E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

bezsa Előzmény | 2007.09.16. 19:44 - #408

Piskóta tekercs-Kartika

 Alaprecept:

 3 egész tojás

15 dkg kristály cukor v. világos barnacukor

2 z.vaniliás cukor

11 dkg liszt

½ csomag sütőpor

5 evőkanál víz

(ezután ezt variálom kedvem szerint, lehet piskóta tekercs, gyümölcstorta formában gyümölcs torta, aszalt gyümölccsel őzgerincbe, vagy teszek a felébe kakaót, fele marad fehéren és rétegezem valamelyik is tepsiben, vagy mentaport keverek hozzá és menta ízű piskota-csokikrémmel isteni!)

 Elkészítés:

 Most a tekercs:

 3 tojás, sárgáját 15 dkg cukorral (lehet kevesebb ha valaki kíméli magát a cukortól, én most vil.barna cukorral csináltam) fehéredésig keverni, majd bele tenni 2 vaníliás cukrot, és lassan 5 evőkanál vizet.

Közben 11 dkg lisztbe tettem fél zacskó sütőport, és ezt lassan a fehéredésig kevert sárgájába tettem, még tovább kevertem magas fokozaton (az a jó ha sok a buborék, a levegő benne)

Ezután (lemosni a habverőt, én robotot használok) tiszta robotkeverővel felverni keményre a 3 tojás habját. Amikor ez meg van lassan  hozzáadni fakanállal a sárgájához, összekeverni és 3-4 kanálnyi kivételével elsimítani a sütőpapírral kibélelt nagy gáz tepsire. (nem lett teljesen szélétől, széléig, de nem folyik el megáll rajta)

 Eztán a kimaradt 4-5 kanál fehér piskótamasszához keverek 1-2 kanál kakaóport és ebből a már elsimított piskóta kis kanállal halmokat rakok különböző helyekre. Ez összefolyik, és mégis egybemarad a fehér részben és csodaszép szint és érdekességet ad a piskótalapnak.

 Hamar megsül mert vékony a lap. Amikor még világos, de már sült (én régi módon tűpróbával nézem meg) akkor kiveszem és jól bevizezett, kicsavart konyharuhára borítom. Lehúzom róla a papírt és óvatosan feltekerem jó szorosan, majd megtámasztom, hogy nem tudjon kinyílni a konyharuha.

 Amíg hűl csinálom a krémet. Én főzött krémet használok:

4 kanál lisztet tejjel simára keverek, majd felengedem kb. 2 dl tejjel lassan adom hozzá és pár perc alatt nagyon sűrű krémet főzök belőle. Ebbe teszek kb. 20 dkg vajat v. margarint és ízesítem kedvem szerint. (vaniliával, csokoládéval, kakaóval mikor mihez van kedvünk, mivel akarom tölteni a piskótát)

Kitekerem a konyharuhából, deszkára rakom megkenem, visszatekerem, bekenem kivülről, diszítem.

csokis piskóta tekercs

 


bezsa Előzmény | 2007.09.15. 19:20 - #407

Sajtos pogácsa recept-Bau

A Horvát Ilona szakácskönyvből vettem a tejfölös pogácsa receptet,ez szolgált alapul.

50 dkg finom liszthez,adtam kb. 15 dkg kovászt,és 1 dl tejben felfuttatott 3 dkg élesztőt,meg 2 dl tejfölt. Ezt elkeztem kevertetni a géppel.Közben hozzáadtam 2 toj. sárgáját,25 dkg margarint,sót,és pici cukrot.Alaposan kidolgoztattam,és hagytam kelni jó 1 órát.Akkor deszkán kinyújtottam,megkentem olvasztott margarinnal,és jó zsíros reszelt sajttal megszórtam.Hajtogattam,amit még 2x megismételtem. Közben mindíg 20 percet pihent. A végén szép vastagra hagyva kinyújtottam,berácsoztam a tetejét,felvert egész tojással lekentem,és kiszúróval pogácsákat szaggattam.Tepsire téve,(sütőpapírra)hagytam még pihenni,majd 170 fokon(légkev)sütőben pirosra sütöttem. A tetejére még mehet sajt.

sajtospogi-kovszos.jpg image by bau4

Idemásoltam Bau recijét nehogy elvesszen (mondaná Ildikó)


Moha Előzmény | 2007.09.12. 14:48 - #406

Formában sült kalács    / 2 db. 30 cm hosszú,11 cm széles dobozformához /

50 dkg BL 80 liszt                        250 ml tejszín

20 dkg finomliszt                         100 ml tej

10 dkg világos nádcukor                2 tojás

2 cs. vaníliás cukor                      reszelt citromhéj

4 dkg friss élesztő

Dagasztás,tálban kelesztés 40 perc / közben Limara módszere szerint 20 perc után gyöngéden átgyúrtam/. Formázás után ment a dobozba,ott keltek még 3/4 órát. Lekentem tejszínes tojássárgával és kb.180-190 fokon 35 percet sütöttem.

