E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Sendy Előzmény | 2007.06.19. 18:36 - #208

Kép hozzá: http://egerek.extra.hu/cpg1410/albums/sutesek/sutik/20070617_meggyes2.jpg

Sendy Előzmény | 2007.06.19. 18:13 - #207

Sziasztok!

Limara féle meggyes süti apró átvariálása (mindenki imádta így)

30 dkg finomliszt
27-30 dkg porcukor
22 dkg olvasztott hideg margarin
5 tojás
1 cs. sütőpor
70-80 dkg meggy
1 cs. van cukor
kakaópor, fahéj

A vajat megolvasztjuk és habosra kavarjuk a cukorral (+van. Cukor), majd beledolgozzuk a tojások sárgáját is. A lisztbe elkeverjük a sütőport és 2-3 teáskanálnyi fahéjat. Ezt belekeverjük az előbb készített vajas-cukrosba. Ha kész elfelezzük a tésztát, egyik felébe plusz 3-4 teáskanál kakaóport teszünk, belekeverjük. Felverjük a tojásfehérjét, majd egyik felét a sima, másik felét a kakaóshoz keverjük. Olajozott-lisztezett tepsire foltokban öntjük egymásra és mellé a két tésztát, majd fakanállal picit kiengyengetjük és még egy picit jobban összekeverjük a két tésztát. Rátesszük a lecsöpögtetett meggyet, és 180 fokon megsütjük.


Edo-bedo Előzmény | 2007.06.19. 11:18 - #206

Leirok egy erdelyi receptet nektek,mivel en Erdelyben lakom es imadom ezt a levest.Igaz,sokan nem szeretik a salata miatt,pedig igen egeszseges levske:)tehat:

ERDELYI SALATALEVES

HOZZAVALOK:

2 db fejes salata

4 gerezd fokhagyma

10 dkg fustolt szalonna

5 dl tej

2 dkg tejfol

2 tojas

0,5 dl ecet

1/2 koteg zoldkapor

so

 ELKESZITES:

A salatat jol megmosom,sos vizzel leforrazom,lecsorgatom,hagyom kihulni.

A fokhagymat vekony szeletekre vagom,a szalonnat apro kockakra es keve olajon megparolom oket.

A salatat vekony csikokra vagom,rateszem a piritott szalonnara,rovid ideig parolom,majd ratoltom az ecetet,egy keves vizet,majd a tejet.

A tejfolt elkeverem a tojas sargajaval es a kesz levest behabarom vele.Meghintem zoldkaporral.

Mi igy szoktuk enni,de lehet puliszkaval is talalni!:)

Nem fogtok csalodni!Jo etvagyat.


ILDIKO Előzmény | 2007.06.18. 17:03 - #205

PIROSKA receptje

Bandi pogácsája

Tejfölös pogácsa sajttal (Péter Jánosné Süteményeskönyve alapján)

Langyos tejben 3 dkg élesztőt cukorral felfuttatunk. 50 dkg lisztet 25 dkg vajjal vagy margarinnal elmorzsolunk, hozzáadjuk az élesztőt, 2 tojássárgáját, 2 dl tejfölt, 1 dl. tejet, sót. Végül belekeverünk 25 dkg reszelt sajtot. Egy órát kelesztjük, majd 2 cm vastagra kinyújtjuk, tetejét késsel megrácsozzuk, és apró pogácsákat szaggatunk belőle. A sütőlemezen előbb 10 percig pihentetjük, mert különben eldől sütés közben. Tojással megkenjük és forró sütőben sütjük.

Mi a sajtot vegyesen szoktuk rakni fele Pannónia fele Karaván sajtból


ILDIKO Előzmény | 2007.06.18. 17:01 - #204

EDOBEDO receptje

MAKOS SZELET
Hozzavalok:
Tesztahoz:
6 tojas feherje
20 dkg cukor
10 dkg mak
8 dkg kokuszreszelek
3 evokanal liszt
1/2 csomag sutopor
Kremhez:
6 tojas sargaja
7 evokanal cukor
5-6 evokanal liszt
1/2 l tej vanilia
egy csomag Rama
Tetejere:
egyszeru kemeny keksz
capuccino por v nesszkavepor
kokuszreszelek
Elkeszites: A tojasfeherbol es cukorbol kemeny habot verunk(vigyazz,a cukrot csak majdnem a vegen szabad hozzaadni,kulonben nem lesz kemeny!).Beleszorjuk a makot,kokuszreszeleket,es a sutoporral elkavart lisztet.Megsutjuk zsirozott,lisztezett tepsiben.
A Kremhez a tojassargakat osszekavarjuk a cukorral,liszttel,vaniliaval,tejjel es suru pepet fozunk belole.Amikor meg langyos belekavarjuk a Ramat.Negyed reszet kivessszuk es belekavarjuk a capuccinoport.
A kovetkezokeppen allitjuk ossze: a tesztara rakenjuk a kremet,rahelyezzuk a kekszeket szorosan egymas melle,megkenjuk a cappucinokremmel es megszorjuk kokuszreszelekkel. Kicsit hagyjuk amig a kekszek megpuhulnak a kremtol. ISTENI!!!


Limara Előzmény | 2007.06.18. 14:00 - #203

Bagel
 
Fűszer és lélek gasztro oldaláról van a recept. A pontos elkészítési mód is: http://fuszereslelek.blogspot.com/search/label/bagel

iriszi Előzmény | 2007.06.18. 12:23 - #202

TEJFÖLÖS PITE

Hozzávalók

25dkg vaj vagy margarin

25dkg+4ek cukor

15dkg marcipánmassza(én elhagytam)

csipetnyi só

2 ek citromlé

1zacsi vaniliás cukor

6tojás

30dkg liszt

1 tk sütőpor

1,5kg cseresznye(málnával csináltam)

125g tejföl

1 vaniliarúd bele(eszenciát raktam)

A vajat a cukorral és a lereszelt marcipánnal kikeverjük.Hozzáadjuk a sót,citromlevet,és a vaniliás cukrot.Beledolgozzuk a 4tójást és beleszitáljuk a sötöporos lisztet.Kikent tepsibe simitjuk.

A gyümivel sürün kirakjuk a tésztát és 4ek cukorral megszorjuk.Elömelegitett sütöbe toljuk,175fokon 30percig sütjük.

A tojást tejföllel vaniliával összekeverjük,pitére öntjük és további kb.30percig sütjük.Kihülve szorjuk porcukorral.

2007junius 017.jpg


Edo-bedo Előzmény | 2007.06.18. 09:12 - #201

Off,mar megint elfelejtettem kicsiniteni.....Bocsanat erte!!ha lehet vegyetek ki lecci.

Edo-bedo Előzmény | 2007.06.18. 09:11 - #200

Itt van a nagyszeru fankom receptje,ahogy igertem Ildiko:) BOROS FANK Hozzavalok:2 dl feherbor,20 dkg liszt,2 tojas,5 dkg vaj,2 dl olaj,5 dkg vanilias porcukor. Elkeszites:A bort egy edenyben felforralom.Amikor felforrt,felolvasztom benne a vajat,majd leveszem a tuzrol.A lisztet egyszerre toltom bele,keverem adddig,amig elvalik az edeny falatol,majd hagyom kihulni.Miutanb kihult,hozzakeverem a tojasokat.Kulonbozo formakat szaggatok ki a tesztabol,es serpenyoben felrforrositott olajban megsutom.Megszorom vanilias porcukorral,es ha kulonlegesebbet akarok,akkor fahejjal is:) Tanacs:Hogy a fankok jol megkeljenek,a tesztaba kulon keverem bele a tojassargat,es kulon a habba vert feherjet.


