzünk és az 50 dkg darált mákot leforrázzuk vele.Reszelt citromhéjj és mazsola is kerüljön bele.majd tegyük félre hűlni

Diós: 2.5 dl vizbe 30 dkg cukrot felfőzünk és a darált diót leforrázzuk,majd mazsolát,rumot adunk hozzá.Hűlni hagyjuk.

Híg lesz a töltelék,de nem baj,mert a cukor dermedésével besűrűsödik! Ne legyen se túl sűrű,se túl híg mire töltjük.

A lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal,és a porcukorral.Az élesztőt felfuttatjuk a 2 dl tejben,majd hozzáadjuk a liszthez.Beleütjük az 1 tojást,sózzuk,tejfölt is hozzáadjuk,majd a dagasztó gépben jól kidolgozzuk,Hideg helyen jó néhány órát pihentetjük.(éjjszaka). Ezután 6,-esetleg 8 részre osztjuk,és téglalap alakúra kisodorjuk.(nehéz sodorni,de hajszál vékonyra ki lehet...Így lesz vékony a tészta és vastag a töltelék!)

4-4 tésztát töltünk,a fele mákos,a másik diós.A tésztának egészen a széléig kenjük a tölteléket,a két oldalán egy kicsit behajtunk, majd felcsavarjuk.Kizsírozott,vagy sütőpapiros tepsire rakjuk .Tojás sárgájával megkenjük,és meleg helyen hagyjuk rászáradni,majd fél óra múlva a tojás fehérjével is megkenjük,és hideg helyre visszük kelni.Így lesz szép márványos! Szurkáljuk is meg a tetejét,hogy ne repedjen meg, 35 40 percig mérsékelten meleg sütőbenm sütjük.

DSCF389912.jpg picture by bau4 DSCF3899.jpg picture by bau4 beigliszelet.jpg picture by bau4

 


bau Előzmény | 2008.01.03. 17:15 - #581

Svájci almásrakottas (bau módra)

Főzzél ki egy csomag kockatésztát!,szűrd le.Közben keverj egy tálban 2 tojáshoz egy nagy doboz tejfölt,15 dkg cukrot,mazsolát,reszelt citromhéjat.Ebbe a keverékbe öntsd bele a kifőtt tésztát.Vegyél elő egy tepsit,és kend be az alját zsiradékkal (margarinnal):Öntsd bele a tésztás keverék felét.Tegyél rá híg baracklekvárt,esetleg darált diót is,és egy sor reszelt almát,(mint a pitébe),majd öntsd rá a megmaradt tésztás keveréket.Kezdjed el sütni,és kb 30 perc után (a maradék tojásfehérjéket a fagyasztóból felhasználhatod)  felvert tojásfehérjébe tegyél cukrot, és kend rá a tésztára majd told vissza a sütőbe. Óvatosan süsd tovább mert könnyen megég! Kockára vágva tálald! Melegen-hidegen finom.

svajcialmasrakottas2.jpg picture by bau4


bau Előzmény | 2008.01.01. 16:35 - #580

Hangyi! A tésztába megy,nem a tetejére!


Hangyi Előzmény | 2007.12.31. 09:50 - #579

Sziasztok!

Ennek a szezámmagosnak álltam neki, a mák és a sajt az a tésztába megy bele? nem a tetejére?! / bocs a hülye kérdésért / !


Limara Előzmény | 2007.12.29. 17:59 - #578

Rozmaringos - olajbogyós kenyérStahl

 

 

Hozzávalók:

7 gramm szárított élesztő

4 evőkanál + 3 deci meleg víz

1 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál só

1 teáskanál frissen őrölt bors

2 teáskanál cukor

1 evőkanál apróra vágott, friss rozmaring

50 deka + esetleg még 5 deka liszt (rétes lisztet szoktam használni, de sütöttem már kenyeret finom lisztből is: ennyit a mai lisztek minőségéről)

5 deka magozott, fekete olajbogyó

 

olaj a tál kikenéséhez

liszt a gyúródeszka megszórásához

1 tojássárga + 1 teáskanál víz a tészta megkenéséhez

 

 

Beleszórom a szárított élesztőt egy nagy tálba és simára keverem 4 evőkanál meleg vízzel.

Kimérek 3 deci meleg vízet, hozzálöttyintem az olívaolajat, belekeverem a sót, tekerek hozzá frissen őrölt borsot, hozzákeverem a cukrot és beleszórom az apróra vágott, friss rozmaringot is. Ezt a kevercset aztán fakanállal hozzákeverem az addigra már kicsit felhabosodott élesztős vízhez.

Utána fakanálról dagasztókarú kézirobotgépre váltok és a lassú fokozatra kapcsolt géppel folyamatosan kevergetve apránként beledolgozom a folyadékba a mikroban meglangyosított réteslisztet.

