E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Brigitta Előzmény | 2008.09.26. 13:00 - #788

A Tyúkláb tészta formázása:

http://video.xfree.hu/?n=bb71|2606c0c9c5135da4c57b6ab46108ddec

Limara,ha megkérhetlek,tedd be légyszíves a recihez.Köszönöm!


nelly Előzmény | 2008.09.22. 21:07 - #787

Kókuszos kocka/Nelly
3 dkg margarint, 20 dkg cukort,1 egész tojást, 2 ek mézet, 25 dkg lisztet, 1 cs. sütőport és 2 dl tejet összekeverek, és kisütöm közepes lángon tűpróbáig.
Máz:20 dkg cukor, 5 dkg kakaó, 5 ek feketekávé, kis rum, és utoljára 5 dkg margarin. Ezt egész hígra főzöm. A kihült tésztát kis kockákra vágom, megforgatom a mázban, és végül kókuszreszelékben.

 


Moha Előzmény | 2008.09.22. 18:12 - #786

Piskótacsigás  meggyes túrótorta      /      Moha

tészta:  6 tojás, 6 ek. cukor, 6 ek. liszt, 2 ek.rum, 1 dl olaj

A tojásokat robottal nagyon habosra keverem a cukorral, (5 perc) beleöntöm az olajat, rumot, majd fakanállal belekeverem a lisztet is. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítom ( 29 X 40 cm) és kb. 180 fokon 10-15 perc alatt megsütöm. Kiveszem,egy konyharuhára fordítom,lehúzom a sütőpapírt, visszafordítom és még melegen megkenem meggylekvárral. Feltekerem és félreteszem hűlni.

gyümölcs:  kb. 1/2 kg meggyet kis cukorral ,citromhéjjal, fahéjjal 1,5 dl vízzel felteszek főni, 2 ek. étkezési keményítőt fél dl vízben elkeverek és beleöntöm, besűrítem. Hűlni hagyom.

krém:  25 dkg mascarpone , 25 dkg túró, 250 ml tejszín habbá verve, 450 gr  20%-os tejföl,reszelt citromhéj, vanília, cukor ízlés szerint, 20 gr zselatinpor

A hozzávalókat összekeverem,utoljára megy bele a hab,óvatosan. A zselatint egy kislábosban pici vízben feloldom óvatos melegítéssel,belekeverek 2 kanál krémet,majd a többi krémhez adom és a robottal jól elkeverem. 

Egy 26 cm átmérőjű tortaforma aljába teszek sütőpapírkorongot (ezzel ki lehet csúsztatni a kész tortát majd egy tálra), a piskótatekercsből 1 centis szeleteket vágok,ezekkel kirakom a forma oldalát és alját.

A krém fele megy bele, erre kb. a meggy fele ide-oda csurgatva, majd ismét a krém. Végül ennek tetejére a maradék meggy. Egy éjszakára hűtőbe teszem, másnap a karima levétele után ügyesen egy tálra lehet csúsztatni.

A mascarpone helyett: olcsóbb és ebben az esetben teljesen jó megoldás, ha egy 450 gr-os 20%-os tejfölt vászon kendőben felkötve kicsurgatunk. Ez pár óra alatt megtörténik a konyhában, kb.25 dkg lesz a visszamaradó krém. Sok receptben megfelel ez is.

meggyes-trtorta.jpg Meggyes túrótorta picture by Mohapekseg


ILDIKO Előzmény | 2008.09.21. 18:58 - #785

EZ lemaradt, mert kidobott a portal , pedig 1xre masoltam be. Bummm!

KORTE KREMES            


ILDIKO Előzmény | 2008.09.21. 18:54 - #784

Körte krémes Nlc-Hox

 Tésztához:
2 ü. körte kompót (én frissen vásárolt vilmos körtét használtam), 8 tojás , 18 dkg porcukor, 3 ek. víz, 20 dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor, 1 ek. kakaó 

 Krémhez:
1/2 l tej, 2 cs. főzéssel készíthető vaníliás pudingpor, 25 dkg margarin, 18 dkg porcukor
Mázhoz:
1tábla Katica tortabevonó (nagyobb tepsinél inkább 2), 4-5 ek. olaj

Én így készítettem: az eredeti receptben szereplő körte kompót helyett friss vilmos körtét szeleteltem fel (6 db-ot), majd kevés mézes-vaníliás vízben puhára főztem kb 15-20 perc alatt (picit keményebb volt a körte...) Félrerakom.                                  

Közben a 2 csomag pudingot a fél l tejjel elkészítem (cukor nélkül!), majd félrerakom hűlni. Amikor kihűlt, a margarinnal, és a porcukorral habosra keverem.     

Miután a körte megfőtt, a puding is hűl, a a tészta hozzávalóiból  egy sima vizes piskótát készítek, a tojássárgákat a cukorral, vízzel, fehéredésig keverem, hozzáadom a sütőporos lisztet, majd mindezt a felvert tojásfehérjébe forgatom.

Most jön a csavar. Szóval egy kb. 20x 30 cm-es tepsit kivajazok, kilisztezek (én a sütőpapírt nem tudom használni!!!) és a körtéket szépen szorosan egymás mellé rendezem, majd a tészta felét ráöntöm, a másik felébe pedig belekeverem a kakaóport, és ezt pedig a fehér masszára öntöm. így mehet is be a 180 fokra előmelegített sütőbe, 30 percre.

Miután kiszedtük, kiborítjuk, hogy körtével felfelé legyen, megvárjuk mí kihűl, majd rákenjük a pudingos krémet, majd a tetejére az olajjal gőz felett összeolvasztott csokoládét. (Bevallom, nekem a receptben szereplő 1 tábla bevonó nagyon kevés lettvolna így néhány nyusziról maradt csokitojás és macskanyelv is áldozatul esett...Eztuán be a hűtőbe, és már csak idő  kérdése. 

 

 

Brigitta Előzmény | 2008.09.21. 15:19 - #783

Bocsánat,a Tyúkláb recijéhez 1 dkg élesztő kell!

Limara,ha erre jársz,légyszives javítsd ki!

Köszönöm!


Brigitta Előzmény | 2008.09.20. 19:25 - #782

Tyúkláb /Anyukám receptje szerint

4 egész tojás

1 pohár tejföl

1 ek.porcukor

csipet só

1 dkg élesztő

kb 50 dkg liszt

A tojásokat kézi habverővel jól öszekeverjük,és hozzáteszük a tejfölt.A liszttel összemorzsoljuk az élesztőt,belekeverjük a sót,cukrot,és apránként hozzáadjuk a tojásos masszához.puha,könnyű tésztát gyúrunk,és amennyi lisztet kíván,annyit adunk hozzá.Azért is írtam kb.értéket,mert függhet a tojások nagyságától is.Amikor jól összedolgoztuk,30 percre lefedjük a tálat,és pihenni hagyjuk.Utána hosszúkásra formázzuk,és 6 fele vágjuk.Egyenként hosszú ,kb ujjnyi hurkákat sodrunk belőlük.Ezeket 8cm-es darabokra vágjuk,és először jobb,majd megfordítva bal oldalon is a feléig függőlegesen bevágjuk őket.Ezután átfordítjuk,és kinyitjuk ..Amikor kész,még 15-20 percig pihentetjük a deszkán,azután a fánkoz hasonlóan közepesen meleg olajban kisütjük..Még melegen megszórjuk vanílíásporcukorral.

http://video.xfree.hu/?n=bb71|2606c0c9c5135da4c57b6ab46108ddec

Frissen a legfinomabb.Ebben a receptben nincs sok szerepe az élesztőnek a kelésnél,csupán a sütéskor emeli meg szépen a tésztát,ezért nem kell hosszan keleszteni.

tyúkláb.JPG


andrej Előzmény | 2008.09.18. 20:46 - #781

Beleforgatós kókuszos-anyutól

25 dkg liszt,20dkg porcukor,3 tojás,6 dkg vaj,3 e.kanál olvasztott méz,1 kávéskanál szódabikarbóna.

Máz:20 dkg margarin,4 dkgkakaó,25 dkg cukor,5 evőkanál tej,pici rum.

Kókuszreszelék

Ez az eredeti recept,de én sima piskótával szoktam készíteni,mert szertetjük,ha egy kicsit elázik a csokiban a piskóta.

A mázhoz a porcukrot,a tejet,és a kakaót először összemelegítjük,majd addig főzzük,míg bugyborékolni nem kezd.Ekkor beletesszük a margarint és addig kevergetjük,amíg el nem olvad.Ekkor teszünk bele ízlés szerint rumot.

Felszeleteljük a piskótát és először a csokimázba,majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.

.


Limara Előzmény | 2008.09.17. 15:31 - #780

Csokoládés-narancsos rózsakalács / Limara

Tészta

180 ml zsíros tej (gépbe elég 150 ml)

60 ml friss narancslé

60 g olv. vaj

50 g cukor

2 nagyobb tojás

1 tk. r. narancshéj

1 tk. só

1 cs. szárított élesztő vagy 2,5 dkg friss

550 g liszt

Szóráshoz

2x 5 dkg margarin

2x 5 dkg cukor

2x 75 g csokilencse

Öntözni

120 ml tejszín

2 tk. narancslikőr

Máz

125 g porcukor

frissen facsart narancslé

Gépben tésztát dagasztani, lágyabb, majd jól nyújtható tésztának kell lennie. Én beletettem a 180 ml tejet, amitől nokedli állagú lett, úgy hogy 150 ml elég eleinte szerintem, majd a tészta állagától függően adagolni, ha szükséges még.

A kész tésztát duplájára keleszteni, majd 2 db-ba vágni. Egyenként kinyújtani őket 45x30 cm-es téglalappá, és megkenni 5-5 dkg szobahőmérsékletű vajjal, megszórni 5-5 dkg kristálycukorral, végül 75 g csokilencsével. Feltekerni, majd a tekercseket egyenként 12 darabba vágni.

Kikenni, lisztezni 2 db 26 cm átmérőjű tortaformát, a tekercseket beleállítani. Letakarva duplájára keleszteni, kb. fél óra alatt. Majd a tejszín és a likőr keverékével meglocsolni. 190 fokos sütőben sütni kb. 30-40 percig, ha pirulni kezd a teteje fóliával letakarni.

A porcukrot kikeverni annyi narancslével, hogy kenhető legyen, majd a meleg kalács tetejére csorgatni.

Nekem egy 30 cm átmérőjű formám van, beletettem az összes tekercset. Így kicsit tömörebb lett, legközelebb 4-5 tekercset kihagyok, azt csigának sütöm meg. vagy marad a 2 forma.

csokis-narancsos rózsakal csokis-narancsos rózsakal

csokis-narancsos rózsakal Csokis-narancsos rózsakal


Moha Előzmény | 2008.09.04. 09:44 - #779

Rozsos-joghurtos Riegel kenyér    /   Moha variáció

30 dkg öregtészta

10 dkg BL 80 liszt

10 dkg teljesőrlésű búzaliszt

280 ml víz

1 tk.barnacukor

2 dkg élesztő

Ezeket kikeverem és letakarva állni hagyom kb.45  percig. Utána hozzáadom a következőket:

150 gr joghurt, csipet aszkorbin,  2 tk. só, 3 dkg vaj, 10 dkg fehér rozsliszt, 20 dkg teljesőrlésű rozsliszt,  10 dkg teljesőrlésű búzaliszt, 2 ek. burgonyapehely, 1 kk.sikér, 3 ek. lenmagpehely, 1 tk. őrölt kömény.

Dagasztás, kelesztés duplára kb.40 perc, félidőben alaposan átgyúrom. Kettéveszem a tésztát, egyenként ellapogatom,két szélét behajtva feltekerem, és a dobozformákba teszem. Kelesztés kb.40 perc, bevágás, még 10 perc pihentetés. Megspriccelem a tetejét, megszórom a magkeverékkel,megint egy kicsit ráspriccelek és mehet sülni.

180-200 fokon kb.30-35 perc alatt készen van.

A magkeverék: len,- szezám,- napraforgómag és zabpehely egyenlő arányban. Ezekből a dagasztás végén lehet a tésztába is keverni egy keveset.

Riegel-kenyr.jpg Rozsos riegel kenyér picture by Mohapekseg

 


Uborka Előzmény | 2008.09.03. 17:23 - #778

Az itt làthao kiflik Szerénke alkotàsai.A receptet az elözö üznetében megtalàljàtok.Még nincs gyakorlata a bemàsolàsban,kicsit besegitettem neki.Elnézést a magànhangzokért,de francia billentyüvel dolgozom.


 

 


Limara Előzmény | 2008.09.02. 14:21 - #777


Pakosztosmacska Előzmény | 2008.08.29. 12:53 - #776

Casatiello (kép itt)

Hozzávalók:
A "kovászhoz":
1/2 pohár kenyérliszt
1 ek porélesztő
1 pohár langyos tej vagy író

A tésztához:
3 és 1/2 pohár kenyérliszt
1 tk só
1 ek cukor
2 nagy tojás enyhén felverve
3/4 pohár vaj (kb 160 g)
3/4 pohár olvadékony sajt felkockázva
szalámi ízlés szerint, felkockázva és kissé előpirítva

A kovász hozzávalóit összekevertem és egy órán keresztül állni hagytam.
Közben felkockáztam a sajtot, és előpirítottam a szalámit (nálunk most a borsos a nyerő). A kovászhoz adtam a lisztet, a sót, cukrot és tojás és kissé összedolgoztam, hogy egybeálljon. 10 percet pihentettem. Ezek után négy adagban beledolgoztattam a vajat is a robotgéppel és úgy 12 percen keresztül dagasztottam. A végén még adnom kellett hozzá egy kis lisztet, hogy elváljon a tál falától. Selymes és rugalmas tésztát kaptam, melyhez már kézzel kevertem a szalámikockákat és a sajtot (ma emmentáli és füstölt sajt került bele vegyesen).
Kiolajozott tálban 90 percig kelesztettem.
Közben kibéleltem sütőpapírral egy tortaformát, és az oldalára is szerkesztettem egy csíkot, mintha panettonét szeretnék sütni. (Ha ez bonyolultan hangzik, akkor alaposan kivajazott és lisztezett muffinformát ajánlanék, amit félig kell csak megtölteni és a későbbi szeletelés gondját is megspórolja az ember lánya...) A megkelt tésztából golyót formáltam és a formába tettem. Addig hagytam kelni, míg egy tetejéig nem ért. Sőt egy kicsit azon túl is.
Ekkor előmelegítettem a sütőt 180 fokra és 20 percen keresztül sütöttem. Ekkor mérsékeltem a hőt, 165 fokon sütöttem aranybarnára.


Limara Előzmény | 2008.08.29. 09:14 - #775

Szia Anikó!

2,5 dkg élesztőnél ne tegyél bele többet, nem kell.  Ne félj a kovásztól, nem olyan bonyolult, mint aminek látszik, ráadásul ebben a receptben inkább ízesítésre és állagjavításra van, nem tudod vele elrontani sem a tésztát, olyan kevés kell bele. Margit módszerével egyszerűen készíthetsz kovászt, és ha bármi kérdésed van, segítünk.

Azt kérem, hogy a kérdést a süssünk-be vagy az általánosba írd, mert ide csak akkor jövünk, ha receptet írunk, vagy keresünk.

Szép napot neked!


ancsi54 Előzmény | 2008.08.28. 17:24 - #774

Szia Limara!

Hú micsoda gyönyörü bucik Szinte érzem az illatát. Lenne egy kérdésem: a kovász helyett nem tehetnék bele egy kicsivel több élesztőt?

Kovász ügybe sajna nem vagyok valami profi. Szerinted ugy is jó lenne? Köszi: Anikó


Limara Előzmény | 2008.08.27. 18:02 - #773

Zsemlekenyér / Tassiner kenyér / Limara

Petra receptje alapján

2 db kenyér lesz belőle

400 g víz

24 g élesztő

15 g szárított kovász (nekem 1 ek. friss kovász)

6 g árpamaláta (most kimaradt)

12 g só

1-2 ek. burg.pehely

csipet aszkorbinsav

30 g olaj

660 g Bl 80 liszt

Gépbe ment minden, 20 perc alatt szép rugalmas tésztát dagasztott. A tészta hőmérséklete a dagasztás végén ne legyen 22 foknál több. Kelesztőtálban duplájára keleszteni, majd 12 egyforma darabba vágni. Kb. 100 g egy buci. A darabokat gömbölyíteni, majd hosszúkásra formázni. 6-6 darabot egymás után sorba tenni, de nem kell szorosan, csak épp összeérjenek.

Én sütőzacsiba tettem őket. 30-40 percig kelesztettem, duplájára, majd bevágtam, végig hosszában az összekelt bucikat. Újabb 10 percig pihentek, majd a közben 230 fokra előmelegített sütőbe tettem őket. 15 percig sült, majd visszavettem 200 fokra újabb 15 percre. Mikor kész lespricceltem vízzel.

zsemlekenyér formázva zsemlekenyér megkelt

zsemlekenyér zsemlekenyér belül


nogea Előzmény | 2008.08.26. 19:16 - #772

Barack pite

Tészta:30 dkg liszt,1 kk só,17 dkg margarin,3-4 ek víz.Ebből jól nyújtható tésztát készítünk.Kivajazott,lisztezett tortaformát kibéleltem vele,úgy hogy kb még 2-3 cm pereme is legyen.

Rászeletelünk,1/2 cm vastagra vágott őszibarackokat,kb 5-6 db-ot.

27 dkg tejfölt,3 tojássárgáját,20 dkg cukrot,1 v.cukrot,3 dkg lisztet,jól kikeverünk és a barackokra öntjük.Mérsékelt tüzön 30 percig sütjük.Mikor már jó,megdermedt,akkor a tetejére német szóratot szórunk.

Német szórat: 6 dkg margarin,1/2 kk fahéj,6 dkg cukor,7 dkg liszt,morzsalékká gyúrni,morzsolni.

Rászórni a sütire és még kb 15 percet sütni.

 

ISTENI!!!!!

 

 


Limara Előzmény | 2008.08.26. 13:33 - #771

 

SZATMÁRI SZÍLVATORTA / 2008 Országtortája

(házi készítésre)


A tortalap hozzávalói:
34 dkg aszalt szilva, 6 cl rum, 7 dkg őrölt dió, 12 dkg vaj, 12 dkg porcukor, 3 tojás, 14 dkg liszt, fél csomag sütőpor, fél csomag fahéj, fél citrom reszelt héja, csipetnyi só és 1 vaníliás rúd.

A tortalap elkészítése:
Készítsünk piskótatésztát rumban felforralt aszalt szilvadarabokkal és őrölt dióval. Ízesítésnek adjunk hozzá reszelt citromhéjat és fahéjat. Addig kell keverni, amíg egynemű lesz, de vigyázni kell, hogy túl tömörré ne váljon. Három darab, egyenként kb. 1 cm vastag, 23 cm átmérőjű lapot süssünk, melyek egyik felét kihűlés után porcukrozzuk meg.
A marcipánkrém hozzávalói:
1,3 dl tej, 4 tojás sárgája, 12 dkg marcipán, 2 dkg cukor.
A csokoládékrém hozzávalói:
1 dl tej, 2 tojás sárgája, 3 dkg keserű csoki, 6 dkg cukor.
A krémek elkészítése:
A tej egy részét felforraljuk a cukorral. A megmaradt tejet a felsorolt többi hozzávalóval elkeverjük és belecsurgatjuk a forró tejbe, majd csomómentesre keverjük. (Vigyázat, mert könnyen leég!) A kész krémeket 5-5 dkg tejszínhabbal lazítjuk. 4 dkg zselatint 2,5 dl vízben felfőzünk és két részre osztva hozzáadjuk a krémekhez.
A szilvapálinkás szirup hozzávalói:
3 cl szilvapálinka, 3 cl 50%-os cukorszirup.
A torta betöltése:
A három tortalap tetejét megkenjük szilvapálinkás sziruppal és egy-egy kanál szilvalekvárral, majd megszórjuk pörkölt finomdióval. Egy lemezre rakunk egy 23 cm átmérőjű, legalább 6 cm magas karikát, melyben elhelyezzük az első - korábban leírt módon előkészített - piskótatortalapot. Ráöntjük a csokikrém háromnegyedét. A masszára ráhelyezzük a következő megkent piskótatortalapot, majd ráöntjük a marcipánkrém háromnegyedét. A masszára jön a harmadik piskótatortalap, amit megkenünk a maradék marcipánkrémmel és a félrerakott csokikrém felhasználásával megmárványosítjuk a felületét.
A torta hűtése és díszítése:
A szatmári szilvatortát hűtőbe rakjuk és legalább három órán keresztül ott hagyjuk. Azután 16 szeletre felszeljük és fogyasztás előtt tejszínnel, aszalt szilvával, valamint pörkölt mandulával díszítjük.

 

 

Moha Előzmény | 2008.08.25. 15:27 - #770

Román krémes             Maszatkonyha  /   Moha

Tészta: 50 dkg liszt, 10 dkg darált dió, 25 dkg porcukor, 2 ek.méz, 1 ek.szódabikarbóna, 4 tojás

Ezekből tésztát gyúrunk és 2 órát pihentetjük hűvös helyen. 5 részre osztjuk, papírvékonyra nyújtjuk ( 30 X 22 cm) és 5 lapot sütünk belőle. Kb.175 fokon, 1 lap 10 percet sült. Kihűlés után töltjük a krémmel.

Krém: 30 dkg darált dió, 25 dkg porcukor, 1 liter tejföl, vanília, ( nekem még reszelt citromhéj és pici fahéj is ment bele)

Ezeket összekevertem és megtöltöttem vele a lapokat. (én hagytam állni a hűtőben míg sültek a lapok,így kicsit sűrűsödött)

Egy tálcán folpackkal fedve ment a hűtőbe egy éjszakára. Másnapra megpuhul és jól szeletelhető lesz.

Saját tapasztalatok: legközelebb én csak 4 (nagyobb) lapot fogok nyújtani,mert így túl magas lett a süti. A cukor kicsit csökkenthető a tésztában,csak 20 dkg-t tettem bele. Esetleg a diót érdemes szárazon megpirítani,utána darálni,mert intenzívebb íze lesz.

 romn-krmes.jpg Román krémes picture by Mohapekseg


Limara Előzmény | 2008.08.23. 14:33 - #769

Eddig kész!


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?