ILDIKO Előzmény | 2007.06.17. 17:42 - #199

PEHELYKONNYU TUROSPITE

Teszta hozzavaloi: 4 tojassargaja, 15dkg margarin, 30dkg liszt, 3dkg eleszto /friss/,

Toltelek hozzavaloi: 50-75dkg attort turo vagy kremturo, 15-20 dkg porcukor, 2 vaniliascuki, 4 tojasfeherje, 1 ek liszt, /En daraval keszitettem/   1 citrom heja es leve, 10dkg mazsola,

zsemlemorzsa a teszta alap meghintesehez.

A tojassargajat a margarinnal habosra keverjuk, hozzaadjuk a lisztet es a felfuttatott elesztot (Az eleszto felfuttatasahoz minimalis, 1dl tejet+ cukit hasznaltam). Retesteszta kemenysegure kidolgozzuk es az igy kapott tesztat ketfele vesszuk. Az egyik fele egy kicsit nagyobb legyen, ez kerul majd a tepsi aljara. Elkeszitjuk a tolteleket. A turot, porcukrot, vanilcukit, a citrom hejat es levet a mazsolaval es a liszttel /En daraval keszitem/kikeverjuk, majd beleforgatjuk a tojasok felvert habjat. Ezutan a kinyujtott nagyobbik tesztat a tepsibe helyezzuk ugy hogy a szeleit kicsit felhuzzuk. Megszorjuk zsemlemorzsaval /NE sossal! jobb a piskota v. sutimorzsa/, majd raontjuk a tolteleket es utana betakarjuk a felso lappal. Letakarjuk a tesztat es   3 oran at kelni hagyjuk./En 2 rot adtam neki/ Forro sutoben megsutjuk. Gazom van, nekem 30-40 perc +/-.Ps: tetejet megkentem egesz felvert tojassal. Porcukorral meghintve talaljuk. Jo tvagyat!

Tepsi:32X25cm es magas tepsi legyen!

Elkeszitettem es mindenkinek ajanlom mert egy nagyon finom suti!!Fotot keszitettem, majd ha elkuldom Batka  v. Margitunk hozzarakja ide a recihez.   / sutidekoracios NET oldalrol vettem/Ps :en "megint megbolonditottam! A sutialapot megkentem altalam frissen keszitett baracklekvarral es ugy szortam meg a zsemlemorzsaval.

, EZ lemaradt belole. Bocsanat!!!


ILDIKO Előzmény | 2007.06.15. 21:01 - #198

Fatörzstorta

6 tojássárgáját habosra kavarunk 6 kanál cukorral majd hozzávegyítünk 6 kanál őrölt diót, 3 kanál grízes lisztet végül a 6 tojásfehérjéből vert kemény habot. Kivajazott, kilisztezett (v. sütőpapírral bélelt) tepsiben sütjük. Még melegen megcukrozott tiszta konyharuha segítségével tekercsnek feltekerjük. Ha kihűlt a következő krémmel töltjük meg: egy habüstben gőz felett 3 tojássárgáját, 2 egész tojással, 6 kanál cukorral, 2 kanál liszttel, 3 szelet keserűcsokoládéval és 2 dl erős feketekávéval krémmé főzünk. Ha kihűlt, 25 dkg habosra kevert vajat adunk hozzá és azzal együtt még tovább verjük, amíg könnyű lesz. A tésztát ezzel a krémmel töltjük és vonjuk be, a tetejére és az oldalára villával szabálytalan vonalakat húzunk. Jól mutat, ha kb 1/3-t levágjuk és a maradék oldalához illesztjük, mint egy ágat.

BODZAVIRAGSZORPOS torta
Lagy negyszögek, bodzaviragszörpkremmel.

