E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Limara Előzmény | 2007.04.15. 12:36 - #108

Rigó Jancsi/Linc28
 
Tészta:7 tojás
          25 dkg cukor
          12 dkg liszt
            7 dkg kakaó
            5 dkg őrölt mogyoró
            1 cs. vaníliás cukor
           1/2 cs. sütőpor
 
Szokásos módon piskótát sütünk.
 
Krém: 750 ml Hulala tejszín
             7 dkg porcukor
             7 dkg kakaópor
             1 habfixáló
A tejszínt elektromos habverővel a legkisebb fokozaton kell felverni, mikor ffélig kész, hozzáteszem a cukrot és a kakaóport, elég tovább addig verni, míg jól elkeveredik. Kettévágom a piskótát, és a krémmel megtöltöm,tetejét csokoládéval bevonom.

Limara Előzmény | 2007.04.15. 11:42 - #107

Zsuzsi szelet/Limpi
 
50 dkg liszt
20 dkg porcukor
8 dkg margarin
2 tojás
2 ek. kakaópor
1 mk. szódabikarbóna
kevés tej (kb. 1-2 ek.)
 
Összegyúrjuk, négy részre osztjuk és a tepsi hátulján egyesével megsütjük. Mikor a széle kezd színt kapni, akkor már jó!
 
Krém:2 cs. vaníliás pudingpor
        4 ek. liszt
        2 tojás sárgája
        1 l tej
        20 dkg porcukor
        1 vaníliás cukor.
Csomómentesre elkeverjük, majd állandóan kavargatva sűrűre főzzük, mikor kihült, apránként hozzákeverünk 1 csomag Rama margarint.
Ezzel a krémmel töltjük a lapokat, másnapig pihentetjük. Tetejét porcukorral, de lehet csokimázzal is díszíteni

Limara Előzmény | 2007.04.09. 20:27 - #106

Sakk torta/ Libi receptje
 
Sárga tészta:16 dkg margarin, 16 dkg porcukor,1 cs. vaníliáscukor, 1 citrom reszelt héja, 3 tojás,12 dkg liszt, késhegynyi sütőpor
 
Barna tészta: Ugyanez csak 10 dkg liszt és 2 dkg kakaópor
 
Szokásos módon megsütjük a piskótát, úgy hogy mikor kész 1,5 cm magas legyen mindkettő. Mindkét lapot kettévágjuk, majd összeragasztjuk úgy hogy egy sárga, egy barna, egy sárga, egy barna. Tetejére súlyt helyezünk és néhány órán át állni hagyjuk. Ezután 1, 5 cm széles szeletekre vágjuk, minden másodikat megfordítjuk, és az oldalukat is összeragasztjuk lekvárral. Végül csokimázzal vonjuk be.
 
 
Ez az eredeti recept, ami nekem egyszerűen nem sikerült, így elővettem az én jól bevált vajas piskóta receptemet:
 
20 dkg vajat habosra kavarunk 30 dkg cukorral, 1 vaníliáscukorral, majd egyenként hozzáadunk 5 tojás sárgáját, majd 30 dkg lisztet, amiben elkeverünk 1 cs. sütőport. Végül beleforgatjuk az 5 tojás keményre vert habját is.
Barna tészta ugyanígy készül, de a lisztből 2 dkg-ot kakaóporral helyettesítünk.
Ezt az adagot a legnagyobb tepsiben süssük, majd a piskótát olyan széles csíkokra vágjuk, amilyen magas lett.

ILDIKO Előzmény | 2007.04.08. 20:33 - #105

Kedves lanyok!

Ezt a receptet a fakanalnal talaltam, es bemasolom ide Nektek. Most Husvetra ezt keszitettem el es sutes nelkuli az elkeszitese. Nagyon finom es a formaja vegett is kulonleges. Egyedul az a hozzafuzni valom hogy fogyasztas elott 1 nappal kell nekiallni a keszitesehez, mert a hutoben kell "sulnie "24 orat. Jo etvagyat hozza, ha valaki kedvet kapna az elkeszitesehez. Puszi!

