E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

superkeri Előzmény | 2007.10.03. 13:56 - #448

         Burgonyás-tk.lisztes-nyanyás kenyér

   20 dkg öregtészta,          20 dkg BL80

   4 dkg tk.tönkölyliszt,         4 dkg tk. rozsliszt

   10dkg főtt, áttört burgonya,     150 ml víz

   1 ek. olaj,            2 kismérő só, pici cukor, sikér

   0,8-1 dkg élesztő

 Gép: dagaszt+ keleszt-  ( 50-60 perc)

Formázás, jénaiban ismét kelesztés 1---1,5 ó. Előmeleg sütőben 1ó 20- 1ó 30 p. sütés

 Megjegyz.: a foly. menny. változhat a burg. minőségétől függően. Felhasználhatjuk a burg. főzővizét is. Dagasztás alatt lágyulhat a tészta, 1-2 ek. liszttel korrigálható. Finom, puha, laza bélzetű kenyérke!

A

 

 

 


szeva Előzmény | 2007.10.02. 18:40 - #447

TÚRÓTORTA ŐSZIBARACKKAL-Szeva

Piskóta tortalap:

6 tojásból sütöttem piskótát Amikor kihűlt háromfele vágtam.

Töltelék:

3 ek zselatin, 50 dkg túró, 1 citrom reszelt héja és leve, 10 dkg cukor, 1 cs van.cukor, 4 dl tejszín 30 dkg natur joghurt, 25 dkg őszibarack (lehet hogy elég 2 dl tejszín is)

Tetejére:

1 cs tortazselépor , 2 db őszibarack egészen vékonyra felszeletelve A túrót a citromhéjjal és -lével, a cukorral és vaníliás cukorral elkeverjük. Hozzáadjuk a joghurtot, valamint a pépesített őszibarackot. Az előzőleg kevés hideg vízbe áztatott zselatint felolvasztjuk, de nem forraljuk! A túrós masszához adjuk. Ha már egy kicsit sűrűsödni kezd, beleforgatjuk a felvert tejszínt.

Az alsó tortalapot tálra tesszük, köré rakjuk a tortakarikát. A tölteléket rákenjük, rá a második tortalap rá a töltelék rá a harmadik lap befedjük, a maradék krémmel bevonjuk. Hűtőbe tesszük dermedni. A díszítéshez az őszibarackot nem kell meghámozni, így szebb lesz a végeredmény. A vékony szeleteket virágszirom alakban a tortára fektetjük, körben hagyjunk egy kis helyet a tejszínhabnak.

Kívülről befelé haladunk, egymást fedjék kicsit a szeletek. A tortazselét a leírás szerint készítjük el, majd belülről kifelé haladva az őszibarackot bevonjuk vele. (Kevés elég rá, a torta többi részére ne follyon!) A díszítéshez kihagytam egy kis tejszínt

Télen befőttből is lehet készíteni. Ezt a receptet valahol a neten találtam. Egy kicsit módosítottam rajta. Nagyon finom.

 Őszibarack torta1.jpg   Őszibarack torta.jpg


bezsa Előzmény | 2007.10.01. 20:05 - #446

MARSHMALLOW-Fondant    Tortara disziteshez/pillecukros –tortabevono,melegen felvinni!/

 Hozzavalok: 1 csesze mini Marshmallow/vagy 10 db nag yes olloval kicsi db-okra vagni/ 1 ek viz,  1 ½-1 3/3 csesze porcukor/En nemigen mericskelem, ahogy osszedolgozom HA szukseges mindig kis db-onkent adagolom hozza hogy egy szep gyurhato “gyurma”kemenysegu keplekeny massza legyen vegul/

Elkeszites:A Marshmallowot es a vizet tedd bele egy olyan  uveg talba ami a mikroba szabad hogy hasznald. Tedd a mikroba es melegitsd 20-30 masodpercig amig a pillecukor nagyobb es puhabb lesz.

Kevergesd jol egybe amig  egyfajta “leves”lesz/allagu!/  de maradnak meg benne darabok. Lassan es  ADAGOKBAN!  Hozzaadagolod es kozben kanallal mindig egybedolgozod jol. Ha mar kanallal nemmegy az osszedolgozas akkor ujjaddal ellenorizd le milyen meleg es tovabb mar kezzel dolgozod hozza a porcukrot./gyurod/  Gyurma puhasagunak kell lennie es jol formazhato.

Eltartasa:Legmentes lezart muanyag dobozban v. plesztik zacskoban.

Tippek:EZ a fajta fondant ugyanugy alkalmazhato es gyurhato mint a roll fondant.NEM szukseges “Specialis”eszkoz hozza.Jo vekonyra kirollnizhato es konnyen “reparalhato”. Konnyu vele dolgozni. Egyparszor kirollnizni egymas utan ugyanugy mint a fondantnal.

HA! : TUUL SOK porcukrot raksz hozza akkor viszont konnyen szakad vagy beszakad!!!Eltarthatosaga: Egeszen addig amig AZ a pillecukor”illetve a Marshmallovra volt irva.

 Ha ujra bekemenyedne, akkor par masodpercre rakjad ujra a mikroba es ujra gyurhato –keplekeny lesz. /ellenorizd le a homersekletet az esetleges egesi sebek elkerulese vegett!/

Szinezheted par csepp etelfestekkel tetszes szerint. HA viragot vagy rozsat stb keszitesz belole, akkor hagyhatod IGY a levegon megszaradni. Megkemenyedve is jol fogyaszthato!  Gyurmaformakba belenyomva is kivaloan felveszi a format!

Csokifondanthoz adhatsz 2 ek olvasztott csokit + 1 ek  kakaopudert. Ennel!-a valtozatnal vigyazz a porcukor adagolasaval, TALAN kevesebb kell bele majd mert kemenyebb less az allaga. FEHER csokit IS adhatsz hozza!

HA  kevesebb porcukorral v hasznalod VAGY PICIVEL tobb vizzel akkor kituno folyekony tortabevono!  ENNEL a valtozatnal gyorsan kell dolgoznod mert cask melegen jol kenheto. Utana mar NEM tudsz modositani a tortafelulet simasagan. Mivel EZT a fajtat melegen viszed fel, gondolj ra hogy cask a tesztara keruljon es NE a kremre./Visszaolvadhat: vaj, zselatin stb/

Kivanlo recept. Megeri kiprobalni, mert nagyon finom a vanilia ize vegett is. HA lehet eredeti Marshmallowot vegyetek. NE ilyedjen meg senki elsore amit leirta, egy probat meger!! A gyerekek nagyon fognak orulni!Sok sikert!!

Szia ILDIKONL!

Az eredeti recept:
16x28 g pillecukor
2X45 g porcukor
2-5 evőkanál víz

Vajjal kikent tálba beleteszed a pillecukrot, 2 kanál vizet és elkezded olvasztani 30 mp-ig. Megkevered, majd újra olvasztod. Ezt mindaddig amíg nem, olvad föl Nálam ez olyan két és fél- három perc.
Beleöntöd a cukor háromnegyedrészét összegyúrod. (kicsit várj előtte, mert megég a kezed) (tapasztalat)
Ha ezt beledolgoztad mehet a többi cukor is. Ha nagyon kemény még egy kis vizet bele. Én ilyenkor szoktam szinezni is.
Olvastam a másik topicon (e-margit), hogy ragad a kézhez. Nos ez így van, de ennek az a megoldása, hogy a kezedet állandóan vajazod. Akkor nem fog hozzáragadni. Én amivel olvasztás közbe is keverem, azt is be szoktam vajazni. Amikor formázom akkor is néha kell a kezemre egy kis vaj, mert egy idő után ragad. Nagyon jó formatartó
Bevonáshoz is ezt az arányt kell használni.
Egyébként én is csak most próbálgatom, de ez nagyon bejött.
Hűtőbe neylonba rakva nagyon sokáig eláll. Ugyanúgy bánj vele mint a marcipánnal, csak az íze nem olyan:))
Egyébként én 14 g pillecukor 28g porcukorral csinálom. (kiszámoltam az arányokat)
Azért pont ennyi, mert a pennyben kapható pillecukor egy szine 14 g
Bocs hogy hosszú voltam.

bezsa Előzmény | 2007.10.01. 18:39 - #445

Ide is beteszem, mert itt az idénye.