A tesztahoz valok:
 0,5dl tej, 1dl bodzaszörp, 4 tojas, 2,5dl cukor, /kristaly/ 3,5dl finomliszt, 2,5tk sutöpor

A kremhez valok:
5dkg vaj, 1,5dl bodzaszörp, egy tk friss citromle, es egy mokkaskanal reszelt citromhej, 3-ek kristalycukor, 1ek liszt. /itt nagyon edesek a bodzavirag koncentratumok, ezert ha a szörp nem eleg edes, akkor a krembe a cukrot lehet kicsit növelni adagilag./

Elkeszites:
Melegitsd fel a sutöt 175C-fokra. Vajazz ki egy kb 20X30-as nagysagu tepsit, es tegyel az aljara sutöpapirt.
Az oldalat ne vajazd, mert az csak a sutes utan lehuzza a tesztat, amig hul. Keverd el a tesztahoz valo szörpöt az egesz tojasokkal, meg a cukorral jo habosra. Add hozza a tejet, es a sutöporral elkevert lisztet is.Keverd egynemu masszava. Nem kell megijedni, kicsit folyos. Öntsd a tepsibe, es susd kb 35 percet. Azert a tuproba nem art ennek sem, de nekem percre ennyi idö alatt kesz lett. Hagyd a tepsiben kihulni, közben keszitsd el a kremet.
A krem elkeszitese:
A vajat hagyd jol meglagyulni. / en csaltam, es a mikro olvaszto fokozatan segitettem neki/ A tojassargajat a cukorral keverd nagyon habosra, majd add hozza a szörpöt, es a lisztet is. Ezt a masszat, göz fölött fözd jo surure. Ugy felidöben add hozza gyors keveres mellett a citrom levet is, es a legvegen, amikor mar suru a krem, a hejat is tedd bele. Hagyd kihulni, es miközben ez hul /en betettem az edenyt a mosogatoba, hideg vizzel segitve neki/ keverd jo habosra a vajat. A hulö kremet erdemes gyakran atkeverni, mert egyreszt gyorsabban hul, masreszt nem börösödik ugy be.
Amikor teljesen kihult, akkor keverd a vajhoz, es jol keverd ki öket egyutt is. Addigra kb a teszta is kihul. Vagd lapjaban felbe, es töltsd meg a kremmel/ ha addigra nem kostolgattad el:D/ Tedd hutöbe ugy egy orara, aztan a szokott modon szeleteld. A tetejere szor´j vanilias porcukrot.

 

/suti dekor oldal/


Mogyi Előzmény | 2007.06.12. 11:45 - #197

Sziasztok!

Köszönöm szépen Batka, hogy segítettél X . Biztosan ezek is finomak, érdemes kipróbálni. Igazából a következő receptet kerestem és szerencsére mára meg is találtam:

Májkrokett

5 dkg liszt, 5 dkg vaj, 3 dl tej, 2-3 nyers tojás, bors, szerecsendió, só, 2 dkg zsemlemorzsa. A vajból lisztből rántást készítünk, amíg kifehéredik, beleöntjük a tejet és kevergetjük, amíg besűrűsödik. Beletesszük a fűszereket, a zsemlemorzsát és az egész tojásokat és jól eldolgozzuk. Ez a krokett alapja. 20 dkg sertés- borjú- vagy szárnyasmájból 2 dkg hagymával pirított májat csinálunk, megdaráljuk, pici cukorral, majorannával, borssal fűszerezzük és összekeverjük a krokettalappal. Ezt a masszát 8-10 cm-es rudakká formáljuk és lisztbe-tojásba-morzsába forgatva hirtelen kisütjük. Nem szabad nagyon sokáig sütni, mert különben sok zsiradékot felszív. (Kb. aranybarnára).  Régen csináltam, így nem tudom, hány darab lesz ekkora mennyiségből. Nagyon finom hozzá a majonéz vagy a tartármártás.

 


Batka Előzmény | 2007.06.11. 00:27 - #196

Mogyi, találtam neked kétféle májkrokettet - ha már késő, készítsd el máskor :-)

http://mitfozzunk.blogspot.com/2007/05/majpuffancs.html 

http://margit2.extra.hu/klikk.htm#majp


ILDIKO Előzmény | 2007.06.10. 20:53 - #195

BODZASZORPOS kocka /sutemeny decos oldalrol/

Vanessa_ válasz | megnéz | könyvjelző 2006.07.18 18:12:43 (233)
Mjuka rutor med fläderkrem
Lagy negyszögek, bodzaviragszörpkremmel.

A tesztahoz valok:
 0,5dl tej, 1dl bodzaszörp, 4 tojas, 2,5dl cukor, /kristaly/ 3,5dl finomliszt, 2,5tk sutöpor

A kremhez valok:
5dkg vaj, 1,5dl bodzaszörp, egy tk friss citromle, es egy mokkaskanal reszelt citromhej, 3-ek kristalycukor, 1ek liszt. /itt nagyon edesek a bodzavirag koncentratumok, ezert ha a szörp nem eleg edes, akkor a krembe a cukrot lehet kicsit növelni adagilag./

Elkeszites:
Melegitsd fel a sutöt 175C-fokra. Vajazz ki egy kb 20X30-as nagysagu tepsit, es tegyel az aljara sutöpapirt. Az oldalat ne vajazd, mert az csak a sutes utan lehuzza a tesztat, amig hul. Keverd el a tesztahoz valo szörpöt az egesz tojasokkal, meg a cukorral jo habosra. Add hozza a tejet, es a sutöporral elkevert lisztet is.Keverd egynemu masszava. Nem kell megijedni, kicsit folyos. Öntsd a tepsibe, es susd kb 35 percet. Azert a tuproba nem art ennek sem, de nekem percre ennyi idö alatt kesz lett. Hagyd a tepsiben kihulni, közben keszitsd el a kremet.
A krem elkeszitese:
A vajat hagyd jol meglagyulni. / en csaltam, es a mikro olvaszto fokozatan segitettem neki/ A tojassargajat a cukorral keverd nagyon habosra, majd add hozza a szörpöt, es a lisztet is. Ezt a masszat, göz fölött fözd jo surure. Ugy felidöben add hozza gyors keveres mellett a citrom levet is, es a legvegen, amikor mar suru a krem, a hejat is tedd bele. Hagyd kihulni, es miközben ez hul /en betettem az edenyt a mosogatoba, hideg vizzel segitve neki/ keverd jo habosra a vajat. A hulö kremet erdemes gyakran atkeverni, mert egyreszt gyorsabban hul, masreszt nem börösödik ugy be. Amikor teljesen kihult, akkor keverd a vajhoz, es jol keverd ki öket egyutt is. Addigra kb a teszta is kihul. Vagd lapjaban felbe, es töltsd meg a kremmel/ ha addigra nem
kostolgattad el:D/ Tedd hutöbe ugy egy orara, aztan a szokott modon szeleteld. A tetejere szor´j vanilias porcukrot.


Limara Előzmény | 2007.06.10. 20:35 - #194

Virslis muffin/ talán nlc-ről
 
2 dl kefír
0,5 dl olaj
2 tojás
1 tk. só
5 dkg füstöltsajt reszelve vagy apró kockára vágva
5 dkg trappistasajt szintén
1 fej lilahagyma apróra vágva
20 dkg liszt
1 sütőpor
virsli
 
A hozzávalókat összekeverjük, muffintepsibe kanalazzuk, majd mindegyik közepébe egy koktélvirslit, vagy kisebbre vágott hagyományos virslit nyomunk.

masala Előzmény | 2007.06.10. 19:14 - #193

Az én változatom kísértetiesen  hasonló, csak az ecetes főzést én kétszer csinálom, de valószínűleg így, egyszer is elég.

A másik változat, hogy a szirupot 4 dl vízből és 1 kg cukorból főzöm és ebben a diót megfőzöm az újraforrástól számítva 4 percig. Ebben a lében hagyom kihűlni és másnap üvegekbe rakom a diót, a levet felforralom, ráöntöm és vízben kigőzölöm az újraforrástól 20 percig. Az üvegeket a vízben hagyjuk kihűlni.

Évek óta csinálom és eddig mindég elég volt az egyszeri szirupos főzés a vizes donsztolással együtt. Nekem ez egyszerűbb, mint a háromszori szirupozás.


masala Előzmény | 2007.06.10. 19:05 - #192

Zölddió-befőtt (mindmegette)

Hozzávalók:
1 kg lehetőleg egyforma nagyságú zöld dió
2 evőkanál 10%-os ételecet
kb. 1,5 l víz
1 kg cukor
8-10 db szegfűszeg
fél-fél narancs és citrom héja
0,5 dl rum

Elkészítés: A zöld dió akkor jó befőttnek, ha belül még puha. Épp ezért egyet vágjunk félbe, mielőtt leszednénk a fáról a szükséges mennyiséget. Ha nem akad meg a kés a héjában, csak akkor jó. Jól megmossuk a diókat, majd vastag tűvel átszúrkáljuk, és lábasba szórjuk. Annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen ellepi, és 10-14 napig ebben áztatjuk, egészen addig, míg a dió megfeketedik. Fontos, hogy ezalatt naponta kétszer is cseréljük rajta a vizet!

Ezután a diót kb. 1 liter - ecettel ízesített - vízben, a forrástól számított kb. 10 perc alatt puhára főzzük. A cukorból és 4 dl vízből sűrű szirupot főzünk, habját eltávolítjuk, majd hozzáadjuk a szegfűszeget meg a citrusok reszelt héját. A diót leszűrjük, a szirupba szórjuk, kevergetve 5 percig főzzük, majd 1 napon át állni hagyjuk. Ezt a műveletet, hogy főzzük, majd állni hagyjuk, még kétszer megismételjük. A harmadik napon a diót a szirupból kiszedjük, és széles szájú üvegekbe rakjuk. Az átszűrt szirupot megforrósítjuk, a rummal ízesítjük, a dióra öntjük, végül jól lezárjuk.

Mogyi Előzmény | 2007.06.07. 12:35 - #191

Sziasztok!  Bocsi, de hátha valaki nem olvasta végig a mézes-mustáros receptet. Tud esetleg valaki májkrokett receptet (arra a besamelesre gondolok, csak úgy eltettem, hogy nem találom). KösziX


masala Előzmény | 2007.06.06. 17:10 - #190

Sárgabarackos narancslekvár /diabetikus/ 4 db 3,5 dl-es üveghez

1,2 kg sárgabarack

1,5 kg narancs

20 dkg édesítőszer / glukonon/

2 ek. zselatin

ízlés szerint néhány mentalevél

A megmosott barackot leforrázzuk és lehúzzuk a héját. Kimagozzuk és felaprítjuk. A narancsot meghámozzuk és a hártyákból kivágjuk a húsát. A gyümölcsöket az édesítőszerrel együtt egy fazékba tesszük és kb. 20 percig főzzük. Belekeverjük a zselatint, majd további 2 percig főzzük. A tűzről levéve ízesítjük a csíkokra vágott mentalevéllel. Forrón üvegekbe tültjük, lezárjuk és fejre állítva hagyjuk kihűlni.

Nem fontos a száraz dunszt, de amíg hűl, nyugodtan be lehet dugni a paplan alá.

 


masala Előzmény | 2007.06.06. 17:02 - #189

Vegyes befőtt ínyenceknek / diabetikus/ 4 db 2 dl-es üveghez

25 dkg egres; 25 dkg szeder; 25 dkg málna; 25 dkg piros ribizli

20 dkg édesítőszer, 4 szem szegfűszeg; 2 rúd fahéj

A ribzlit leszemezzük és a többi megmosott, lecsöpögtetett gyümölccsel az üvegekbe rétegesen belerakjuk. Megszórjuk az édesítővel, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lezárjuk az üvegeket celofánnal és sütőben, tepsiben a forrástól számítva 20 percig gőzöljük, majd hagyjuk kihűlni.

A sütőben gőzöléskor  a csavaros tetőt ne tegyük rá, csak mielőtt a kamra polcára rakjuk az üvegeket.


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?