E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

ILDIKO Előzmény | 2007.08.25. 22:28 - #328

GRANNY   SMITH  zoldalmas –TORTAKREM

Hozzavalok:  3 lap zselatin, 200g/2,5almakb-3/ GRANNY SMITH zoldalma hamozott-maghaznelkuli mennyiseg,  ½ citrom  vagy Limun kifacsart leve,  3 ek almaszorp/suru ha lehet, tomeny!/    50g cukor, 

1,5dltejszin,  1  tojasFEHERJE,

ELKESZITES: Tedd a zselatinlapokat egy hidegvizzel toltott edenybe hogy jol megpuhuljon. Az almakat meghamozni,maghaztalanitani es kis db-okra felvagni.Tedd bele egy labosba es ontsd ra a kifacsart  ½ citrom vagy Limun levet ,a 3 ek almaszorpot, a cukrot.fozd fedo alatt meg jo puhara. NEMkell hozza extra folyadek!!/ Kb:a fozestol 2-3 percig parolod/   Utana botmixerrel teljesen! Elpepesited.  Csavard ki a beaztatott zselatinlapokbol a vizet es a meg jo meleg almapephez add hozza. JOOL keverd ki csomomentesre . Hagyjad lehulni DE kozbe kozbe kevergesd ossze. /A hulesi folyamatot meggyorsithatod HA hutobe teszed./Ennek a purenek NEM szbad megdermednie! Csak addig hutsed amig teljesen kihul  DE meg jol keverheto.Kozben verjed fel a tojasfeherjet, MAJD a tejszint jo kemenyre.  Keverd az almapurehez ovatosan eloszor a felvert tejszinhabot, MAJD a tojasfeherjet. Ehhez drotos habverot ajanlanek mert akkor nemtorik ossze a hab es megis jol attudod dolgozni egyenletesre.  A “szerzo” minimum 3 orat ajanl mielott hasznalhatod a torta toltesere.

SAJAT TAPASZTALAT: Nos, En nem vartam 3 orat. Visszatettem a csatos tortaforma sutobe az also lapot aztan toltes –kenes, kozepso lap, toltes, szetkenes, erre is krem jott,toltes szetkenes.

EN egy 26cm atmeroju  piskotat sutottem kb 5-6 tojasbol.5ek finomliszt,1ek sutesi kemenyito, + 1tl  sutopor. EZ kesz lett es  3dbra vagtam. Igy toltottem. EBBOL ES EHHEZ a nagysagu tortahoz  DUPLA! Adagu almakremet keszitettem!! A tetejere nem raktam ebbol a toltelekbol, mert az vmi massal fogom disziteni. EZ folyamatban….

HA nemkapnal zoldalmat jo mas is am sztem. EN nagyon ajanlanek nektek vmit. Sussetek meg / a z almat/tobbet mint ez a mennyiseg mert tepsiben suteskor sok folyadekot veszt es tottyedt lesz. Pepesitsetek el/hejja NELKUL es maghaz NELKUL/hihi  ES IGY dolgozzatok vele. Sztem megfinomabb lehet igy mint folve. EN par csepp zold etelfestekkel megszineztem hogy “zold”alma legyen. A tejszin es a tojasfeherje hozzaadasaval JOOCSKAN viilagosabb lett a szine. Ezzel szamoljatok.

Szep egyenletes es finom krem let belole. Tudom ajanlani! Sok sikert es jo etvagyat  hozza. Deszertkent is nyugodtan hasznalhato cask ugy: poharakban, aztan kihuteni

