E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

alpenrose Előzmény | 2008.07.26. 20:29 - #748

József torta

8 tojás,21 dkg porcukor, 14 dkg darált dió, 5 dkg liszt, 1 csomag sütőpor Ebből piskótatésztát készítünk és 4 db 26 cm-es lapot sütünk.

Megpirítunk 20 dkg cukrot és a 4 lapból hármat vékonyan megkenünk vele.

Krém: 16 dkg cukor, 6 tojás sárgája, 7,5 l tej, 3-4 dgk liszt, 1,5 csomag vaníliás cukor, 30 dkg Ráma, 2 tábla Katica étcsoki bevonó, 1/2 dl méregerős kávé, rumaroma

A tojások sárgáját a cukorral, vaníliával és liszttel összekeverem, majd hideg tejjel elkeverem és sűrűre főzöm gőz fölött. Amikor kihűlt, belekeverem a margarint. Három részre osztom 1/2-1/4-1/4 arányban. A legtöbb krémbe belekeverem a felolvasztott, de nem forró csokibevonót, a második adagba a kávét, a harmadikba ízlés szerint a rumaromát.

Összeállítom a tortát: tészta, csokikrém fele, tészta, kávés krém, tészta, rumos krém, tészta pirított cukor nélkül, tetejére és oldalára maradék csokikrém.

Frissen kell készíteni, mert a cukor  másnapra elolvad. A cukrot egyébként nem érdemes kihagyni belőle, mert a ropogás igazi élmény evés közben. A tetejére pirított cukorból készítek kócot, erről kép is van, egyszer talán sikerül betennem.

Ha valaki kipróbálja, kiváncsi vagyok a véleményére, nálunk mindenki szereti.

 


Moha Előzmény | 2008.07.23. 17:21 - #747

Bolus holland fahéjas kalács                     Fűszer és Lélek  /  Moha

50 dkg liszt                                                      hempergetéshez:  10 dkg barnacukor

3 dl tej     (nekem még 4 ek.kellett bele)                                       2 ek. őrölt fahéj

1 kk.sikér   (én nem tettem)

1/2 kk.só

1 kk.cukor

1/3 kocka élesztő

1 citrom reszelt héja

én tettem még bele 4 dkg puha vajat is

Dagasztás, kelesztés duplára. Nyolc részre osztani, egyenként hosszú hurkákat sodorni, ezeket a fahéjas cukorba forgatni. A két végükre csomót kötni, sütőpapíros tepsire tenni. 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt sülnek meg.

Én a hurkákat kicsit lespricceltem,mert így jobban tapadt rájuk a cukor. Formázás után pedig még kelesztettem őket 20 percig.

Bolus-fahjas-holland-kalcs.jpg Bolus holland fahéjas kalács picture by Mohapekseg


Limara Előzmény | 2008.07.19. 17:10 - #746

 

Toszkánai Csokoládétorta/ alchri

20 deka keserü csokoládé,

20 deka vaj,

 10 deka liszt,

 30 deka cukor,

 6 tojás

A sütöt 180°C-ra felfüteni, egy kerek, 26 cm-es átméröjü formát sütöpapírral kibélelni.
A csokit, forró vízfürdöben, a vajjal együtt felolvasztani.
Elektromos habverövel összekeverni a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz.
A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverni, a formába önteni és kb. 35-45 percig sütni.
A torta a tetején kemény, belül krémes.
A felvágás elött, teljesen lehülni hagyni.


Moha Előzmény | 2008.07.13. 22:15 - #745

Megtaláltam, Piszke blogjáról van a ribizlis süti.


Moha Előzmény | 2008.07.13. 21:54 - #744

Ribizlis kocka               valamelyik gasztroblog  / Moha

piskótához:

6 tojás, 6 ek. cukor, 6 ek. liszt, 1 kk. sütőpor, csipet só, (nekem még fél dl olaj)

ribizlis krémhez:

4 dl tej, 6 dkg búzadara, 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 50 dkg pucolt ribizli, ( nekem még reszelt citromhéj, és vaníliakivonat)

cukormázhoz:

10 dkg porcukor, 3-4 ek.citromlé

Én azzal a módszerrel készítettem,hogy az egész tojásokat kevertem fehérre a cukorral, ebbe jött a többi hozzávaló. Sütőpapíros gáztepsiben ( 32 X34 cm) sütöttem kb.180 fokon 15 percig.

A krémhez a tejben megfőztem a búzadarát,hagytam hűlni. A vajat habosra kevertem a cukorral,citromhéjjal,vaníliakivonattal,majd kanalanként hozzákevertem a tejbegrízt is. Óvatosan beleforgattam a ribizli nagy részét is,kevés maradt a díszítésre is.

A piskótát félbevágtam és az egyik félre kentem a krémet. A másik fél tetejére kentem a citromlével sűrűre kevert porcukrot, ez ment a krémre, majd megszórtam a maradék ribizlivel. Hűtőbe tettem legalább 3-4 órára.

ribizlis-kocka.jpg Ribizlis kocka picture by Mohapekseg


Moha Előzmény | 2008.07.13. 21:22 - #743

Sós perec             Hedonism  receptje átdolgozva   Moha által

60 dkg BL 80 kenyérliszt                 Sós kence:  2 csipet só

1 púpos tk.só                                                           2 ek.liszt

1,5 tk. cukor                                                              kevés víz

2,5 dkg élesztő

3 dl tej

1,5 dl olaj

Dagasztás, kelesztés duplára, átgyúrás, 24 db-ra osztom. Egyenként jó hosszú kígyókat sodrok és perecet formázok belőle. Ezeket hagyom kelni a gyúródeszkán még kb.45 percig.

Felforralok 2 liter vizet 4 ek. szódabikarbónával és egy tk.sóval. Minden perecet beleteszek és oldalanként 3-ig számolok,addig zubog a vízben. Átemelem őket a sütőpapíros tepsire. 200 fokon sütöm 10 percig. Kiveszem és meglocsolom a sós kencével, majd készre sütöm, ez még kb. 10 perc.

A sós kence sűrű palacsintatészta állagú legyen.

ss-perec.jpg Sós perecek picture by Mohapekseg

 


Moha Előzmény | 2008.07.12. 15:18 - #742

Krémes rakott cukkini                   Balzsam   /  Moha

Hozzávalók 2 személyre:

1 db. fiatal cukkini

3 közepes paradicsom

1 cs. feketeerdei sonka 

10 deka sajt szeletelve

1 tojás

fél dl. tejszín

frissen őrölt bors, só

pirított napraforgómag

margarin    (helyett nekem vaj)

 

A sütőtálat kikenem, és elkezdem egymás után rétegezni a cukkinit, a sajtot, a sonkát, és a paradicsomot. Amikor végigértem, lefedem fóliával, és a sütőben megpárolom az egészet. Amikor puha, (én szeretem, ha a cukkini kicsit roppan még) akkor a tojásból, tejszínből, sóból, és borsból készült habarcsot ráöntöm, és megszórom az egészet napraforgómaggal. Jöhet a készresütés fólia nélkül, pár perc alatt....


Limara Előzmény | 2008.07.10. 15:46 - #741

Almás-szedres kuchen/ Nigella / Limara
 
Tésztához:
 
40 dkg liszt
1/2 tk. só
50 g porcukor
1/2 cs. kb. 3 g szárított élesztő
2 tojás
1/2 tk. vaníliaeszencia
1/2 citrom r. héja
1/4 tk. fahéj
1 1/4 dl langyos tej
50 g lágy vaj
Kb. 30X20 cm-es tepsi
 
Öntsük a tálba a lisztet, sót, porcukrot, élesztőt. Egy másik tálban keverjük el a tojásokat a vaníliaeszenciával, r. citromhéjjal, fahéjjal, tejjel. A folyékony hozzávalókat keverjük a száraz hozzávalókhoz, majd dolgozzuk bele a lágy vajat és dagasszuk kézzel kb. 10 percig. Síma, ruganyos tésztát kapunk.
Kelesszük kétszeresére. Hűvös helyen akár egy éjszakát is pihentethetjük.
Ha megkelt, símítsuk tepsibe, majd hagyjuk pihenni 15-20 percig. Míg a tészta pihen melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
 
Tetejére:
 
1 tojás 1 ek. tejszínnel és csipet fahéjjal elkeverve
 
1 kisebb vagy 1/2 közepes savanykás alma (kb. 175 g)
375 g szeder
1/2 citrom héja
 
50 g sütőporos liszt
25 g darált mandula
1/4 tk. őrőlt fahéj
50 g hideg vaj felkockázva
2 ek. porcukor
2 ek. kristálycukor
25 g szeletelt mandula
 
A tojásos tejszínnel kenjük meg a tepsibe símított tésztát.
A meghámozott almát vágjuk kisebb kockára, tegyük tálba a szederrel és reszelt citromhéjjal.
Keverjük össze a lisztet, darált mandulát, fahéjat, hideg vajkockákat. Ujjunkkal morzsoljuk össze, de még jobb, ha késes robotgépet használunk. Végül villával keverjük bele a kétféle cukrot és a mandulaszeleteket.
Oszlassuk szét a gyümölcsöt a tojással lekent tésztán, majd szórjuk rá a vajas morzsát. tegyük 15 percre a sütőbe, majd vegyük vissza a hőfokot 180 fokra. süssük további 20 percig, vagy míg a tészta széle aranybarnára sül.


ILDIKO Előzmény | 2008.07.05. 20:25 - #740

MARSHMALLOWSHAKE

Hozzavalok: 1 magas pohar vagy 2 kicsi.       2.5dl tej, /  8db Marshmallow, /  2 gomboc vanilia  vagy eperfagyi       + par mashmallow meg es bambuszpalcika  a talalashoz""

Elkeszites: Egy nyeles labosban melegitsd meg a tejet es add hozza a marshmallowokat. Kevergesd addig amik azok teljesen fel nem oldodnak-olvadnak benne.  /NEM forralni!/  Hagyjad egy jo 15-20 percet hulni, majd rakjad be a FRIGOBA egy 15 percre. Ha lehult igy, add hozza a 2 gomboc fagyit es botmixerrel mixeld egybe. Ontsed magas poharba es tetejere rakjal keresztbe disziteskent palcikara szurt marshmallowokat. + esetleg felvert tejszint.  HA csak vanilia izu Marshmallowal keszited, adhatsz hozza csokifagyit is. Igy csokis marshmallow shake lesz.

Gyerekek biztosan orulnek neki Gyerekpartira is kituno./+ szivoszallal termeszetesen!/

 


moldvanm Előzmény | 2008.07.04. 13:07 - #739

Halászlé-ahogy én csinálom

2 fej hagymával 1 paradicsommal, 1 paprikával, őrölt paprikával pörkölt alapot készítek. Erre teszem rá a hal fejet, farkat, egyebet és 2 kisebb krumplit. Felengedem vízzel, beleteszek 2 halászlékockát, amit feloldottam kevés vízben.  Sót teszek csak bele. A mikor megfőtt átpaszírozom krumplistól halastól, legalább kétszer, majd visszateszem a tűzre és 10 perc alatt belefőzöm a halszeleteket is.


ILDIKO Előzmény | 2008.07.03. 19:37 - #738

CARAMELL-szosz I

300gr cukrot olvasszal fel karamellnek  /NE tul barnara, mert keseru lesz!/, ontsel hozza kb 1dl vizet es kevergesd addig amig a caramell teljesen feloldodik benne.Ezutan adjal hozza 200ml tejszint + 1/2 ek /1ek/ lisztet . /ezt esetleg elotte jo ha kikevered a tejszin 1 reszevel nehogy csomos legyen/Keszitheted kemenyitovel is, de EZT is elotte keverd ki a tejszin 1 reszevel!Hagyjad EZT a fajtat allni egy kicsit es ugy add hozza a hideg maradek tejszinhez amit ezutan a karamell sziruphoz ontesz. Fozes kozben kevergesd, nehogy becsomosodjon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CARAMELL-szosz II.

Tegyel egy kislabosba 4ek cukrot es 2 ek vizet., es ezt fozd  addig kis langon addig amig karamellizalodni kezd., de NEM szabad keverni! ENNEL a fajta szosznal a karamellanak vilagosnak kell maradnia! "szokenek"HA a karamell EZT az allapotat elerte kapcsold ki a langot es hagyjad kicsit kihulni.Fagyikra, sutikre stb kituno.


Moha Előzmény | 2008.06.30. 20:27 - #737

Meggyes kígyórétes                   Péter Jánosné  /       Moha

Tészta:         60 dkg finomliszt                                                                           Töltelék:   1 kg magozott meggy

                       10 dkg porcukor   (ha édes a töltelék ez lehet kevesebb)                        6-8 kanál cukor

                        20 dkg hideg vaj                                                                                               édes morzsa

                        1 dl tej

                         2 dkg élesztő

                         2 tojás

A tejben pici cukorral felfuttatom az élesztőt. A vajat késes robotban elmorzsolom a porcukros liszttel.Közepébe megy a két tojás és a tej, összegyúrom. 3 részre osztom, egyenként téglalapra nyújtom. ( kb.25 X 30 cm) képzeletben három részre osztom és a két szélső részt bevagdosom. Középre jön egy csíkban a töltelék , ha leveses,akkor alá egy kis édes morzsa nem árt. Megszórtam a meggyet egy kis fahéjas, vaníliás porcukorral, majd a tésztacsíkokat keresztezve ráhajtogattam. A három rúd mehet egy nagy gáztepsire sütőpapírra. Tetejét lekentem egy felvert tojással és előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 25-30 perc alatt megsütöttem.

Töltelék lehet bármi más is, alma, túró, stb.

meggyes-kgyrtes.jpg Meggyes kígyórétes picture by Mohapekseg

                       

 


Limara Előzmény | 2008.06.23. 14:10 - #736

CSIRKÉS TÉSZTA/ LIMARA

1 csirkemellet falatnyi csíkokra vágok, majd olívaolajon puhára párolom. Sóval, borssal, majorannával ízesítem. Mikor puha öntök rá egy nagy doboz tejfölt és egy doboz tejszínt. Összeforralom, egy tk. mustárral ízesítem. Összekeverem egy nagy zacsi kifőtt tésztával, jénaiba símítom, megszórom reszeltsajttal és csak annyi időre dugom sütőbe vagy mikróba, míg a sajt ráolvad.


maria63 Előzmény | 2008.06.11. 17:28 - #735

 

Sziasztok!

 

Végre vége van a vizsgáimnak, jut idöm sütögetni is. Itt küldöm nektek egy nagyon egyszerü és finom nyalánkság receptjét:

 

SOMLÓI - TORTA

 

Piskótát össze kell tépkedni egy tálba. Rászórni az elöre rumba beáztatott mazsolát és jól összekeverni. Alufóliával letakarom,hogy kicsit érjenek az ízek.

Közben megfözöm a csoki pudingot és másik lábasban a vanília pudingot.

 

A csoki pudingot melegen ráöntöm a piskótára és megint alaposan összekeverem. Lefedem a fóliával ismét,amíg a vanília puding hül. Mikor már csak langyos, ráöntöm a tésztára, és óvatosan -mint mikor a felvert tojásfehérjét keverem valamijen tésztába - óvatosan összeforgatom a csokis pudingos piskótával. Čpp csak annyira, hogy mindenütt legyen mutatóban (akkor lesz szép márványos "somlóis" ).

 

Egy akkora formába kell beletömködni a tésztát, amit pont kitölt. A formát nem kell vajazni, vagy vizezni! Mikor benne van a formában,jó alaposan le kell ütögetni, rázogatni, hogy tömörödjön. A fóliával betakarva legalább 1 órára hütöbe kell tenni, hogy a puding megkösse, összeragassza.

 

Amig a tészta ül, megcsinálom a csokimázt:  1 tábla tortabevonó csokit összetörök, 10 dkg vajat dobok rá és kb 2-3 evökanálnyi tejet. Beteszem a mikroba és felolvasztom. Habverövel szép fényesre keverem. A süti tetejére (ez kiborítás után az alja lesz!)  öntöm kb. az egy harmadát és szépen elsimítom rajta. Pár percre visszateszem a hütöbe, hogy megdermedjen. Utána kiveszem, késsel ovatosan körbe vágom a forma szélén, és egy sütis tálra borítom. Amikor lecsuszik a formában, óvatosan leemelem a formát róla és a maradék csokimázzal egyenletesen körbe kenem késsel vagy ecsettel.

 

Jó étvágyat!!


Moha Előzmény | 2008.06.11. 14:25 - #734

Epres spiráltorta           Stahl Judit  /        Moha

piskótához:  4 tojás                          1/2 kk. sütőpor

                       10 dkg cukor               10 dkg liszt

                        1 1/2 ek. olaj               Tepsi: 35 X 35 cm-es,sütőpapír bele

összeállításhoz: 3 ek. narancslikőr  (én nem tettem)

                               15 dkg eperlekvár  (nem mértem)

                                20 dkg friss eper   (ezt sem mértem)

krémhez:      20 dkg porcukor  (nekem csak 10, de még ez is sok volt)

                       25 dkg mascarpone

                         1 citrom reszelt héja, leve ízlés szerint

                      nekem még 2 dl habbá vert tejszín

Sütőt előmelegíteni 190 fokra,tepsibe sütőpapírt tenni.  Az egész tojásokat  a cukorral robottal jól felverni, bele az olaj és a sütőporos liszt fakanállal. Elsimítani a tepsin,kb. 1 cm vastagságban, és 10-15 perc alatt megsütni. Kihűlés után megkentem a lekvárral és 7 db 5 cm széles csíkra vágtam fel. Egy késsel alányúlva elválasztottam a sütőpapírtól őket. (lekvározás előtt kellene meglocsolni a likőrrel)

Egy csíkot feltekertem,mint egy csigát, ez kerül a tál közepére oldalára fektetve.  A következő csíkkal körbetekerem a csigát, majd a többi csíkkal tovább tekergészem körbe,mindig az előző végéhez illesztve a következőt.

A krémhez kikeverem a mascarponét ízlés szerinti cukorral, citromhéjjal és levével, majd belekeverem a habbá vert tejszínt is. Ezzel bevonom a tortát, majd a tetejére teszem a feldarabolt epret. Mehet a hűtőbe 1-2 órára,hogy összeérjen.

Epres-spirltorta.jpg Epres spiráltorta picture by Mohapekseg


Limara Előzmény | 2008.06.09. 15:28 - #733

Nekem csak rozskovászom van, abból tettem bele. Ha nincs kovász az élesztőt emelném 5 g-ra.


Limara Előzmény | 2008.06.09. 15:27 - #732

Rusztikus fehérkenyér avagy Zürcherbrot / Limara

Kovász:  200 g BL 80 liszt

              3 g friss élesztő

               130 g víz

                17 g aktív kovász

Tészta:  300 g BL 80 liszt

              170 g víz

              20 g vaj

              8 g élesztő

              10 g só

               csipet aszkorbin

A kovászhoz valókat alaposan bekeverni (kemény tészta lesz), majd 20 C-on 6-8 óráig lefedve állni hagyni. vagy egy éjszakára hűtőbe tenni, de felhasználás előtt min. 1 órával szobahőmérsékletre tenni.

Kovászt és a többi hozzávalót gépbe tenni, a sót csak a dagasztás végén beletenni. Könnyű, kissé tapadós tésztánk lesz. Tálba tenni, 1 órán keresztül keleszteni, félidőben áthajtogatni.

Kiborítani, ellapogatni, majd hosszúkásra formázni, liszttel megszórni. 30-45 percig keleszteni, közben a sütőt 250 fokra előmelegíteni. A tésztát 3x haránt bevágni, levizezni. 15 perc sütés után az ajtót egy pillanatra kinyitni, hogy a gőz távozni tudjon, majd 200 fokra csökkenteni a gőzt és további 30 percig sütni.

Én formázás után a szokásos módon jénaiba tettem. Forró, 250 fokos sütőben kezdtem sütni, 30 percig, ekkor levettem a tetejét és további 15 percig 200 fokon sütöttem. A tésztát nem vizeztem, viszont a jénai tetejét nagyon bőségesen megspricceltem belűlről.


nogea Előzmény | 2008.06.07. 15:07 - #731

Azt elfelejtettem ha meggyből van akkor a megmaradt meggy húst  pici szalicillel keverve elteszem dunsztos üvegekbe pici cukrot még rá.Sütibe isteni.

A málnánál a megmaradt magot vissza a dunsztosba ás vizet rá.1 hét múlva málna bor van belőle.Állítólag de ezt nem próbáltam még.


nogea Előzmény | 2008.06.07. 15:04 - #730

Málnaszörp

 

A málnát vagy meggyet,ugyanannyi súlyú cukorral beleteszem egy 5 l üvegbe.Beleszoktam borítani és jól összekeverem.7-8 napig állni hagyom időnként megkevergetem hogy jobban olvadjon a cukor benne.Utána tiszta géz zacsiba öntöm,lecsöpögtetem.Pici szalicilt keverek bele és beletöltöm üvegbe.Ennyi.

Szalicil nem is kéne bele de én biztos ami biztos alapon teszek bele.

Eddig mindíg ezt raktam és tuti fini.

 


Moha Előzmény | 2008.05.26. 18:58 - #729

Bezsa kérlek,ha beírod az ABC-sbe, valahogy egyértelművé kéne tenni,hogy az őszilé, az dobozos gyümölcslé, és nem a befőtt leve!! Elég bénán írtam be,bocsánat! És köszönöm!


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?