Csokis charlotte húsvétra
'); //-->
HOZZÁVALÓK:

30 darab babapiskóta
12,5 dkg főzőcsokoládé
5 dkg vaj
3 dkg cukor
4 tojás
1 csésze erős kávé

A mázhoz
15 dkg főzőcsokoládé
4 evőkanál tejszín

A díszítéshez
apró tojáscukrok és reszelt csokoládé



ELKÉSZÍTÉS

 
1. A csokoládét kis darabokra tördeljük, lábasba tesszük, és hozzáadjuk a vajat. Vízgőzben addig főzzük, míg a csokoládé felolvad, közben simára keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, és fényesre keverjük. Egyesével belekeverjük a tojássárgákat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojásos csokikrémet levesszük a tűzről, és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot.
2. Egy charlotte formát (vagy gömb alakú formát) alufóliával kibélelünk. Néhány babapiskótát kereszt alakban az aljára teszünk. A többi babapiskótát egyesével gyorsan megmártjuk a kávéban, majd a forma alját kirakjuk, és a szélein állítva körben is elhelyezzük, szorosan egymás mellé.
3. A tojásos csokikrémet a babapiskóták közé öntjük, egy sor kávés babapiskótával befedjük. A piskóták tetejére nagy, lapos tányért teszünk, erre súlyokat (például könyvet) rakunk. Másnapig hideg helyen pihentetjük.
4. A mázhoz az apróra tört csokoládét a tejszínnel együtt megolvasztjuk, és simára keverjük. Másnap a charlotte-ot rácsra borítjuk, és a mázzal bevonjuk. Amikor megszáradt a máz, tálra tesszük, kis tojáscukrokkal díszítjük, és reszelt csokoládéval megszórjuk. Az ünnepi menü látványos része a csokis charlotte. A csokoládé és a kávé "házassága" különleges zamatokat, ízharmóniát kínál. Mindig csak tálalás előtt borítsuk ki a formából!



  • Legalább 24 órával fogyasztás előtt készítsük el, hogy a formából szépen tálra tudjuk majd borítani!
  • Mindig vonjuk be alufóliával a formát, így szebben kivehető!
  • Vigyázzunk, hogy a babapiskótákat gyorsan mártsuk a kávéba (vagy más folyadékba), mert ha túlságosan eláznak, nem lesz szép a charlotte.
  • Amikor kiborítjuk (csak közvetlenül fogyasztás előtt!), grillrácsra vagy nagy tálra tegyük, és a fóliát nagyon óvatosan "hámozzuk le" róla!



  • Jelmagyarázat >>
    nehézség elkészítésidő'45 árkategória 586
    kcal
      
    '); //-->


    EmMargit Előzmény | 2007.04.04. 20:36 - #104

    Vizes piskóta
    (kicsi élesztővel, hogy biztosan ne essen össze)
     
    • 6 tojás fehérjét, 6 evőkanál vízzel és egy csipet sóval kemény habbá kell verni
    • ebbe belekeverni egyenként a sárgájákat
    • majd 12 tetézett evőkanál cukrot
    • majd 12 csapott evőkanál réteslisztet
    • a legvégén - 1 ek vízben kérmesre oldott - 1 dkg élesztőt
    A fehérje felverése után a legkisebb fokozatra állítom a habverőt, hogy minél kevésbé törjön a hab.
     

    Limara Előzmény | 2007.04.03. 13:07 - #103

    Kókuszvajas mini kalácsok

    2 dl tej, amiben feloldottam 6-7 dkg kókuszvajat,

    1 egész tojás,

    1 tojás sárgája, csipet só

    4 csapott ek. cukor

    pici aszkorbinsav

    1 ek. burgonyapehely

    50 dkg liszt

    3 dkg élesztő

    3 dkg olv. vaj

    mivel volt itthon 2 ek. kókusztejpor

    Ezekből a gépben tésztát dagasztottam, duplájára kelesztettem, majd 6 darabba vágtam. Ezután minden darabot megsodortam, majd négyes fonással formáztam. Ismét kelesztettem, majd tojással lekentem és 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütöttem.

    Ha nincs kókuszvaj, akkor kókusztejporral is meg lehet csinálni, akkor a tejet kicsit megemelném, úgy 2,3 dl-re és 10 dkg kókusztejport tennék a tésztába, a vajat pedig 5 dkg-ra módosítanám.


    Elisabeth Előzmény | 2007.04.02. 14:45 - #102

    Limara öregtésztás kenyere
    Az öregtészta hozzávalói:
    - 3 dl lagyos víz,
    - 1,5 teáskanál só,
    - 50 dkg BL-80-as liszt,
    - 1 teáskanál cukor,
    - 1 dkg élesztő,
    - 1 evőkanál olaj

    Ebből tésztát dagasztani, mikor leáll a gép kivenni az üstöt és hidegre tenni 12 órán keresztül. Folpackkal letakarni. Másnap visszatenni a gépbe, amíg gombóccá szedi a tésztát. Ezután 20 dkg-ot visszatenni a gépbe az egész mennyiségből, majd a bevált kenyér receptjének a hozzávalóit hozzátenni. Majd 20 percig dagasztani. Utána kelesztőtálba tenni és 40 perc után formázni és a szokásos módon sütni. A gépben is meg lehet csinálni, csak akkor 20 dkg öregtészta helyett csak 10 dkg-ot tenni bele. Limara jól bevált kenyere
    -50 dkg BL-80-as liszt,
    - 1,5 teáskanál só,
    - 2 evőkanál csapott burgonyapehely,
    - aszkorbinsav,
    - 10 dkg kovász (helyette 20 dkg öregtészta),
    - 2 dl víz,
    - 0,7 dl tej,
    - 1-2 evőkanál olaj,
    - 1 teáskanál cukor,
    - 1 dkg élesztő.

    EmMargit Előzmény | 2007.03.30. 00:29 - #101

    Kicsiszofi
     
    Pityókás kenyér
     
    (ami ugye krumplist jelent, csak azért írom így, hogy meglehessen különböztetni a többitől)
    Ez tulajdon képpen egy módosított pompos tészta-több liszt, kevesebb élesztő-, de fordítva is nézhetjük, hiszen a pompos régen kenyértészta maradékából készült.
     
    öklömnyi  krumpli
    40 dkg fehér vagy félfehér kenyérliszt,
    10 dkg teljes kiörlésű búzaliszt,
    10 dkg teljes kiörlésű tönkölybúzaliszt
    (de lehet a teljes mennyiség kenyérliszt, vagy a 20 dekányi mennyiség bármi egyéb liszt lehet pl. rozs),
    0,5 dl krumli főzővíz,
    0,5dl (meleg) víz,
    3 ek. olíva olaj,
    1dl joghurt,
    1 ek só,
    1 tk cukor,
    késhegyni aszkorbinsav,
    1 tk sikér (sejtán)--elhagyható
    + ha kell még 0,5-1 dl langyos víz (0,5 dl-ként hozzáadva
    1/4 élesztő
     
    A krumplit meghámozva felkockázva annyi vízben, hogy éppen ellepje megfőzzük.Leszűrjük (a vizet felfogjuk) krumplinyomón forrón áttörjük, tányérra rakva langyosra hűtjük.
     
    Kis kitérő a krumpliról: Csak ún. öregkrumpli jó, mint minden krumplit tartalmazó tésztához, újkrumplival ne is próbálkozzunk. A krumplinak nem szabad se forrónak, se hidegnek lenni (hűtőbe véletlenül se rakjuk). A langyos hőmérséklet a jó. Érdekes módon a krumpli inkább "folyadékként" viselkedik ezért kell óvatosan hozzáadni a keverésnél a plusz vizet. Éppen csak annyit, hogy a tészta összeálljon (jó kemény legyen, később ellágyul és gyönyörűen megkel). Míg például egyes kenyértészták (pl. pizzatészta) jól tűri a fagyasztást, addig a krumplit tartalmazó étel erre alkalmatlan. (sohase fagyasszuk).
     
    A forró krumlivízhez hozzáadjuk az olajat, a 0,5 dl vizet és a joghurtot és az 1 ek sót (a forró krumplivíz kellemesen fellangyosítja a többit is) ,közben egy tálban a liszteket, a sikért és az aszkorbinsavat összekeverem. A lé megy alulra a gépbe, rá a lisztes keverék, erre a langyos krumpli, az 1 tk cukor és végül az elmorzsolt élesztő. Normál programon (3 óra, dark, large) készítem. A keverésnél figyelem és ált. 2x0,5 dl langyosvizet még hozzá adok (csak annyit, hogy éppen összeálljon). Az utolsó kelesztés kezdeténél kiveszem  (ilyenkor távolítom el a lapátokat--nem "pause"-olom le, mert csak pár pillanat az egész) átgyúrom egy picit hosszúkás formára igazítom és késsel hosszában jó mélyen bevágom. Visszarakom és a program lefut. Nálunk ez a kedvenc gépi kenyér.
     
                gépi krumplis  gépi krumplis

    Gabye Előzmény | 2007.03.28. 20:31 - #100

    Otthonka, köszi..A fehér kenyér megvan nekem is, a TK-t köszönöm, lehet hétvégén ki is próbálom!

    otthonka Előzmény | 2007.03.28. 15:40 - #99

    60 dkg-os Fehér kenyér 40dkg BL-80-as kenyérliszt 1.4dl kefir 1.3dl viz 1kk étolaj 1 csapott kk. só 1 csapott kk. cukor késhegynyi aszkorbinsav 1/6 friss élesztő Gépben sütőben is megsüthető finom kenyér. Ezt is itt olvastam,köszönöm!

    otthonka Előzmény | 2007.03.28. 15:32 - #98

    Kisméretű teljeskiörlésű kenyérke 17.5dkg tönkölybúza lisz 17.5dkg tk. búzaliszt + ami a szóráshoz kell 2 ek. burgonyapehely 1.2 dl kefir 1.8dl viz 1kk. sikér 1dkg margarin 1kk só 3/4 kk. cukor késhegynyi aszkorbinsav 0.9 dkg friss élesztő gépben,és sütőben is süthető takaros kis cipócska,kb.40dkg .Én sima fehérkenyérprogramon sütöttem,ami 3 órás. Ezt a receptet Margitka és Julika Állitotta össze köszönet érte!

    Limara Előzmény | 2007.03.28. 11:43 - #97

    Elisabeth! Semmi gond, volt hogy már én is megkeveredtem!

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.28. 11:25 - #96

    Szia Limara! Köszi a választ, asszem még nem késő megtanulni a mértékegységeket, nem tudom miért nekem ez kattant be.

    Limara Előzmény | 2007.03.28. 11:04 - #95

    Szia Elisabeth!
    Jól mekavartál, nem 0,7 LITER, hanem 0,7 DECILITER a tej, így a vízzel eggyütt 2,7 dl folyadék lesz! Persze ez is kovászfüggő, ha híg a kovász, akkor 0,5 tejjel kezdjél, és csak akkor tedd hozzá a többit, ha szükségesnek látod! Üdv

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.27. 19:55 - #94

    Szia Limara! Holnap szeretném megcsinálni a jól sikerült kenyeret, de nagyon soknak találom a 0,7 dl tejet. Létezik? A többi hozzávalóval az már több mint 1 liter. Légyszi válaszolj. Kösssszzzz!

    Limara Előzmény | 2007.03.25. 10:50 - #93

    Jól bevált kenyerem/Limara
     
    1,5 tk. só, 2 ek. (csapott) burg. pehely, aszkorbinsav, 10 dkg kovász, 2 dl víz, 0,7 dl tej, 1-2 ek. olaj (olvasztott vaj) 50 dkg BL 80 liszt (ha van ebből 15 dkg fehér tönköly), 1 tk. cukor, 1 dkg élesztő
     
    Gépben 20 perc alatt tésztát dagasztok, majd átteszem kelesztőtálba és kb. 45 perc alatt duplájára kelesztem. Ekkor kiborítom, a kezemmel gyengéden ellapogatom és feltekerem. Jénaiba teszem (ha kicsit lágyabb a tészta kitámogatom), majd kb. 40-45 perc után bevágom. Tovább kelesztem kb. 15 percig, de ez hőmérséklet függő. Ekkor langyos vízzel jó alaposan lespriccelem, majd hideg sütőbe teszem. 200 fokra állítom a sütőt és kb. 50 percig sütöm. Mikor kisül hideg vízzel azonnal lespriccelem, és boldogan hallgatom, ahogy pattogva cserepesedik.

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.25. 09:08 - #92

    Azt elfelejtettem, hogy Limara nem szokta kókuszba meghempergetni. Ha nem szeretitek, akkor Te se hempergesd kókuszba.

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.25. 08:55 - #91

    Vagyis a sorváltásom.

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.25. 08:54 - #90

    Nem hiszem el, sikerült a bürrögésem. Már jól indul a nap.

    Elisabeth Előzmény | 2007.03.25. 08:52 - #89

    Sziasztok Pékecskék! Szini75, leírom Neked a csíkos keksz (zebra) receptjét, amire Limara is azt mondta, több mint valószínű, hogy ez az, csak én ezen a néven ismerem.
    Csíkos keksz
    Hozzávalók:
    - 2 cs Albert keksz (én háztartásiból csináltam),
    - 2,5 csomag csoki pudingpor (főző),
    - 1 dl kávé,
    - 8 evőkanál kristálycukor,
    .- 1 kocka ráma,
    - 2 evőkanál kakaó,
    - fél liter tej,
    - fél csomag kókusz. Ezt az egészet sűrű krémmé főzni, hogy elváljon a lábostól.
    Akkora alufóliát tépjél le, amekkora hosszúszúságúra akarod. Ezekután a fóliára szórjál kókuszreszeléket, de csak oda, ahova pakolod a kekszeket. A kekszeket egyenként kell megkenni és az előzőhöz hozzáragasztani. ! ! ! ! ! ! ! Most csak ezzel tudom érzékeltetni, így álljanak a kekszek, közte a krém. Kívülről is le kell kenni a krémmel és a kókuszba a fólia segítségével meghempergetni. Betekerni a fóliába, majd amikor kihűlt 1 napra a hűtőbe, hogy átérjen. Én még a mélyhűtőbe is tettem, mert egyszerre nem fogyott el ennyi. Ugyanúgy lehet kiengedés után használni. A felvágását meg sréen kell, vagyis /////////. Egyenesen nem oké. Jó étvágyat hozzá.

    [808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

     

    Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
     

     
    Számláló
    Indulás: 2005-07-19
     
    Társalgó
    Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
     
    Hangulatjelek

    A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

     

    Hangulatjelek

    További hangulatjelek

    Egyéb hangulatjelek

    Animációs tárház (Limara)

    Smiley (Limara)

     

    Smile                                                   
    Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

     
    Google kereső

    Google

     
    Kedvenc oldalaim
     
    Diétázóknak
     
    Fórumozók kedvenc oldalai
     
    Elérhetőségeink

    Margit:
    emmargit@gmail.com
    Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

    Bezsa (képfelrakás):
     holczervali@gmail.com

     

    Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

     
    Figyelem!

    A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
     
    Számláló
     

    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?