nogea Előzmény | 2007.08.25. 19:05 - #327

Francia karáconyi fatörzs 6 db tojás, 6 ek cukor,1 púpozott ek kakaópor,5 ek liszt, A tojások sárgáját 1 ek cukorral fehéredésig keverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük.A kétféle masszát óvatosan egybeforgatjuk,közben apránként hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet.Sütőpapírral bélelt tepsibe sütjük./Én gáztepsibe/180 fokot ír./kb 20 percig. Ha megsült feltekerem rögtön egy tiszta sütőpapírra.Többször áttekerem hogy jól lehessen tekerni.Kihűtjük,sütőpapírba csomagolva. KRÉM: 2 dl tejszin,20 dkg cukor,4 ek kakaópor,20 dkg vaj/margarin/ A krémhez a tejszint a cukorral fölforraljuk,belekeverjük a kakaót.A vajat habosra keverjük és a kihűtött tejszines krémmel apránként összekeverjük. A tésztát kitekerjük,megkenjük a krém nagy részével.Föltekerjük.Két végéből levágunk egy szeletet.Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és ráragasszuk a törzshöz./ Ez a göcsört/Bevonjuk a maradék krémmel.Villával "megfésüljük",vagyis hullámokat rajzolunk rá. Díszítjük marcipán gombával.Vagy én karácsonyra magyal levelet tettem rá és meggy szemeket,vagy cukrdrazsét. Egyébként ezt a csokikrémet szoktam tortákba tenni mert nagyon finom!!!!!

Cristina77 Előzmény | 2007.08.25. 13:53 - #326

El is felejtettem írni, hogy az eredeti recept a webcukiról való, csak ott a tésztájába nem írt kakaóport és több cukorral készül.

Cristina77 Előzmény | 2007.08.25. 11:51 - #325

Kinder tejszelet

Hozzávalók:
45 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 5 dkg margarin, csipet só, 2 tojás, 2 evőkanál méz, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 1 evőkanál tejföl, 2 ek kakaópor. Krémhez: 3 csomag tejszín ízű pudingpor, 1 evőkanál liszt, 7 dl tej, 2 dl tejföl, 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és két lapot sütünk belőle. A lapok nyújtásakor alaposan lisztezzük a deszkát, mert nagyon ragadós. Elkészítjük a krémet. A pudingporokat a liszttel a tejben felfőzzük. A tűzről levéve, belekeverjük a tejfölt. Kihűtjük. A margarint kikeverjük a porcukorral, és a két krémet összekeverjük, majd a két lap közé töltjük. Lenyomkodjuk, hogy összeragadjon.
Nem kell semmi a tetejére, tényleg olyan, mint a tejszelet. Sok lesz belőle, a mézes lapokkal ellentétben nagyon hamar visszapuhul.

 

   


ILDIKO Előzmény | 2007.08.24. 14:14 - #324

Túrógombóc /DomestIC GODDES/

2007. február 11. 12:25

A gombócokhoz:    25 dkg túró   6 dkg búzadara  1 tojás   csipet só

 A morzsához: 3 ek. olaj   12 dkg zsemlemorzsa

Nem volt kérdés a mai ebéd :). Otthon mindig a nagynéném receptje alapján csináltam a túrógombócot, de a cédulát szépen otthagytam és miután vagy két éve nem gyártottam már, segítséget kellett igénybe vennem. A lényeg, hogy olyan receptet akartam könyvből is, amelyhez nem kell felverni a tojásfehérjét, mert az egy olyan plusz macera, amit a túrógombóc, mint egyszerű recept fogalma nálam kizár :). A gombóchoz valókat alaposan elkeverem-nyomkodom villával és egy órára a hűtőbe teszem. A morzsába szerintem gyárilag beépítik a Murphy-t :): vagy túl kevés lesz, vagy túl sok, még sose sikerült a megfelelő mennyiséget eltalálnom. Az olajon óvatosan megpirítom, oda ne kapjon, mint utóbb kiderült, ez a mennyiség dupla ennyi gombóchoz is elég lenne. Sós, forrásban lévő vízbe dobálom az enyhén nedves kézzel kábé két-három centis átmérőjűvé formázott gombócokat, ha feljöttek a felszínre, kihalászom őket és beleforgatom a morzsába. 14 darab lett, kétszemélyes adag (a Zuramnak kilenc, nekem öt :) ), hozzá tejföl és porcukor a pasinak, csak porcukor nekem.

Minerva Nagy Szakácskönyvével Pelle Józsefné segített ki.

 


Limara Előzmény | 2007.08.24. 10:45 - #323

Joghurtos padlizsánsaláta/ Stahl Judit
 
2-3 szép padlizsán megmosok majd kb. 2-3 cm-es kockára vágok. Egy tepsibe sütőpapírt borítok, beleszórom a padlizsánt, sózom, borsozom, meglocsolom néhány kanál olajjal, kissé összeforgatom. 200 fokos sütőben 35-40 perc alatt szép füstösre sütöm, közben egyszer megforgatom.
 
