E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

zsula Előzmény | 2013.03.20. 23:01 - #45170

bezsa!

Tudom, hogy nem volt egyszerű ott lenni a hóban és nekem is volt ismerősöm aki átélte. Ami engem kicsit zavar, hogy már előtte egy héttel minden csatorna naponta többször hívta fel a figyelmet a várható rendkívüli időjárásra. Azt is megértem, hogy akinek halaszthatatlan dolga volt annak menni kellett. Azonban abban is biztos vagyok, hogy jónéhányan bizony felelőtlenek voltak, akik pici gyermekekkel indultak el. Sokan indultak a hosszú hétvégere wellneszezni, konkrétan tudok ilyeneket. Azt pl. el kellett volna halasztani és nem szabad sem a hozzánk tartozók, sem magunk, de még a minket menteni akarók életét kockáztatni.

Amivel még nem értek egyet, hogy szídják a rendőröket, tűzoltókat, katasztrófa védőket, hogy nem tudtak értük menni, olyankor amikor még a leálló sávokat is elfoglalták amit nem lehetett volna és így nem tudták járűvekkel megközelíteni az ott rekedt autókat. Láttam sok mentésen résztvevőket, hogy alig lehetett látni úgy befújta a hó, és már 30-ik óráját töltötte kinn, hogy másokat mentsen.

Amikor felkérték az embereket menjenek önként lapátolni és étel, ital szerszámot kapnak és helybe szállítják őket, akkor a nagy Budapest lakóssága a sok fiatal egyetemista elfelejtett elmenni és nembírtak négy buszt megtölteni. Na ez a szomorú és itt be is fejezem mondókámat. Ilyenkor tapasztalja meg az ember, hogy a szöveg az sok de a segítő kéz az meg kevés. Ahogy a közmondás is mondja Bajban ismerszik meg az ember.

bezsa én sem bántó szándékkal írtam le a fenti sorokat és nagyon is sajnálom akik ott rekedtek, és bizony borzalmas vihart kellett átélniük. Azonban a viharjelzést nem szabad figyelmen kívűl hagyni senkinek. 


bezsa Előzmény | 2013.03.20. 17:23 - #45169

Sziasztok!

Ildikóm nagyon sokat gondolok Rád, reménykedem, hogy hamar túl lesztek ezen az egészen. Férjednek és Neked is sok erőt kívánok.

Ili nagyon nehéz lehet Nektek is. Két fiatal, egy mama és egy baba, ( csupa boldogságnak kellene lenni),hát nem is tudok mit mondani azon kivül, hogy reméljük nem lesz rosszabb hír.

Zsula én úgy gondolom, hogy akik a hóban rekedtek, akkor és ott nagyon nehéz helyzetben voltak és mi akik a meleg lakásban ültünk ezt nem itélhetjük meg.

Más kivülről nézni a dolgokat és más átélni. Nekem csendesen ez a véleményem, de nem bántó szándékkal írtam.


zsula Előzmény | 2013.03.20. 15:30 - #45168

Üdvözlök Mindenkit!

Igazán nem is tudom, hogy mit is tudnék ili49 nek mondani, mint azt, hogy nagyon sajnálom és kívánom, hogy kismenye mielőbb meggyógyuljon és örvendeztesse meg kisunokával.

ILDIKÓ!

Neked is kitartást és erőt, férjednek szintén gyógyulást kívánok!

Fentiekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amint látjuk nem ott kezdődnek a problémák, hogy a hóban rekedteket nem tudták azonnal kimenteni, hisz ha nem tudtak eljutni hozzájuk akkor kicsit több türelem és tolerancia kell azokkal szemben akik értük küzdöttek. A probléma most fenti két társunknál van és szívből kívánom, hogy mindkettőjüknél rendeződjenek a dolgok és jó egészséget és mielőbbi teljes gyógyulást a hozzátartozóknak!

 


Ili49 Előzmény | 2013.03.20. 08:45 - #45167

Sziasztok!

Szinte mindennap ittvagyok és szorítok Ildikóéknak, hogy minden Jó legyen! Csodálom a műveiteket, néha lopkodok is belelőle.Kicsit kikapcsol az agyam a jó dolgokon mert nálunk is nagy dolgok történnek. Azt hittem, hogy boldog nagyi és szertő anyós leszek. Április 6-án lett volna a fiam esküvője. Valószínű, hogy el kell halasztani. Kismenyem kismamma és elküldték rákszűrőre. Megjött az eredmény és a lehető legrosszabb. Szegeden már meg is műtötték és várjuk az eredményt. Baba és az anyuka jól vannak de minden azon múlik mi lesz az eredmény, kell-e további műtét? Ha ez még nem lenne elég, apóso lábfejében nagyon rosz a vérkeringés. Holnap viszem infúziós kezelésre, ha ez nem segít csonkolás vár rá. 90 évesen néz szegény a dolgok elé.  Annyira szerettem volna jó dolgokat írni és képet felrakni az esküvőről de ez most későbbra tolódik.

