E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Edo-bedo Előzmény | 2007.10.27. 09:35 - #488

Padlizsankrem avagy majonezes vinete/ Edo-bedo

1 tojas sargajat 1 ek mustarral elkeverek,olajjal alaposan kikeverem majoneznek jo vastagra.Hagymat nagyon aprora vagok(izles szerint),hozzaadom a majonezhez,sozom,borsozom.

A lesutott padlizsant peppe dolgozom,es ezt is hozzaadom a tobbihez,kesz!Par perc alatt kesz van es nagyon finom kenyerre kenve,paradicsommal v zoldpaprikaval.

Van aki majonez nelkul kesziti,de mi ugy nem szeretjuk.


emes Előzmény | 2007.10.26. 08:41 - #487

Mogyorós muffin emes/ szakácskönyv (mint az előző, de megkeresem a címét, nehogy baj legyen)

10 dkg sótlan törökmogyoró

2 ek keserű kakaópor

15 dkg finomliszt

1 cs sütőpor

3 tojás

12 dkg cukor

15 dkg vaj/ Rama

12 dkg mogyorókrém (Nutella)

0,5 dl tej

 

A mogyorót kissé lepirítjuk, és ha kihűlt ledaráljuk. Majd a kakaóval, a liszttel és a sütőporral elkeverjük. A tojást a cukorral 3 percig habosra keverjük, és hozzáadjuk a puha vajat, a mogyorókrémet és a tejet. Ezután összekeverjük lazán fakanállal a száraz és a nedves hozzávalókat. (kb. 12 keverés) A formákat megtöltjük és 180 C°-ra előmelegített sütőben sütjük 18-20 percig.

 

Isteni finom intenzív mogyoróíze van a pörkölt mogyitól! Próbáljátok ki!


emes Előzmény | 2007.10.26. 08:32 - #486

Mogyorós, lekvárral töltött muffin  emes/szakácskönyv (de nem tudom mi a címe bocsi)

10 dkg finomliszt

10 dkg tk búzaliszt, v. grahamliszt

2 kisk. sütőpor

1 mk. szódabikarbóna

1 tojás

10 dkg cukor, barna v. kristály

0,6 dl olaj

12 dkg mogyorókrém (Nutella)

2,4 dl tejszín

sárgabarack lekvár

Díszítésnek a tetejére sótlan mogyoró

A nedves hozzávalókból először a tojást a cukorral habosra keverjük, majd a többi nedves hozzávalót is belekeverjük. Egy másik tálban a szárazanyagokat elkeverjük, végül az egészet kb 12-14 keveréssel összekeverjük. A tk liszt miatt először kicsit hígnak tűnik, de besűrűsödik. 200 C°-osra melgítjük a sütőt. A formákat kellő bélelés után félig töltjük, majd mindegyikbe rakunk egy kiskanál lekvárt, és rá is tésztát. Ezután betoljuk a forró sütőbe, és 18-20 percig sütjük.


Moha Előzmény | 2007.10.25. 16:48 - #485

Karácsonyi beigli    Moha / Latsia           4 rúd

Tészta:  1 kg finomliszt                 16 dkg porcukor

            30 dkg zsír                      20 dkg margarin

            2 tojás sárgája                 1 csipet só

            2,5 dl víz                         5 dkg élesztő

            1 citrom reszelt héja

A tésztát jól összedolgozni,fél órát pihentetni a hűtőben. ( Latsia a kenyérsütőgéppel dagasztotta a tésztát )

Töltelék:

80 dkg dió vagy mák ( vagy fele-fele )           50 dkg cukor

40 dkg mazsola                                          vanília,fahéj,reszelt citromhéj

10 dkg édes darált keksz                              2,5 dl víz

A mazsolát meleg vízbe áztatni,majd a diót ( vagy a mákot ) összekeverni a darált keksszel,fahéjjal,citromhéjjal,leszűrt mazsival. A vizet és a cukrot felforralni és ráönteni,összedolgozni,hűlni hagyni. A töltelék és a tészta egy súlyban legyen!

