E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2007.01.19. 18:33 -

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

iriszi Előzmény | 2007.02.21. 08:04 - #48

Liptai szelet

50dkg liszt,20dkg margarin,15dkg cukor,1 sütöpor,2tojás,4dkg kakaó,kevés tejjel összegyurjuk,kinyújtjuk,2 lapot sütünk belöle

Piskota:10tojásból

Töltelék:1l tejet,1vaniliás pudinggal,4kanál liszttel,2 csomag vaniliás cukorral sűrűre fözzük.Állandoan keverjük mig ki nem hül.10dkg margarint 10dkg porcukorral habosra keverjük és a kihült maszához adjuk.

Máz:3 kanál viz,3kanál cukor,3tála fözöcsoki,ezt simára fözzük  dionyi margarint adunk hozzá és a tésztára öntjük.

Összerakjuk,nem olcso ünnepekre ajánlot.


iriszi Előzmény | 2007.02.21. 07:56 - #47

Narancsos finomság

20dkg babapiskotát összetörni

2dl tejfölt,20dkg porcukorral összekeverni+1narancs héját

4db narancsot összevágni

5dl tejszin

Rétegezve berakni egy tálba:piskota,krém,narancs ismétlés tetejére tejszin álni hagyni,hogy összeérjen


iriszi Előzmény | 2007.02.21. 07:49 - #46

GRIZES-MÉZES KRÉMES

45dkg liszt

15dkg porcukor

3dkg zsir vagy 4dkg vaj

2 evőkanál méz

1 kávéskanál szodabikarbona

 2 tojás

2 kávéskanál tejföl

                    Összegyurjuk 30percig pihentetjük

A tésztát 4 részre osztjuk 4 lapot sütünk 180fokon

                               Töltelék

25dkg porcukrot 20dkg vajjal habosra keverünk

6dl tejben 5csapott evökanál buzadarát megfözünk higra.20gr vaniliás cukrot beleteszünk.Ha kihült összekeverjük a kikevert vajjal.

Első lapot behelyezem a tepsibe és a töltelék felét ráöntöm,elkenem.

Ráhelyezem a 2. lapot megkenem ribizli lekvárral.3. lapot ráteszem megkenem a maradék krémmel.

Ráteszem a 4. lapot és megszorom a vaniliás porcikorral.

Másnapig pihi majd tetszés szerint felvágom.

Isteni nem lehet megunni!

 


Limara Előzmény | 2007.02.20. 12:23 - #45

Mákos linzer

Tészta: 25 dkg margarin

           12 dkg porcukor

            1 tojás sárgája

            2 ek. tejföl

          1 cs. vaníliáscukor

           1/2 citrom reszelt héja

            40 dkg liszt

            1 sütőpor

A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk, ketté osztjuk, fél órára hűtőbe tesszük.

Töltelék: 30 dkg darált mák

             kb. 20 dkg cukor (15 dkg-mal szoktam)

             1/2 citrom reszelt héja

             1 cs. mazsola (10 dkg)

             2 db alma héjastól lereszelve

             1/2 narancs leve (esetleg kevés tej)

Közepes méretű tepsit, kivajazok, lisztezek, beleteszem az egyik kinyújtott tésztát, rákenem a tölteléket, beborítom a másik tésztával. Megszurkálom, majd előmelegített sütőben 35-40 percig sütöm kb. 180 fokon. Sajnos nagyon-nagyon finom!


Limara Előzmény | 2007.02.20. 12:16 - #44

Szia Ildikó!

Biztos még korán volt, mert itt van lent a 36-os hozzászólás, a tojáslikőrös tortád alatt.Pusszantás


ILDIKO Előzmény | 2007.02.20. 06:28 - #43

Sziasztok!

Jo reggelt! Lanyok, hol talalhato LIMARAM: Istani szeletjenek a receptje. Biztos "megint"vaksi" vagyok es nezem keresem a sorok kozott, kozben a szemem szurja ki?

Koszi!


zsofi Előzmény | 2007.02.18. 22:44 - #42

Kakaós lepény

 

 

1 tojás

25dkg cukor

1 vaníliás cukor

5dkg vaj vagy margarin

1/4l tej

4dkg kakaó

25dkg liszt

1 sütőpor

 

A tojást habosra keverjük a vajjal (margarinnal). Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot és a kakaót, majd a tej felét. (alaposan kikeverjük) A lisztbe belekeverjük a sütőport. A sütőporos lisztet (részletekben) a masszához keverjük, majd hozzáadjuk a tej másik felét. Kikent (esetleg ki is lisztezett) tepsibe simítjuk és előremelegített sütőben közepes hőfokon kb. 30 percig sütjük.

Lehet hozzátenni, durvára vágott diót, mazsolát is. (Ebben az esetben a lisztből egy picit félreteszünk, abba forgatjuk bele a diót és a mazsolát, majd így keverjük bele a tésztába a legvégén.)

