E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Brigitta Előzmény | 2007.09.09. 13:42 - #388

Limara Tk-s kenyere csökkentett mennyiség.

1,6dl viz,

1,2 dl joghurt,

1,6 dkg margarin,

18dkg öregtészta,

egy e.k. burgonyapehely

16dkg BL-80-as liszt,

12dkg tk.tönkölyliszt,

8dkg rétesliszt,

8dkg világos rozsliszt

3/4tk cukor,

1tk só

aszkorbinsav,09dkg élesztő,

Szokásos módon gépben megdagasztjuk,kelesztjük,és sütjük.


Moha Előzmény | 2007.09.09. 01:00 - #387

Tk.lisztes zsemlék 12 db

20 dkg tk lisztes öregtészta, 100 gr joghurt, 130 ml tej, 30 ml víz, 1 ek olaj, 1 púpos tk.só, aszkorbin, 17 gr friss élesztő, 20 dkg BL 80, 13 dkg tk.búzliszt, 7 dkg tk.rozsliszt, 1/2 kk.sikér, 1 ek. burg.pehely, 2-3 ek.lenmagpehely, őrölt kömény.

Dagasztás, kelesztés duplára, átgyúrás,formázás. Kelesztés a jénaiban, alapos spriccelés után sütés.

Ha nem szereti valaki a rozslisztet,akkor mehet helyette tk.búza liszt,úgy is finom. 


Cristina77 Előzmény | 2007.09.08. 21:25 - #386

Muskátli szelet

Csodatorta- Péter Jánosné receptgyűjteményéből

30 dkg porcukrot 6 tojássárgájával és 6 ek vízzel habosra keverünk, majd hozzáadunk 20 dkg lisztet (elkeverve fél sütőporral-ez nincs benne a receptben) és a 6 tojás kemény habját. Zsírozott, lisztezett nagy tortaformába tesszük. Megsütjük. Olyan magas lesz, mintha 10-12 tojásból lenne, de sokkal könnyebb.

Tésztájának ezt sütöttem meg nagy tepsiben, de nagyon vastag lett, faragnom kellett le belőle. Legközelebb fele adagot csinálom csak meg. A tésztát megkentem baracklekvárral. Erre kerül a krém. Jó liternyi tejjel nagyon sűrű tejberizst főztem, mikor már kész, beleszórtam kb 10 grammnyi zselatint és forraltam még kicsit rajta. Ízesítettem vaníliával és édesítővel, majd időnként megkavarva hagytam hülni. Mikor már langyos volt, 2 dl tejszínt felvertem, a tejberizshez forgattam és a tésztára kentem. A tetejére 3 dl meggylé került zselatinnal összeforralva.


Brigitta Előzmény | 2007.09.08. 14:32 - #385

Limara teljeskiörlésű kenyere.

2dl viz,

1 kispohár joghurt/Danone,vagy más,de 140 legyen./

2 dkg margarin,

25dkg öregtészta

2 csapott ek.burgonyapehely

20dkg BL-80-as liszt,

15dkg tk.tönkölyliszt,

10dkg rétesliszt,

10dkg világos rozsliszt

1 teásk.cukor,

1 1/2 teásk.só,

aszkorbinsav,

1,2 dkg friss élesztő.

Gépben szokásos módon dagasztjuk,duplára kelesztjük,kb 40 percig,formázzuk,újabb 40 perc,bevágás,15 perc,és hideg sütőben kezdjük sütni,kb 50 percig.

Gépben is süthető,de akkor 15 dkg öregtészta,és 1dkg élsztő elegendő hozzá.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.08. 14:06 - #384

Csodatorta- Péter Jánosné receptgyűjteményéből

30 dkg porcukrot 6 tojássárgájával és 6 ek vízzel habosra keverünk, majd hozzáadunk 20 dkg lisztet (elkeverve fél sütőporral-ez nincs benne a receptben) és a 6 tojás kemény habját. Zsírozott, lisztezett nagy tortaformába tesszük. Megsütjük. Olyan magas lesz, mintha 10-12 tojásból lenne, de sokkal könnyebb.


Moha Előzmény | 2007.09.07. 21:41 - #383

Pudingos csiga Moha változata

50 dkg BL 80                           2 zacsi főzős vaníliás pudingpor

8 dkg nádcukor                        8 ek.nádcukor

2 vanillincukor                          2 van.cukor

2 egész tojás                           6 dl tej

250 ml tejszín                          reszelt citromhéj

2,5 dkg friss élesztő            

Tésztát dagasztok a bal oldali hozzávalókból,kb 1 órát kelesztettem. Közben a jobb oldaliakból sűrű pudingot főztem és hagytam langyosra hűlni. A tésztát kinyújtottam 70 X 30 cm-re,megkentem a pudinggal,feltekertem,mint a beiglit. Kb.kétujjnyi vastag csigákat vágtam belőle /18 db-ot/,sütőpapíros tepsin kelesztettem még kb.40 percet. Sütés kb 180 fokon 20-25 perc.


Angi7711 Előzmény | 2007.09.07. 14:36 - #382

Jajj, a fahéjat kihagytam belőle, azt a legelején tettem bele, 1 teáskanálnyit.

Angi7711 Előzmény | 2007.09.07. 14:31 - #381

A rizsszirup helyett lehet bele tenni mézet, cukrot, vagy édesítőt.

A tahini, amaránt pedig el is hagyható :)


Angi7711 Előzmény | 2007.09.07. 14:30 - #380

Kölesszelet

A hozzávalókat csak azért mértem ilyen sziszifiszi módon, mert kíváncsi voltam, mennyi kalóriát tartalmaz. Hááát, nem keveset, ez az adag 808 kcal, és gyümikenyér formában sült.

10 dkg köles, 1 vaniliás cukor, 3 dl víz, csipet só..... ezeket együtt feltesszük főzni, és mikor kb felét beszívta, hozzárakjuk az

1 dkg aszalt meggyet, 1 dkg aszalt áfonyát, 1 dkg mazsolát.

Ha a köles megfőtt, levesszük a tűzről, és belekeverünk még:

2 dkg zabpelyhet, 3 dkg pehelymixet, 1 dkg amarántmagot, 3 dkg rizsszirupot, 1 dkg margarint, 1 tk tahinit.

Kicsit kihűtjük, majd sütőpapíros formába öntjük, tetejét eligazítjuk egy fakanállal, megszórjuk szezám és napraforgó maggal, 15 perc alatt megsütjük.

Melegen felvágjuk, hagyjuk kihűlni, mert hülés közben még egy kicsit szilárdulni fog.

Na igen. Hoztam a formámat, jó sok mindent pakoltam bele. Az az igazság, hogy ezerféle sütési hozzávalóm van, ami most előkerült, és még lejárat előtt el akartam használni.

Szerintem fele ennyi hozzávalóval is éppen olyan jó dolog sül ki belőle. :)

32576239


Moha Előzmény | 2007.09.06. 16:29 - #379

Almakenyér

1 kg almát héjastól lereszelni. Belekeverni: 2 ek.fahéj, 1 ek.Kotányi mézesfűszer, 20 dkg mazsola, 25-30 dkg barna nádcukor, 1-1 citrom és narancs reszelt héja és leve. Lefedve állni hagyom legalább 4 órát, de inkább egy éjszakát.

Utána fakanállal belekeverem a következőket: 60 dkg tk.búzaliszt, 2 sütőpor, 4 tojás, 10-15 dkg durvára vágott dió, (mehet bele még aszalt áfonya,meggy,vagy cukrozott narancshéj is)

A masszát a sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítom és közepes hőfokon kb.40-45 percig sütöm.

Ha kihűlt, 5 hasábot vágok belőle,ezeket úgy szeletelem,mint a gyümikenyeret. Jól becsomagolva le is fagyasztható,váratlan sütiéhség esetén jól jön.


Brigitta Előzmény | 2007.09.06. 15:21 - #378

Almás kavart

4 egész tojás,

45 dkg cukor,

1 vaniliáscukor,

45dkg reszelt alma,

45dkg liszt,

1 cs.sütőpor,

fahéj,mazsola,

A tojásokkal kikeverjük a cukrot,és sorban hozzáadjuka többi anyagot is.megsütjük.

A tetejére:

1 csomag vaj,

20 dkg cukor,

1 ek.kakaó

Ezeket összefőzzük,és ha a tészta megsült,azon melegében a tetejére öntjük.Igy szépen közéfolyik.

A cukormennyiségen lehet csökkenteni,ha valaki kevésbé szereti édesen.Én is ezt tettem.