Ildikó! Kitartást és nagyon jó eredményt kívánok!


ILDIKO Előzmény | 2013.03.20. 07:51 - #45166

Sziasztok!

Koszonom ujra nektek a biztatasokat! Olvastam a maileket mindenkinek. NE haragudjatok hogy nem valaszoltam, de annyifele emocio zajlik le es a bizonytalansag a tortenesek vegett hogy az embernek neha nagggyon nehez.

Egyenlore ma es az elkovetkezendo napokban es idoben, megszeretnem pontosan tudni hogy mi meddig es hogyan van.Ma 11,30-ra kell a megbeszelesre mennunk es akkor tudom meg ill. egy reszet.Erosnek kell lennem, de OLYAN NEHEZ neha hogy az ember szive kibicsaklodik es kiszeretne csordulni.Tegnap elszoktem egyedul amig a ferjem aludt es a Kerti centrumban kerestem menedeket magamnak a sajat erzeseim elol. Viragokat neztem a szivem csordultig volt.Aztan hazamentem es a ferjem aludt meg...egy kis erot gyujtottem igy magamba. Ha tudok jovok majd ha a dolgok "engedik"majd. Vigyazzatok magatokra es szeretteitekre! Mindenkinek jo egeszseget!

 


zsula Előzmény | 2013.03.19. 21:14 - #45165

ILDIKÓ!

Először is minden jót kívánok férjednek és mielőbbi gyógyulást! Neked erőt, hogy gondját tudd viselni most a beteg napjaiban. Kérlek írd meg olvastad e emailjeimet és ha igen akkor kérlek válaszolj. Vigyázzatok Magatokra! zsula

 


ILDIKO Előzmény | 2013.03.19. 11:12 - #45164

Sziasztok!

Nem jottem, mert elfoglalt voltam a dolgokkal , ...eees hat ugy is igaz hogy a szo nem elfogy hanem bentragad.

Keddi napra hivtak be bennunket a "nezooperaciora. A ferjem ugye nem ehetett, raadosul cukros is + inzulin stb. Egesz nap nem evett es erre delutan 15,30-kor benyogik hogy az operacio elmarad. Haaat persze! hogy a cukra is felborult.26-ra ment fel.Infuzion volt es mas inzulinfajtat adtak amit szokott.Erre azt varjak hogy javuljon"Hat termeszetesen hogy nem ugyan az es maskent reagal a szervezetedNagy nehezen a sajat inzulinjaval alacsonyabb lett.Masnap reggel megoperaltak, +szovettanra mintat vettek. Ujra felszokott a cukor. Ugy volt hogy haza sem engedik. Egesz ejjel infuzio, orankent cukormeres stb O meg jo faradt is lett mert igy nemtudsz pihenni sem. Szoval korhazba ne keruljon az ember...Aztan masnapra annyira jobb lett hogy hazajohetett. Csutortok ejjel belazasodott es a sebe alatt begyulladt.Szombat ugy telt el hogy a surgossegin ultunk es vartuk a kovetkezo hirt hogy mi is van. Tegnnap visszavolt kontrolra, addig is homerozes, figyeles stb mert akkor ujra megnyitjak a sebet.    Haaaaala az egnek, hogy ha nehezen is de jobb lett.Holnap szerdan megyunk vissza es akkor halljuk hogy hogyan es meddig"""Ettol fugg a kezelese is. Majd irok, de neha nagyon nehez. !!!!!!

Vigyazzatok magatokra es szeretteitekre! Jo egeszseget mindenkinek addig is!

 


bezsa Előzmény | 2013.03.14. 15:39 - #45163

Ildikó gondolunk Rátok!


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.03.14. 08:53 - #45162

Ildikó szia!

 Látom a névnapodra szánt kép nem jelent meg, egy weboldalról vettem, valószínüleg védett kép.

 Kellett egy képtárolót is keresnem mert nem akarom az ittenit használni (Képkezelő). Találtam is egyet, nagyon könnyü, egyszerü, csúsztatással lehet bevinni a saját képeket is a számítógépünkről, ha valakit érdekel beteszem a linket.

 Hogy vagytok Ildikó?


zsula Előzmény | 2013.03.13. 21:16 - #45161

Mindenkit Üdvözlök sok-sok szeretettel!

Ildikó!

Nem tudom olvastad-e amit e-mailedre írtam! Kérlek ha tudsz válaszolj! Addig is minden jót kívánok!


ILDIKO Előzmény | 2013.03.12. 07:51 - #45160

Sziasztok!

Koszonom MINDENKINEK a koszontot es az "erosito"szavakat!

Ma, most   10:30-ra megyunk a korhazba az operaciora, ha minden gond nelkul atveszeli, holnap hazajohet, mivel ez "csak "egy "nezo "operacio. Ennel nezik hogy meddig es hogyan all a betegseg es szovetmintat is vesznek ujra..

Este irok majd...  Sziasztok!

 


nelly Előzmény | 2013.03.11. 19:41 - #45159

Illetve a címedet akartam megtudni... bocsi.. nem az email címet... milyen szórakozott vagyok...


nelly Előzmény | 2013.03.11. 19:40 - #45158

Ildikóm! Névnapod alkalmából szeretettel gratulálok! Ha megírod az email címed, az enyém változatlan, szívesen küldök Neked Béres cseppet. Van már kifejlesztett változata is, a +, ami még többet tud.  Szorítok Nektek!


georgina Előzmény | 2013.03.11. 17:57 - #45157

Ildikó,boldog névnapot!


Remélem férjeddel minden rendben lesz,erőt és kitartást kívánok!


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.03.10. 23:43 - #45156

Pékecskék, lehet, hogy most pár napig nem jövök, mert 20 perc múlva lejár az antivírusom és meg kell várnom, amíg a fiam megveszi nekem, mert én nem szoktam Interneten kártyával vásárolni. Így megvárom amíg időt szakít rá és elküldi. Addig is puszi mindenkinek.


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.03.10. 23:38 - #45155

Ildikó, én is boldog szülinapot kívánok neked.

  Egyetértek Marikával a Béres cseppeket illetően, mert egy unokanővérem nem akarta, hogy operálják és makacsul hitt benne, hogy ő ki fogja magát kúrálni természetes módszerekkel. Ennek úgy 30 éve és még mindig velünk van, mellrákja volt annakidején.

Ezek a Béres cseppek még mindig futnak, még mindig gyógyítják magukat vele az emberek, úgy gondolom, ha nem lenne hatása már elfelejtették volna.

De nem gondolom, hogy nálatok kapható, ezt Magyarországról kell beszerezni.

Minden jót és békésebb időket mindkettőtöknek.

 


mariska Előzmény | 2013.03.10. 22:29 - #45154

BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK AZ ILDIKÓKNAK !!!


Marika Előzmény | 2013.03.10. 19:44 - #45153

Kedves ILDIKO  !

Boldog névnapot kivánok sok szeretettel!  Jó egészséget Neked és kedves családodnak! 


Viki Előzmény | 2013.03.10. 19:41 - #45152

ILDIKÓM! Sajnálattak olvastam férjed betegségéről. Nagyon bízomn benne, hogy minden jór fordul. Kívánok neki mielőbbi gyógyulást, szoritok értetek.

Sok szeretettel kívánok Neked Nagyon Sok Boldog Névnapot !


Pannika Előzmény | 2013.03.10. 18:27 - #45151

Drága ILDIKÓM!!Boldog  Névnapot Kívánok Neked!  Remélem jóbban vagytok!  Sok erőt és kitartást  kívánok! Gyogyuljatok meg !

Sok Panníka


[45577-45558] [45557-45538] [45537-45518] [45517-45498] [45497-45478] [45477-45458] [45457-45438] [45437-45418] [45417-45398] [45397-45378] [45377-45358] [45357-45338] [45337-45318] [45317-45298] [45297-45278] [45277-45258] [45257-45238] [45237-45218] [45217-45198] [45197-45178] [45177-45158] [45157-45138] [45137-45118] [45117-45098] [45097-45078] [45077-45058] [45057-45038] [45037-45018] [45017-44998] [44997-44978] [44977-44958] [44957-44938] [44937-44918] [44917-44898] [44897-44878] [44877-44858] [44857-44838] [44837-44818] [44817-44798] [44797-44778] [44777-44758] [44757-44738] [44737-44718] [44717-44698] [44697-44678] [44677-44658] [44657-44638] [44637-44618] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok