E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Gabye Előzmény | 2007.10.15. 09:35 - #468

Máktorta-Gabye

 

Hozzávalók:

 

  • 160 g vaj
  • 120 g porcukor
  • 1 cs. van. cukor
  • 6 tojás
  • 80 g liszt
  • késhegynyi sütőpor
  • 1 cs. van. puding
  • 160 g darált mák
  • 30 g reszelt csokoládé
  • +lekvár, csokibevonó

 

A vajat a cukor ½-vel és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a 6 tojás sárgáját. A fehérjéből és a maradék cukorból habot verünk. A lisztet, sütőport és a pudingport keverjük össze a habbal, majd a reszelt csokit, darált mákot adagoljuk hozzá, végül a vajas tojássárgát is. A tortaforma alját zsírozzuk ki, majd előmelegített sütőben kb. 190 C-on kb. 50 percig süssük.

Miután kihűlt, vonjuk be a tetejét felmelegített lekvárral, majd húzzuk át ezt is csokibevonóval.

 

Így szól a recept...Mi nem a tetejét vontuk be lekivel, hanem félbe vágtuk és úgy kentük meg..A csokibevonót rátettük a tetejére, de az el is hagyható, mert attól kicsit tömény lett a torta, de nagyon finom egyébként!!


masala Előzmény | 2007.10.14. 20:36 - #467

              Diétás székelykáposzta / zsír nélkül /

Egy kuktába leterítünk egy réteg enyhén kimosott / ki,hogy szereti / savanyúkáposztát. Rászórunk egy fej összevágott vöröshagymát és rátesszük az összevágott húst. Kisebb-nagyobb darabokban, kinek, hogy tetszik. Megszórjuk köménnyel, borssal, sózzuk és pirospaprikával megszórjuk. Egy marék nyers rizst szórunk rá / elhagyható /, és letakarjuk a maradék sav. káposztával. Annyi vízzel töltjük fel amennyi éppen ellepi. A hús nagyságától ill. fajtájától függően 1/2--3/4 óra alatt megfőzzük. Ha sok lé maradt rajta, azt elfőzhetjük. Keverünk bele egy kis pohár tejfölt / 12%-os / és összerottyantjuk.

Amióta rátaláltam erre a receptre kb. 20 éve, én csak ilyet főzök. Nem szeretem a pörköltes, zsíros változatot.


bezsa Előzmény | 2007.10.14. 18:56 - #466

Zöldparadicsom egészben-Bezsa-Ábrahám Lászlóné

5 literes üveghez: 2liter víz, 1/2 liter gyümölcsecet, vagy 2,5 dl 20%-os ecet, 12 evőkanál cukor, 6 evőkanál só, 1-2 szem szegfűszeg, 2-3 db babérlevél, néhány szem bors, 1 teáskanál szalicil.

 

A sima héjú ép zöldparadicsomot jól megmossuk, lecsurgatjuk és üvegekbe rakjuk. A vizet a sóval, cukorral, ecettel és a fűszerekkel felforraljuk és az üvegekben lévő paradicsomokra öntjük. Tetejére szórjuk a szalicilt, lekötjük és száraz gőzbe tesszük. A száraz gőzben hagyjuk kihülni és másnap a helyére tesszük.


Amarillisz Előzmény | 2007.10.14. 15:06 - #465

Almás krémes/Amarillisz

Hozzávalók:
Tészta:
 
- 6 tojás

- 22 dkg cukor

- 2 cs. vaníliás pudingpor

- 2 cs. csokis pudingpor

- 2 kk. sütőpor

Krém:

- 4 közepes méretű alma

- 4.5 dl tej

- 2 cs. vaníliás pudingpor

- 20 dkg porcukor

- 15 dkg margarin

A tésztához felverem a 3 tojás fehérjét habbá, közben hozzá adagolom a 11 dkg cukrot, a 3 tojás sárgáját. Ezután belekeverem a 2 cs. vaníliás pudingport, és 1 kk. sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és 170 fokon, kb. 15 perc alatt megsütöm.Készítek még egy adag tésztát, ugyanezekkel a hozzávalókkal, csak a vaníliás helyett a csokoládé pudingokkal.Amíg a tészta készül, meghámozom és lereszelem az almákat, majd 10 dkg porcukorral összefőzöm, félreteszem hűlni.A 2 cs. vaníliás pudingot megfőzöm a tejjel, és szintén félreteszem hűlni.A margarint kikeverem 10 dkg porcukorral, majd a kihűlt almával jól elkeverem. Ezután összekeverem a kihűlt pudinggal, és egy botmixerrel még kissé össze is turmixolom.Alulra helyezem a sárga piskótát erre teszem a krémet, majd felülre mehet a kakaós piskóta lap. A tetejére olvaszthatunk csokoládét, de porcukorral meghintve is tálalható. Ha elkészült a nagy mű, kis időre hűtőbe vele, majd utána szeletelhető.

Jó étvágyat hozzá!

DSC00004.jpg almas kremes image by Amarillisz


boglarka70 Előzmény | 2007.10.13. 19:57 - #464

Türelem pogácsa ! 1 kg liszt ,1 élesztő ,2 ráma ,1 evökanál só,1 kis doboz tejfől,3,5-4 dl tej 1 pici cukor .Reszelt sajt a tetejére és tojás amivel a tetejét lekened!Az alapanyagokat össze gyurni pogácsa szagatóval kiszagatni és 3-4-5 órát kellni hagyni . ez függ attól mikorra lesz a pogácsa jól megkellve . /1 cm-esre nyujtotam ki ,és a duplájára kellt meg amikor elkezdtük sütni ,sütési idő kb 25-30 perc sütötöl függ./Ez a szomszéd néni bevált recije én úgy modositotam,hogy 2kg -ból csináltam 1 kg rétes -1kg kenyér liszt pici aszkorbin és kb 3 kanál burgonya pehely amit még a recepten kivül bele tetem,mert frissen isteni ,de másnapra egykicsit kemény és azért raktam bele krumplipelyhetmeg nem 2 kis tejfölt hanem egy nagyot használtam ,de gyurás közbe emiatt még jócskán kívánt még lisztet.

Brigitta Előzmény | 2007.10.13. 14:19 - #463

Őszibarackos sütemény-Brigitta/Kiskegyed Konyhája/

Hozzávalók/12db/

Tészta:

4 tojás,8dkg porcukor,2dkg kakaó,6dkg liszt.

Krém:

1cs.hidegen kötő vaníliás pudingpor,25dkg őszibarackbefőtt,2dl befőttlé,10dkg lekvár/én s.barackkal kentem le,de kicsi mennyiség,nem zavaró/,1cs.színtelen tortazselé.A barackot apróra vágva keverjük a krémbe.Hagyjunk a diszitéshez is.

A tojások sárgáját kikeverjük a cukor nagyobb részével,majd a kakaóval elkevert lisztet is hozzáadjuk.Ezután a maradék cukorral felverjük a tojás fehérjét,és a tésztához adjuk.Amkor megsült,keresztbe ketté vágjuk.Megkenjük forró lekvárral,majd erre következik a kikevert krém.Ezek után diszitjük a tetejét,majd  a zselatint, a szokásos eljárással a tetejére simitjuk. Az oldalát nem kell bevonni,mert igy harmonizálnak a szinek.

Ez a mennyiség elég kicsi adag,én 20cm-es tortaformában sütöttem,de ha tepsiben sütjük,akkor se nagyot válasszunk.Jó étvágyat hozzá!

barackos süti.JPG

 


Gabye Előzmény | 2007.10.12. 10:26 - #462

Zabpelyhes sós pogi másként - Mindmegette
Hozzávalók kb. 40-50 darabhoz:

40 dkg reszelt sajt,20 dkg zabpehely,10 dkg  margarin,5-8 dkg liszt,5 dkg búzadara,só,1 dl 1,5 %-os tej vagy tejfel,pici bors

Elkészítése: Az anyagokat összegyúrjuk és kinyújtjuk. 5x5-ös kockára vágjuk, kikent, kilisztezett tepsibe téve, ropogósra sütjük. Vigyázat gyorsan megsül!! Meg ne égessük!! Épp hogy halvány barnás legyen a széle. (én tettem bele egy kis sütőport és a búzadarát kihagytam belőle..Így is finom!!)

Zabpelyhes-sajtos tallér

Gabye Előzmény | 2007.10.12. 10:14 - #461

Gesztenyés kuglóf

Hozzávalók: 

§         250 g gesztenyepüré

§         5 cl rum

§         5 tojás

§         18 dkg cukor,

§         1 cs. van.cukor,

§         1dl olaj,

§         ½ cs. sütőpor,

§         15dkg liszt

A tojássárgákat a cukrokkal kikeverjük, beletesszük a gesztenyemasszát, rumot, olajat. A fehérjét habbá verjük. A  sütőporos lisztet, a fehérjét és a masszát összekeverjük és kivajazott formába előmelegített sütőben kisütjük.

Én megbolondítottam egy kis csokilencsével, és rumaromát használtam hozzá..Nagyon finom, puha, sokáig elálló kuglóf..

Gesztenyés kuglóf megvágv


bezsa Előzmény | 2007.10.11. 18:01 - #460

Csirkés sonka tekercs-Kartika

nevet adtam neki, mert nem tudom mi a neve, egy olasz műsorban láttam a készítését.

 

Hozzávalók:

2 zacskó német paraszt füstöltsonkát, hajszál vékonyra van vágva. (én a Lidl-be vettem)

80 dkg darált csirkemell

1-2 zsemle (ki hogy szereti) vegattás tejben áztatva

2-4 nagyobb gerezd fokhagyma 

1 nagy fej hagyma (ezeket robotban aprítottam pépesre)

6-7 levél  bazsalikom

1 fél ág rozmaring (ezeket nagyon apróra vágtam)

Provanszi füszerkeverék Kotányi

Grill fűszerkeverék

Só, friss öröltbors

Összekeverni a tölteléket

 

4 szelet sonkát alufóliára terítettem, úgy hogy fedjék egymást és erre halmoztam kanállal a tölteléket, feltekertem és a fóliával együtt betettem a hűtőbe pár órára érlelődni. (nekem 4 rúd lett belőle)

 

Pár óra után a tepsibe öntöttem 1 pohár fehérbort (lehet víz is, a bor elpárolog nem érezni, gyerekek is ehetik) rátettem a fóliából kivett rudacskákat (szépen összálltak). A tetejükre tettem hosszában hogy mindegyiken végig menjen 3  db  becon szallonát.

Fóliával letakarva pároltam kb. félórát, majd levettem a fóliát és szép pirosra sütöttem.

 

(nagyon finom különleges ízt adott neki a füstölt sonka és a fűszerek) Aztán lehet gombával és sok mással varriálni.

DSC04164n.JPG

 


bezsa Előzmény | 2007.10.11. 18:00 - #459

Csirkés sonka tekercs nevet adtam neki, mert nem tudom mi a neve, egy olasz műsorban láttam a készítését.

 

Hozzávalók:

2 zacskó német paraszt füstöltsonkát, hajszál vékonyra van vágva. (én a Lidl-be vettem)

80 dkg darált csirkemell

1-2 zsemle (ki hogy szereti) vegattás tejben áztatva

2-4 nagyobb gerezd fokhagyma 

1 nagy fej hagyma (ezeket robotban aprítottam pépesre)

6-7 levél  bazsalikom

1 fél ág rozmaring (ezeket nagyon apróra vágtam)

Provanszi füszerkeverék Kotányi

Grill fűszerkeverék

Só, friss öröltbors

Összekeverni a tölteléket

 

4 szelet sonkát alufóliára terítettem, úgy hogy fedjék egymást és erre halmoztam kanállal a tölteléket, feltekertem és a fóliával együtt betettem a hűtőbe pár órára érlelődni. (nekem 4 rúd lett belőle)

 

Pár óra után a tepsibe öntöttem 1 pohár fehérbort (lehet víz is, a bor elpárolog nem érezni, gyerekek is ehetik) rátettem a fóliából kivett rudacskákat (szépen összálltak). A tetejükre tettem hosszában hogy mindegyiken végig menjen 3  db  becon szallonát.

Fóliával letakarva pároltam kb. félórát, majd levettem a fóliát és szép pirosra sütöttem.

 

(nagyon finom különleges ízt adott neki a füstölt sonka és a fűszerek) Aztán lehet gombával és sok mással varriálni.

 


Angi7711 Előzmény | 2007.10.11. 13:54 - #458

Tk palacsinta/ Palacsinta és crépes receptek c. könyvből

200 g tk liszt

2 tk sütőpor

csipetnyi só

4 tojás

0,5 l tej

60 g vaj a sütéshez

A tojássárgákat összekeverjük a hozzávalókkal, a tejet fokozatosan öntjük hozzá, hogy ne legyen csomós.

Hagyjuk a tésztát fél órát állni.

Verjük fel a fehérjéket kemény habbá, és adjuk a tésztához.

8- 12 palacsinta lesz ebből a mennyiségből.


bezsa Előzmény | 2007.10.11. 12:43 - #457

Csokoládés zabpehelykeksz-bezsa-alszik

netről gyüjtöttem

1. 1 bögre liszt

2. 1/2 teáskanál szódabikarbona

3. 1/4 teáskanál sütőpor

4. só

5. 1 teáskanál mézesfűszer keverék vagy 1/2 teás fahéj

6 115 gr vaj

7. 115 gr cukor

8. 1 tojás

9. 75 gr zabpehely

10. 175 gr keserű csokoládé darabokra vágva(csokilencse)

 

1-5-ig összekeverni a hozzávalókat egy tálban.(liszt, szódabikarbóna,sütőpor, só)

Egy másik tálban 6-8-ig vaj, cukor tojás)

Ezt két keveréket összevegyíteni aztán bele a zabpehely és legvégén a csoki. Ha nem lencsét használsz akkor a csokival ne sokat kevergesd, mert összetörik.

Elég sűrű kulimász lesz belőle.

Két kiskanál segítségével diónyi halmokat rakunk a sütőpapírral kibélelt tepsire és 180 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.

Akkor jó ha a széle egy picikét barnás. Tepsin hagyd langyosra hülni, mert még puha.

Én az egyik adagba még darabora vágott diót is raktam.

 


Amarillisz Előzmény | 2007.10.09. 21:29 - #456

Müzli szelet/ Lila Füge/ Amarillisz

hozzávalók:

25 dkg vaj
2 dl juharszirup-az eredeti reci szerint, de én ezt 1 dl mézzel helyettesítettem
10 dkg barna cukor
25 dkg zabpehely
10 dkg liszt, kétszer átszitálva-én tk. búzalisztet használtam
15 dkg aszalt vörös áfonya-ez kimaradt mert nem volt, de lejjebb olvasható mit tettem bele

Egy 23x23 cm-es tepsit kivajazok és kibélelem sütőpapírral. A sütőt előmelegítem 170 fokra.
A vajat és a szirupot-azaz mézet közepes lángon felmelegítem, amíg habos lesz. A többi hozzávalót egy tálban összekeverem és ebbe öntöm a vajas szirupot. Alaposan elkeverem, majd az előkészített tepsiben egyenletesen eloszlatom a masszát. 25-30 perc alatt készre, de nem szárazra sül. Ha szárazabb kekszet szeretnénk, 10-15 perccel lehet tovább sütni. A tepsiben hagyom kihűlni, ha ez megtörtént, felszeletelem és tálalom.

nagyon finom! annyi kiegészítés, hogy szerintem kicsit még így is édes, hogy a juharszirup 2 dl -je helyett 1 dl mézet tettem bele...hajlok rá hogy a cukor el is hagyható belőle, elég a méz, majd legközelebb kipróbálom anélkül is....egyébként én tettem bele szezámmagot, mogyorót darabolva, napraforgómagot, mazsolát,aszalt epret, kevés szőlőt...azt hiszem ennyi...

jó étvágyat hozzá! egyébként javaslom reggelinek különben könnyen felröppenek a kilók az emberre ha ezt majszolja napközben, netalán estefelé.... :-)

DSC00007-1.jpg hazi muzli image by Amarillisz


 


Moha Előzmény | 2007.10.08. 15:57 - #455

Barackos táska / Lajos Mari / Moha

25 dkg túró                                         40 dkg liszt                 

6 ek olaj                                              1 cs. sütőpor

6 ek tej                                               csipet só                                          

2 tojássárga ( nekem 1 egész tojás)  

16 dkg porcukor ( nekem 5 dkg porcukor)

2 vanillincukor

+ még egy tojás kell,a sárgával kenem le a tetejét, a fehérjével ragasztom össze a köröket.

A túrót elkeverem a tejjel,olajjal,cukrokkal,a tojással,sóval. A lisztet összekeverem a sütőporral és hozzáadom a túrómasszához először csak a felét,majd a maradékot is. Lisztezett felületen összegyúrom és folpackban fél órára hűtőbe teszem.

Ezalatt készítem el a tölteléket. Ha befőtt meggy,akkor pici keményítővel besűrítem,a barack lehet friss,vagy befőtt,ezt csak lecspögtettem. Lehet alma,mák,dió,túró,sűrű lekvár,stb..

A tésztát kb.4 mm vastagra kinyújtom és egy 10-12 cm átmérőjű kiszúróval( ez nekem a kimosott konzervesdoboz volt) köröket szúrok ki. Egyik felébe jön a töltelék,szélét lekenem a fehérjével,félbehajtom,jól összenyomkodom. (22 db lett)

A tepsin megkenem a tetejüket tojássárgával,villával megszurkálom.

Előmelegített sütőben 180 fokon kb.20-25 percig sül. Ha kihűlt,díszíthetjük 5 dkg porcukor és két ek. citromlé sűrű keverékével.( vagy olvasztott csokival)

 


Edo-bedo Előzmény | 2007.10.08. 15:17 - #454

Piskota/Edo-bedo

25 dkg porcuki,4 tojas,1 cs sutopor,25 dkg liszt,1 dl olaj,1 dl viz.

Tojassargakat porcukival kikavarni,hozza a vizet,olajat,utana a sutoporral elkevert lisztet,vegul ovatosan a habba vert feherjeket.Lehet kakaot is,ha kakaos piskota kell.

Egyszeru es mindig bevalik.


ILDIKO Előzmény | 2007.10.08. 12:50 - #453

Coq au vin  /Csirkecombok vorosborba parolva lila hagymaval/

Hozzavalok: 50gr vaj, 1kg csirkecomb /fuszerezve/, 2 db lilahagyma, 4db paradicsom,  1/2 liter vorosbor/Bourgundi-voros?/ 2db baberlevel, 1db csirkebouillon kocka, 1 csipetnyi Fahej, 1 Tk szaritott Kakukkfu,  so, bors,

Elkeszites: Olvassz vajat egy eleg nagy labosban.Piritsd le korbe ebben a pipicombokat. Add hozza a negyedelt es szirmaira szetszedett lilahagymat es piritsd rovid ideig a pipicombival. Add hozza a felaprozott paradicsomot, az egesz adag bort, a baberlevelet, csirkehusleveskockat, Fahejat, Kakukkfuvet. Hozzad forrasba az egeszet, es alacsony tuzon kb 25-30 percig hagyjad rotyogni.Kozben 1-2x meg kell keverni nehogy megkapja.Esetleg Extra borocska mehet meg hozza HA kivanja. A legvegen"utoizesited soval v. borssal ha ugy kivanja. Finom sult burgonyaval/kocka/es feherbabocskaval.

TIPPEK: A pipit sutheted meg jo kis husis fustolt sonkival 75gr, Adhatsz hozza par db fokhagymat amit a vegen kiszedsz belole.

HA vki fustolt sonkaval kesziti akkor szamoljon vele hogy annak extra  sotartalma van. Akkor az utoizesitesnel NE adjal hozza extra sot, mert elsozhatod vele.


Edo-bedo Előzmény | 2007.10.08. 11:00 - #452

Neger gomboc(sutes nelkul)/Edo-bedo

1 csomag margarint elsurolunk 1 pohar cukorral,4-5 evokanal lekvarral(nagyjabol barmilyen lehet,epp magos ne),kakaoval izles szerint,1/2 kg haztartasi keksszel(ledaralva),annyi tejjel,hogy osszealljon es gombocokat lehessen formazni.Ja,es par csepp rumaromat,izles szerint.

Gombocokat formalunk  masszabol es kokuszreszelekbe forgatjuk.Mutatos is,de nagyon finom!

 


totimi Előzmény | 2007.10.06. 10:18 - #451

Edo gépi kenyere

380 ml víz

500 gr. tk liszt (lehet bele rozslisztet is tenni)

200 gr fehér liszt

2 kismérő só

2,5-3 nagymérő cukor

3 nagymérő tejpor (én 2 burg.pelyhet tettem bele)

3 nagymérő olaj

2 kismérő szárított élesztő.


boglarka70 Előzmény | 2007.10.05. 20:36 - #450

Tejjel is lehet főzni a pudingot ,de mi vízzel szoktuk.

boglarka70 Előzmény | 2007.10.05. 20:35 - #449

Dobos torta,ahogy anyukám csinálja! PISKOTA: 5 tojás fehérje + 4 kanál víz kemény habbá verve 20 dkg cukorral.A sárgájába + 4 kanál víz egy kávés kanál sütöpor /jól össze keverni /,majd bele forgatni a habot és 20 dkg lisztet,EZ EGY TORTA formárba elég .KRÉM: 2,5 dl víz,25 dkg cukor,2 margarin ,egy csomag csoki puding + kakaó izlés szerint kb 2-3 evö kanál /kakaó függő is melyik milyen / Felforr a viz a cukorral ,bele a puding. Amikor már hült, akkor bele a margarin és a kakaó .

[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?