E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

wbora Előzmény | 2007.03.22. 18:29 - #88

Citromos-túrós felfújt
Akár egy csésze tea mellé is isteni finomság.

Hozzávalók:
• 15 dkg ricotta vagy túró
• 4 tojássárgája
• 7,5 dkg cukor
• 2 dkg étkezési keményítő
• 2 citrom lereszelt héja
• 5 tojásfehérje


Elkészítés:
Habverővel összekeverem a túrót, a tojássárgáját, 5 dkg cukrot, a keményítőt és a citromhéjat. A fehérjéből a maradék cukorral habot verek, és a legvégén óvatos mozdulatokkal ezt is a túrós krémhez keverem. Vajjal kikenek és cukorral beszórok legalább hat tálkát, ezekbe elosztom a krémet, de a poharakat csak félig töltöm meg. Mindegyik tetejére egy-egy citrom szeletet helyezek, majd 17-18 percre 200 fokos sütőbe teszem a tálkákat.


Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriaérték: 420 kcal/adag

Elisabeth Előzmény | 2007.03.22. 08:08 - #87

Szia Masala! Hú bajban vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen sok a zabkorpa. Búzakorpából ez biztos nem jó, mert a lisztnek majdnem a fele. Mi lenne akkor, hogyha 45 dkg lisztből és 5 dkg búzakorpából és a margarint 3 dkg-ra emelném, vagy a folyadékot is egy féldecivel? Mivel nincs zabkorpám. Kinézetre ez sokkal fehérebb, mint a bolti, de nagyon guszta.

Elisabeth Előzmény | 2007.03.22. 08:00 - #86

Szia Lányok! A nagynéném mézes sütijénél elfelejtettem írni, hogy ugyanúgy egy napig kell hagyni, mint a Zsuzsi szeletnél megpuhulni a sütit.

masala Előzmény | 2007.03.21. 18:15 - #85

Lemaradt a zabkorpás fényképe


masala Előzmény | 2007.03.21. 18:08 - #84

                 Korpás kenyér, zsömle

  • 35 dkg BL-80-as liszt
  • 1 dkg bur. pehely
  • 14 dkg zabkorpa
  • 2,5 dkg margarin
  • 3 dl kefír és víz össz.
  • 2 dkg élesztő
  • 1 1/2 kk. só
  • 1 1/2 kk. cukor
  • 1 1/2 kk. sikér
  • pici aszkorbin

Tudjátok, hogy a folyadék mennyisége a kefír sűrűségétől is függ, ugye? Meg persze a Konyha szellemétől??/ bocsánat, ez a Kiskezdőknek üzenet /.

A zsömlék tetejét búzakorpával szórtam meg. / elfogyott a zabkorpa /

 

 


wbora Előzmény | 2007.03.20. 14:28 - #83

Tojással sült foszlós húsvéti kalács (a sonkához)

Hozzávalók (6 személyre): liszt 0,5 kg; élesztő 3 dkg; tej 3,5 dl; tojássárgája 2 db; porcukor 5 dkg; vaj 8 dkg; só 1 mokkáskanál; kemény tojás 6 db; a kenéshez 1 tojássárgája.

A lisztet mélyebb tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést készítünk, majd beleöntjük az előzőleg 1 dl cukros langyos tejben felfuttatott élesztőt és csak annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuska lágyságú legyen, tetejét liszttel megszórjuk, betakarjuk és kétszeresére kelesztjük. (kb. 20 perc). Ekkor hozzáadjuk a maradék tejet és cukrot, a tojássárgákat, a sót és jól összedolgozzuk, majd 2-3 adagban beledagasztjuk az olvasztott, de nem meleg vajat, amíg csak szép hólyagos nem lesz. Tetejét megszórjuk liszttel, betakarjuk, langyos helyen kétszeresére kelesztjük, majd lisztezett deszkán lazán átgyúrjuk, három részre osztjuk, hengereket sodrunk belőle, megfonjuk. Vajjal kikent kerek tortaformába kanyarítjuk úgy, hogy a végek közepére kerüljenek, letakarjuk, langyos helyen addig kelesztjük, amíg a tészta már majdnem a forma pereméig ér. Belenyomkodjuk a beolajozott, keskenyedő végén tojástűvel kiszúrt kemény tojásokat; - ez kerül felülre. Beolajozni azért kell, hogy ne ragadjon rá a tészta, kiszúrni pedig azért, hogy a benne lévő levegő a hő hatására, sülés közben szét ne robbantsa a tojásokat. Megkenjük a tésztát (a tojásokat nem) a tojássárgával és előmelegített sütőben (200 °C-on) 40-45 percig sütjük, ha nagyon pirulna a teteje, fóliával betakarjuk. A formában hagyjuk langyosra kihűlni, lehúzzuk róla a tortagyűrűt és konyharuhával letakarva hagyjuk teljesen kihűlni. Csak az asztalnál szeleteljük, úgy, hogy mindenkinek jusson a tojásból is.
 
Megfőztem a tojást, hagytam kihűlni, aztán jött a kis lyuk a tetejére, kicsit nagyobb fajta varrótűvel csináltam. Aztán mikor megkelt a tészta a formába, akkor beletettem a már főtt tojást, lekentem és ment a sütőbe. A sütés vége felé letakartam fóliával, hogy ne égjen meg nagyon a teteje. Többen megkérdezték, hogy akkor a tojást héjjastól kell megenni? Meg hogy miért nem pucolva teszem rá a tojást. Na mert szerintem akkor jönne az, hogy megég, így meg védi a héj. Érdemes kipróbálni, szerintem nem csak húsvétkor lehet enni :) (szerintem kevesebb cukor is elég bele)
 
húsvéti foszlós kalács tojással - kelés utánhúsvéti foszlós kalács tojással - sütés előtthúsvéti foszlós kalács tojással - sütés után

Limara Előzmény | 2007.03.20. 13:09 - #82

TEJFÖLÖS KIFLI
 
2 dl tej, 2 ek. tejföl, 2 ek. burg.pehely, 2 tk. só, aszkorbinsav,
4 dkg olv. vaj, 50 dkg Bl 80 liszt, 1 tk. cukor és 3 dkg élesztő
segítségével a gépben 20 perc alatt tésztát dagasztattam. Mikor
készen lett, áttettem kelesztőtálba, duplájára kelesztettem.
Majd 8 felé vágtam, egyenként négyzet alakúra nyújtottam,
feltekertem, sütőpapírral bélelt tepsire tettem. 1 órán át kelesztettem
ismét, majd jó bőven megspricceltem vízzel, úgy hogy a sütőpapírt is
megáztassa.Megszórtam nagyszemű sóval, és sajttal. 200 fokra
előmelegített sütőben 15 percig sütöttem.
 

Elisabeth Előzmény | 2007.03.20. 11:07 - #81

Hú lányok, ez így nagyon pocsék lett. Valahogy mégsem sikerül a sorközöm. Bocsika. Ezt még nem sikerült elsajátítanom rendesen. Ne szídjatok. Áttanulmányozom.

Elisabeth Előzmény | 2007.03.20. 11:03 - #80

Sziasztok!
Írok még recit, hátha kedvet kaptok a kipróbálására.
 
Nagynéném mézes sütije
Hozzávalók:
- 1 egész tojás,
- 10 dkg vaj,
- 10 dkg cukor
- 2 evőkanál méz, (olvasztva)
- 3 evőkanál tej,
- 1 kávéskanál szalalkáli.
 
Ez gőz fölött 5 percig összefőzni. Majd langyosan belekeverni, vagy hidegen a 45 dkg finomlisztet. Ez a tészta.
 
Töltelék: 3 evőkanál liszt, 3 dl tej, sűrű krémet főzünk, majd ha kihült 2 vaníliáscukrot teszünk bele. Majd 20 dkg vajat, 17 dkg porcukorral habosra keverünk, végül a kettőt még tovább keverjük együtt habosra.
 
A tésztából 3 lapot sütünk, melyet a nagy gáztepsi alján amit jól kivajazunk.Nagyon hamar sül. Ezután a krémmel megtöltjük, csokiöntetet is készíthetünk a tetejére. MENNYEI!
 
Bodzaszörp
 
Hozzávalók:
-25 db bodzavirág,
- 3 liter víz, ezt összeforralni, lehűteni, 24 óráig áztatni.
Utána leszűrni, a leszűrt lébe 2 kg cukrot, 5 dkg citromsavat, 1 kávéskanál nátriumbenzoátot tenni, ezt ismét felforralni, majd száraz dunsztba tenni.
Megfázáskor, meg ilyen jellegű betegségeknél nagyon jó. Én magamnak külön csináltam, de az a cukor miatt mennyiségileg kevesebb lett, de nagyon üditő.
 