Jön a dagasztás, dolgozzon a nagyobb fokozatra kapcsolt gép úgy 6-7 percig, amíg fényesen sima és lyukacsos lesz a se túl kemény, se túl lágy tészta. Ha épp úgy látom - és ez kizárólag a liszttől függ-, akkor még szórok bele úgy 5 dekányit.

Ha ezzel megvagyok, akkor leteszem a gépet és rászórom a tésztára a lecsöpögtetett, apróra vágott olajbogyót. Aztán saját két kis kezemmel még 2 percig tovább dagasztom a kenyértésztát, hogy jó alaposan beledolgozzam az olajbogyódarabkákat.

Kiolajozok vékonyan egy nagy tálat és belehempergetem a tésztát, hogy mindenhol megpuszilja az olaj, majd rányomogatok a tészta tetejére egy darabka folpackot, hogy ne száradjon ki.

Aztán vagy mehet a hűtőbe éjszakázni vagy ha kint hagyom és 45-60 perc múlva, mikor már duplájára nőtt, akkor ököllel finoman rácsapdosok, hogy a ducira puffadt tészta kilehelje a lelkét: esküszöm, pont ilyen hangot ad.

Lisztezett deszkán 1 perc alatt gyorsan átgyúrom a tésztát, utána veknire formázom (lemértem a múltkor, 23 cm X 12 cm nagyságú, enyhén ovális alakú lett) és réteszem egy vékonyan megolajozott sütőlapra. Egy konyharuhával letakarom a csinos kis veknimet és hagyom, hogy fél óra alatt újra a duplájára keljen.

Amíg növöget, addig előmelegítem a sütőt 200 C-ra (gázsütőn 6-os fokozat).

Mikor már szép méretes, akkor elkeverem a tojássárgáját egy kis vízzel, lekenem vele a kenyeret -ha valaki gondolja, néhány apróbb, nem túl mély vágást ejthet is a felületén- és 45 perc alatt megsütöm.

Ha kész van -az alját, ha megkocogtatjuk, akkor kongó hangot ad ilyenkor-, akkor az aranybarna, illatos és ropogós kérgű büszkeségemet rácsra teszem, hogy alul-felül jól ki tudjon hűlni.

1 vekni lesz belőle.

(Szerepelt a NŐK LAPJÁBAN is 2002/33 szám)

 


bezsa Előzmény | 2007.12.29. 17:01 - #577

Limara ezekre szemes mákot tesznek.


Limara Előzmény | 2007.12.29. 12:27 - #576

Bocs, ha bugyuta a kérdés, de darált mákot vagy szemeset teszel bele?


kisTomika Előzmény | 2007.12.28. 21:13 - #575

Ezt a receptet kb 10 éve ismerem, hozzám a barátosnémtól jutott el, azóta már láttam valamelyik konyhás újságban pár éve.

Sajtos-mákos-szezámmagos rudak - barátnémtól -kisTomika

Hozzávalók:

40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 cs sütőpor, 2 kk só, 3 kk mák, 2 dl tejföl, 1 tojássárgája, 8-10 dkg reszelt sajt.

A tetejére 1 egész tojás a kenéshez, a szóráshoz szezámmag.

A hozzávalókből félkemény tésztát gyúrunk. Ha van időnk , jót tesz neki, ha a hűtőben fél órát pihentetjük. Kb. 3-4 mm-esre nyújtjuk, megkenjük a felvert tojással, megszórjuk ízlés szerint szezámmaggal, derelyeszaggatóval kb fél cm széles, 10-12 cm hosszú rudakat vágunk, sütőpapíros tepsibe rakjuk / ez tart a legtovább/, 160 fokos, előmelegített sütőben sütjük kb 15-20 percig szép piros-barnára. Ez az idő és fok elektromos, légkeveréses sütőre vonatkozik.

Jó étvágyat!

 DSCF1073


bau Előzmény | 2007.12.28. 19:56 - #574

Lányok!     

Lenne egy észrevételem!  Ha valamelyik sütibe az van megadva,hogy egy doboz tejföl,akkor jelőlni kéne hogy MEKKORA DOBOZ? A mostani csomagolások szerint van féliteres,kétdecis,450 gr-os,hát nem mindegy mennyi kerül bele!!!!!!


moldvanm Előzmény | 2007.12.22. 12:21 - #573

Marica!

Szerintem igen. De ezt csak én állítom.


dulifuli13 Előzmény | 2007.12.22. 09:05 - #572

MoldvaMóni: Kipróbáltam a sajtos receptedet még audusztus végén, amikor a temetésre készítettem. Nagy sikere volt.. Isteni mindenkinek ajánlom. 1 kéredés: Elfogyott itthon a zsír. Helyettesíthetem rámával?


moldvanm Előzmény | 2007.12.22. 08:02 - #571

Sajtos Rúd ( egykori szomszédasszonyomtól)

1 kg liszt

1 rama

3 kanál zsír

1 cs.sütőpor

1 tejföl

3 tojás

bőven só (kb 5-6 lapos teáskanál)

Örölt kömény. aki szereti.