2 pohár joghurtba kicsi sót, borsot, 1-2 gerezd fokhagymát reszelek, teszek bele egy apróra vágott chilit (erős pistát), kevés citromlevet. Apróra vágott lilahagymát. (mostanában a lilahagymát megsütöm a padlizsánnal együtt, gyomorkímélő) Mehet bele aprított petrezselyem, korianderzöld és menta is. A langyosra hült padlizsánt ebbe az öntetbe forgatom, kicsit hagyom, hogy az ízek összeérjenek. A padlizsán nagyon finom krémesre sül.
Grillezett húsok, pita kenyerek töltelékének használom.

Limara Előzmény | 2007.08.24. 10:36 - #322

TÚRÓGOMBÓC/ Horváth Ilona
 
50 dkg túrót 4 egész tojással, csipet sóval és 2 dl búzadarával jól elkeverünk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle, majd sós vízben kifőzzük, pirított zsemlemorzsával tálaljuk.
Én a csupasz gombócokat szoktam csokoládéöntettel is tálalni, úgy fis finom desszert.
Ez egy nagyon jó tuti recept, ha házi túróból készíted, akkor elég bele kevesebb tojás is.

ILDIKO Előzmény | 2007.08.23. 23:00 - #321

Meeegtobb GOFRI recept ITT talalhato!

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=receptkereso&a=100&q=gofri&kizar=&rb_holkeres=1&kat102=102&mehet=Mehet


ILDIKO Előzmény | 2007.08.23. 22:50 - #320

GOFRI

Hozzavalok:4 tojas,17dkg porcukor,1 cs. Vanilcuki, 20dkg vaj, 35dkg finomliszt, 1 cs sutopor, 1dl tej,

Elkeszites:A cukrot a tojassal geppel egybedolgozzuk.A vanilcukit a puha vajjalszinten-csomomentesre.A legvegere a sutoporral elkevert lisztet es a tejet dolgozzuk egybe. A gofrisutot kiolajozzuk es ugy sutjuk.


ILDIKO Előzmény | 2007.08.23. 22:43 - #319

SAJTOS  GOFRI

Hozzavalok: 25dkg margarin,60dkgliszt,20dkgEdami sajt, 2dl tejfol, 1csomag sutopor, 2db tojas, tej, so,

A margarint tojassal jol elkeverjuk,beletesszuk a sajtot, sot, a sutoporral elozoleg osszekevert lisztet stb.ES annyi tejet hogy SURU masszat kapjunk. Gofri sutoben sutjuk.


ILDIKO Előzmény | 2007.08.23. 22:38 - #318

Édes gofri - Rabim
  2006.08.11. 01:49


Édes gofri

50 dkg liszt, 15 dkg cukor, 1/2 liter tej, 2 cs.vaniliás cukor, 15 dkg margarin, 10 g, sütőpor, 3 egész tojás.

A margarint megolvasszuk, és a hozzávalókkal jól összedolgozzuk.

a gofrisütőt jól melegitsük elő, és már lehet is sütni. Ebből a mennyiségből 60  db lesz.  Lekvárral finom! 


nogea Előzmény | 2007.08.22. 21:30 - #317

Flamingó szelet /NLC-ről/ A tésztához:30 dkg liszt,4 ek porcukor,1 ek zsír,1db tojás,1 dkg szalakáli,1fiola császárkörte aroma,1-2 dl tej. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk./ Én feloldottam a szalakálit pici tejbe,mert így szoktam.Nekem még az 1 dl tej is sok volt.Aki megsüti szerintem lassan adagolja a tejet hozzá míg a tészta jó nem lesz/ 3 lapot sütünk belőle tepsi hátán. KRÉM:20 dkg margarin,25 dkg porcukor,,6 ek liszt,6 dl tej,1 cs vaníliáscuor.VAGY: 1,5 cs vaníliapuding 6 dl tejben megfőzve./Én ezzel készítettem/ A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliáscukorral. A tejből és a lisztből pépet főzünk/ vagy a pudingból/ha kihült akkor a margarinhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat.Tetejére én porcukrot szórtam. Másnapra megpuhul.