4 részre osztani a tésztát,nyújtani, tölteni, tekerni,lekenni tojássárgával, meleg helyen megszárítani.Újra megkenni,de most hideg helyen szárítani. Hústűvel megszurkálni,közepes lángon sütni.


moldvanm Előzmény | 2007.10.25. 13:52 - #484

Karácsonyi narancsdzsem-moldvanm

Hozzávalók kb 4db 3,5 dl üveghez:

 1 kg narancs

 1 tasak zselésítő anyag

 1 kg kristálycukor

fél liter rostos narancslé

2 citrom leve

1 vaníliarúd

1 kisujjnyi fahéj

3-4 szegfűszeg

1 csillagánizs

3 cl Campari vagy piros gyümölcsszörp

A narancsokat forró víz alatt alaposan lemossuk, két narancs héját vékonyan lehántjuk, és vékony csíkokra metéljük. Leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk, majd leöblítjük és leszűrjük. Az összes narancsot meghámozzuk és kifilézzük. A zselésítő anyagot elkeverjük 2 ek cukorralés a narancshúshoz keverjük. A rostos narancslét és a hámozás közben keletkező leveket összeforraljuk a maradék cukorral, a leszűrt citromlével a vaníliával és a fűszerekkel. Beleszórjuk a narancshéjat és szelíd forralással 5 percig főzzük, aztán mehet bele a narancshús és még 2 perc főzés. Amikor levettük akkor tesszük bele a Camparit/szörpöt. Száraz gőzben dunsztoljuk.


bezsa Előzmény | 2007.10.23. 15:05 - #483

Amarikai palacsinta- Limara Jamic O.
 
3 nagyobb tojás
120 g liszt
1 púpozott tk. sütőpor
1,5 dl tej
csipet só
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét egy csipet sóval keményre verem.
A sárgákat elkeverem a tejjel, liszttel és sütőporral, óvatosan belekeverem a fehérjét is.
Teflon sütőbe öntsünk egy adagot, ekkor szórhatjuk rá az ízesítőket, áfonyát, almát, banánt, kukoricát, stb. Süssük míg arany színű nem lesz, majd egy lapáttal fordítsuk meg. Néhány pillanat alatt kész. Mi ropogósra sült baconnal és juharsziruppal szeretjük a legjobban.

áfonyás amerikai palacsin


bezsa Előzmény | 2007.10.23. 12:43 - #482

Risotto ahogy én csinálom-Bezsa

 

Hozzávalók:

 

1 bögre rizs (mi imádjuk a Basamati rizst)

1 bögre finomra reszelt sárgarépa

1 bögre fagyasztott borsó

½ bögre fagyasztott kukorica

olaj

petrezselyem

húsleves vagy kockából készült leves vagy vegetát főzöl fel.

só (vigyázat ha a leves sós akkor óvatosan bánjunk a sóval)

A hozzávalók aránya is tetszőleges lehet, ízlésednek megfelelően.

Amennyiben nem fagyasztott borsót vagy kukoricát használsz, akkor azt csak  akkor tedd hozzá amikor már majdnem kész a rizs.

 

Teflon edénybe olajat melegítek kb. 3 kanállal, amikor forró rádobom a rizst és egy kicsit megpirítom.

Aztán a reszelt sárgarépával dinsztelem egy-két percig. Jöhetnek rá a fagyasztott dolgok.

Azzal is pár percig kevergetem aztán egy merőkanál húslevest öntök rá.

A leves amivel felöntöd meleg legyen, de nem kell hogy forró legyen.

Megkeverem, picit hagyom párolódni, aztán mindig utána öntök a húslevesből egy merőkanálnyit, keverem és így tovább.

Két felöntés között hagyom, hogy a lét a rizs felszívja.

Addig csinálom amíg a rizs kellően meg nem puhul.

Ha akarod megszórhatod parmezánnal, én nem szoktam, bár nagyon szeretjük a permezánt.

 

Ehhez a risottohoz igazából bármilyen zöldséget használhatsz csak arra vigyázz, hogy amit beleteszel annak mennyi a puhulási ideje. Azokat a zöldféléket, ami nagyon hamar puhul a vége felé tedd hozzá.

