E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Moha Előzmény | 2007.07.29. 09:38 - #268

Főzött fagyi  Kenyérke kedvéért,Batka ajánlatából (http://hedonism.freeblog.hu)

2 tojás sárgája, 15-20 dkg cukor, 125 gr mascarpone, 2 dl 3,6%-os tej, 3 dl tejszín, fél tk.vaníliakivonat /vagy vaníliáscukor/

A sárgákat kikeverni a cukorral és a mascarponéval,lassan felengedni a tejjel,közepes lángon,folyton keverve besűríteni. Amikor kész,hozzáönteni a tejszínt.Egész éjjel hűtőben tartani,másnap 4 percig turbó fokozaton verni az egészet,ilyenkor mehet bele egy fél citrom leve.Dobozba vele,irány a fagyasztó!

Én ezt alapnak fogom fel,ebből fogok fahéj, csoki, citrom,ill.némi gyümivel egyéb fagyit készíteni.

Tiramisu imádóknak is volt ötlet,rumos kávés babapiskótával lazán bekeverve a kész fagyit,némi kakaóporral meghintve tálalásnál,kész elkárhozás!

Nekem ez azért szimpi,mert eddig csak simán főzött, tejszínes-tojásos alappal csináltam,és az még a néha elővett fagyigéppel sem volt az igazi olasz élmény.Ebben a mascarpone a lényeg,azt hiszem ettől lesz igazi krémfagyi.

 


Moha Előzmény | 2007.07.28. 21:16 - #267

Lapzselatin és zselatin átváltása

12 zselatinlap= 20 gr zselatin

2 lap zselatin = 1 ek.zselatinpor

6 lap zselatin fél liter folyadékhoz elegendő


Limara Előzmény | 2007.07.26. 15:33 - #266

PEREC/Lakodalmas
 
20 dkg margarin
20 dkg zsír (mangalica)
1 ek. só
1 ek. cukor
1 kg liszt
1 pohár tejföl
1,5 dl tej (Kb.)
2 dkg élesztő
 
 
A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk, majd vékonyra sodorjuk és pereceket formázunk belőle. 1 tk. só, 1 tk. liszt , pici víz segítségével sűrű masszát keverünk, azt csepegtetjük a perecekre az utolsó 1 percre. 200 fokon kb. 10 percig sütjük.
Eredeti recept szerint a megsodort tésztát az ujjunk körül kör alakúra formázzuk, így sütjük, de ez zombiknak való:))

ILDIKO Előzmény | 2007.07.25. 07:36 - #265

Kedves lanyok! Az alul felsorolt recepteket a DOMMESTIC GODDES oldalarol masoltam be ide nektek.

http://domesticgoddess.freeblog.hu/tags/fahej/


Moha Előzmény | 2007.07.21. 09:35 - #264

CSokis karamell-süti  /Ildikó féle süti pékbarát, sütés nélküli változata/

20 X 30 cm-es tepsiben készült

Alap: 30 dkg darált házt.keksz, 1 citrom reszelt héja, 1tk.citromlé, 6 dkg olv.vaj, 7 dkg porcukor, 1 dl almalé.

Ezeket összedolgozni, és a tepsibe nyomkodni, tetejét elsimítani.Mehet a hűtőbe fél órára.

Töltelék: 10 dkg vajat felolvasztani 5 dkg sötétbarna nádcukorral,beletenni 40 dkg szétmorzsolt omlós tejkaramellát. Addig kevergetni,míg teljesen egynemű,sűrű krém lesz, ez pár perc. Ezt kell az alapra önteni és gyorsan elsimítani.Mehet vissza a hűtőbe,legalább 2 órára.

Máz: 10 dkg étcsoki, 5 dkg fehércsoki, 7 dkg vaj

Az étcsokit 5 dkg vajjal, a fehércsokit 2 dkg vajjal, külön-külön gőz fölött óvatosan felolvasztani. Az étcsokit elkenni a tetején,erre foltokban rácsurgatni a fehéret és egy villával márványosra kenni.Visszatenni a hűtőbe,és csak másnap felvágni.