Limara Előzmény | 2007.08.22. 15:34 - #316

Hokkaidó kalács
 
25 dkg tej (2,5 dl)
15 dkg tejszín
1 tojás (én 2 sárgájával csináltam)
9 g só (1 mk.)
8 dkg cukor
3 dkg tejpor (burgonyapelyhet tettem helyette)
7 g szárított élesztő (2,5 dkg friss)
54 dkg BL 80 liszt
6 dkg finomliszt
 
 
Gépben tésztát dagasztottam, nekem kellett még hozzá egy nagyon kevés folyadék. Duplájára kelesztettem, majd a kelesztőtálban visszanyomkodtam. 4 részre osztottam, kicsit hagytam pihenni, majd egyenként kinyújtottam, olv. margarinnal vékonyan megkentem, feltekertem. A tekercseket formába tettem, majd fél óra kelesztés után tojással lekentem és hideg sütőben kezdtzem el sütni. Hatalmasra nőtt, és nagyon finom, pihe-puha, foszlós lett.
 
A receptet innen vettem:

bau Előzmény | 2007.08.20. 17:17 - #315

És mutatok egy klassz hideg előételt,vagy könnyű vacsorának valót,de vendégvárónak is finom.A napokban láttam valahol ezt a receptet,de már nem tudom,hogy hol..SZIVÁRVÁNYSZELET 6-8 szelet gépsonka,20 dkg franciasaláta,6-8 keménytojás,fél tubus majonéz,3 dl tejföl és 2 dl húslevesbe 25 g zselatinnal (kötőanyagként)    

Készíts franciasalátát,keverd hozzá a tejfölt,a majonézt,és 2dl húslevest melegíts össze egy csomag zselatinnal,hagyjad hűlni,majd add hozzá a kikevert zöldséges krémhez.Főzz meg 6-8 tojást,tisztítsd meg,a felének a sárgáját keverd a krémbe,a fehérjét aprítsd fel,és azt is tedd hozzá.Bélelj ki egy őzgerinc formát előbb folpackkal,majd tegyél bele  6-8 szelet gépsonkát.tedd bele a maradék keménytojást egészben,majd öntsd rá a zselatinnal elkevert krémet.Takard be gépsonkaszeletekkel,majd tedd hűtőbe néhány órára.Borítsd ki,húzd le a folpackot róla,és szeletelve tálalhatod.


bau Előzmény | 2007.08.20. 17:10 - #314

grízgombóc kétféle képpen:

Én többféle képpen is csinálom a grízgombócot! Egyszer egy szakácstól láttam,hogy tojásonként 3 evőkanálnyi gríz kell,és só,majd AZONNAL Forrásban lévő vízbe szaggatni! A másik variáció szerint,én is pihentetem,és csipetnyi sütőport teszek bele.A tészta összekeveréskor inkább lágy legyen,mint sűrű,mert még duzzad a pihenés alatt.

Itt a borsólevesben csücsülnek:


ILDIKO Előzmény | 2007.08.20. 12:08 - #313

Hogy el ne vesszen a szemeim elol!!Ide bemasoltam EMES recijet.

emes Válasz | Előzmény | ma 11:13 - #24422

Ildikó!

Rántott hagymakarika
1000 g szép nagy fej vöröshagyma,só, 150 g liszt, 2-3 db tojás, 300 g zsemlemorzsa,400 ml étolaj a sütéshez
A hagymát megtísztítjuk, kb.4 mm vasatag karikára szeleteljük, majd szétszedjük, és enyhén megsózzuk. (a kisebb belső részeket valamire felhasználhatjuk)Lisztben, felvert tojásba, zsemlemorzsában panírozzuk és forró olajban kisütjük. Konyhai törlőre kiszedjük, lecsepegtetjük és máris tálalhatjuk sültekhez, grill ételekhez, stb...


Limara Előzmény | 2007.08.20. 11:27 - #312

Linzeres dióspiskóta
 
Linzer: 30 dkg liszt, 20 dkg hideg vaj, 10 dkg cukor.
           Összeállítjuk a tésztát, majd hűtőbe tesszük, míg 
           elkészül a piskóta.
 
Piskóta (Stahl féle): 6 egész tojást 18 dkg cukorral
            fehéredésig verjük, ez mixerrel kb. 15 perc. Majd  
            apránként hozzákeverünk 18 dkg őrőlt dió és liszt
            keverékét(lehet fele-fele, vagy csak 2-3 ek. liszt, a
            többi dió), amibe egy sütőport elkevertünk. Végül a
            tál szélére csurgatva óvatosan beleforgatunk 4-5 ek.
            olajat.
 