Jó étvágyat hozzá!


totimi Előzmény | 2007.09.06. 14:25 - #377

A macikonyhán találtam ezt a receptet. Annyira megtettszett, hogy bemásoltam ide nektek. Valahogy a képet is jó lenne betenni, de azt nem tudom sikerül-e Remélem a szerzője nem haragszik meg érte. Én a hétvégén kipróbálom. Diós-almás kevert sütemény: 4 tojás szétválasztva 30 deka cukor 40 deka darált dió 30 deka búzadara 40 deka finomra reszelt alma 15 deka olaj 25 deka tej 2 csomag sütőpor 1 csipet só A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverem. Hozzáadom a búzadarát, és csomómentesre keverem, majd mehet bele a reszelt alma, a tej, az olaj, és a sütőporral elkevert dió. Végül beleforgatom a csipet sóval felvert tojásfehérjeket. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm (40x26 cm), és 175°C fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm. Amikor kihűlt, bevonom 15 deka olvasztott étcsoki és 5 ek. tejszín keverékével. Durvára darabolt mandulával szórom meg a puha csokimázat a végén. A végeredmény egy nagyon szaftos, finom morzsájú sütemény.

bezsa Előzmény | 2007.09.06. 09:12 - #376

Timi nincsen kisebb tepsid vagy szögletes jénaid?

totimi Előzmény | 2007.09.06. 08:52 - #375

Szia bezsa! Köszi a receptet. Nekem csak BL55-ös, meg rétes lisztem van. Szerintem vegyítnei fogom. Az anyósom esküszik a fele sima, fele rétes kombinációra bármit süt. A forma szerintetek egy nagyob püspökkenyér forma és abba kell a tekerceket szorosan egyás mellé elhelyezni?

bezsa Előzmény | 2007.09.06. 08:35 - #374

Szia!

MAci konyhája oldalról másoltam ide.

Tegnap kerestem meg pont én is.

Majd hétvégén megsütöm.

Hokkaido/ Maci konyhája

A hozzávalók listája:

  • 6 deka finomliszt (405-ös)
  • 54 deka kenyérliszt* (550-es)
  • 1 tasak szárított élesztő (7 g)
  • 3 deka tejpor
  • 8 deka cukor
  • 9 g
  • 1 tojás
  • 25 deka tej
  • 15 deka tejszín

Az elkészítés menete:

A fenti hozzávalókat a só kivételével a kenyérsütő üstjébe rakom. (A folyadékok azért szerepelnek dekában, mert a mérlegen levő többi hozzávalóhoz mérem hozzá. ) Bekapcsolom a sima dagasztó programot, megvárom, amíg összekeveri a gép a hozzávalókat, majd kb.4 perc dagasztás után beleszórom a sót is. Amikor kész a gép, egy vékonyan kiolajozott tálba rakom át a tésztát. Lefedve 1,5 órán át kelesztem, esetleg valamivel rövidebben, attól függően, hogyan dolgozik benne az élesztő.
Ha megkelt a tészta, kiöntöm egy vékonyan lisztezett deszkára, ököllel alaposan kiütögetem belőle a levegőt , majd négy részre osztom, és letakarva még 20 percig kelesztem. A darabok mindegyikét hosszú keskeny lappá nyújtom ki ( a kenyérsütő szélességéhez kell igazodni), majd szorosan felcsavarom, és a kivajazott formába helyezem a tekercseket egymás mögé. Mikor mind a négy tekercs kész, letakarom a formát*, és újabb 1-1,5 órán át kelni hagyom. Közben előmelegítem a sütőt* 175C fokra.
A megkelt tésztát tejszínnel* kenem le, majd a forró sütőbe tolom, alulról a második rácsra, és 40 perc alatt készre sütöm.

* BL80-as liszt
*Legközelebb alsó-felső lángon fogom sütni hőlégkeverés helyett. Így sajnos sötétebb lett a kalács, mint szerettem volna.
*Tejjel, vagy tej-tojássárgája keverékével lekenve még szebb szokott lenni a kalácsom, tehát a következőt már nem tejszínnel kenem le, most ugyanis nem voltam megelégedve a színével és fényével.
*A forma méretei: 30x15x10 cm

A liszttel persze lehet egy kicsit variálni. Olvastam olyan receptet, ahol kizárólag kenyérlisztből készült a tészta, mégsem szenvedett csorbát a minősége.