ILDIKO Előzmény | 2007.07.20. 07:27 - #263

http://szakacskon.freeweb.hu/sutemenyek.htm

ILDIKO Előzmény | 2007.07.20. 07:24 - #262

Bocanat! Elfelejtkeztem megint! EZT aw3.swi.hu-szakacskon    -rol vettem ide le. Pussz!

nogea Előzmény | 2007.07.16. 22:11 - #261

Pingvin szelet / Kinder pingu/ A recept a nlc kaféról van/ A piskótához: 5 db tojás 15 dkg cukor 3 ek víz 16 dkg liszt 3 dkg kakaó 1 cs sütőpor krém: 3 dl tej 5 dl tejszin 10g zselatin A mázhoz: 10 dkg ráma 1,5 dl tej 35 dkg étcsoki A tojásokat szétválasztjuk.A fehérjét és a fél adag cukrot kemény habbá verjük,a sárgáját,a vizet és a cukor másik felét krémesre keverjük.A fehérjehabhoz hozzáadjuk a sárgája masszát,a liszttel elkevert sütőport,a kakaót és vigyázva összekeverjük.Beleöntjük margarinnal kikent lisztezett tepsibe./ Én sütőpapírral báleltbe sütöttem/ Előmelegített sütőbe 190 foknál,15-20 percig sütjük. Ha kihül kettévágjuk. A zselatint 1/2 dl tejbe előírás szerint elkészítjük./ Összekeverjük és forralunk rajta egyet/A maradék tejhez öntjük. A mázhoz: a tejet,csokit,rámát összeforraljuk míg sűrűsödni nem kezd.Picit hűtjük./Én ezt még a zselatinozás elött megcsináltam hogy tudjon langyosra hülni./ A tejszint habbá verjük és hozzáöntjük a zselatinos tejet,picit tovább verjük./Én tettem bele 3 cs vaníliás cukrot,szerintem túl natúr lett volna,így finomabb lett/ A piskóta alsó részét a tepsibe rakjuk,rá tesszük a tejszines krém felét,ráöntjük a csoki harmadát,rá a krém másik fele,rá a piskóta felső része.Tetejére a csoki maradéka.Hűtőbe tesszük.
 
                        Kinder pingui sütemény

Limara Előzmény | 2007.07.16. 19:00 - #260

Barackos-csokoládés lepény
 
50 dkg barack (sárga és őszi vegyesen)
20 dkg liszt
5 dkg kakaópor
1/2 cs. sütőpor
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
4 tojás
1 tojásfehérje
10 dkg cukor
 
20 dkg vajat a 20 dkg porcukorral habosra kavarjuk, egyenként hozzáadunk 3 tojássárgáját és 1 egész tojást. Lisztet, kakaóport, sütőport összeszitáljuk, majd a vajas keverékhez keverjük. A masszát kivajazott lisztezett tepsibe símítjuk ujjnyi vastagon (közepes tepsi). Elterítjük rajta a felezett gyümölcsöket,vágott felükkel felfelé. 190 fokon 20-25 percig sütjük.
 
Ezalatt 4 tojásfehérjét 10 dkg porcukorral keményre verjük, majd a kisült sütemény tetejére rácsot teszünk belőle (nyomózsák segítségével). Visszatesszük a sütőbe, majd 5 perc után 140 fokra mérsékeljük a hőt és addig sütjük, szárítjuk, míg a tojáshab szép színt kap. Elzárjuk a sütőt a süteményt rövid ideig bent hagyjuk, így nem esik össze a hab.

Moha Előzmény | 2007.07.16. 17:39 - #259

Málnás torta

Alapja a zselatinos tortáknál /itt kettővel ezelőtti beírás/ leírt hármas számú, sütés nélküli alaplap.