Almalekvár-Kartika

1. Az almát megpucoltam és kockákra vágtam nagyon pici vizet alá betettem a mikroba. Amikor puha lett tettem rá vagy nem tettem rá (csináltam igy is úgy is) cukrot izlés szerint (a cukornélküli sem lett rossz, édes volt az alma) utána kivettem és kézi kruplinyomóval amivel összenyomom a püréhez a krumplit (tudjátok mint egy kiszedő, csak formás) átnyomkodtam, van amelyiket jobban, van amelyiket kevésbé, igy lett pépesebb és darabosabb is, mint a jam. (hagytam ilyet is, olyant is) szép világos maradt, tettem rá egy kis citromot, van amelyikere egy ici-pici benzonátot, de jobban szeretem a kiskanál szeszt. (amikor vágtam össze, akkor borkénes vizbe tettem, abból szürtem át a jénaiba, amivel a mikroba tettem)

Van amelyik üveget izesítettem egy kis fahéjjal -ettől megbarnul, nekem jobban tetszik a szép világos átlátszó, mert sütéskor is lehet még izesíteni) vagy tettem a tetejére egy ici pici almapálinkát.

Aztán mivel a férjem csak hozta,hozta az almát a végén már lábosban főztem fel a kis kockákat, cukrot bele, nem sokat, egy kis citromot és úgy tettem az üvegekbe. Majd forron letakartam őket, és igy hültek ki.


Moha Előzmény | 2007.10.01. 10:09 - #444

Almás-fahéjas muffin/ Moha

15 dkg finomliszt                               2 tojás

15 dkg tk.búzaliszt                            8 dkg barna nádcukor

1-2 kk.fahéj                                     15 dkg joghurt

2-3 kk.mézesfűszer                            5 dkg olv.vaj

4 kk.sütőpor                                     2 ek.almalé

1 kk.szódabikarbóna                           reszelt citrom,narancshéj

aprított dió                                       20 dkg alma héjastul reszelve,pici citromlével

A bal oldali és a jobb oldali hozzávalókat külön-külön tálban összekeverem,majd fakanállal összeforgatom. 12 db muffin lesz belőle,180 fokon 20 percig sül. Lehet bele még mazsolát,aszalt áfonyát,vagy meggyet is tenni.Finom szaftos még másnap is.


Moha Előzmény | 2007.10.01. 09:57 - #443

Sörkifli/ Moha

1 kg finomliszt               5 dl tej

2 ek.só                        3 dl olaj

1 ek.cukor

5 dkg friss élesztő

Dagasztás,kelesztés duplára. Átgyúrom,6 cipóra osztom,egyenként körré nyújtom,8 felé vágom. Lehet tölteni,vagy töltés nélkül feltekerni. A tepsin kelesztem még kb.20-30 percet,tejes tojássárgával lekenem, 180 fokon kb. 20-25 percig sül.

Ha édesen készítem,akkor 1 kk.só és 4-5 ek cukor kerül bele. Töltelék lehet sűrű lekvár,mák,dió,stb.


Amarillisz Előzmény | 2007.09.27. 18:44 - #442

Bagolyszem/Amarillisz

Hozzávalók:

- 5 tojás

- 5 ek.cukor

- 2 ek kakaó

- 4 ek.liszt

- 1 cs. sütőpor

A tojásokat szétválasztom.A fehérjéből kevés sóval kemény habot verek, míg a cukrot óvatosan adagolom hozzá.Ezután belekeverem a tojások sárgáját, a kakaót, és a sütőporos lisztet.Egy akkora tepsit bélelek ki sütőpapírral, mint amekkora a sütő nagysága-már ami pont beleillik a sütőbe/de ha nincs ilyen, akkor is törekedjünk rá, hogy minél nagyobbat használjunk/, belesimítom a masszát, és 165 fokon, 15-20 perc alatt megsütöm.Ha elkészült még melegen felcsavarom és hagyom hűlni.

Töltelék hozzávalók:

- 1 cs. tejszínes, vagy vaníliás pudingpor

- 4 db banán

Elkészítem a pudingot-a leírás szerint-, a tésztát kitekerem, ráhelyezem a banánokat-szemeket- erre ráöntöm a pudingot, és az egészet felgöngyölítem.

Máz hozzávalók:az alábbiak vagy egyszerűen tortabevonót olvasztunk rá...

- 10 dkg csoki

- 7 dkg cukor

- kevés víz

- 5 dkg vaj

A csokoládét felolvasztom cukorral és a vízzel, majd belekeverem a vajat. Ráöntöm a tészta tetejére, és hagyom kihűlni.

Az elkészült szem másnap a legfinomabb, mikorra a puding átveszi a banán aromáját. Tehát javaslom várjunk vele- ha tudunk... :-)

Jó "szemezgetést" kívánok! :-)

DSC00007.jpg bagolyszem image by Amarillisz


majorkaj Előzmény | 2007.09.26. 19:44 - #441

Csirkés Lasagne - Limara
 
75 dkg csirkemellfilé
20 dkg gomba
75 dkg brokkoli
75 dkg húsos paradicsom(lehéjazva, apróra vágva)
2 db hagyma
3 g. fokhagyma
2 ek. olaj
1/2 kg lasagne tészta
bors, só
 
 
Szószhoz:
 
1 ek. vaj
1 ek. liszt
1/4 l húsleves
1 pohár tejszín
15 dkg reszeltsajt
 
Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, átpirítjuk. Rádobjuk a felszeletelt gombát, további kb. 5 percig sütjük, majd a paradicsomot és a rózsáira szedett brokkolit is hozzáadjuk. Belereszeljük a fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük. Lefedve kb. 5 percig közepes tűzön forraljuk.
A szószhoz a vajból, lisztből, csírkehúslevesből rántást készítünk, felöntjük a tejszínnel, végül belekeverjük a sajtot is.
Sütőtálba kevés húslevest teszünk, majd a tésztát rétegezzük raguval, szósszal, tészta, ragu, szósz. Felül tészta és szósz maradéka legyen.
Sütőben 200 fokon 30 percig süssük. Figyelni kell, a sajt nehogy megégjen! Az első 20 percre akár leborítható alufóliával! 4-6 főre

bezsa Előzmény | 2007.09.26. 19:10 - #440

almás-füszeres muffin-Kartika

 Sajnos nem tudom honnan van a recept, valami nagy muffin könyvből, amit én variálni szoktam.

 12 db-hoz

Hozzávalók:

24 dkg liszt

3 kanál Kotányi mézes füszer (ki mennyire szereti füszeresen, lehet mokkás és teáskanál9

10 dkg barna cukor (lehet fehér is)

2 db meghámozott apró kockára vágott alma ( én mikroban 3-4 percig főztem, kicsit puha-de még kemény)

1 simára kevert egész tojás

2 dl tej

5 dkg olvasztott margarint

2 kk sütőpor

 Sütő előmelegítve, a forma olajjal kikenve

 Lisztet a sűtőporral, fűszerekkel elkeverjük. Másik edénybe a tejet, tojást, olvasztott vajat cukort, majd ehhez adjuk a lisztes dolgot, jól összedolgozzuk (fakanállal, habverővel ki mivel) utána hozzáadjuk az almadarabokat.

(ua. lehet csokidarabokkal, aszalt gyümölccsel, bármivel)

 Amit én újítottam, amitől nekem nem szárazak és szaftosak hogy most pl. tettem bele egy kisebb evőkanál almalekvárt, mivel tavaly rengeteget tettem el.

 

almás-f.muffin tálalva


bezsa Előzmény | 2007.09.26. 19:08 - #439

Gyors vegyes savanyúság-Kartika

 

2 kg fehérkáposzta

2 kg paprika

½ kg kígyó (bármilyen) uborka

½ kg vöröshagyma

15 dkg cukor

2 evőkanál só

3 dl 10%-os ecet

1 mokkáskanál (kicsit néha több) borkén

VÍZ NEM KELL HOZZÁ!

 

Én a felét szoktam csinálni, mert nagyon sok lesz és annyit azért nem eszünk. Inkább mindig csinálok frisset, mert akkor a legjobb.

 

Legyalulom a káposztát, karikára vágom a paprikát, uborkát, hagymát, minden mást rászórok, összekeverem (kézzel) majd leöntöm az ecettel.

Másnap v. ha reggel készül este fogyasztható.

Van két kis spéci vödröm abban tárolom.

 

gyors savanyúság


bezsa Előzmény | 2007.09.25. 09:06 - #438

(idáig meg van) ez nekem egy jelzés. A kigyüjtöttből még nincs mindegyik kész.(Bezsának emlékeztető)

Amarillisz Előzmény | 2007.09.24. 13:58 - #437

Darázsfészek/Amarillisz

hozzávalók:

24 dkg darált keksz, 13.5 dkg margarin-olvasztva, 15 dkg porcukor, vagy kevesebb, 3 ek. kakaó, 2-3 ek. rum, 4 ek. tej

ezeket összekeverem, egy kis részét kakaó nélkül, ezt töltöm a darázsformába, a többit pedig a kaptár-részébe. alulról a fakanál végével lyukat fúrok, és megtölthető bármilyen krémmel, vagy gyümivel.eltávolítom a formát, a sütit hűtőbe teszem, és már fogyasztható is!még annyit, hogy az alapja lehet piskóta, de én most csak kekszre tettem rá.

DSC00015.jpg darázsfészek image by Amarillisz


bezsa Előzmény | 2007.09.23. 09:54 - #436

 

Diós-almás rétes-bezsa- Varga Gábor

http://desszert.eu/

Elkészítési idő: 130 perc
Sütés: 185 C-on

Hozzávalók (10 szelethez)

A tészta:
1db tojássárgája
70g liszt
30 ml tej
1/2 csipet só

A tésztába kent zsiradék:
75g zsír
75g liszt

A töltelék:
1 citrom leve
660g (3db) alma
10g van cukor
90g dió (én a diót nem daráltam, hanem csak darabosra vágtam)
25g édes morzsa (darált háztartási keksz)
fahéj
40 g porcukor

A kenéshez, és szóráshoz:
15g olvasztott zsír
25g édes morzsa (darált háztartási keksz)

 

A tészta hozzávalóit egy tálban összedolgozod, nagyon ragacsos tésztát kapsz. Lisztezett deszkára kikaparod a tálból. Letakarod, és 10 percig békén hagyod.

A tésztára való kencét összegyúrod.

Kinyújtod a tésztát, erősen lisztezed, mert ragad és utána egy kenő késsel szépen elkened rajta a kencét. Én kanálnyi adagokat raktam rá és úgy kenegettem, mert hajlamos felgyűrődni és akkor elszakad ( ami ilyenkor még nem nagy probléma).

Amikor ezzel kész vagy szépen feltekered mint a beiglit és beteszed a hűtőbe kb. fél órára, de előző nap is elkészítheted.

Bekapcsolod a sütőt 185 fokra légkeverésesben 175 fok.

Amíg a tészta hűl, addig elkészíted a tölteléket.

Az almát megtisztítod, kivágod a magházat, én 8 felé vágtam és 1 cm-es darabokra szeltem.

Aztán összekevered a többi hozzávalóval és félreteszed.

Aztán szépen elkezded kinyújtani.

Én most másodszor sütőpapíron nyújtottam, mert így könnyebben be tudtam tenni a tepsibe.

Megkenem olvasztott zsírral ( vigyázat a zsír csak langyos legyen.)

A közepét megszórtam kekszmorzsával és ráhalmoztam a tölteléket.

Aztán az alsó részt ráhajtottam, majd a felső részét is ráborítottam.

A sütőpapír segítségével beraktam a tepsibe. Megkentem olvasztott zsírral és beraktam a sütőbe és 25-30 perc alatt megsütöttem. Mikor már nem volt forró porcukorral megszórtam.

 

Legközelebb ketté vágom a kinyújtott tésztát, és két rudat csinálok mert amikor a tepsiben behajtottam akkor  kirepedt a hajtásnál. Ezt úgy gyógyítottam meg, hogy a végéből levágtam egy darabka tésztát és befoltoztam vele.

Remélem mindent leírtam, jó munkát.

 

rétes Almás-diós rétes 001.jpg

Kisült                                         Felvágva

a tészta alapja pihentetés

tészta alap                                 pihen

zsír-liszt kence 

zsír-liszt                                     tészta alapra rákenni

 Feltekerni.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.22. 06:35 - #435

Túrós hókifli-Cristina

Hozzávalók: 50 ml tej, 100 g tejföl, 1 ek cukor, pici só, 20 dkg margarin, 1 ek ecet, 50 dkg liszt, 2 dkg élesztő

Töltlékhez: 1/2 kg túró, 2 tk édesítőszer, 1 ek citromlé, 2 ek tejföl (ebből a mennyiségből nekem nagyon pici maradt meg)

A margarint a liszttel nagyjából elmorzsoltam, majd mindent kenyérsütő gépbe tettem és nyitott tetővel 20 percig dagasztattam vele. Amíg a gép dolgozott a töltelék hozzávalóit alaposan összekevertem, és a konyhában hagytam, hogy ne legyen hideg, mikor a tésztába kerül. Amikor kész a tészta, tálba borítottam és egy órán keresztül hagytam kelni, majd deszkán vékonyra nyújtottam, nagy köröket szúrtam ki belőle. Ez nálam egy műzlistál volt, mert férjem nagy kifliket kért, azt mondta abba több töltelék is fér. Megtöltöttem túróval és előmelegített sütőben halványra sütöttem. Még melegen megszórtam porcukorral.


Amarillisz Előzmény | 2007.09.21. 20:03 - #434

Limara! óóóóóóóóóó, pedig én így jegyeztem le ezzel a névvel......., de hogy honnan? azt már nem tudom, régi recept ez.............;)

Limara Előzmény | 2007.09.21. 19:17 - #433

Szia Amarillisz!
 
Nekem is ez a Méteres kalács

rabim Előzmény | 2007.09.21. 18:51 - #432

Fehér szelet Nusikától

6 db tojásfehérje, 15 dkg porcukor, 13 dkg szitált liszt, 4 dkg olvasztott vaj v. margarin. egy  lapos kávéskanál  sütőpor.

 A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Belekeverjük elöször a cukrot, majd a lisztet a sütőporral  és a langyos vajat. kb. egy csészényi :apróra vágott birsalmasajtot,vágott diót, mazsolát, esetleg aszalt szilvát, magozott meggyet, száraz lekvárt, csokit stb. tehetünk bele izlés szerint. Karácsonykor kandirozott narancs és citromhéjat is teszek bele.

2 db , kizsirozott ,kilisztezett özgerinc formába öntjük és forró sütöbe tesszük.. kb. 3 percig magas lángon, majd takarékon sütjük tovább tüpróbáig.( sütése 150 fokon kb. 35 perc)

 Deszkára kiboritva kihülés után szeleteljük. 

A kihült tésztát bevonhatjuk csoki v. fehér mázzal. 


Amarillisz Előzmény | 2007.09.21. 18:25 - #431

Hoppá, tényleg a liszt kimaradt! bocsánat! 260 g finomliszt kell hozzá!

Bezsa, aranyos, be tudnád szúrni valahogy? ma nagyon bénázom..............

majorkaj, Brigitta! én így tudom a receptet, és  a méteres kalácsot én másképp ismerem..........a kalácsokat amúgy meg dagsztani kell, nem?, ez meg kevert tészta....

az albert kekszeset én is ismerem, de azt nem krémmel, hanem pudinggal szoktuk összeragasztani....azt tényleg nem kell sütni....

 


Brigitta Előzmény | 2007.09.21. 12:26 - #430

Julika!Én is pont ezt gondoltam,nekem méteres kalácsként rémlett ez a süti!

Amarillsz!Ha jól látom a lisztmennyiséget nem adtad meg a Zebra sütinél.Jól látom?


majorkaj Előzmény | 2007.09.21. 12:23 - #429

Amarillisz !

A Krémes zebrasütemény az nem a méteres kalács ? A Zebrasütinél tudomásom szerint Albert kekszet kell összeragasztani a krémekkel és nem kell sütni.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?