Vitaminsaláta
 
Hozzávalók:
2 kg fejeskáposzta,
1 kg zöldpaprika,
0,5 kg vöröshagyma,
1 kg zöldparadicsom,
1 kg kígyóuborka (héjastól)
0,5 kg sárgarépa,
2-3 marék só.
 
Ezeket mind vékonyra kell gyalulni, kivéve a sót. HIHI
6-8 órát áll a sóban, lecsurgatjuk, gyengén kinyomjuk.
 
A vitaminsaláta leve: 40 dkg cukor, 6 dl víz, 2,5 dkg mustármag, 1 dkg egész bors, 2 dl 10 %-os ecet, 0,5 kávéskanál borkénpor. Ebbe a lébe tesszük a nyersanyagot, 1 napig forgatjuk, másnap üvegekbe tesszük, lekötjük, helyére állítjuk. Ezt a savanyúságot ex anyósom készítette, én annak idején a kispesti piacon vásároltam 300 Ft-ért 1 kg-ot. Nagyon szerettük. Én az idén fogom kipróbálni, csak a zöldparadicsomot kihagyom belőle, mert azt nem igazán szeretjük.

emes Előzmény | 2007.03.19. 15:33 - #79

ZSUZSI SZELET

Abgelegt unter Sütemények ::  

Hozzávalók a tésztához:
50 dkg sima liszt
20 dkg porcukor
8 dkg margarin
2 tojás
2 ek. kakaó
1 kisk. szódabikarbona
kevés tej (kb. 1-2 ek)

Krém:
2 cs. vaniliás pudingpor
4 ek. liszt
2 tojás sárgája
1 l tej
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 lapot sodrunk belőle, melyeket vajazott tepsi hátán sütünk. (Amikor kezd a széle színt kapni, már jó)
A tejben elkeverve a pudingport, lisztet tojás sárgáját( ha csomós, botmixer!) sűrűre felfőzni folyamatos keverés mellett.
Ezt kihűtjük és apránként összekeverjük vajból+ porcukorból+vaniliás cukorból készült kevert krémmel.
Megkenjük a lapokat a habkönnyű krémmel és másnapig félretesszük puhulni az egészet.

 


bezsa Előzmény | 2007.03.18. 19:26 - #78

Tandoori csirke

 

4 személyre

 

Hozzávalók:

 

4 csirkemell filé bőr nélkül (egyenként 15 dkg)

2 evőkanál citromlé

3 dl joghurt (3.5% zsírtartalmú)

1 darabka friss gyömbér (diónyi)

3 gerezd fokhagyma

Fél teáskanál őrölt római kömény

Mokkáskanál őrölt koriander

Frissen őrölt fekete bors

1 evőkanál csípős curry

Olaj a grill tálcához.

 

  1. A csirkemellet megmossuk és szárazra töröljük. Minden filét keresztben kettévágunk. A húst több helyen ½ cm mélyen bevágjuk, sóval és 1 evőkanál citromlével bedörzsöljük és félre tesszük.
  2. A joghurtot krémesre kikeverjük. Meghámozzuk a gyömbért és finomra reszeljük. A fokhagymát is meghámozzuk és szétzúzzuk. A joghurtba keverjük a gyömbért, a fokhagymát, a maradék citromlevet és a fűszereket. 2 evőkanál pácot félretesszünk. A csirkét bevonjuk a maradékkal és 4 órán ár érleljük benne.
  3. Lecsöpögtetjük a húst és az olajozott grilltálcán 30 percig sütjük. Egyszer megfordítjuk és megkenjük a maradék páclével.

Joli Előzmény | 2007.03.17. 20:37 - #77

Omlós túrós zserbó

 

Hozzávalók:

·  A tésztához:

·  20 dkg liszt

·  10 dkg porcukor

·  5 dkg vaj

·  fél mokkáskanál szódabikarbóna

·  1 evőkanál tejföl (nekem több kellett)

·  0,5 dkg kakaópor

·  A töltelékhez:

·  25 dkg túró

·  2 tojás

·  5 dkg vaj

·  10 dkg porcukor

·  fél citrom héja és leve

·  1 evőkanál tejföl

·  baracklekvár

·  A tetejére:

·  csokimáz


Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, az így kapott omlós tészta kétharmadához hozzáadjuk a kakaóport . A barna tésztát két cipóra osztjuk. 1 világos és két barna lapot nyújtunk.

A túrókrémhez áttörjük a túrót, majd a tojássárgákkal, a vajjal, a porcukorral alaposan összekeverjük. A citrom héjával és levével ízesítjük, a tejföllel lazítjuk. A tojásfehérjékből habot verünk, majd a túróhoz adjuk.

A tepsit kivajazzuk, a kinyújtott világos lapot beleterítjük, megkenjük a lekvárral, rátesszük a barna tészta feléből nyújtott egyik lapot. A túrókrémmel rétegezzük, és ráhelyezzük a második kakaós lapot. 150 fokon megsütjük. Ha kihűlt, be lehet vonni csokimázzal (de nem létszükséglet, az is elég, ha szitáltok rá porcukrot).


bezsa Előzmény | 2007.03.16. 11:24 - #76

http://bezsa.xfree.hu/59749

Inkább most idetettem a süti képét, mert a az ált.-ba most nem illik.


wbora Előzmény | 2007.03.14. 20:23 - #75

Fehér piskóta

3 tojásfehérjét 11 dkg porcukorral kemény habbá verünk. Beleteszünk 6 dkg lisztet, 6 dkg vágott diót, 1/2 cs. áztatott mazsolát, mokkáskanálnyi sütőport. Őzgerincformában sütjük meg. Olvasztott csokival lehet leönteni.


bedolg Előzmény | 2007.03.14. 17:57 - #74

Csokis- meggyes muffin

Többszörösen kipróbált, nagyon finom recept

 

Hozzávalók: 10+5 dkg keserű csokoládé, 15 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 3 tojás, 1 dl tej, 25 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, csipet só

Tegyük az összetört keserű csokoládét egy fém keverőtálba, adjuk hozzá a vajat, és a porcukrot, majd vízgőz fölé helyezve olvasszuk meg. Vegyük le a gőzről, és ha kissé kihűlt, keverjük bele a tojásokat, adjuk hozzá a tejet. Ezután a sütőporral és sóval elkevert lisztet is dolgozzuk az olvasztott csokoládés keverékhez. Töltsük háromnegyedig a sütőformákba, majd minden egyes muffin közepébe nyomjunk 3-3 darab kimagozott meggyet. Süssük előmelegített sütőben 170 fokon 20-25 percig. A megtöltött formákba dughatunk aszalt szilvát is, vagy megszórhatjuk szeletelt mandulával, durvára tört dióval, mogyoróval.


Limara Előzmény | 2007.03.14. 12:22 - #73

TONHALA SPAGETI

2 doboz olajos tonhalat lecsepegtetek, majd kevés olívaolajon megfuttatom, Ha van itthon teszek hozzá kevés szardellapasztát, kapribogyót, sóval, borssal ízesítem, majd ráteszek egy kis doboz tejfölt, és felengedem annyi tejszínnel, hogy mártás sűrűségű legyen. Jól kiforralom, végül citromlével ízesítem. Megszórom petrezselyemzölddel vagy kaporral, összekeverem a kifőtt tésztával (én masnival szeretem a legjobban).

Jó étvágyat!


ILDIKO Előzmény | 2007.03.14. 08:22 - #72

TEJSZINES ALMATORTA  /ILDIKONL-Oetker/

GYURT TESZTA: 250g liszt,1/2 csapott Tk.sutopor,125g cukor, 1 z.vanilcuki, 1 tojas,125g lagy vaj vagy margarin,

KREM:1kg alma,keves fahej,2 tasak vaniliapuding, 750ml/3/4l /almabor,250g cukor, 1 tasak lehutott tejszin, 2 tasak Oetker habfixalo, 2 tasak Vanilcuki, keves kakaopor, /NEM cukrozott/

ELKESZITES: Also es felso sutes eseten a sutot elomelegitjuk. A lecsatolhato oldalu tortaforma /26cm vagy 28cm/ aljat kizsirozzuk. A lisztben elvegyitjuk a sutoport es egy keveroedenybe szitaljuk. Hozzaadjuk a tobbi hozzavalot /teszta!/es a konyhai robotgeppel /dagasztospiral/ eloszor a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton jol egybedolgozzuk.A teszta 3/4-ed reszet a tortaforma aljan kinyujtjuk, tobbszor egy villaval megszurkaljuk es felcsatoljuk a forma oldalat. A maradek tesztat hosszu henger alakura formazzuk, es a forma oldalara nyomkodjuk ugy, hogy 3-4cm magas perem keletkezzen.

A KREMHEZ az almakat megmossuk, meghamozzuk , 4-be vagjuk es kimagozzuk. Vekonyan felszeleteljuk es fahejjal megszorjuk. A pudingporbol a tasakon lathato leiras szerint, DE CSAK  750ml almaborral es 250g cukorral pudingot keszitunk. Az almaszeleteket AZONNAL a forro pudingba keverjuk es egyenletesen a tortaformaba ontjuk.

Also es felso sutes: kb 170 C/elomelegitve/              Legkevereses:kb150 C/elomelegites NELKUL/ , GAZ: 2-3.fokozat /elomelegites NELKUL/   SUTESI IDO: kb 60 perc

A sutemeyt 15 percig a formaban hulni hagyjuk, majd lecsatoljuk a forma oldalat. A tejszint a habfixaloval es a vanil cukival kemeny habba verjuk es a kihult sutemenyre kenjuk. Kakaoporral megszorva talaljuk.

TIPP: Az almabort helyettesithetjuk almalevel vagy almale es bor keverekevel. GONDOLJATOK A GYEREKEKRE: ALKOHOL!!

Megjegyzes/ Ildiko/ A tortat En hagynam hosszabb ideig IS hulni mivel sztem 15 perc nem eleg a kihuleshez hogy a tejszint meg rogzitovel egyutt is "balesetmentesen"ratudd nyomni. A melegtol esetleg "visszaolvadna"es a tortadnak fuccsi! Sokat szaladgaltam almaborert. No, ITT a labadat lejarhatod erte. EN a sima feherbort csinalom meg almaszorpinek! Gondoljatok ilyenkor a cukor merseklesere! Hetvegen megsutom es keszitek fotot, akkor gusztalhatjatok es talan kedvet kaptik TI is hozza. Sok sikert!! / Ps: magamnak is./


wbora Előzmény | 2007.03.14. 07:20 - #71

Madártej (egy gyerekszakácskönyvből)

Hozzávalók:                                                                                                                                 

4 egész tojás

1 liter tej

4 evőkanál cukor

1 evőkanál fnomliszt

2 csomag vaníliás cukor

mazsola

 

Elkészítés:

Egy tűzálló tálban keverjétek habosra a tojássárgákat 3 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a liszttel. A tojásfehérjékhez tegyetek 1 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot és verjétek kemény habbá. Ha készen vagytok vele, tartsatok egy tésztaszűrőt a hab fölé és öntsetek át rajta 2 pohár forró vizet. Hagyjátok így. Forraljátok fel a tejet és fokozatosan öntsétek a kikevert tojássárgájára. Nagyon fontos a sorrend, mert ha felcserélitek, a madártej összecsomósodik. A tűzálló tállal együtt tegyétek a tűzhelyre és addig kevergessétek, amíg forrni nem kezd. Vegyétek le a tűzről és egy evőkanállal vagy kisebb méretű lyukacsos szűrőkanállal kanalazzátok ki a leforrázott habot és rakjátok a madártej tetejére. Reszelt csokoládéval, apróra vágott gyümölccsel díszítsétek. Hűtve igazán finom. Tetejére mazsolát, darált diót is szórhattok.

 


zsofi Előzmény | 2007.03.08. 00:13 - #70

Tészta friss parajjal, csirkemellel

 

 40 dkg csirkemellfilé

25 dkg paraj (parajpüré nem jó)

50 dkg tészta

4 dl tejszín

3 gerezd zúzott fokhagyma

3 dkg margarin (vaj)

kevés olaj

só, bors

 

A csirkemellfilét csíkokra szeljük és kevés olajon fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a durvára vágott parajt (lehet ilyet készen fagyasztva is kapni), megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a tejszínnel és felforraljuk. Közben a tésztát bő sós vízben kifőzzük. A kész tésztát összeforgatjuk a mártással (érdemes tálalás előtt 10-15 perccel, hogy a tészta a mártást magába szívja), belemorzsoljuk a margarint (ettől selymesebbé válik a mártás) és reszelt parmezán sajttal tálaljuk.

 

 

Jó étvágyat!


iriszi Előzmény | 2007.03.07. 19:28 - #69

Hózzávalók:

30dkg háztartási keksz

1ráma vagy vaj(250g)

4tojás

4ek rendes kakaó

1-2ek rum vagy aroma

6kicsi vagy 3 nagy ostya lap

20dkg cukor

 

A kekszet kisebb darabokra töröd,vaj+tojás+cukor gözfölött összefözöd,leveszed a tüzröl belekevered kakaót,rumot,kekszet.A lapot vizes ruhával megpuhitod rákened a krémet feltekered hütöbe szilárdulni teszed ,szeleteled.(ha kicsi lapod van fedéssel raksz egymás mellé ketöt ) 


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?