boglarka70 Előzmény | 2007.09.06. 07:51 - #373

Isteni szilvás lepény!!!!!!!!!!!!! tészta: 45 dkg liszt,1 margarin,15dkg cukor,1 vaniliás cukor,3 tojás sárga,pici só,pici citromlé/2 lapot készitünk! Töltelék: 80 dkg szilva,10 dkg darált dió,8 dkg morzsa, 18 dkg cukor,1 kanál fahéj. Ki zsírozott tepsibe bele rakjuk az egyik lapot,majd rá szórjuk a morzsát,fele diót ,fele cukrot,fele fahéjat,rárakjuk a szilvákat / de ha lehet a héja legyen ezen a tölteléken és a húsos fele nézen fölfelé,mert sok levet enged ha forditva van/ A szilva tetejére rászorjuk a maradék cukros ,,fagéjas ,diót és be boritjuk a másik tészta lappal! A tetejét tojás sárgával meg kenjük, és süsük!

Moha Előzmény | 2007.09.05. 18:59 - #372

Feketeszőlős-mákos pite    (30 cm átmérőjű formához)

40 dkg liszt, 20 dkg vaj, 5 dkg porcukor, 1 dl tejföl, 1 tojás, 2 dkg friss élesztő.

A langyos tejfölben elkeverem az élesztőt pici cukorral, ha kicsit felfutott már, belekeverem a tojást.A lisztet a hideg vajjal és porcukorral összemorzsolom,bele jön a tejföl,összegyúrom,kétfelé veszem. Egyik fele megy kinyújtva a forma aljára és oldalára.

Töltelék: 5 dkg puha vaj, 10 dkg cukor, 2 vanillincukor, 10 dkg darált mák, 5 dkg tk.búzaliszt,reszelt citromhéj,pici fahéj,1 dl tejföl, 1 tojásfehérje habbá verve.

Ezeket kikeverni, majd a tésztára simítani.Megszórom a feketeszőlő szemekkel.

A tészta másik feléből berácsozom,megkenem tojássárgával, kb.180 fokon 35-40 percig sütöm.

Ha a család finnyás, az otelló szőlőt félbe lehet vágni és kimagozni.

Szőlő helyett mehet meggy, szilva is bele.

Diós töltelék: 1 tojássárga, 8 dkg cukor, 15 dkg darált dió, citromhéj,fahéj,vanília, 1 fehérje habja, 2-3 ek tejszín. Ehhez is jó a meggy.


iriszi Előzmény | 2007.09.05. 14:27 - #371

Tiramisu

6tojássárgája

50dkg mascarpone

4dl tejszin

20dkg nádcukor

2csomag babapiskota

3dl kávé

4ek rum

kakaópor

 

A tojássárgáját,cukorral vizgöz felett 10percig keverem,levéve még ugyan ennyit.Ha kihült hozzákeverem a mascarponét.Tejszint felverem és a többi krémbe keverem.Én még vanilia eszenciát is rakok bele.A kávét 2db instant 3 in 1 ből csinálom,belerakom a rumot..A tál aljára lerakom a piskotát és meglocsolom a kávéval,rá a krém felét megint piskota,meglocsolás tetejére krém kerül.Megszorni keserü kakaóval esetleg disziteni.Ajánlom 1 napig hütöbe érlelni.

Nagy sikere volt még olyan családtagoknál akik nem rajongtak a tiramisuért.2007.szeptember 002.jpg


ILDIKO Előzmény | 2007.09.04. 18:00 - #370

Az alabbi recinel "elkeszites"a porcukorrol akartam irni hogy adagokban adod hozza. /kimaradt/

ILDIKO Előzmény | 2007.09.04. 17:57 - #369

MARSHMALLOW-Fondant    Tortara disziteshez/pillecukros –tortabevono,melegen felvinni!/

 Hozzavalok: 1 csesze mini Marshmallow/vagy 10 db nag yes olloval kicsi db-okra vagni/ 1 ek viz,  1 ½-1 3/3 csesze porcukor/En nemigen mericskelem, ahogy osszedolgozom HA szukseges mindig kis db-onkent adagolom hozza hogy egy szep gyurhato “gyurma”kemenysegu keplekeny massza legyen vegul/

Elkeszites:A Marshmallowot es a vizet tedd bele egy olyan  uveg talba ami a mikroba szabad hogy hasznald. Tedd a mikroba es melegitsd 20-30 masodpercig amig a pillecukor nagyobb es puhabb lesz.

Kevergesd jol egybe amig  egyfajta “leves”lesz/allagu!/  de maradnak meg benne darabok. Lassan es  ADAGOKBAN!  Hozzaadagolod es kozben kanallal mindig egybedolgozod jol. Ha mar kanallal nemmegy az osszedolgozas akkor ujjaddal ellenorizd le milyen meleg es tovabb mar kezzel dolgozod hozza a porcukrot./gyurod/  Gyurma puhasagunak kell lennie es jol formazhato.

Eltartasa:Legmentes lezart muanyag dobozban v. plesztik zacskoban.

Tippek:EZ a fajta fondant ugyanugy alkalmazhato es gyurhato mint a roll fondant.NEM szukseges “Specialis”eszkoz hozza.Jo vekonyra kirollnizhato es konnyen “reparalhato”. Konnyu vele dolgozni. Egyparszor kirollnizni egymas utan ugyanugy mint a fondantnal.

HA! : TUUL SOK porcukrot raksz hozza akkor viszont konnyen szakad vagy beszakad!!!Eltarthatosaga: Egeszen addig amig AZ a pillecukor”illetve a Marshmallovra volt irva.

 Ha ujra bekemenyedne, akkor par masodpercre rakjad ujra a mikroba es ujra gyurhato –keplekeny lesz. /ellenorizd le a homersekletet az esetleges egesi sebek elkerulese vegett!/

Szinezheted par csepp etelfestekkel tetszes szerint. HA viragot vagy rozsat stb keszitesz belole, akkor hagyhatod IGY a levegon megszaradni. Megkemenyedve is jol fogyaszthato!  Gyurmaformakba belenyomva is kivaloan felveszi a format!

Csokifondanthoz adhatsz 2 ek olvasztott csokit + 1 ek  kakaopudert. Ennel!-a valtozatnal vigyazz a porcukor adagolasaval, TALAN kevesebb kell bele majd mert kemenyebb less az allaga. FEHER csokit IS adhatsz hozza!

HA  kevesebb porcukorral v hasznalod VAGY PICIVEL tobb vizzel akkor kituno folyekony tortabevono!  ENNEL a valtozatnal gyorsan kell dolgoznod mert cask melegen jol kenheto. Utana mar NEM tudsz modositani a tortafelulet simasagan. Mivel EZT a fajtat melegen viszed fel, gondolj ra hogy cask a tesztara keruljon es NE a kremre./Visszaolvadhat: vaj, zselatin stb/

Kivanlo recept. Megeri kiprobalni, mert nagyon finom a vanilia ize vegett is. HA lehet eredeti Marshmallowot vegyetek. NE ilyedjen meg senki elsore amit leirta, egy probat meger!! A gyerekek nagyon fognak orulni!Sok sikert!!

Szia ILDIKONL!

Az eredeti recept:
16x28 g pillecukor
2X45 g porcukor
2-5 evőkanál víz

Vajjal kikent tálba beleteszed a pillecukrot, 2 kanál vizet és elkezded olvasztani 30 mp-ig. Megkevered, majd újra olvasztod. Ezt mindaddig amíg nem, olvad föl Nálam ez olyan két és fél- három perc.
Beleöntöd a cukor háromnegyedrészét összegyúrod. (kicsit várj előtte, mert megég a kezed) (tapasztalat)
Ha ezt beledolgoztad mehet a többi cukor is. Ha nagyon kemény még egy kis vizet bele. Én ilyenkor szoktam szinezni is.
Olvastam a másik topicon (e-margit), hogy ragad a kézhez. Nos ez így van, de ennek az a megoldása, hogy a kezedet állandóan vajazod. Akkor nem fog hozzáragadni. Én amivel olvasztás közbe is keverem, azt is be szoktam vajazni. Amikor formázom akkor is néha kell a kezemre egy kis vaj, mert egy idő után ragad. Nagyon jó formatartó
Bevonáshoz is ezt az arányt kell használni.
Egyébként én is csak most próbálgatom, de ez nagyon bejött.
Hűtőbe neylonba rakva nagyon sokáig eláll. Ugyanúgy bánj vele mint a marcipánnal, csak az íze nem olyan:))
Egyébként én 14 g pillecukor 28g porcukorral csinálom. (kiszámoltam az arányokat)
Azért pont ennyi, mert a pennyben kapható pillecukor egy szine 14 g
Bocs hogy hosszú voltam.

[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?