Krémje: 25 dkg mascarpone,1 nagy doboz joghurt, 3 dl tejszín habbá verve,ízesítés vanília aroma,1 citrom leve és héja reszelve,cukor./vagy édesítőszer/. A lentebb leírtak szerint jött bele egy zacsi Horvát Rozi zselatin. Felébe kevertem kb.30 dkg málnát pürésítve,ez került alulra,rá a krém másik fele, amibe egész málnát kevertem,kb.10 dkg-ot.Be a hűtőbe fél órára.Közben kb. 30 dkg málnát összeturmixoltam,ez 2 dl lett,hozzáöntöttem még egy dl vizet és felforraltam.Belekevertem egy zacsi Alsa málnás gyümizselét oldódásig.Picit hűlt és ment a torta tetejére.Másnap díszítés tejszínhabbal.

 

Meggyes torta

Alapja u.az, mint az előzőnek.

Krém: 5 dl tejföl,ízesítve,4 dl tejszín habbá verve,bele egy zacsi zselatin a lenti módszer szerint.

Kb.fél kiló meggyet annyi vízzel,amennyi ellepi,/+ fahéj,citromhéj,vanília/ pici cukorral felforralni és belekeverni két csapott ek. zselatint. /előtte kevés vízben feloldom/

A meggyet kell először elkészíteni,amíg hűl, csinálod a krémet.Utána felváltva az alapra kanalaztam,tetejét megbirizgáltam egy villával,és kész,ment hűlni.

Csicsázás nem volt,mert ez próbatorta volt,mint írtam a fiam kérésére variáltunk vele. 


masala Előzmény | 2007.07.15. 21:09 - #258

                     Marokkói  csirke

Lábasban olajat és margarint olvasztunk. 4 duci ger. fokhagymát vagdosunk bele. Egy nagy diónyi gyömbért lereszelünk. 1 tk sót teszünk bele és őrölt borsot. 1 cs. Sáfrányt / 0,12 gr.- egy késhegynyi / adunk hozzá és beletesszük a csirke darabokat. Én 4 szárnyat és 4 fölső combot tettem bele. Víz nem kellett hozzá, mert sok kifől a húsból. A főzés vége felé tesszük hozzá a sós citrom héjakat és amikor kész, akkor a fekete olajbogyót—kb. 10 dkg.  / a recept zöldet ír, de az nagyon sós lett volna /.

A körethez nincs recept, mert mindenféle zöldséggel lehet enni, ami ide illő.

Amit én csináltam, az a következő:

Csicseriborsót főztem 1 babérlevéllel, 1 szegfűborssal, sóval és borssal és egy darab hagymával. Leszűrtem, de a leve még kell máshoz.

Padlizsánt karikára vágva, olajon megsütöttem.

Zöld színű szálas babot sós vízben megfőztem.

KÖZÖS alapot készítettem:  olajon összevágott hagymát és fokhagymát fonny. Jó bőven.

Ezt három felé osztottam.

  1. A hagymára római köményt tettem, gyömbérport és összevágott chili paprikát. 1/3 doboz konzerv kockázott paradicsomot. Ebbe tettem a  csicseriborsót és elfőztem a levét. Koriander zöld is került bele.
  2. A másik adag hagymára  szintén 1/3 doboz konzerv paradicsom , bors és koriander zöld. Ezt tettem a padlizsán szeletekre.
  3. A harmadik adag hagymára nyers paradicsom kockákat tettem és még egy kevés fokhagymát, sót, borsot és szintén elfőztem a levét. Ebbe tettem a babot.

Kuszkuszt főztem a csicseriborsó levével.

Ebből került a tányérokra  egy-egy adag és még megszórtam koriander zölddel és petr. zölddel.

Meglepően kellemes ízhatás alakult ki!