 

 

Jó étvágyat!


n.a. Előzmény | 2007.02.18. 21:49 - #41

Hoztam egy képet Limara isteni szeletéhez. Én is szoktam ezt sütni. Az édesszájúaknak merem ajánlani,nagyon finom!


n.a. Előzmény | 2007.02.18. 21:45 - #40

Sajtospogi (sokáig friss marad)

3dkg élesztő
50dkg liszt
25dkg margarin
2tojás sárgája
2dl tejföl
1dl tej
só, pici cukor
sajt

Langyos tejben egy kevés cukorral felfutatjuk az élesztőt. 50dkg lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzá adjuk a felfutott élesztőt 2 tojás sárgáját a tejfölt 1 deci tejet és egy kiskanál sót. Jó alaposan összedolgozzuk hogy közepes keménységű tésztát kapjunk. 30percig a deszkán pihentetjük, ha kelt kisodorjuk és hajtogatjuk( 3ba hajtjuk majd ujra 3ba) így ujabb 20 percig pihentetjük majd újabb hajtogatás-pihentetés.3x kell hajtogatni pihentetni.
Aztán a tésztát ujjnyi vastagra kisodorjuk, a tetejét rácsosra vagdossuk kb 3-4 cm-es pogiszaggatóval kiszaggatjuk, kivajazott-lisztezett sütőlapra tesszük , megkenjük tojássárgájával és megszórjuk reszelt sajttal.
Érdemes pár percig itt is pihentetni akkor nem dől el.
Nem túl forró, de előmelegített sütőbe tesszük és aranybarnára sütjük.

Limara Előzmény | 2007.02.18. 16:21 - #39

MÉZES ZSERBÓ

10 dkg margarint, 2 egész tojást, 15 dkg cukrot, 4 ek. folyékony mézet és 3-4 ek tejet gőz fölött összefőzünk. Ha langyosra hült, hozzáadunk 50 dkg lisztet és 1 kávéskanál szódabikarbónát. Síma cipóvá gyúrjuk, 4 felé osztjuk és legalább fél órán át pihentetjük. Egyenként vékonyra nyújtjuk, majd tepsi hátulján megsütjük 180 fokon kb. 8 perc alatt.

Töltelék: 20 dkg margarin, 20 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja, 3 dl tej, 6 dkg búzadara, baracklekvár

A tejet felforraljuk, beleszórjuk a darát, és sűrűre főzzük. Ha kihült hozzáadjuk a cukorral habosra kavart margarint, reszelt citromhéjjal ízesítjük.

A lapokat egyenként megkenjük lekvárral, majd krémet símítunk rá, egymásra helyezzük őket. A tetejét csokoládémázzal bevonjuk. Néhány óra állás után (másnap) szeleteljük.


Bundik Előzmény | 2007.02.18. 11:16 - #38

DIABETIKUS TÚRÓTORTA
/16 szelet/


Hozzávalók

  • 15 dkg Delma light margarin,
  • 1 kg félzsíros tehéntúró,
  • 10 dkg fruktóz, (130 g glukonett, v ízlés szerint más édesítő)
  • 2 citrom reszelt héja és leve,
  • 4 db tojás,
  • 2 dl 1,5% -os tej,
  • 6 dkg búzadara,
  • 5 dkg mazsola,
  • 16 szem ribizli.
    A puha margarint a fruktózzal és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét, héját, az áttört túrót, a tejet és a búzadarát, legvégül a keményre felvert tojáshabot. Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben, aranysárgára sütjük. Ha kihűlt, a szélét kirakjuk ribizli és mazsolaszemekkel. (A mazsolát el is hagyhatjuk).

ILDIKO Előzmény | 2007.02.18. 08:45 - #37

RESZ_BONTOS fotokat kuldeni fogok az elkeszitiserol, DE MOST akadalyoztatva vagyok a scennel.Pusszancs: ILDINL

ILDIKO Előzmény | 2007.02.18. 08:43 - #36

TOJASLIKOR-TORTA  /ILDIKONL/

Piskotatorta alap/24cm/ :Verjel fel 4 tojassargajat 35g cukorral, mig nagyon kremszeru lesz es suru. Utana verd fel a 4 tojasfeherjet egy picike soval jo kemenyre.A felveres kozben adjal meg hozza 55g cukrot, 2z vanil cukrot.Ontsd ezt a habmasszat a kremszeru sargajahoz amit keszitettel elozoleg es tegyel meg hozza 2 tk reszelt citromhejat.Szitalj raja 60g feherlisztet es 40g kemenyitot.EZT mind konnyeden egybekevered, DE vigyazz ossze NE tord a habot. Beleontod a mar elore sutopapirral kibelelt 24cm-es csatos tortaformaba.Tetejet simara elsimitod Es megszorod hantolt-lapjara vagott mandulaval. Egy 165C elomelegitett sutoben /kb/ 50 perc alatt kesz.Hagyd a tortaformaba kihulni!Ha kihult ovatosan kiszeded belole es a papirt eltavolitod.

Aztass be hidegvizbe 10 lap zselatint.Verjel fel egy tuzallo /gomb/ alaku talba 2db tojassargajat,100gcukrot, es 2dl tejet jo habosra.Kozben felteszel egy fazekba vizet fozni. Ha fol mar a viz, lejjebb veszed a gazt es a goze felett ezt a masszat addig kevergeted mig egy puding szeru massza nem lesz belole. Ekkor leveszed a tuzrol es a jol kinyomkodott aztatott zselatin lapokat feloldod ebben a puding masszaban.Hagyd ezt a zseletinos pudingmasszat hulni mig kezd egy kicsit kocsonyasodni.Kozben verjel fel 250ml tejszint ES 2db tojasfeherjet jo kemenyre.Ontsel minden masszat egybe,+ 3dl! suru tojaslikort. EZT MIND dolgozd ovatosan egybe.

A torta alapot ketfele vagod . A tetejet elosztva bevagod 8reszre, UGY hogy a szeletol befele 2cm-el kezded a vagasat a kozepeig. A szeleit NEEm vagod at!

Toltsd a kesz likoros massat a torta ALSO reszere/torta alap/ A kozepere! A torta also reszenek szeleit kihagyod, ettol kb par cm/1.5/csinalsz a kremes masszabol egy halmot/fel-gomb/. Ha ez kesz OVATOSAN rateszed a tetejet /nehogy szetszakadjon/ majd addig igazgatod mig egy szetnyilo csillag nem lesz. A szeleit az also es felso reszenek egyberakod mindenhol.ES a torta szeleteket ovatosan rasimitod a felgomb alaku kremre. IGY a torta kozepe/teteje/ szetnyilik mint egy csillag es a kremes toltelek is igy lathatova valik. EXTRABA meg tolthetsz JOSURU! tojaslikort a kozepebe is/csillagkrater/. Utana 4 orat a hutoben hagyod dermedni!

Talalaskor porcukorral hinted.  A torta az alkohol tartalma vegett NEEEM ajanlott gyerekeknek!! Nagyon fini es mutatos torta.


Limara Előzmény | 2007.02.17. 16:22 - #35

Isteni szelet

Tészta: 6 tojás, 30 dkg porcukor, 30 dkg liszt, fél cs. sütőpor, 12 ek. forró víz 

Krém: 5 dl tej, 5 ek. grízesliszt, 25 dkg margarin, 10 dkg darált dió, 1 cs. vaníliáscukor, 1 ek. rum

Hab: 15 dkg cukor, 6 tojás fehérje

A tészta hozzávalóiból közepes méretű tepsiben piskótát sütünk. Ha kihült rákenjük a krémet ( a tejet és lisztet sűrűre főzzük, ha kihül bele a többi hozzávaló). Majd a habhoz gőz fölött keményre verjük a tojásfehérjét a cukorral és a krémre kenjük. Tetejét megcsurgathatjuk csokoládéval.

 

 


Limara Előzmény | 2007.02.17. 16:15 - #34

Dán csokis süti

15 dkg vaj, 15 dkg kcukor, 1 cs. vaníliáscukor, 12 dkg étcsokoládé, 8 dkg darált dió v. mogyoró, 4 tojás, 7 dkg finomliszt, 1 mk. sütőpor

A vajat serpenyőben felolvasztjuk, majd a cukrot, vaníliáscukrot is hozzáadjuk. Kis lángon kevergetjük, majd a csokoládét is felolvasztjuk benne. A tűzről lehúzzuk, a darált diót is belekeverjük, majd a tojások sárgáját is beleforgatjuk egyesével. A sütőporos lisztet és a tojások keményre vert habját is hozzáadjuk.

Kivajazott, lisztezett őzgerinc formába öntjük, és 170 fokon kb. 1 órán át sütjük. Ha kisült baracklekvárral megkenjük, ha megszikkad tortabevonóval bevonjuk, dióval megszórjuk.


Limara Előzmény | 2007.02.17. 16:10 - #33

Joghurtos-grízes

4 egész tojást, 2 pohár (joghurtos) cukrot, 2 cs. vaníliáscukrot, 3 pohár joghurtot, 3 pohár grízt, 1 cs. sütőport, 3/4 pohár olajat, 1 tk. fahéjat, 10 dkg kókuszreszeléket kikeverünk, majd vastagon kivajazott tepsibe öntjük. Közepes tűznél addig sütjük, míg a teteje el kezd pirulni. Megszórhatjuk durvára vágott dióval, mandulával.


Limara Előzmény | 2007.02.17. 16:04 - #32

Vitamin szelet

6 tojás sárgáját 25 dkg margarinnal és 20 dkg cukorral habosra kavarjuk. 20 dkg megolvasztott, kihűtött étcsokoládét is hozzáadunk. 20 dkg darált diót összekeverünk 10 dkg liszttel, 1 mk. őrőlt szegfűszeggel és fahéjjal, 1 csomag sütőporral. A 6 tojás fehérjét keményre verjük. A tojásos masszához adjuk váltakozva a keményre vert fehérjét, és diós lisztet.

Egy tepsit vakivajazznuk, lisztezzün, a masszát bele öntjük, 180 fokon tűpróbáig sütjük. Közben felmelegítünk 20 dkg sárgabarcklekvárt és a kisült tésztára kenjük. Ha megszikkadt, csokoládémázzal bevonjuk.


Limara Előzmény | 2007.02.17. 15:57 - #31

Reszelt Túrós süti

25 dkg margarin, 1 sütőpor, 40 dkg liszt, 25 dkg cukor, 3 ek. kakaópor, 2 tojás sárgája segítségével tésztát gyúrunk, míg a tölteléket elkészítjük, hűtőbe tesszük. ( én ketté veszem a tésztát, úgy hűtöm kb. 1 órán át)

Töltelék: 50 dkg túrót, 15 dkg cukrot, 1 cs. vaníliáscukor, 3 tojás sárgája, 1-2 ek. liszt vagy 5 dkg kekszmorzsa,reszelt citromhéj, 5 tojás fehérje keményre verve.

Egy nagy tepsit kivajazunk, lisztezünk, és az egyik cipót egyenletesen belereszeljük a nagylyukú sajtreszelőn. A túrótölteléket rásímítjuk, majd a másik tésztát is a tetejére reszeljük. 180 fokon kb. 35 percig sütjük.

A túrót gazdagíthatjuk apróra vágott gyümölccsel, meggy, barack, stb...


Limara Előzmény | 2007.02.17. 15:50 - #30

Francia csokitorta

Vízgőz fölött felolvasztunk 10 dkg étcsokoládét, 6 ek. margarint, és 20 dkg kcukrot. Ha elolvad levesszük a vízfürdőről, kicsit hülni hagyjuk.

Hozzáadunk 8 dkg szeletelt mandulát (esetleg diót) 3 egész tojást , 3 és fél ek. (kb. 10 dkg) lisztet. A massza enyhén folyós lesz. Tortaformában 160 fokon kb. fél órát sütjük.

Vigyázzunk, ne süssük túl, kicsit tapadós maradjon, akkor a finom! Tejszínhabbal tálaljuk


Limara Előzmény | 2007.02.16. 18:20 - #29

3 TÖLTELÉKES KALÁCS (nincs rá jobb nevem)

Gépben kalácsot dagasztottam: 2,3 dl tej, 3 ek. cukor, 1 mk. só, 2 csapott ek. burg.pehely, 5 dkg olv. vaj, 1 egész tojás, 1 tojás sárgája, 50 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő

Míg kelt elkészítettem a töltelékeket.

Meggyes: Fél üveg meggybefőttet lecsepegtettem, majd 3-4 ek. levével, 1-2 ek. cseresznyepálinkával, 1 ek. kukoricaliszttel, 3 ek. cukorral sűrűre főztem, langyosra hűtöttem.

Túrós: 25 dkg túrót kikevertem 3 ek. cukorral, 1 citrom reszelt héjával, 1 tojás sárgájával, majd a keményre vert fehérjével.

Sárgabarack: most lekvár, de idényben friss barack.

A megkelt tésztát 2-3 mm vastagra nyújtottam, majd kettévágtam, úgy hogy mindkét csík kb. 23-25 cm széles legyen. Ezután kb. 8 cm-es csíkokra vágtam. Az egyik felére tettem a 3 tölteléket, majd a másik felét rátettem, a szélét aláhajtva. A töltelékek között a tésztát egy hurkapálcával összenyomtam, majd arra merőlegesen pengével bevágtam. Tojással lekentem.

Míg a sütő bemelegedett 180 fokra, addig újra kelesztettem, majd 13-15 perc alatt megsütöttem.

   


[808-789] [788-769] [768-749] [748-729] [728-709] [708-689] [688-669] [668-649] [648-629] [628-609] [608-589] [588-569] [568-549] [548-529] [528-509] [508-489] [488-469] [468-449] [448-429] [428-409] [408-389] [388-369] [368-349] [348-329] [328-309] [308-289] [288-269] [268-249] [248-229] [228-209] [208-189] [188-169] [168-149] [148-129] [128-109] [108-89] [88-69] [68-49] [48-29] [28-9] [8-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?