Gyönyörű hólyagos volt a tészta,nagyon jó foszlós és laza lett. Aszalt gyümivel készült,kinyújtottam a 4 részre osztott tésztából egy részt,megkentem olv,vajjal,megszórtam a gyümivel,feltekertem. Két ilyen hengert fontam össze,ebből lett egy kalács.

Módosítások: lisztek: 30 dkg BL 80+40 dkg finom, csak 1 tojás, és a tej 130 ml .


Edo-bedo Előzmény | 2007.09.11. 13:20 - #405

ezeket mind tobbszor keszitettem mar el,mert bevallt receptek.Mar nem tudom honann gyujtogettem oket ossze...:)

Edo-bedo Előzmény | 2007.09.11. 13:19 - #404

Sutes nelkul:RAFAELLO

1/2 kg tejpor

25 dkg cukor

1 csomag vaj

40 dkg kokusz

masfel dl viz

 

30 dkg kokuszt osszevegyitem a tejporral,elmorzsolom.A cukrot a vizzel addig kavarom,amig elolvad.Az egeszet osszevegyitem,gombocokat formalok belole,mindenik kozepebe egy szem mandulat nyomok,beleforgatom kokuszreszelekbe es hutobe tarolom.

Finom,erdekes ize van,es mutatos is.


Edo-bedo Előzmény | 2007.09.11. 13:14 - #403

PUSPOKKENYER-Edo-bedo(omlos,puha)

6 tojas

masfel pohar cukor(2,5 decis)

2 pohar liszt

citromhej

vaniliacukor

fel csomag sutopor

7 kanal olaj

A tojassargakat a cukorral habosra kavarom,hozzaadom a sutoporral elkevert lisztet,citromhejat,vaniliat,a tojasfeherjek felvert habjat,majd kanalankent hozzaadom az olajat.

Kalacsformaban 180 fokon megsutom.Nagyon magasra megno es nagyon puha,omlos lesz,melegen az igazi!


Edo-bedo Előzmény | 2007.09.11. 13:10 - #402

Masik nagy kedvencunk: FANTAS SZELET

Piskotahoz:25 dkg porcuki,4 tojas,1 sutopor,25 dkg liszt,1 dl olaj,1 dl viz,2-3 ek kakao.

A tojassargakat a porcukorral habosra kavarom,bele a vizet,olajat,hozzateszem a sutoporral elkevert lisztet,majd ovatosan hozzaforgatom a tojasfeherjekbol felvert habot.

Krem:20 dkg margarin,50 dkg turo,30 dkg porcuki,1 citrom reszelt heja.

Ezeket jol elkeverem,majd rasimitom a kihult piskotara.

Maz:2 csomag vaniliapudingpor,7,5 dl narancsos fanta,2 ek cukor.

Ezeket lassu tuson kemeny kremnek fozom.

A krem tetejere simitom,es hagyom megdermedni.

En tortanak is szoktam ezt sutni,es olyan szinu lesz a maz,amilyen szinu a pudingpor!


Edo-bedo Előzmény | 2007.09.11. 13:00 - #401

VARGABELES

50 dkg tehenturo

30 dkg vastag metelt(nalunk laska)-en tk tesztat vettem

4 tojas

20 dkg porcuki

3 dkg mazsola

5 dl tejfol-en 3-al keszitettem,szerintem sok az 5 dl

1 tasak vaniliacuki

reszelt ciromhej

margarin a tepsi kikenesehz

 

A turot kikavarom a tojassargakkal,vaniliacukorral,porcukor haromnegyedevel,tejfollel,citromhejjal,mazsolaval.

A kifott tesztat hozzakavarom.

A tojasfeherjekbol habot verek es ovatosan hozzaadom a masszahoz.

Tepsit kikenem margarinnal,megszorom buzadaraval(prezli),beleontom a tolteleket,es 180 fokon 45 percig sutom.

Amikor kiveszem megszorom porcukorral a tetejet.

En most ugy csinaltam,hogy a teszta nelkuli masszabol kivettem keveset es a tesztas keverek tetejere simitottam,ugy tettem be sulni.

Nem mondanam,hogy nem hizlal:)),de nagyon finom,es en mindig igy keszitem el.Hamar is megy.


Moha Előzmény | 2007.09.10. 14:28 - #400

Zabpehelykeksz

20 dkg zabpehely                   15 dkg puha vaj

5 dkg zabkorpa                      10 dkg barna nádcukor

10 dkg tk.búzaliszt                   2 egész tojás

1/2 tk.sütőpor                        reszelt citromhéj,vagy narancshéj

1/2 tk fahéj,vagy mézesfűszer

A vajat habosra keverem a cukorral,bele a tojások is. A szárazakat összekeverem,majd a tojásos krémbe keverem villával. Ízesítés lehet: aszalt barack,meggy, áfonya, mazsola, csokikocka, dió,mogyoró,mandula,cukrozott narancshéj,stb...

Sütőpapírra diónyi darabokat teszek ellapítva,kb 1 cm-re egymástól. Sütés 175 fokon kb.12 perc.Ha ropogósabban szeretitek,akkor picit több.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 13:25 - #399

 

Zabpelyhes pogácsa

 

Hozzávalók:
25 dkg zabpehely
20 dkg margarin
12 dkg liszt
2 tojás
15 dkg barnacukor
3 ek méz
15 dkg durvára vágott dió, vagy mandula
1/2 csomag sütőpor

Elkészítés:
A száraz hozzávalókat egy tálba összekeverjük. A margarint mézzel felolvasztjuk, majd a keverékre öntjük. Beleütjük a tojásokat és az egészet összekeverjük.
Álni hagyjuk pár órát /esetleg egy éjszakát/ a hűtőben.
Sütőpapirra kis golyókat formázunk és előmelegitett sütőben, közepes tűzön sütjük.

Tanácsok:
A golyókat kicsit tegyük távolabb egymástól, mert kissé megdagadnak.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 13:24 - #398

 

Zabpelyhes keksz

 

Hozzávalók:
15 dkg puha vaj
6 dkg barna cukor
6 dkg cukornak megfelelő édesítőszer (lehet folyékony is)
1 tojás
15 dkg zabpehely
10 dkg teljesőrlésű liszt
1 kávéskanál őrölt fahéj
1/2 kávéskanál szódabikarbóna
1 csipet só
10 dkg tejcsokoládé, apróra vágva (elhagyható)

Elkészítés:
Előmelegítem a sütőt 175 fokra (gázsütőn 4-es fokozat), és szilikonlapot vagy sütőpapírt terítek egy nagy tepsire.

Összeállítom a tésztát. Egy nagy tálba kimérem a zabpelyhet, rá a lisztet, majd jöhet egy kis szódabikarbóna, egy csipet só és ízesítésnek egy kis fahéj is.

A vajat robotgéppel habosra keverem a kétféle cukorral, majd hozzádolgozom a tojást.

A csokit felaprítom, és a lisztes keverékhez szórom. Majd jöhet a száraz anyaghoz a cukros-tojásos keverék és az egészet fakanállal jól összedolgozom.

A tésztából diónyi adagokat teszek egymás mellé 5 centire az előkészített tepsire, majd ezeket nedves ujjal kicsit ellapítom. Egyszerre nem fér rá az összes tészta a tepsire, ezért miután megsütöttem az első adagot, elkészítem a többi tallért is.

A zabpelyhes tallérokat 10-12 perc alatt megsütöm a meleg sütőben. Amikor készen vannak, még puhák, de ahogy kihűlnek, megszilárdulnak és ropogósak lesznek.

Kb. 30 tallér lesz belőle.

Tanácsok:
A dietetikus véleménye:

Fogyókúrában sem kell lemondanunk egy kis nassolásról, ha ezt a kekszet választjuk, hisz magas rosttartalmánál fogva serkenti az emésztést, a benne lévő tejcsokoládét akár étcsokoládéval is helyettesíthetjük.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 13:23 - #397

 

Zabpelyhes bonbon (Update2)

 

Hozzávalók:
25.dkg darált zabpehely, 5dkg búzacsira, 8dkg édesítő v ennek megfelelő fruktóz, csipet só, 10dkg light margarin, 2 tojás,10dkg diabetikus csoki (elhagyható)

Elkészítés:
Pelyhet darálni hozzá dió, édesítő, só, margarin, tojás összedolgozni, kis golyókat formázni margarinozott tepsibe tenni 150 fokon 15 percig sütni, ha az alja aranysárga kivenni hűlni hagyni. Csokit vízfürdőben felolvasztani majd kis csíkokat tetejére csorgatni.A csokit zacskóba tenni sarkát picit kivágni és akkor lehet csíkokat készíteni.



Edo-bedo Előzmény | 2007.09.10. 13:13 - #396

Este sutottem Limara joghurtos zsomlejet nyanyus nelkul,leirom nektek is hogyan modositottam:

2 dl tej

30 dkg tk buzaliszt

15 dkg tk rozsliszt

10 dkg feher liszt(BL 55)

1,5 tk so

1,5 tk cukor

2 ek tejpor

0,5 dl olaj

150 g joghurt

1 kk eleszto(szaritott)

gepben dagaszt,keleszt,majd megsut lerben.

Nagyon finom lett igy is:)


Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 13:10 - #395

 

Zabos palacsinta

Hozzávalók:
12dkg zabpehely
8dkg Norbi update 1-es liszt
2db tojás
1,5dl szódavíz
1 mokkáskanál tengeri só
3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A hozzávalók összekeverése után kb. 15 percig hagyd összeállni a tésztát.
Kb 10-12 db palacsinta lesz belőle, azaz kisérleti mennyiség!


Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 13:05 - #394

 

Zabpelyhes-csokis keksz

Hozzávalók (1 pohár = 250 ml): 20 dkg margarin, 1 pohár cukor,  fél pohár barna cukor, 2 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 1,5 pohár liszt, 1,5 teáskanál szódabikarbóna,  2 pohár zabpehely, 2 pohár zabpehelyliszt, 1 tábla összetört csokoládé, 1 pohár mazsola, 1 csipet só, 2 teáskanál gyömbérpor

Egy tálba tegyük a margarint, majd elektromos habverővel addig keverjük, míg habos nem lesz. Utána tegyük bele a kétféle cukrot, vaníliás cukrot, majd ezzel is keverjük pár percig. Egyenként üssük bele a tojásokat, ha jól összedolgoztuk, adjuk hozzá a liszttel összekevert szódabikarbónát, sót, majd a zabpelyhet, zabpehelylisztet, gyömbért, mazsolát és a csokoládét. Keverjük jól össze.

Egy sütőlapra tegyünk sütőpapírt, majd kanállal halmozzunk dió nagyságú halmokat. Vigyázzunk, hagyjunk közöttük helyet, mert sütéskor kissé szét fognak folyni.
Előmelegített sütőben 140-150 fokon süssük 15-20 percig. Ha kihűlt, jól zárható üvegekben vagy dobozban sokáig eltárolhatjuk.

Fűszerezhetjük még fahéjjal, mézes sütemény fűszerkeverékkel, cukrozott narancshéjjal,  de használhatunk készítéséhez fehér csokoládét is.

Kaldeneker György receptjei

Moha Előzmény | 2007.09.10. 11:12 - #393

Túrógombóc  /Anna barátnőm receptje/

25 dkg túró

1 tojás

4 dkg rétesliszt

csipet só, cukor,vaníliás cukor,reszelt citromhéj ízlés szerint.

Összekeverem,1-2 órát állni hagyom,majd vizes kézzel gombócokat formálok és forrásban lévő vízbe teszem. Kb.5-8 perc alatt fő meg,ez függ a gombóc nagyságtól.

(Egy hatfős családnak én egy 1 kg túróból szoktam készíteni.)


totimi Előzmény | 2007.09.10. 07:46 - #392

Fokhagymás bagett. (Nagyon finom és egyszerű vacsora, nekem a hűvös időhöz kötődik.) Fogunk egy bagettet , amit négy felé vágunk. (Mivel kenyérsütő lányok vagyunk legjobb ha megsütjük magunknak.) Ha nem klasszikus bagettről, hanem kisebbekről van szó azt egészben hagyjuk. Majd beírdaljuk, mint a halat szoktuk. Kb fél centinként, de úgy hogy alul ne vágjuk el! Ezután kikeverünk egy kis margarint, sót és átnyomott fokhagymát. A beírdalt bgetteket minden vágásnál megkenünk ezzel a krémmel. Sütőbe tesszük néhány percre, mint a melegszendvicset. Ha lehet forrón fogyasszuk. Finom ropogós és illatos vacsorát kapunk. Elnézést, de itt nincs Explorer és mindent egybe ír.

Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 07:04 - #391

Zabos tallér
15 dkg zabpehelyliszt
10 dkg teljes kiörlésű búzaliszt
15 dkg vaj vagy margarin
25 dkg túró
1 db tojás
2 teáskanálnyi tengeri só
Az alapanyagokat összegyúrjuk, egy órán át pihentetjük, majd 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, majd kivajazott tepsibe rakjuk, előmelegített sütőben 1/2 óráig sütjük.

Cristina77 Előzmény | 2007.09.10. 06:59 - #390

Joghurtos szendvicskenyér és töltött buci
Hozzávalók: 40 dkg teljes őrlésű búzaliszt, 10 dkg zabpehelyliszt, 2 dl joghurt, 5 dkg élesztő, egy dl langyos tej, egy teáskanál méz, 15 dkg sütésre alkalmas margarin, két teáskanál tengeri só, egy tojás, maréknyi hántolt napraforgómag.
A langyos tejben feloldjuk a mézet, belemorzsoljuk az élesztőt, és tíz percig állni hagyjuk. A margarint langyosra melegítjük. A lisztet, a megfuttatott élesztőt, a joghurtot, a sót, a langyos margarint alaposan összegyúrjuk, majd a dagasztótálban hagyjuk, tetejét megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk fóliával, és hideg helyen másfél-két óra hosszat állni hagyjuk. Ekkor vékony, hosszúkás cipót formálunk belőle, a zsiradékkal megkent, belisztezett sütőbádogra helyezzük, éles késsel rézsútosan bevagdaljuk, majd tojással bekenjük a tetejét, és megszórjuk hántolt napraforgómaggal. Langyos sütőbe toljuk (legkisebb sütőfokozat!), tíz percig így hagyjuk. A sütő ajtaját ne nyissuk ki! Tíz perc letelte után közepes lángon 20-25 percig süssük a cipó vastagságától függően.

- Az alaptésztát töltött bucik készítéséhez is felhasználhatjuk: fél kg apróra vagdalt vegyes zöldséget (sárgarépa, kukorica, borsó, aprószemű kelbimbó, karfiol) kevés margarinon megpárolunk, sóval, curryvel, őrölt köménnyel fűszerezzük. Egy dl tejfelt összeturmixolunk egy kis fej hagymával, majd két teáskanál zabpehelyliszt hozzáadásával sűrű pépet főzünk belőle. A zöldséget összekeverjük a péppel, majd annyi adagra osztjuk, ahány bucit kívánunk sütni. A fenti mennyiségből négyet célszerű készíteni, egy buci két személynek elegendő. A tésztát négyfelé osztjuk (a hűvösön történő pihentetés után), gömböket formálunk, majd sodrófával vagy a tenyerünkkel kör alakúra lapítjuk. Vigyázat, ne legyen túl vékony, legalább egy cm vastagság szükséges! A körök közepén elrendezzük a tölteléket, majd a széleket egymásra hajtva bucit formálunk belőle. A bucik tetejét bekenjük tojással, villával néhány helyen megszurkáljuk, majd közepesen forró sütőben húsz percig sütjük.

Brigitta Előzmény | 2007.09.09. 15:21 - #389

Margarinos-kakaós tészta

25dkg liszt,25dkg cukor,3 tojás sárgája,12dkg Ráma margarin,1 cs.sütőpor,3 ek.kakaó,+ annyi tej,amennyit közepes higan felvesz/kb 2 dl/.

A tojások sárgáit kikeverjük,hozzáadjuk a kissé megolvasztott margarint,és beleöntjük a tejet.A lisztbe beleteszük a sütőport,és beleszitáljuk a kakaót,és a tésztához adjuk.

A tojások habját fejverjük,és beleforgatjuk a tésztába.

Adhatunk hozzá még reszelt citromhéjat,és mazsolát.A tetejére csokimáz kerül.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?