 

Tudom, hogy az igazi risottok kicsit „taknyosak”, de mi így szárazon szeretjük.

Ha olyanra akarod készíteni, akkor amikor kész már a rizs öntsd fel még lével és tegyél hozzá sajtot mert attól lesz olyan „taknyos”.

Így csak frissen jó, szerintem A szárazfélét másnap is nyugodtan tálalhatód.

Jó étvágyat!!!

 


Gabye Előzmény | 2007.10.22. 19:22 - #481

Habos meggyes-mákos süti - Domestic Goddess

15 dkg darált mák

15 dkg + 3 ek. liszt

15 dkg finomítatlan nádcukor

15 dkg vaj + a tepsi kenéséhez

25 dkg magozott meggybefőtt

4 tojás

2 dl tej

10 dkg porcukor

1/2 citrom leve

1 citrom reszelt héja 

1 tk. szódabikarbóna

fél üveg vörösáfonya lekvár

csipet só

A vajat habosra keverem a cukorral, majd hozzáadom a sárgájákat. Mák+15 dkg liszt+szódabikarbóna+citromhéj elkever, és a tejjel felváltva a vajas krémhez ad. A meggyekről a levet leöntöm, jól lecsepegtetem őket és a 3 ek. liszttel alaposan meghintem mindet, majd óvatosan a tésztába forgatom. 20x30-as tepsim van, ezt vajaztam ki, plusz 6 kis muffinformát, belekanalaztam a tésztát (muffinformákba csak félig) és 180 fokra előmelegített sütőbe mentek. Nekem 30 perc kellett ahhoz, hogy a tészta megbarnuljon és a tűpróbán is átmenjen. A fehérjéket csipet sóval félig felverem, majd hozzáadom a porcukrot és a citromlevet, kemény habbá verem. A sütőből kikapott tészta tetejét vörösáfonya lekvárral kentem meg, majd rákanalaztam a habot. 5 percre visszament a sütőbe, majd lekapcsoltam és még 15 percet száradt.

Ez az eredeti recept..Én a citromlevet-citromhéjat kihagytam, és elnéztem az üvegeket, így fejtett meggy helyett anyu meggy-cseresznye lekvárja került bele, több is mint 25 dkg..de nagyon finom azzal is!!

Habos meggyes mákos süti


Gabye Előzmény | 2007.10.22. 19:21 - #480

Krémsajtos fusilli - Domestic Goddess

15 dkg metélőhagymás krémsajt

1 dl tejszín

13 dkg szeletelt gomba

10 dkg szeletelt bacon

5 gerezd fokhagyma 

5 dkg parmezán 

2 ek. olívaolaj 

25 dkg fusilli 

bors

A fusillit kifőzöm, párhuzamosan elkészítem a szószt: az olajon megfuttatom a csíkokra vágott bacont és a szeletelt gombát, majd az apróra vágott fokhagymákat. Öt perc múlva hozzáadom a krémsajtot és a tejszínt, sózom, borsozom, pár perc alatt szépen összeáll, ekkor lekapcsolom és belekeverem a kifőzött tésztát. Sütőedénybe terítem és a tetejét megszórom a parmezánnal, 15 percet kap 200 fokos sütőben. Bő kétszemélyes adag.

Krémsajtos-baconos-gombás


moldvanm Előzmény | 2007.10.19. 18:02 - #479

Habos túrós szelet

hozzávalók:

30 dkg liszt ( fele rétes, fele sima)

fél csomag sütőpor, 20 dkg ráma, 8 dkg porcukor, 1 tojás.

A lisztben elkeverjük a sütőport, hozzáadjuka ramat, cukrot, tojást és összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk és félig megsütjük, akkor rákenjük a tölteléket és a habot és készre sütjük.

Töltelék:

4 tojássárgája, 10 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 30 dkg túró, 20 dkg áttört főtt burgonya. Mindezt jól összekeverjük.

tojáshab:

4 tojásfehérje 20 dkg porcukorral gőz fölött keményre felverve.