Egy közepes méretű tepsit vékonyan kivajazunk, majd a linzer jó háromnegyedét beleterítjük, megkenjük sárgabaracklekvárral, és ráöntjük a piskóta tésztát. A maradék linzerből vékony rudakat sodrunk és átlósan a tészta tetejére tesszük. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
 
 linzeres dióspiskóta

ILDIKO Előzmény | 2007.08.19. 20:57 - #311

KARAMELLES-OSTYA  II./Holland reci  STROOPWAFEL/

Hozzavalok:400gr liszt, 225gr cukor, 2 es 1/2tk orolt fahej, 3 tojas, 150gr suru ! cukorszirup,

                      150gr barnacukor, so,

Elkeszitese: szitald at a lisztet. Keverd habosra 225gr vajat,majd add hozza   a sot a fehercukrot,es 1es ½! Tk fahejat es a lisztet.Keverd eljol es add hozza a z egesz 3db tojasokat.Jol egybedolgozni hogy egy szep egyenletes tesztat kapjunk.Rakjad a hutobe egy kicsit lehulni-nyugodni ezt a tesztat.

Kozbenelkeszitjuk a “tolteleket”.Kozben tuz felett osszekeverjuk a suru cukorszirupot a maradek vajjal  es fahejjal+a barna cukorral.Ha a cukor teljesen feloszlott benne! –vedd le a tuzrol es kevergesd addig folyamatosan amig hideg less es KENHETO.

A tesztabol alakits kis egyenlonagysagu gomboket-labdakat. Vajazd vagy olajozd be az ostyasuto lapjat  sussed meg 2 lapkozott a labdakat”” egy/egy! Amig! Meleg megkened a karamellas cukorsziruppal es  a 2. Lapot raragasztod.  Jo etvagyat! Altalaban a piacokon ahogy kesz: melegen eszik a Hollandok, VAGY! Vanilia fagyival. Hmmmm

Amarillisz Előzmény | 2007.08.19. 12:32 - #310

Joghurtos kuglóf

Hozzávalók:
35 dkg finomliszt,
1 csomag sütőpor,
15 dkg margarin,
20 dkg kristálycukor,
1 citrom reszelt héja,
3 tojás,
2 és fél dl joghurt,
ízlés szerint mazsola, vagy, darabolt dió, apróra vágott csokoládé, mandula, egyéb…

Elkészítése: a margarint a cukorral kikeverem, csipetnyi sót is teszek bele, majd a citromhéjat, a tojásokat. a lisztbe belekeverem a sütőport, és felváltva lisztet - és joghurtot keverek a masszához, míg az összes hozzávaló belekerül.

Egy kuglófformát kivajazok, zsemlemorzsázok, és ebben 1 órát kell sütni kb. 160 - 170 fokon.

Nagyon finom és sokáig puha és omlós marad a joghurttól! Érdemes kipróbálni!

DSC00009-1.jpg image by Tundertanc

 


boglarka70 Előzmény | 2007.08.15. 19:44 - #309

Káposztás bukta/kapusznyika_vidék ízei újságból/! 1,5 kg liszt ,10 dkg cukor,8 dkg élesztő,15 dkg zsír,3 tojás,csipet só,1 liter tej Töltelék :lehet bármi ,de az újság káposztátt ajánl 1 kg ,só bors zsír ,úgy elkészitve ahogy a káposztás tésztára szokás!A zsír nélkül hólyagos tésztát készitünk,majd amikor a tészta kész lazán belegyúrjuk a zsírt is. Majd duplájára kelesztjük, amikor meg kellt újnyi vastagra nyújtjuk kis kockákra vágjuk a közepébe bele a töltelék és össze hajtjuk majda szélét kissé lenyomkodjuk ,sütöpapiron újra keleszük majd tojással lekenve pirosra süsükk! amikor kiveszed a sütöbőlolvasztott zsirral meg kell kenni a tetejét konyharuhával kicsit letakarni majd néhány perc mulva fogyasztható! JÓ ÉTVÁGYAT !!!

[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak