E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Limara Előzmény | 2007.11.08. 11:25 - #508

Lilahagyma lekvár/Nők Lapja Konyha-Limara
 
1 kg lilahagyma vékony karikára vágva
2 babérlevél
16 dkg mazsola (én áfonyát tettem bele)
80 dkg cukor (én 35 dkg sbarna nádcukrot tettem bele)
3-4 db fahéj
6 szegfűszeg
2,5 dl száraz fehérbor
2 dl fehér ecet (én balzsamecettel csináltam)
 
A hagymát a mazsolával, cukorral, kevés sóval és a fűszerekkel elkeverjük, majd 1 órát pihenni hagyjuk. Ezután a borral és ecettel leöntjük, felforraljuk, majd a lángot lejjebb véve addig főzzük, míg jól besűrűsödik. Nekem ez több mint 2 óra volt, a recept 1 órát ír. A meleg lekvárt üvegekbe töltjük, lezárjuk és 1 órán át sterilizáljuk. A vízben hagyjuk kihülni, majd száraz hűvös helyre tesszük.

Amarillisz Előzmény | 2007.11.07. 20:19 - #507

Zala kocka/Amarillisz
 
Hozzávalók:
 
- kakaós piskótához:
- 5 tojás
- 13 dkg cukor
- 8 dkg liszt
- 2 dkg kakaó
- 2 ek. olaj
- 1 cs. sütőpor
 
- sárga piskótához:
- 3 tojás
- 8 dkg cukor
- 6 dkg liszt
- 1 ek. olaj
- fél cs. sütőpor
 
Tepsi méret 29x21 cm
 
- krémhez:
- 5 dl tej
- 2 cs. csokoládé puding
- 20 dkg cukor
- 3 tojás sárgája
- 25 dkg margarin
 
A kakaós piskótát a szokásos módon elkészítem, majd ha kihűlt, kétfelé vágom.
A sima piskótát szintén elkészítem, de ezt már nem kell felezni.
A krémhez kikeverem a tojások sárgáját a cukorral, majd hozzáteszem a pudingport, a tejet,
lassú tűzön felfőzöm-állandó keverés mellett.
Ha kihűlt, hozzákeverem a a margarint is.
Fontos hogy a margarin már ne legyen kemény, de folyós se, ill. a pudingos massza is kihűljön!
Ezután összeállítom a tésztát: veszem az egyik kakaós lapot, rákenek egy adag krémet.
Erre jön a sárga piskóta, szintén krém, és végül a kakaóssal zárom.
A tészta tetejét szintén megkenem, díszítem, egy napra hűtőbe teszem.
Nagyon finom sütemény!
 
1.jpg image by Amarillisz

bezsa Előzmény | 2007.11.07. 19:30 - #506

Idáig meg van. (nekem jelzés, Bezsa)

Brigitta Előzmény | 2007.11.06. 13:47 - #505

Mesealmás/Brigitta

50 dkg liszt

15dkg zsir,vagy margarin

1 tojás

csipet só

20dkg cukor

1cs.sütőpor

bő félpohár tejföl.

 

A szokásos módon tésztát gyúrunk a hozzávalókból,két lapot nyújtunk,az izlés szerint izesitett almát hozzáadjuk,és tojással kenve,és villával megszúrkálva megsütjük.

Jó étvágyat !

almás tészta.JPG


iriszi Előzmény | 2007.11.06. 10:56 - #504

Limara új kiflije/Iriszi

 

15 dkg nyanya

2.5dl langyos viz

2dkg élesztő

1tk barna cukor

20dkg BL80

A gépben szoktam összekevertetni és ott hagyom felfutni kb45perc.

1,2dl aludtej

2tk só

40dkg lisz(23Bl80,70teljes kiörlésü,100fehér tönköly)

0.5dl olaj

3ek tejpor

1ek zabkorpa

1ek tönkölykorpa

1ek buripehely

1ek tejsavo por

fél ek sikér

Elömelegités után rakom be az üstöt a gyors programon csipogásig.Kelsztötálba rak 15perc után átgyurom 15után megint hagyom duplára kelni(kb.20pec vagy amig durran a kelesztö teteje)

12db vág,nyujt,teker,tepsire tesz,

Hideg sütöben kelt 30 percet,50fokon 30 percet,kivettem letakartam 210fokra felmelegitett gözös sütöbe raktam vissza.

30perc után felforditottam öket,hogy az aljuk is szép barna legyen.

 


Moha Előzmény | 2007.11.05. 16:03 - #503

Kinder Pingvin gáztepsire hangszerelve / Moha

a gáztepsim mérete: 34 X 34 cm

2 lapot kell sütni,egymás után,külön-külön!

1 lap hozzávalói:

4 tojás             3 ek.víz

10 dkg cukor      2 ek.olv.vaj

15 kg liszt          2 dkg kakaópor

1/2 zacsi sütőpor    1 tk. mézesfűszer, 1 kk.fahéj

Az egész tojásokat a cukorral robottal nagyon habosra verem (5 perc), belecsorgatom a vizet és a vajat,majd óvatosan belekeverem a külön összevegyített szárazakat. A gáztepsin sütőpapíron szétkenem,jó vékony lesz, közepes hőfokon kb15-20 perc a sütési idő.

Ugyanezt megsütjük mégegyszer.

Krém:

8 dl tejszínt habbá verek 4 csomag vaníliás cukorral és kb.5-8 dkg porcukorral.( Kóstolás!!)

3,5 dl tejben elkeverek 35 gr zselatint,kis lángon felmelegítem,hogy feloldódjon, majd a habverővel egy kevés habot keverek a zselatinos tejbe,aztán beleöntöm az egészet a habba,és alaposan elkeverem. ( én ezt is a robotgéppel szoktam)

A krémet gyorsan rákenem az egyik tésztalapra,ráteszem a másikat,picit lenyomkodom. Mehet a hűtőbe. Gőz fölött felolvasztok 20-25 dkg étcsokit 8 dkg vajjal,ezt a tészta tetejére kenem, mehet vissza a hűtőbe.

Ez a kevés vaj kell a mázba,mert különben törékeny lesz, nem lehet szépen felvágni.


Moha Előzmény | 2007.11.01. 22:28 - #502

Csokis-meggyes süti    / Stahl / Moha

Ez a süti gáztepsiben sül,tehát elég kiadós mennyiség lesz.

24 dkg liszt (lehet fele,vagy az egész tk.búzaliszt)

4 dkg kakópor

2 csapott tk.sütőpor

2 kk.szódabikarbóna

1 tk.fahéj

Ezeket összekeverem egy tálban.

6 dkg étcsoki             2 dl víz

24 dkg barnacukor      3 cs.vanillincukor

Ezeket gőz felett összeolvasztom,levéve belekeverek  4 dkg vajat, 20 dkg joghurtot, 4 tojást.

Hozzáadom a szárazakat,sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítom,megszórom meggyel. Közepes hőfokon kb. 25 percig sül.


Gabye Előzmény | 2007.11.01. 20:10 - #501

Püspökkenyér / Gabye anyu

  • 5 db tojás
  • 25 dkg cukor
  • 20 dkg liszt
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 cs. van. cukor
  • 2 ek rum
  • opcionálisan csoki, mazsola, dió, mandula stb.

A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a felvert habot, a lisztet a sütőporral, a van. cukrot, a rumot, mazsolát, csokit stb. Sütőpapírral bélelt őzgerincformában előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük..(mivel anyunak hagyományos sütője van, nem tudom hány fokon)

Püspökkenyér


masala Előzmény | 2007.10.31. 20:57 - #500

Búzacsírás, túrós, almás / Masala / Lajos Mari után szabadon

 

  • 50 dkg liszt / fele rétesliszt /
  • 25 dkg túró
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 dl tejföl
  • 1 db tojás
  • 3 dkg élesztő
  • pici só
  • szükség szerint kevés víz

A tésztát egy késes betétű robotgépben kevertem össze és kézzel gyúrtam készre. Addig pihent, amíg az almát lereszeltem. Ezt is a géppel csináltam, ezért  az alma héja is rajta maradt.

A tészta egyik felét az enyhén kikent tepsibe tettem / 23x38-as /. Megszórtam bőven búzacsírával. Annyira, hogy rendesen betakarja a tésztát. Rátettem a kicsavart almát / a levét tessék meginni! / és megkentem baracklekvárral, megszórtam cukorral. Mazsolát szórtam rá és ismét búzacsírát annyit, hogy betakarjon mindent. Befedtem a másik tészta lappal és lekentem cukros tejjel. Alaposan megszurkáltam, megszórtam dekor cukorral.

Kb. 160-170 fokos sütőben sütöttem 40 percet. / ez sütő függő /

 

Ennek a receptnek az ötletadója az Amarillisz által beírt túrós pogácsa receptje.

 


Amarillisz Előzmény | 2007.10.31. 18:21 - #499

Túrós pogácsa / Lajos Mari / Amarillisz

Hozzávalók :

- 25 dkg túró
- 1 dl tej
- 1 csapott evőkanál cukor

- ízlés szerinti só
- 3 dkg élesztő
- 60 dkg finomliszt
- 25 dkg margarin
- 1 dl tejföl
- 2+1 tojássárgája
- 20 dkg sajt (trappista, edami

 
Szitán vagy krumplinyomón áttörjük a túrót.
A tejet meglangyosítjuk, elkeverjük a cukorral és az élesztővel, felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, a margarint apró kockákra vágjuk.
A tejfölben simára keverünk 2 tojássárgáját és 1 evőkanál sót.
A sajtot megreszeljük.
Gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk a lisztben a margarint, közepébe mélyedést készítünk. Hozzáadjuk az élesztős tejet és a tejfölt, összegyúrjuk (egészen lágy tésztát kapunk), hozzátesszük a túrót, majd cipót formálunk belőle, letakarjuk, és meleg helyen fél órát kelni hagyjuk.
Lisztezett munkalapon téglalap formájú, 1 cm vastag lapra nyújtjuk a tésztát, megszórjuk a sajt 2/3 részével, és hosszanti oldalán rétesszerűen feltekerjük.
Konyharuhával letakarjuk, meleg helyen ismét megkelesztjük (fél óra).
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra (gázsütő 3. fokozat).
Kibélelünk sütőpapírral két sütőlapot/tepsit.
A tésztából 2 ujjnyi (kb. 3 cm) vastag, egyetlen hosszú csíkot nyújtunk, a tetejét megkenjük a maradék 1 tojássárgájával, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és 4-4,5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk .
A forró sütőben 20-25 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni. Frissen, szinte langymelegen a legfinomabb!
 
DSC00001-1.jpg turos pogacsa image by Amarillisz

nogea Előzmény | 2007.10.30. 20:28 - #498

Boszorkány ujjak / Nlc Cantina/Nogea/ 25 dkg puha margarin,250 ml porcukor,1 tojás,1 kávéskanál vanília aroma,vagy 1-2 cs vaníliás cukor,1 kávéskanál átlátszó mandula aroma/ Nekem nem volt itthon csak zöld,picit lötyköltem bele.Meg tejszines mogyi aromát,ettől olyan barnásak az ujjak.Nogea/ 675 ml liszt,1 kávéskanál sütőpor,csipet só, Egy tálba keverjük össze a vajat,cukrot,tojást,az aromákat,A liszthez hozzákeverjük a sütőport és a sót.Összekeverjük a vajas keverékkel. Folpackba csomagolva fél órára hűtőbe tesszük. Teáskanálnyi adagot veszünk,hengerré formáljuk. A henger végére egész mandulát nyomunk. A hengert két helyen enyhén benyomjuk,majd késsel bevágásokat készítünk,ami úgy néz ki mint az ujj hajlat. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk15-20 percig sütjük./Én 180 fokon,Nogea/ Miután kivettük hagyjuk a tepsin száradni A mandulákat levesszük és piros cukoríróból nyomunk a helyére./no nekem az épp elfogyott.Így meggy szörpöt összeforraltam zselatinnal ,jó sűrűre.Olyan lett mint az alvadt vér.Nogea/Vissza rakjuk a mandulát.

Cristina77 Előzmény | 2007.10.30. 18:22 - #497

Ünnepi kifli- Cristina

A tészta igazából Margitka molnárka tésztája.

Hozzávalók a tésztához:

60 dkg  finomliszt + 1 kk. sikér
6 dkg margarin
1 tojás
2,5 dl tej
1 kk. cukor
1,5 kk. só
1,5 kk. édesítőszer
2,5 dkg élesztő
késhegynyi aszkorbinsav

Túrós töltelék: 20 dkg túrót villával jól össze kell törni, hozzátenni fél citrom reszelt héját, 1,5 kk. édesítőszert, 5 csapott ek. joghurtot. Jól össze kell keverni, majd 1 vaníliás pudingport is hozzá kell dolgozni. Ezt így picit összeforralni, én mikróban 2 percet főztem, közben kétszer megkevertem. Amíg hűl a töltelék, időnként meg kell keverni, majd 50 gramm mazsolát is hozzá tettem még. Mire langyosra hűlt, egész sűrű lett.

Dejós töltelék: 100 gramm dejó, 2 ek. cukor, 50 gramm  mazsola, 3-4  ek. tej. Ezeket jól össze kell kavarni. Én egy kis időre bedugtam a mikróba, hogy ne hűtse le a tésztát.

A tészta hozzávalóiból a gépben 20 perc alatt tésztát dagasztottam. Kiborítottam tálba és abban kelt fél órát. Ekkor 4 cipóba vágtam, mindet kinyújtottam vékony körré, 8 cikkre vágtam, megkentem olvasztott margarinnal. 1-1 kanálnyi tölteléket halmoztam rá, feltekertem kiflinek és fél órát kelt még tepsin. Megkentem felvert tojással. Előmelegített sütőben  kb. 20 perc alatt megsütöttem.

 

 


nogea Előzmény | 2007.10.30. 07:44 - #496

Érdekes Krémes - Nogea

Hozzávalók a tésztához:

20 dkg liszt,

16 dkg margarin,

1 tojássárgája,

3 evőkanál víz,

csipet só,

Ezeket összegyúrjuk és legalább 3 órát pihentetjük, majd 2 cipót csinálunk belőle. Az egyiket kinyújtjuk,tepsi hátán megsütjük./előtte meg kell szurkálni/ Ha megsült akkor,a tészta másik felét kinyújtjuk,ugyanannak vagy ugyanakkora tepsi /mint aminek a hátán sütöttük a lapot/alját kivajazzuk,beletesszük a kinyújtott tésztát. Rákenjük a tölteléket.

Töltelék:

6 tojássárgáját,

20 dkg cukorral habosra keverünk,beleteszünk

15 dkg durvára vágott diót,

15 dkg csokireszeléket,

fél csomag sütőport,

2 evőkanál lisztet,majd a

kemény habbá vert tojásfehérjét.

Ezt tehát rákenjük a tepsibe rakott tésztánkra.,megsütjük.

Ha kisült, kihűtjük.

KRÉM:

5 dl tejet,

20 dkg cukrot és

5 evőkanál lisztet összefőzünk.

Mikor jó sűrű akkor

20 dkg margarint és

1 cs vaníliás cukrot beleolvasztunk.

Mikor kihűlt,jól felhabosítjuk. Ezt a krémet a kihűlt töltelékes tésztánkra simítjuk,a vékony lapot a tetejére tesszük.

Vaníliás porcukorral megszórjuk.1 napig állni hagyjuk.

Úgy szeleteljük mint a krémest.

 


nogea Előzmény | 2007.10.30. 07:03 - #495

Képviselőfánk / Nogea+cukrász ismerősömtől/

Tészta: 3 dl víz + csipet só

15 dkg zsír

15 dkg finomliszt

5 db tojás

A vizet a sóval felforraljuk,a zsírt hozzáadjuk.

Ha teljesen feloldódott a zsír és forr a víz,a lisztet beleszórjuk és kevergetve kb 3-4 percig főzzük.

Akkor jó, ha sima,és az edény falától elválik. A tűzről lehúzzuk,a tojásokat egyenként beledolgozzuk,majd csillagcsöves habzsákba töltjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe a masszából kb. pingponglabda nagyságú gömböket nyomunk.

Előmelegített,gőzös sütőbe nagy lánggal/230 fok,légkeverésesben 210 fok/ 5 percig,majd a lángot mérsékelve/200fok,légkeverésesben 180 fok/további 15-18 percig sütjük./ Addig végül is míg szép színük nem lesz/ Közben a sütőajtót nem szabad kinyitni!!!!!!!!!!!!

Ha kész a sütőt elzárjuk,ajtaját résnyire nyitva a fánkokat még kb. 10-15 percig szárítjuk. Krém: 6 dl tejben, 10 dkg cukorral, 12 dkg vaníliás pudingot megfőzünk. 6 db tojásfehérjét 10 dkg cukorral és 3 cs. vaníliás cukorral kemény habbá felverünk és a még forró pudingba forgatjuk. / Mióta ezt a recit megkaptam ezzel sütöm a fánkokat és tuti sikerülnek./

 

 


masala Előzmény | 2007.10.29. 19:31 - #494

Csicseriborsó saláta-Masala

1ü. csicseriborsó vagy előző nap beáztatott és megfőzött /só, bors, kakukkfű, babérlevél, hagyma / szárított borsó kb.20dkg

4 db.kis kockákra vágott paradicsom/ én kiveszem a magokat/

1 db lilahagyma vékony fél karikára vágva

Öntet: olaj, tárkonyecet v. citromlé, só, bors, 1cs. petr.zöld

Tálalás: a tányérba összevágott zöldsaláta, hagyma, borsó, paradicsom, meglocsoljuk az öntettel és rámorzsoljuk a  márványsajtot. Olajbogyót szórunk rá.