Moha Előzmény | 2007.07.15. 16:20 - #257

Zselatinos torták
ALAPOK:
1. 10 dkg vaj, 7 dkg cukor, 1 van.cukor, 2 tojás, 15 dkg liszt, 1 púpos tk.sütőpor, 1/2 dl tejszín, vagy tej, /esetleg mehet még bele 10 dkg étcsoki aprítva,vagy 1 ek.kakaópor/
Vajat habosra keverni a cukrokkal,bele a tojások és a többi. 26 cm-es sütőpapíros tortaformában 175 fokon, 15-20 percet sül.
2. 2 tojás, 7 dkg cukor, 7 dkg liszt, 1/2 tk.sütőpor, /ha barnát akarsz 1 ek. kakaópor/
Ezekből piskótát készíteni, 26 cm-es tortaformában 175 fokon kb.15 percet sül.
3. Ha nincs kedved sütni: 30 dkg darált házt.keksz,vagy omlós keksz, 7 dkg porcukor, 6 dkg olvasztott vaj, /2 ek.kakaópor/, szűk 1 dl meggybefőttlé./ha nem kakaós,akkor almalé/
Ezeket összegyúrni,de ne tedd bele rögtön az összes gyümilét,nem biztos,hogy kell. Sütőpapíros 26 cm-es tortaformába nyomkodom és 30 percre hűtőbe teszem.
KRÉMEK
Általános tudnivalók: "Ízesítve" azt jelenti,hogy 1 citrom reszelt héját és levét,2-3 vaníliás cukrot,és ízlés szerinti cukrot teszel bele.Ízesítsd egy kissé "túl", mert a zselatin tompítja az ízeket.
Zselatin elkészítése:
Kislábosban néhány ek. vízben feloldod a zselatint és félreteszed. Ha kész vagy a krémmel,akkor kis lángon kevergetve felmelegíted/nem forralod/. A krémből két evőkanálnyit hozzákeversz,majd ezt az egész krémhez kevered gyorsan,a kézi robotgép habverőjével.Azonnal az alapra simítod,mehet a hűtőbe legalább egy órára.Utána megrakod a tetejét gyümölcsökkel és bevonhatod egy zacsi Alsa zselével.
1. 5 dl tejföl /20%-os/ ízesítve, 4 dl tejszín habbá verve,ezeket összekeverni,bele jön egy zacsi Horvát Rozi zselatin /25 gr/
2. 5 dl natúr joghurt kicsurgatva / pamut anyagból varrt zacsiban fellógatom 2-3 órára/ ízesítve, 5 dl tejszín habbá verve,öszzekeverni,bele egy zacsi zselatin.
3. 5 dl natúr joghurt kicsurgatva,ízesítve, 25 dkg túró, 4 dl tejszín habbá verve, ezeket összekeverni.Bele egy zacsi zselatin.
4. 75 dkg túró, 25 dkg mascarpone, 3 dl tejszín habbá verve,ízesíteni,összekeverni.Bele egy zacsi zselatin.
5. 25 dkg mascarpone, 1 nagy doboz joghurt,vagy tejföl, 3 dl tejszín habbá verve,ízesítve, 50 dkg gyümölcs kissé összetörve,ezeket összekeverni.Bele egy zacsi zselatin.
Bármelyikbe lehet aprított gyümölcsöt keverni,vagy az alapra rakni.

boglarka70 Előzmény | 2007.07.15. 11:33 - #256

a receptet egy ismerösömtől kaptam ,Ő mindent 50dkg-ból csinált /liszt,túró,margarin/és 2 tepsire való van neki belőle DE Ő NEM pihenteti hanem rögtön süti ,nekem az egy kicsit száraz volt .

boglarka70 Előzmény | 2007.07.15. 11:24 - #255

Egyszerű és finom túrós rágcsa!!!Liszt, túró, margarin, izlés szerint só /és lehet még hozzá tenni borsot vagy örölt köményt is ki hogy szereti/. Mindenből azonos mennyiségnek kell lenni az a lényeg !!!! Én 30dkg túróból és 30dkg lisztből csináltam igaz csak 25dkg margarint tetem bele mert annyi volt itthon de a túró gondolom elégé zsíros lehetett mert házi és nem bolti tejből készült,ezért gondoltam marad hat a 25 dkg margarin mert a túró nem száraz.össze gyúrni és egy éjszakát állni hagyni /én be tetem éjszakára a hűtőbe / reggel nyújtottam és sült készre a tetejét tojással kentem és füstölt sajtot szórtam rá ! Egy tepsivel lett ,és nagyon finom!

superkeri Előzmény | 2007.07.14. 10:27 - #254

        Kekszes -almás sütés nélkül

 (  recept a Mindmegettéről)

 1 kg alma,    8 dl víz

 20 dkg cukor,  3 cs. főzős vaníliapuding

 50 dkg keksz

 A mázhoz: 3-4 ek.kakaó, 4 ek. porcukor, 5 dkg vaj

Almát meghámoz, lereszel és 5 dl vízben a cukorral puhára főz. A pudingport 3 dl hideg vízben elkever, majd a főtt almához önt és sűrűre főz. Kissé lehűt.

A  fele kekszet egy 28x 23 cm -s tepsi aljára sorba rakjuk, ráöntjük a pudingos-almás krémet, beborítjuk egy sor kekszszel és ráöntjük a csokimázt. Hűtőbe tesszük és másnap szeleteljük a kekszek mentén.

Nekem nem kellett a fél kiló keksz, a cukor menny. változhat az alma édességétől függően. A máz készítése változhat, ki-ki receptje szerint

almás süti almás süti


Katamami Előzmény | 2007.07.13. 21:47 - #253

Sárgabarackos sütemény
10 dkg vaj v. margarin
20 dkg cukor
2 egész tojás
1 reszelt citromhéj
-Ezt jól összekeverni
Ebbe:
30 dkg liszt
1/2 sütőpor
1,5 dl tej
Vajazott, lisztezett tepsibe tenni.
Sárgabarackot félbevágni, a vágott felét porcukros-fahéjas keverékbe mártani és ezt a massza tetejére tenni.
Lassú tűzön kb.160 fokon sütni.
Lehet szilvával is, vagy más gyümölccsel.
                   
 

boglarka70 Előzmény | 2007.07.13. 16:38 - #252

ALMÁS PISKÓTA egyszerű de finom!!! 50dkg reszelt alma, 30dkg cukor, 25dkg liszt, 15dkg durvára tört dió, 10dkg mazsola, 2 tojás, 1 cs vaniliás cukor, 1 evk sütőpor, 1 citrom héja, kis fahéj és 1mk só, a tepsit ki vajazni és meg lisztezni majd ezt a fent le írt dolgokat össze kavarni és bele rakni jó étvágyat!

Moha Előzmény | 2007.07.12. 16:17 - #251

Citromkrém

2 zöld és két sárga citrom héját lereszeled,levüket kinyomod,és 20 dkg cukorral kis lángon kevergetve 5 percig főzöd. 25 dkg mascarponét kikeversz,bele jöhet 2-3 dl tejszín habbá verve,és a kihűlt citromszirup.Kóstold meg,hogy elég édes-e,ilyenkor még lehet korrigálni.Ha lazábbat akarsz lehet több a tejszín is. Ez jó így tortakrémnek,több réteg piskóta közé kenve,de jó zselatinosnak is,csak akkor tedd bele a szokásos módon elkészített 25 gr zselatint.


Angi7711 Előzmény | 2007.07.11. 12:08 - #250

Kréker

A Kenyérsütés c. könyvből, eredeti recept:

Hozzávalók 2 db-hoz: 40 dkg búzaliszt, 2 tojás, 5 dkg olvasztott vaj, 1 EK só, 1 EK cukor, 2 dl tej, Szóráshoz szezámmag, mák.