Moha Előzmény | 2007.10.19. 11:30 - #478

Limara új kenyere,tk.lisztes /  Moha változat

20 dkg tk.lisztes öregtészta, 2 dl langyos víz, 1,2 dkg élesztő, 1 tk. cukor, 20 dkg BL 80 liszt.

Ezeket jól kikevertem,állni hagytam 1,5 órát.

Hozzáadtam:

120 ml víz                  20 dkg BL 80 liszt

2 tk.só                       20 dkg t.búzaliszt

aszkorbin                    2 ek. burgonyapehely

Dagasztás,kelesztés duplára,közben egyszer átgyúrás. Formázás,kelesztés duplára,bevágás,kelesztés még,spriccelés,sütés.

Azt vettem észre,hogy a kelesztési idők kicsivel hosszabbak lettek,mint egyébként.

 

 

 

 


szeva Előzmény | 2007.10.19. 11:29 - #477

Túrós baconos pogácsa. (nagyon gyorsan elkészül)-szeva

35-40 dkg liszt (ez mindig a liszttől függ)

25 dkg túró

25 dkg margarin

2 dkg élesztő

1 kis cukor

1 tk só

Füstölt sajt, sajt, bacon, vagy bármilyen füstölt akármi...

Tojás a kenéshez

A tészta hozzávalóit összegyúrod, kinyújtod, és mint a rétest betöltöd füstölt sajttal, és az apróra vágott baconnal. Feltekered, majd újra kinyújtod és kiszaggatod.

Lekened tojással, sajttal megszórod és mehet a sütőbe. 200 fokon alsó felső sütéssel sütöm, kb. 20 perc.

Azért jó, mert nagyon gyors. Nem kell keleszteni.

 HPIM3945.JPG

 HPIM3947.JPG

 


Limara Előzmény | 2007.10.18. 14:40 - #476

Tiroli rétes"-Limara
 
20 dkg vajat összegyúrok 20 dkg liszttel és beteszem a hűtőbe, míg kel a tészta.
 
Vajas leveles tészta:
 
2 dl tej,
2 tojás sárgája,
8 dkg cukor
csipet só
50 dkg liszt
3 dkg élesztő
végén 5 dkg olv. vaj
 
Gépben tésztát dagasztok, az olvasztott vajat csak félidőben adom hozzá. Hagyom megkelni. Kiborítom, négyzet alakúra formázom, közepébe teszem a lisztes vajat, majd ráhajtom a szélt. 4x hajtogatom 10-15 percig hagyom közte állni. Jó vékonyra nyújtom, kilenc négyzetre osztottam, közepét megszórtam kekszmorzsával rátettem a tölteléket és formáztam:
meggyes tiroli formázva 
 
kisült a tiroli
 
Meggy töltelék: egy nagy üveg meggybefőttet lecsepegtetek, a levét felfőzöm egy csomag vaníliás pudinggal, majd bele keverem a meggy szemeket is. Haghyom szobahőmérsékletűre hülni.

bezsa Előzmény | 2007.10.18. 14:20 - #475

Tk. kenyér aktív nyanyás kovásszal-Limara
 
Reggel 20 dkg nyanyát elkevertem 2 dl vízzel, 1 tk. cukorral és 20 dkg BL80 liszt, 1,2 dkg élesztővel. Hagytam jól felfutni, valamivel több mint 1 órát állt.
Gépbe tettem, adtam hozzá egy kis pohár (140 g) joghurtot, aminek leöntöttem a levét, 2 tk. sót, 2 dkg vajat, 20 dkg tk. tönkölylisztet, 10 dkg fehér tönkölyt (vagy BL80), 5 dkg. tk. rozslisztet, 5 dkg BL80 lisztet, 2 ek. tejsavóport, és még 1 tk. barnacukrot.
Mikor kész a dagasztás, áttettem kelesztőtálba, majd 15 perc után átgyúrtam és hagytam duplájára kelni. Ekkor kivettem belőle 20 dkg-ot, azt eltettem a köv. kenyérhez nyanyának. Formáztam, ilyen lett:
nyanyás aktív kovásszal 
 