Tipp: apróra vágott csemegeuborkát is lehet beletenni

Én koktélvirsliket sütöttem és azt kevertem még hozzá, hogy férfias külleme legyen.

 

 


Gabye Előzmény | 2007.10.29. 07:58 - #493

Azt elfelejtettem írni, hogy én tettem bele 15 dkg reszelt sajtot is...

Gabye Előzmény | 2007.10.28. 21:28 - #492

Fűszeres pogácsa - Sütis néni sütödéje / Gabye


Hozzávalók:

- 10-12 dkg margarin / 10 dkg
- 35 dkg liszt-ennek egy kis része teljes kiőrlésű búzaliszt / nálam 20 dkg finomlisz-15 dkg tk tönköly szerepelt
- 2 ek. joghurt / én tejfölt tettem bele
- 1/2 tk. só / nekem nagyon íztelen volt, tettem hozzá még 2 tk sót..
- 1/8 dl olíva olaj
- 2 dkg élesztő
- 3-4 db bazsalikom levél
- 1 csokor metélőhagyma/snidling/ .../ nincs friss fűszerem, ezért érzéssel provanszi fűszerkeveréket tettem bele
- 1 db közepes paradicsom
- 15 dkg reszelt sajt 
Gépben dagasztottam, kelesztettem, formáztam, sütöttem..180 fokon kb 25-30 percig..Finom, bár icipicit nekem száraz, de én egyébként is az omlós túrós pogikat szeretem..Majd kísérletezem még..
 
Fűszeres pogácsa

Edo-bedo Előzmény | 2007.10.28. 17:41 - #491

Chilis bab/Edo-bedo

Hozzavalok:1 fej hagyma,2-3 cikk fokhagyma,50-60 dkg orolt hus(en disznohusbol szoktam),paradicsompaszta,1 nagy doboz vorosbab,1 kis doboz csemegekukorica,keves olivaolaj.Fuszerek:so,bors,paprika,oregano,chili.

Hagymakat a hussal piritom kicsit az olajon,majd megszorom a fuszerekkel,teszek hozza kb 2 ek paradicsompasztat,keves ketchupot,majd ontok hozza keves vizet es kb felorat fozom.

Utana hozzaadom a babot es a kukoricat,meg teszek hozza a fuszerekbol izles szerint,egyet meg rottyan,es kesz.Talalaskor szoktam a tetejere reszelt sajtot szorni.

Chilisbab.jpg Chilis bab picture by Edo-bedo


andrej Előzmény | 2007.10.28. 17:28 - #490

3-bit szelet-Andrej

 Hozzávalók:

6db tojás

20dkg cukor

15dkg darált dió

2dkg zsemlemorzsa

3 dkg liszt

1 kk sütőpor

2 cs vaníliás puding

6 dl tej

25dkg margarin

25 dkg porcukor

1 cs van cukor

5 dkg kakaópor

háztartási keksz 

2,5dl tejszín

tortadara

Elkészítés:

6 tojásfehérjét 20dkg cukorral kemény habbá verünk,majd hozzáadunk 15dkg diót,2dkg zsemlemorzsát,3dkg lisztet,és 1 kk sütőport.kisütöd a tésztát.

Krém:6 tojássárgáját,2 cs van.pudingot 6dl tejjelsűrűre főzünk,kihűtjük.25dkg margrint,25dkgporcukorralkikeverni,majd a kihűlt pudinggal kikeverni.A krémet elfelezzük,az egyik felébe 1 van.cukrot,a másikba az 5deka kakaót keverjük.

Összeállítás:tészta,sárga krém,1 sor keksz,barna krém,a tetejére tejszín tortadara .     


masala Előzmény | 2007.10.28. 15:57 - #489

Az én padlizsánkrémemnek is ez az alapja / botmixerrel péppé töröm /  csak én az évek során elhagytam a tojást és bolti majonézzel készítem, mert így akár egy hétig is eláll a hűtőben. Szoktam ekkora mennyiségeket készíteni és nem tudjuk megunni. A majonéz mellé teszek mustárt és még bőven öntök hozzá olajat, miközben folytonosan keverem. Ettől sokkal sűrűbb lesz, bár még kevésbé diétás!

[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?