Kemény tésztát készítünk a hozzávalókból, cipót formázva 2 órát pihentetjük.

Sütőpapírral kibéleljük a tepsit, vagy olajjal kikenjük azt. A sütőt 220 fokra melegítjük.

A tésztát elfelezzük, és a 2 tepsin 1-1et a lehető legvékonyabbra nyújtjuk. Megszórjuk szezámmaggal, mákkal. A krékert a sütőben (villanynál középen, légkeveréssel 200 fokon) 15 perc alatt aranybarnára sütjük. A kész krékereket kivesszük, és 6-6 db-ra törjük. Egészen frissen, egy pohár borral vagy sörrel a legfinomabb :))))

Saját verzió, féladag, egy tepsire:

5 dkg búzaliszt, 5 dkg rétesliszt, 10 dkg tk búzaliszt, 1 tojás, 1 TK só, 1 TK barnacukor, 1 TK tahini (kihagyható), 3 dkg olvasztott vaj, 0,7 dl víz.

A készítés uaz, mint fentebb. Megszórtam szezámmaggal, és picit azt is belenyújtottam a tésztába.

Melegen könnyebb szeletelni, mint kihűlve, de legközelebb már nyersen fel fogom kisebb négyzetekre vágni. Hogy még ropogósabb legyen, én a sütőben, zárt ajtónál hagytam kihűlni.

Szerintem csak a fantázia szab határt, milyen ízesítéssel készülhet még. (reszelt sajt, köménymag, stb.)

 

 


Moha Előzmény | 2007.07.10. 15:54 - #249

Duna hullám torta

Tészta:

hozzávalók:12 dkg vaj, 7 dkg cukor, 1 van.cukor, 2 tojás, 15 dkg liszt, 2 tk.sütőpor, 10 dkg étcsoki, 1/2 dl tejszín.

1 doboz görög őszibarackkonzerv,

Krémhez: 25 dkg mascarpone, 2 dl tejszín, porcukor,reszelt citromhéj,van.cukor ízlés szerint, 2 tk.zselatin

Máz: 10 dkg étcsoki, 4 dkg vaj

A vajat habosra keverem a cukrokkal,egyenként beleütöm a tojásokat,azzal is keverem még,majd jön bele a sütőporos liszt és a tejszín,meg a felaprított csoki.Alján sütőpapírral bélelt 26 cm-es tortaformába simítom,és 175 fokon kb.15-20 percig sütöm./tűpróba/ Hűlni hagyom,kiveszem a tortaformából egy tálra és az elmosott tortakarikát köré pattintom.Megkenem vékonyan baracklekvárral és kirakom a lecsepegtetett fél barackokkal.

A zselatinra egy kicsi láboskában 2-3 ek vizet öntök,elkeverem,félreteszem. A mascarponét egy keverőtálban az ízlés szerinti cukorral, citromhéjjal robotgéppel elkeverem. A 2 dl tejszínt habbá verem és ezt is belekeverem. A zselatint kis lángon kevergetve felolvasztom,/ne forrald fel!/majd a tűzről levéve hozzákeverek 2 evőkanál krémet,jól beleforgatom,és ezt a robotgéppel a krémbe keverem. A krémet rákenem a barackok tetejére és közé is. Szépen elsimítom a tetejét és hűtőbe teszem legalább egy órára. Amikor kiveszem egy késsel óvatosan körben elválasztom a tortakarikától és leveszem róla.

Az étcsokit a vajjal gőz fölött felolvasztom és ha már nem forró, a krémre kenem.Villával hullámokat húzok bele.Mehet vissza a hűtőbe.

Díszítés tálalás előtt: Tejszínhabpamacsok,tetejükön egy-egy tenger gyümölcse csoki.

 


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?