Én szoktam sajtot tenni bele. De ha kívűlre szórod az is elég.

Összegyúrjuk, majd 4 cipóra osztjuk és fél órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk, tetejét megkenjük tojássárgájával , sajtot reszelünk rá, vagy köménymaggal , vagy szezámmaggal megszórhatjuk. Kis rudakat vágunk és mehet a sütőbe.

 


Limara Előzmény | 2007.12.19. 10:59 - #570

Mézes puszedli (Bilonka): 90 db, 3 gáztepsivel,

3 tojás sárgáját és 1 egész tojást kikeverünk 15 dkg porcukorral. 25 dkg mézet és 5 dkg zsírt meglangyosítunk, hogy folyós legyen. Én egyben tettem be őket picikét a mikróba. A folyós, langyos mézet + zsírt is a nagy tálba öntjük a tojásos keverékhez. Belekavarunk 4 evőkanál tejfölt és a fűszereket, tetszés szerint. Én tettem hozzá 2 teáskanál vaníliás cukrot, másfél teáskanál őrölt fahéjat, fél teáskanálnyi őrölt szegfűszeget, és ugyanannyi őrölt gyömbért /vagy 2-3 tk mézeskalács fűszerkeverék/. 60 dkg liszthez hozzákeverünk 2 teáskanál szódabikarbónát, utána ezt a lisztet hozzádolgozzuk a kikevert folyékony alkotórészekhez.
A tésztát betesszük pihenni a hűtőbe. Másnapra kellően szilárd, formázható lesz! A sütés: vizes kézzel golyócskákat formálunk. Viszonylag egyformák lesznek, ha egy teáskanállal szedegetjük a tésztamasszát. 160-170 fokon 10-12 perc alatt megsül.
A kimaradt 3 db tojásfehérjéből habot verünk, 25 dkg porcukorral tovább verjük. (A cukrászmester tanácsa: 1 tojásfehérjéhez 9 dkg cukor.) Most lehet a habba a forró puszedliket beleforgatni, utána sütőpapírra szedni, szárítani. Vagy ecsettel megkenni.
Én először az alapmázba hempergettem egy adagot (3 tepsivel lett, összesen 90 db). Utána a maradék mázat elfeleztem. Az egyik részbe belereszeltem egy narancs héját, a másikba kevertem kakaóport meg fahéjat. A barna mázból maradt egy kevés, azzal megcifráztam néhány fehéret. Lehetne a mázba kókuszreszeléket is tenni, vagy kókuszt és kakaóport, vagy csak fahéjat, vagy reszelt citromhéjat. Úgy könnyű a díszítés, ha mély, de kis alapterületű tálban van a máz.


masala Előzmény | 2007.12.17. 11:01 - #569

Aszalt gyüm.-ös pulykatekercsek---Masala

30 dkg pulykahús darálva + só, bors, szerecsendió + 1db tejszínbe áztatott, kicsavart zsemle + 1/2dl tejszín + 1db tojás

Ezt a masszát kenjük a jól kiklopfolt pulykaszeletekre és teszünk rá aszalt barackot, szilvát és áfonyát. Föltekerjük és a tetejére vajdarabokat teszünk. Alufóliába tekerjük egyenként és megsütjük kb. 40 perc alatt. / én itt fejeztem be az előkészítést /  A  tekercseket vajon párolt póréhagymás, pirított diós  tejszínben átmelegítjük és pl. mazsolás rizzsel tálaljuk.

A póréhagymás tejszín helyett nálam chutney lesz az öntet. A tekercseket azért tejszínben át lehet melegíteni. A tányéron ferde szeletekben tálaljuk.

Mangó chutney---Masala

  • 3 db mangó / esetleg körte/
  • 2 dl enyhe ecet / chef balzsam ecet/
  • 24 dkg cukor / barna cukor/
  • 5 cm-es gyömbér reszelve
  • 2 kicsi chilipaprika összevágva
  • 1 dl datolya összevágva

Mindent összefőzünk kb. egy órán keresztül

VÁLTOZAT: Gyümölcs-chutney--Masala

  • 50 dkg alma összevágva
  • 50 dkg körte összevágva
  • 2 fej hagyma összevágva
  • 15 dkg mazsola
  • 16 dkg barnacukor
  • 2 ger. fokhagyma összevágva
  • 6 dl almaecet
  • 1 kiskanál  ötfűszerkeverék
  • só, bors,/ esetleg ételízesítő /
  • 1/2 dl paradicsompüré

Az ecet és a paradicsom kivételével / nem engedi a hagymát megfonnyadni! / mindent összefőzünk és kb. 20 perc múlva hozzátesszük az ecetet és a paradicsomot is. Tovább főzzük össz. egy óra hosszat.

Ez a mennyiség üvegbe eltevésre íródott, természetesen a menny.-ek  csökkenthetők. Az utólagos ízesítés mindenkinél egyéni lehet!

 

 

 


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak