E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Limara Előzmény | 2007.12.16. 15:41 - #568

Csak hogy kéznél legyen:

Limara Előzmény | 2007.12.15. 12:18 - #567

Bejgli / andi1976

A receptből 6 db fél kilós bejgli lesz. A tésztából 6 db 27 dkg tésztának kell kijönnie. A tölteléknek ugyanannyi dkg -nak kell lennie mint a tésztának. Tehát egy 27 dkg-os tésztát 27 dkg töltelékkel kell megtölteni.

90 dkg liszt, 25 dkg margarin, 12.5 dkg zsír, 10 dkg porcukor, 2.5 dkg élesztő, 1 dkg só

2 db tojássárgája , 1 dl hideg tejszín és 2,5 dl hideg víz

Szerintem ez a folyadék kicsit sok, tehát óvatosan ( én 1 dl tejszínt és 1.5 dl vízet használtam)

Az élesztőt a lisztbe bele kell morzsolni, nem kell keleszteni. A tésztának keménynek kell lennie. Célszerű előző nap elkészíti, betölteni a bejgliket és csak másnap sütni.

A titkok : A tészta nyújtásánál sem a deszkát, sem a tésztát nem kell lisztezni. Délután mikor elkészül a bejgli akkor le kell kenni tojássárgájával, hagyni kell száradni , este le kell kenni tojásfehérjével. Éjszaka hűvös helyen de nem hűtőben kell tárolni. Ha meleg helyen van tárolva akkor túlkel.

Csak reggel szabad sütni! Akkor már nem kell újra megkenni semmivel, hanem hurkapálcikával megszurkálni középen a legaljáig a tésztának. Ez azért fontos, hogy a gőz ki tudjon belőle jönni. Légkeverős sütőben, középen, 180 fokon, 25-30-ig kell sütni.

Mák  vagy  dió töltelék ( 6 db bejglihez )

70 dkg mák vagy dió, 50 dkg kristálycukor, 15 dkg zsemlemorzsa

mazsola, őrölt fahéj, sok reszelt citromhéj, késhegynyi őrölt pirított szegfűszeg

0.5 liter víz

A vizet a cukorral jól fel kell forralni. És utána ráönteni a többi összekevert hozzávalókkal. Jól ki kell hűteni. Célszerű előző nap elkészíteni.

Tehát 6 db mákos vagy 6 db diós bejglihez van a töltelék mennyisége.  Ha 3-3 db szeretnénk készíteni akkor természetesen a mákhoz vagy a dióhoz felezni kell a hozzávalókat!

Kislányok ezek olyan méretű beiglik, mint amit a cukrászoknál lehet kapni. Kb. 24-25 cm-es. Mikor a tésztát nyújtod olyan 28-30 cm-esnek kell lennie, mert 2 cm a visszahajtás mindkét oldalon.


dulifuli13 Előzmény | 2007.12.14. 20:18 - #566

Cristina77: Mennyi sütőpor kell a tortillába?  A leírásba " szerepel, ami a 2-es felett van. Nem sok?


bau Előzmény | 2007.12.14. 18:27 - #565

Keksztekercs-(bautól)

60 dg darált keksz,30 dkg porcukor,2-3 kanál rum,2 kanál sötét színű kakaópor,10  puha margarin,egy nagy pohár (4 szemlyes) fekete kávé.

Az egészet összekeverjük,míg gyúrható állagú nem lesz..Ekkor kétfelé vesszük,és egy nagyobb nylon zacskót kettévágunk.Ennek közepébe téve,a tészát,a nylon másik oldalát, a tésztára hajtjuk..(vagyis a két nylon között) sodorjuk vékonyra a barna tésztát. Közben keverjünk habosra 25 dkg margarint,25 dkg porcukrot,egy citrom levét és adjunk hozzá 15 dkg kókuszreszeléket.Ezzel a krémmel kenjük meg a barna tésztát,majd ismételjük meg a másik darabbal is.Csavarjuk fel a megkent tésztát rúd alakúra.Hűtőben sokáig eláll.A véén beleforgathatjuk még kókuszreszelékbe a rudkat .

keksztekercses.jpg picture by bau4


bau Előzmény | 2007.12.14. 18:10 - #564

Sajtos rúd-Franciska féle...(BAU -tól)

 60 dkg liszt, 30 dkg margarin, 3 dkg élesztő egy deci tejben felfuttatva.2 dkg só. 1 kis doboz tejföl,20  dkg  reszelt sajt,Ezeket jól összegyúrjuk,és kicsit kelni hagyjuk. Majd lisztezett deszkán kinyújtjuk,és egész tojással lekenjük,sajttal megszórjuk,derelye vágóval csíkokra vágjuk. 160 -170fokos sütőben szép rózsaszínűre sütjük.

dec149sajtoskzeli.jpg picture by bau4

 


Cristina77 Előzmény | 2007.12.14. 13:34 - #563

Tortilla- Cristina77
 
Tortilla hozzávalói: 150 g fehér liszt, 150 g teljes kiőrlésű búzaliszt, 4 ek olaj, 1 kk só, 1/2 csomag sütőpor, 2 dl víz ( picit sokallottam a vizet, de végül elfért benne)
A liszttel összekeverjük a sütőport és a sót, majd hozzáadagoljuk az olajat és végül a vizet. Elég lágy tésztát kapunk. Tálban, lefedve 15 percet pihentetjük, majd 15 kis gombócot csinálunk belőle. Ezeket egészen vékony körökre nyújtjuk és zsiradék nélkül teflonserpenyőben megsütjük. (Én lisztezett deszkán nyújtottam, de olvastam valahol, hogy lehet 2 sütőpapír között is.) Fordítani akkor kell, amikor hólyagos a tészta. Gyorsan sül, túlsütni nem szabad, mert akkor merev, törékeny lesz a tészta, nem lehet hajtogatni. Sütés után pedig melegen kell tartani, ezért érdemes a tölteléket előre elkészíteni.
 
Töltelék hozzávalói: darált hús, maréknyi kukorica, ketchup, pici só, reszelt sajt, kefír
A darált húst kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, ízlés szerint sót és kevéske ketchupot. Amikor meghűlt, akkor teszünk hozzá reszelt sajtot és alaposan összekeverjük.
A kész tortillalapot megkenjük kefírrel, fele tésztára halmozzuk a tölteléket és félbe hajtjuk vagy tekercsnek feltekerjük.Tetejét megkenjük kefírrel és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt picit megpirítjuk. Tálalásig melegen tartjuk.
 

Tipp: A töltelékbe lehet tenni főtt kukoricát, gombát, zöldborsót, hús helyett darált sonkát, vagy kinek mi tetszik.

Cukrosoknak!! 2 tortillalap töltelékkel számolva 45 gramm szénhidrát.

NVE00001.jpg

 


bau Előzmény | 2007.12.11. 16:35 - #562

Vaníliás félhold

40 dkg liszt, 20 dkg zsír,8 dkg porcukor,egyfél citrom leve és reszelt héjja,csipet só,pici tejjel összegyúrni

Puha tésztát gyúrunk a hozzávalókból,és vékony lapot sodrunk belőle. (1/2 cm.Köröket szaggatunk,és mindegyikre kemény lekvárból tezünk egy kis kupacot,de jó bele a diós töltelék,vagy mák,vagy gesztenye massza is! Fél hajtjuk és 170 fokos sütőben 10-12 percig sütjük,majd azon forrón vaníliás porukorba forgatjuk,tálra tesszük.

vaniliasfelhold.jpg picture by bau4


Brigitta Előzmény | 2007.12.11. 16:11 - #561

Kekszkinyomós tészta./Brigitta

50dkg sima liszt,

25 dkg margarin

20dkg porcukor

1 mokkáskanál sütőpor

1 cs.vaniliáscukor

2 tojás

A margarinnal összedolgozzuk a cukrot,és utána a többi hozzávalót is.Ezután kicsit hűtőbe teszük,és pihentetjük.Majd annyit veszünk ki,amennyit rögtön kinyomunk,mert elég képlékeny tészta,a többit addig a hűtőben tartjuk.Zsirozott tepsire nyomjuk,és sütjük.

Szerintem nagyon jó tészta,jó sütögetést kivánok.


Limara Előzmény | 2007.12.11. 11:42 - #560

HÓKIFLI / Limara

50 dkg rétesliszt

25 dkg margarin

2 dl tejföl

csipet só

1 ek. porcukor

Lisztben elmorzsoljuk a margarint,majd a többi hozzávalóval gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk. 2 cipóba osztjuk, letakarva 15-30 percig pihentetjük. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, köröket szaggatunk belőle, kemény szílvalekvárral vagy más sütésálló lekvárral töltjük. Feltekerjük, csinos kifliket hajtunk belőlük.Sütőpapiros tepsin, előmelegített 180 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük, még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk. Jól záródó dobozban 2 hétig is eláll.

Van olyan változata, mikor a tejfölben 2 dkg élesztőt felfuttatunk. Az is nagyon finom, akkor puha tésztája lesz, nem linzeres jellegű. De ez szerintem nem áll el olyan sokáig.


enyedig Előzmény | 2007.12.11. 09:39 - #559

Csokis keksz

10 dkg cukor, 1 tojás, 10 dkg olvasztott margarint / nem forrón/ összekeverünk.

15 dkg lisztete, 10 dkg csokilencsével (v felvágott csokival) 1 ek, kakaóval, 1/4 tk szódabikarbonával, 1/4 tk fahéjjal összevegyítünk.

A kettőt összekeverjük. Sütőlapra diónyi nagyságú halmokat rakunk, előmelegített sütőben 200-220 fokon 7 percig sütjük. (Még puha mikor kivesszük, de visszakeményedik. Ebből kb. 40 db lesz.


dulifuli13 Előzmény | 2007.12.10. 21:27 - #558

Az alábbi recept az nlc-rőlegy régi kedves ismerősötől való. Tehát a recept az ő nevét kell hogy viselje. A kép a sütől a 140. hszben (konyhai eszközök) mipimpant  nick nevű ismerősömé, nem az enyém.

 

CSOPAK ALMÁS SÜTIJE

45dkg liszt,1 sütőpor,20 dkg margarin,10 dkg porcukor, pici só,
2 egész tojás + 1-nek a sárgája

Fentieket összegyúrni, ha kemény egy kis tejfölt teszünk bele, hütőben pihentetni,

1,5 kg hámozott reszelt almát 25 dkg cukrot megpárolni, levét lecsepegtetni, kis fahajat és 1/2 dl rumot teszünk bele.

A tésztát két részre osztani, a tepsibe sütőpapírt tenni, rá az első lapot, darált dióval megszórni, rátenni a párolt almát, majd megint diót és a másik lapot./ ezt a lapot én a képen látható müa."rádlival" végig húztam/ tojással bekenni, közepes tűnél szép pirosra sütni.

( a felső lapot kisebb re nyújtani, hogy szét lehessen húzni. Bezsa)


zitti Előzmény | 2007.12.10. 09:22 - #557

Szezámos Sós rúd

Hozzávalók:

30 dkg liszt

22 dkg vaj

1 tojás sárgája + 1 tojás a lekenéshez

2 dkg élesztő

1 dl langyos joghurt csipet cukor

Az élesztőt kicsit megfuttatjuk a langyos joghurtban a csipet cukorral. Ezután a hozzávalókat jól összedolgozzuk. Vékonyra nyújtjuk majd lekenjük egy egész tojással, és bőven megszórjuk píritott szezámmaggal. Derelyevágóval 2-3 cm széles -10 cm hosszú csíkokat vágunk majd előmelegített sütőben megsütjük.


ramcsi Előzmény | 2007.12.07. 21:37 - #556

Gesztenyetorta hozzávalok: ::::::6 tojássárgáját  6 evőkanál porcukorral kikeverjük majd hozzáadunk 1-dl étolajat 6-ek lisztet fél cs sütöport 2 ek kakaóport és a 6-tojás  fehérje habját. kapcsos tortaformában ,előmelegitett sütőbe ,sütni 180 fokon 25 -30 perc.      krém::2 csomag gesztenyemassza  ,20 dkg margarin,15dkg cukor, 1rumaroma. a cukrot a margarinal rumaromával és végül a gesztenyemasszával jól összekeverjük  majd 1 csomag vaniliás pudingot 3-dl tejben megfőzni ha kihült hozzákeverjük a gessztenye krémhez. a kész krémet a kihült piskota tetejére kenjük .hulálá tejszínhabot habnak felverni és a gesztenye krém tetejére.csokidarával megszórni.   a végén vehető le a kapcsós forma .


bezsa Előzmény | 2007.12.07. 17:30 - #555

Sajtos puffancs-totimi

Hozzávalók:
2 dl forró víz
20 dkg liszt
10 dkg vaj
Só, bors, szerecsendió
6 db tojás
4 ek reszelt parmezán


A forró vízbe dobtam a vajat, majd belekevertem a lisztet, és a parmezánt is. Nagyon sűrű, krumplipüré állagú masszát kaptam. 5 percig kevergettem a láng fölött, majd elzártam a tüzet. Egyenként belekevertem a tojásokat, és az egészet csillagcsőrű kinyomó zsákba tettem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe csillagokat nyomtam vele, és 200 fokon 15 perc alatt megsütöttem. Két tepsinyi mennyiség lett belőle.

Mikor kihűlt, megtöltöttem sajtkrémmel:
1 doboz Philadelphia
15 dkg reszelt füstölt sajt
1 doboz karaván sajtkrém
Só, bors
2 gerezd fokhagyma.
Magában is finom, pogácsa helyett, de köretnek igazán látványos! (Eredetileg a Tejben-vajban blogon.)
Eredetileg a Tejben-vajban blogon.


timka Előzmény | 2007.12.05. 11:55 - #554

Rózsika isteni kókuszosa

Én igy nevezem ezt a sütit, lehet, hogy van más neve is ezt sajnos nem tudom.

7 tojásfehérjét 25 dkg kristálycukorral kemény habbá verek. Hozzáadok 1 csomag kókuszreszeléket, 6 kanál lisztet, ezt jól összekeverem. A tepsi aljára ostyalapot teszek, és a masszát erre öntöm. Lassú tüzön inkább száritom, mint sütöm.

Krém:

7 tojás sárgáját 20 dkg porcukorral, 2 kanál kakaóval 2 kanál kifőzött erős feketekávéval gőz felett keményre verek. Habosra keverek 25 dkg margarint és a hidegre hült krémhez keverem. Ezt a tésztára kenem.

Máz: Tortabevonót felolvasztom és a krémre kenem

 


timka Előzmény | 2007.12.05. 11:09 - #553

Ezt az ételt igazán érdemes elkésziteni akár karácsonykor is, de én ide irom a bármitbe, mert nem évszakfüggő ez az étel. Én nagyon szeretem.

Gömbölyü felsál Stroganoff módra: A receptet  Anitától kaptam

1 kg gömbölyü felsál

1/4 pohár olaj

3 evőkanál vaj

1 apróra vágott zellerszár

1 felkarikázott hagyma

1 felszeletelt zöldpaprika

225gr gomba

1/3 pohár liszt

1 1/4 pohár marhahúslé

1/3 pohár sherry

2 evőkanál Worcester szósz

2 evőkanál mustár

1/4 pohár paradicsommártás

1 babérlevél

2 kiskanál pirospaprika

1/4 kiskanál kakukkfü

1/4 kiskanál bors

1 pohár tejföl

Felszeleteljük a húst, felforrósitjuk az olajat, és a vajat. Megpiritjuk  a húst, puhára pároljuk a zöldségeket. Megszórjuk a liszttel, 2 percig kevergetve piritjuk.

Hozzáöntjük  a marhahúslevet, a scherryt a Worcester szószt, mustárt, a paradicsomot és a füszereket.Fedő alatt 1 1/4 óráig főzzük lassú tüzön. Végül hozzáadjuk a tejfölt.

Ezt az ételt főtt makaróni tésztával ajánlják, avval is finom, de én zsemlegombóccal szoktam klésziteni. Időbnként hozzájutok vad húshoz, avval is isteni. Próbáljátok ki.


enyedig Előzmény | 2007.12.04. 13:26 - #552

GESZTENYÉS KALÁCS (1996-os Magyar konyhából)

Hozzávalók: 3 dkg élesztő 1,5 dl tej 1 mk kristálycukor 50 dkg liszt 3 tojássárgája 8 dkg vaj só Töltelékhez: 25 dkg gesztenyemassza 2 dl tejszín 10 dkg magozott meggybefőtt

Dagasztani, keleszteni kb. 40 percig. Ezután belisztezett deszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk és 3 centi széles csíkokra vágjuk. A tésztacsíkokat henger alakú formára csavarjuk _ akár a kürtös kalácsot _ és bő, forró olajban aranysárgára sütjük.

A gesztenyemasszát áttörjük, a kemény habbá vert tejszínt óvatosan beleforgatjuk, a kimagozott, jól lecsöpögtetett meggybefőttet is hozzáadjuk. A tölteléket a kissé kihűlt kalácsokba töltjük, tetejüket porcukorral meghintjük.

Tanácsok: - a kalács felcsavarásához szükséges henger alakú formák készülhetnek festetlen, simára csiszolt, alaposan lemosott seprűnyél darabokból vagy háztartási fóliák tartóhengeréből, amelyet 2 egyforma darabra végunk és gondosan beborítunk alufóliával. A tészta sütőlemezen is megsüthető!


enyedig Előzmény | 2007.12.03. 10:09 - #551

SZILVALEKVÁROS PÁRNAFÁNK

 Hozzávalók 20 db-hoz:

Tésztához: fél kg finom liszt 1,25 dl tej 1 kk + 60 g kristálycukor 40 g élesztő 110 g margarin 6 tojássárgája 2 tojás 1 csipet só 1 tasak vaníliás cukor 1 kk mézeskalácsfűszer v. őrölt fahéj fél citrom reszelt héja 2 ek. Rum Továbbá: 1 tojásfehérje 200 g sűrű szilvalekvár 50 g porcukor a szóráshoz 1 kk. őrölt fahéj

A lisztet tálba szitáljuk, a tejet meglangyosítjuk, simára keverjük 1 kk cukorral és az elmorzsolt élesztővel, majd a liszt közepébe öntjük (mélyedést készítettünk elő) és a szélekről lazán hozzákeverünk 1-2 ek. lisztet, azaz kovászt készítünk.

Tetejét megszórjuk 1-2 csipet liszttel,letakarjuk, és szobahőmérsékleten 15 percig kelni hagyjuk. A margarint felolvasztjuk. A tojássárgákat és a tojásokat jól elkeverjük a sóval, a maradék cukorral, a vaníliás cukorral, a mézeskalácsfűszerrel/fahéjjal, a reszelt citromhéjjal és a rummal, majd a langyosra hűtött margarinnal együtt a liszthez adjuk.

Dagasztjuk. Kétszeresére (20-30 perc) kelesztjük. Kb. 1 cm vastag, 30X50 lapra nyújtjuk. Hosszanti oldalát felénél megjelöljük, majd az egyik felén függőlegesen 4, vízszintesen 5 vonalat képezünk, azaz 20 db kb. 6x6 négyzetet formálunk. Közepükre 1-1 kk. szilvalekvárt halmozunk, széleiket körbekenjük tojásfehérjével, aztán a tetejükre hajtjuk a szabadon hagyott fél tésztalapot. A közöket ujjbeggyel v. tenyéréllel jól lenyomkodjuk, majd szabályos négyzetekre vágjuk a „tésztapaplant”.

Lisztezett konyharuhára sorakoztatjuk és újabb 30 percig kelesztjük. Forró olajban, domború felűkkel lefelé, fedő alatt 3 percig sütjük, majd megfordítjuk és 3 perc alatt aranybarnára sütjük. Most kenyér sütőgépben készítem el a tésztát!


zitti Előzmény | 2007.12.03. 09:31 - #550

Krémes tojásból készítve:Tóthné Pánya Marianna - Házi sütemények könyvéből való. 

Hozzávalók: 1 liter tej 6 db tojás 6 ek kristálycukor 1 cs vaníliacukor 6 púpozott evőkanál liszt

A 6 evőkanál lisztet kis tejjel eldolgozzuk, majd folyamatosan hozzáadjuk a 6 tojássárgáját, a többi tejet felforraljuk beletesszük a vaníliacukrot, és a 6 ek kristálycukrot, majd a tojásos masszához adjuk.

Állandó keverés mellett sűrűre főzzük. (a tojássárgával vigyázni kell mert 100 fokon kicsapódik, ezért én gőz fölött szoktam főzni az ilyen krémet)

A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a krémbe forgatjuk, és 1-2 percig még főzzük.


moldvanm Előzmény | 2007.12.01. 09:22 - #549

Toroskáposzta-mindmegette-moldvanm
Hozzávalók:
  • 70 dkg sertéscomb vagy lapocka (de lehet oldalassal vegyesen)
  • 2 evőkanál sertészsír
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 3 nagyobb vöröshagyma
  • 1 nagyobb tv paprika és paradicsom (télen lecsó)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • fél evőkanál fűszerpaprika

  • bors
  • babérlevél

  • Elkészítés: Forró zsíron az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apró kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagyma felét. 5 perc fonnyasztás után hozzáadjuk a kockára vágott húst, a fokhagyma másik felét és a babérlevelet is. A húst fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve addig pároljuk, amíg levet ereszt, megszójuk a fűszerpaprikával. Fedő alatt félkészre puhítjuk. Ha zsírjára sült, beletesszük a savanyúkáposztát. Fedő alatt tovább pároljuk 15-20 percig (ha szükséges, öntünk alá egy kis vizet), majd levesszük a fedőt, és addig pirítjuk, míg megpuhul és szép barna lesz.

    [808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

     

    Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
     

     
    Számláló
    Indulás: 2005-07-19
     
    Társalgó
    Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
     
    Hangulatjelek

    A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

     

    Hangulatjelek

    További hangulatjelek

    Egyéb hangulatjelek

    Animációs tárház (Limara)

    Smiley (Limara)

     

    Smile                                                   
    Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

     
    Google kereső

    Google

     
    Kedvenc oldalaim
     
    Diétázóknak
     
    Fórumozók kedvenc oldalai
     
    Elérhetőségeink

    Margit:
    emmargit@gmail.com
    Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

    Bezsa (képfelrakás):
     holczervali@gmail.com

     

    Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

     
    Figyelem!

    A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
     
    Számláló
     

    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?