Hagytam duplájára kelni, majd bevágtam (elfelejtettem fotózni:(( ) és hideg sütőben kezdtem sütni. 50 percig sült 230 fokon, majd kivettem a jénaiból és még 10 percig sütöttem 200 fokon. Ilyen lett:
kisült  Majd egy félóra múlva:
 
cserepes lett  Nem bírtam ki és még langyosan megvágtam:
megvágva (langyosan)  Az a randa luk formázási hiba.8|
 
Számomra is meglepő módon sokkal ropogósabb héjú, puhább bélzetű kenyér lett, mint a síma fehér kenyér. A tejsavópor bevált, szerintem sokat javított a kenyér állagán. Régóta készültem kipróbálni, tegnap végre nem felejtettem el és vettem, nem volt kár.

Moha Előzmény | 2007.10.18. 10:47 - #474

Tk.lisztes kifli vagy zsemle   Limara új receptje / Moha

20 dkg tk.lisztes öregtészta

2 dl langyos víz

1,2 dkg élesztő

1 tk.cukor

20 dkg BL 80 liszt   

Ezeket kikeverem, állni hagyom 1 órát szobahőmérsékleten lefedve.

Hozzáadni:

80 ml víz

50 ml tej

2 tk.só

2 dkg vaj

aszkorbin csipetnyi

20 dkg BL 80 liszt

20 dkg tk.búzaliszt

2 ek.burgonyapehely, magok ízlés szerint

Dagasztás,kelesztés,közben átgyúrás egyszer. Formázás,kelesztés 1 óra kb.,spriccelés,sütés.

Dagasztás közben figyelni kell a tésztát,lehet,hogy a tk.liszt miatt kíván még egy-két kanál vizet,ennek lágynak kell lenni,akkor lesz igazán könnyű szerkezetű.

 


Moha Előzmény | 2007.10.17. 10:48 - #473

Ír gombócleves    Fűszer és lélek / Moha

50 dkg birkahús (nekem pulykacomb filé)      1 nagy fej hagyma felkockázva

30 dkg brokkoli                                        2 ek.vaj

1 tk.pirospaprika                                      só,bors,szerecsendió

3 dl tejszín                                             4 db.babérlevél

1 citrom leve                                          tárkony ( nekem petr.zöld)

3 ek.ír whiskey

Gombóchoz: 30 dkg főtt,áttört krumpli,1 tojás,10 dkg liszt,só,bors

A hagymát vajon megdinsztelem,rádobom a húst,zsírjára sütöm,hozzáadom a fűszereket ( a tárkony/petr.zöld kivételével) felöntöm 3 liter vízzel. Lassú tűzön két órát főzöm.(a pulykának elég egy is) Mikor a hús puha lett,beledobom a rózsáira szedett brokkolit és a diónyi gombócokat. Miután a gombócok feljönnek a leves tetejére,hozzáöntöm a tejszínt,beleteszem a tárkonyt/ petr.zöldet és a whiskey-t, elzárom a lángot alatta,kész is.

          


Moha Előzmény | 2007.10.16. 17:56 - #472

Töltött krumpli  net/ Moha

6 nagyobb krumplit alaposan megmosva, alufóliába csomagolva közepes hőfokon 1 órát sütök a sütőben. Ha kihűlt,félbevágom,belsejét kivájom úgy,hogy félcentis fala maradjon. Olajozott tűzálló tálban lerakom,belsejükbe is spriccelek kicsi olívaolajat.

Egy kanál vajon megfuttatok 2-3 gerezd átpréselt fokhagymát,beleteszek egy közepes cukkinit reszelve,kicsit párolom még. Megszórom két ek.liszttel,felöntöm 2 dl tejjel,sót,borsot teszek bele,besűrítem. Beleteszek egy szál apróra vágott füstölt kolbászt és egy csokor felaprított újhagymát. Ezzel már nem főzöm. Ha langyos,belekeverek egy tojást és az összetört krumplibelsőt,egy jó adag összevágott bazsalikomot.

Beletöltöm a krumplikba,tetejére reszelt sajtot szórok és kb. 40 percig sütöm 180-200 fokon.


bezsa Előzmény | 2007.10.16. 10:45 - #471

Limara új kiflije
A kifli viszont nagyon  jó lett.  Csináltam róla fázis képeket.
12 dkg régi nyanyám volt itthon, ahhoz tettem 2 dl langyos vizet, 1 dkg élesztőt, 1 tk. cukrot és 20 dkg lisztet. Nokedli sűrűségű lett. Robotgéppel jól kikevertem, majd hagytam szobahőmérsékleten felfutni. Sajnos nem figyeltem az órát, de kb. 1 órát pihizet. Beleöntöttem az üstbe, adtam hozzá még 1,2 dl vizet, 2 tk. sót, 40 dkg lisztet, 0,5 dl olajat és 2 ek. tejport. Dagasztás után kelesztőtálba ment, kb. 20 perc után átgyúrtam, majd hagytam duplájára kelni. Lusta voltam egyenként formázni, így mikor kiborítottam, ketté vágtam a tésztát, majd jó vékonyra nyújtottam. Szép hólyagos volt.
hólyagos Mindkét lapot 6-6 darabba vágtam, feltekertem, tepsiben újra keltek kb. 1 órát, órát ismét nem néztem.formázva megkelt Lespricceltem vízzel, megszórtam nagy szemű sóval, és ment a sütőbe, 200 fokon 25 percig sült. kisült  Nagyon jó szerkezetű, könnyű, ropogós héjú kifli lett. megvágva

bezsa Előzmény | 2007.10.16. 09:48 - #470

Limara új kenyere
Reggel 15 dkg nyanyát elkevertem 2 dl vízzel (most hideggel, mert el kellett mennem itthonról), 1 tk. cukorral, 20 dkg liszttel és 1 dkg élesztővel. Robotgéppel alaposan kikevertem, a konyhapulton hagytam. Kb. másfél óra múlva jöttem haza, addigra gyönyörűen felfutott, az eredeti térfogatának két és félszerese volt kb. Az üstbe tettem még 1,2 dl vizet, 2 tk. sót, csipet aszkorbint, 2 dkg vajat, 1 ek. burg. pelyhet és 40 dkg lisztet. Mikor kész volt a dagasztás, áttettem kelesztőtálba, kb. 15 perc után átgyúrtam, majd hagytam duplájára kelni. Formázás után így nézett ki:
hólyagos  Szokásos módon kelesztettem, bevágtam, tovább kelesztettem és ment a sütőbe. Ilyen volt mikor kisült:
kisült és ilyen lett cserepekkel:
felélesztett nyanyával 
 
1 kilós kenyér lett, 15 dkg -ot el lehet venni belőle nyanyának a köv. kenyérhez az első dagasztás végén.

Gabye Előzmény | 2007.10.15. 09:43 - #469

„Adventi torta”Gabye- Dr. Oetker: Karácsonyi sütemények

 

Hozzávalók:

 

Tésztához:

  • 125 g „Mese” mézes linzer
  • 50 g vaj

 

Krémhez:

  • 6-7 g fehér zselatin
  • 250 g mascarpone
  • 250 g sovány túró
  • 2 ek méz
  • 1 cs. van. cukor
  • 1 ½ tk őrölt fahéj
  • 75 g cukor
  • 250 ml habtejszín (a krémhez csak ennek fele kell, a többi a díszítéshez..)

 A kekszet felaprítjuk, majd a morzsát keverőtálba öntjük. A vajat felolvasztjuk és elkeverjük a morzsával. A masszát a tortakarikába tesszük és elegyengetjük.

A krémhez összekeverjük a mascarpone-t, a túrót, mézet, vaníliás cukrot, fahéjat és a cukrot. A tejszín felét kemény habbá verjük. A zselét elkészítjük, majd kicsit hagyjuk hűlni, utána hozzákeverjük a masszához és a tejszínhabot is beleforgatjuk. A krémet a tortalapra töltjük, elsimítjuk és 2-3 órára hidegre tesszük.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak