E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Süssünk, süssünk valamit....... Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2008.03.16. 06:46 -
Sziasztok!

Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.

További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit

rabim Előzmény | 2023.03.20. 15:20 - #10704

ILIKO küldte ezt a linket.

Vajat és kondenz tejet kell habverővel keverni, és szuper krémet kapunk, amivel tortát lehet diszíteni.  Köszönjük ILDIKO !  sok puszi

 

https://youtu.be/_gojjokqCy0


rabim Előzmény | 2023.03.03. 21:16 - #10703

Négyféle hagyományos  falusi kenyér sütése rusztikus sütőben külföldön

https://www.youtube.com/watch?v=UtnhKqkjF50

 

Remek videó Azerbajdzsánból


bezsa Előzmény | 2023.02.11. 17:44 - #10702

Húsvéti torta-gyerekeknek recept

szelidszeder receptje

 

Hozzávalók 6 főre

a piskótához:

 8 tojás

 8 púpozott evőkanál liszt

 1 csomag vaníliás cukor

 8 evőkanál cukor

 1 csomag sütőpor

 1 csipet só

 A krémhez:

 5 kanál liszt

 5 dl tej

 25 dkg Rama margarin

 1 csomag vaníliás cukor

 20 dkg porcukor

 A rudacskákhoz:

 25 dkg gesztenyemassza

 15 dkg darált keksz

 2 kanál baracklekvár

 rumaroma

 Dísz:marcipán

 marcipán figurákElkészítés:

 
A piskótához a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük egy nagy tálban. A lisztet tálba szitáljuk, és alaposan összekeverjük a sütőporral. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük. A tojássárgájára rászórjuk a liszt felét, rátesszük a tojásfehérjét, majd a tetejére a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan összedolgozzuk, vigyázva, hogy a tojáshab ne törjön össze. Sütőpapírral kibélelt sütőformába öntjük, és kb. 200 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. A sütő ajtaját sütés közben ne nyissuk ki, mert a tészta összeesik! A megsült piskótát kis ideig hagyjuk a sütőben kihűlni, majd rácsra borítva húzzuk le róla a sütőpapírt, fordítjuk meg, és hagyjuk kihűlni.
 
A krémhez a tejet, a vaníliás cukrot és a lisztet felfőzzük majd kihűtjük. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd a kihűlt krémet hozzáadjuk, összekeverjük.
 
A rudacskák hozzávalóit összegyúrjuk, pici rudakká formázzuk.
 
A torta összeállítása: A piskótát félbevágjuk. A krémet két részre osztjuk. Az egyik felét rákenjük a piskótára, majd rátesszük a rudakat, majd a rudakra rákenjük a maradék krémet, majd ráhelyezzük a piskótát. Marcipánnal burkoljuk.
 
Megjegyzés / tipp:
 
Húsvéti figurákat készítheünk marcipánból, és ráhelyezzük a tortára, tetszés szerint díszítjük.

 


rabim Előzmény | 2023.02.08. 22:27 - #10700

Kókuszos Marlenka

Kókuszos Marlenka

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

a tésztához:

  • 2 egész tojás
  • 2 kiskanál szódabikarbóna
  • fél csomag sütőpor
  • 40 dkg liszt
  • 20 dkg margarin
  • 3 kanál holland kakaópor
  • 20 dkg porcukor

a krémhez:

  • 7 dl tej
  • 2 csomag kókuszos pudingpor
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 5 dkg kókuszreszelék

a tetejére:

  • csokireszelék

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit lágy tésztává összegyúrjuk, és 4 egyforma részre osztjuk. Ezekből lapokat nyújtunk, amit sütőpapiros sütőlapon 180 fokra előmelegített sütőben egyenként megsütünk (tűpróba).

A tejjel és a pudingporral krémet készítünk előírás szerint. A margarinnal a porcukrot habosra keverjük , majd a  kihűlt pudingos krémmel elkeverjük, A lapokat megkenjük és a tetejét csokireszelékkel megszórjuk.                                        Jó étvágyat hozzá !

 


rabim Előzmény | 2023.01.12. 13:04 - #10699

Kedves Rabim Marika!

Ez nálunk már hagyomány. Minden évben az unokatesóméknál szilveszterezünk, és ezt minden évben meg kell csináljam, már vagy 10 éve. És tökéletesre fejlesztettem, legalább is számunkra, egy régi recit. Kb. 60 dkg reszelt sajt kell hozzá. Én füstöltet, és trappistát, vagy eidámit veszek. (ez utóbbiból többet, habár ez idén fordítva volt, és így is fini lett) Ezt lereszelem és kb. 2 dl tejfölben, vagy tejszínben felolvasztom. Mikor jó nyúlós elzárom teszek bele egy kis sót, kb. 1/2 - 1 kk-val, de sajtja válogatja, petzöldet, vagy szárított póréhagymát, és hogy pikáns legyen, reszelek bele szerecsendiót (ha sajtos, vagy túrós ételt készítek, ezt ki sem hagyhatom, annyira szeretem). De lehet fokhagymásra, vagy köményesre is ízesíteni. Még melegen belekeverek kb. 1 dl melegvízben feloldott 2-3 ek. zselatint, és formába öntöm. Hűtőben pár óra alatt megderemed. A formát melegvízbe mártom, és tányérra borítom. Ha találok róla képet valahol, akkor felteszem neked.

Remélem nektek is ízleni fog!

Emes

emes Előzmény | 2010.01.09. 16:11 - #42553

 


rabim Előzmény | 2022.11.30. 12:02 - #10698

Boldog Adventi készülődést ! Jó sütögetést !

Takarékos receptek - Az én alapszakácskönyvem

Karácsonyi mézespuszedli (takarékos változat) - Az én alapszakácskönyvem

 
 

 


bezsa Előzmény | 2022.11.22. 16:33 - #10697

 

Diós-kávés piskóta áfonya krémmel

Diós-kávés piskóta vörösáfonyakrémmel | Nosalty

 

Hozzávalók

Piskóta

12 dkg finomliszt (szitálva)

8 dkg dió (darálva)

1 ek őrölt kávé

12 dkg cukor

0.5 teáskanál szódabikarbóna

1 csipet 

1 csomag vaníliás cukor

4 db tojás

3 ek napraforgó olaj

Krém

10 dkg vörösáfonya (aszalt, cukrozott)

1 csomag vaníliás cukor

1 csapott ek cukor (ízlés függő)

1 tasak tejszínízű pudingpor

0.5 dl rum (csak áztatáshoz)

0.5 dl víz (felfőzéshez)

10 dkg vaj

2.5 dl növényi tejszín

3 dl tej

Díszítés

7 dkg étcsokoládé (forgácsnak)

Elkészítés

Piskóta

A lisztet, a diót, a kávét, a szódabikarbónát összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban a tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük.

Felváltva beledolgozzuk a cukrokat és a tojássárgákat is, majd fokozatosan és óvatosan az olajat is.

A lisztes keveréket már keverőlapáttal dolgozzuk hozzá.

Sütőpapírral ellátott 30×40 cm-es tepsibe öntjük a masszát, és 180 C fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük (tűpróba). A kész tésztát teljesen hagyjuk kihűlni.

Hűlés után eltávolítjuk a sütőpapírt, tálcára tesszük, és a krémet a tetejére kenjük. Tetejét csokoládé forgáccsal díszítjük. Nem árt a hűtőben tárolni a fogyasztásig, hogy szépen tudjuk szeletelni. Tetszés szerinti szeletekre vágva szervírozzuk.

Krém

Az áfonyát áztassuk be a rumba (én előző este szoktam).

Áztatás után alaposan csöpögtessük le, majd a vízzel tegyük fel főzni, ez kb. 10 perc, majd hagyjuk kissé lehűlni. Ha lehűlt, egy botmixerrel pépesítsük. Tegyük félre.

A pudingot a cukorral és a tejjel a szokásos módon főzzük fel. Hagyjuk teljesen kihűlni.

Ha kihűlt, lazítsuk fel fél deci tejszínnel, majd dolgozzuk bele a vaníliás cukrot, habosítsuk bele a vajat, és a vörösáfonyapépet.

A maradék tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan keverjük a krémhez.

Díszítés

Nagy lyukú reszelőn reszeljük rá a csokoládét.

 


rabim Előzmény | 2022.11.12. 00:35 - #10694

Beigli  Limara sütése

 
Nagyon sokan kértek tőlem jó beigli receptet. Néhány évvel ezelőtt az Nlc sütis topikjára tette fel Andi konyhája ezt a receptet, azóta csak ezt sütöm. Előtte mindig kirepedt, ellapult, soha nem lett tökéletes, ez a recept viszont úgy jó, ahogy van.
 
Hozzávalók:

A receptből 6 db fél kilós bejgli lesz.

A tésztából 6 db 27 dkg tésztának kell kijönnie. A tölteléknek ugyanannyi dkg -nak kell lennie mint a tésztának. Tehát egy 27 dkg-os tésztát 27 dkg töltelékkel kell megtölteni.

A tészta hozzávalói ( 6 db bejglihez ) 

90 dkg liszt,

25 dkg margarin,

12.5 dkg zsír,

10 dkg porcukor,

2.5 dkg élesztő,

1 dkg só

2 db tojássárgája

 1 dl hideg cukormentes főzőtejszín

 valamint kb. 2 dl hideg víz vagy amennyit felvesz a tészta gyúrás közben.

  • Mák vagy dió töltelék 6 db beiglihez :
  •  70 dkg mák vagy dió
  • 50 dkg kristálycukor
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 0.5 L vizet.
  • mazsola,
  • őrölt fahéj,
  • sok reszelt citromhéj,
  • késhegynyi őrölt pirított szegfűszeg
A vizet a cukorral jól fel kell forralni. És utána ráönteni a többi összekevert hozzávalókkal. Jól ki kell hűteni. Célszerű előző nap elkészíteni.
 
Andi a titkokat is megosztotta velünk:
A receptből 6 db fél kilós beigli lesz. A tésztából 6 db 27 dkg tésztának kell kijönnie (nekem 29 dkg-os lett).A tölteléknek ugyanannyi dkg -nak kell lennie mint a tésztának. Tehát egy 27 dkg-os tésztát 27 dkg töltelékkel kell megtölteni.
Az élesztőt a lisztbe bele kell morzsolni, nem kell keleszteni.
A tészta készítése: A lisztet, a sót, a cukrot és az élesztőt alaposan elkeverem. Elmorzsolom benne a vajat és a zsírt, majd hozzáadom a tejszínt, a tojások sárgáját és a vizet. Összegyúrom a tésztát, pihentetem. 
Végül kinyújtom, megkenem a töltelékkel és feltekerem. Ezután teszem éjszakára hűvös helyre.
 
 
A tészta nyújtásánál sem a deszkát,sem a tésztát nem kell lisztezni. Délután mikor elkészül a beigli akkor le kell kenni tojássárgájával, hagyni kell száradni , este le kell kenni tojásfehérjével.
 

rabim Előzmény | 2022.11.09. 22:34 - #10693

Kedves markoh17           Ide tettem két receptet. Buzablanstól...Üdvözlettel : Marika

 

 

 

Kakaós kalács /BUZABLANS receptje /panasonic gépben/

 

A felsorolás sorrendjébe az üstbe rakni:
1, 25 TK Francia élesztő /vagy egynegyed friss élesztő
50 dkg finomliszt
6 EK cukor + 1 cs. vaníliás cukor
1 TK só
3 dk vaj
1 tojás
6 dkg sűrű tejföl (pl. parmalat)
A tojást és a tejfölt a mérőpohárba teszem és annyi tejjel öntöm fel, hogy az egész együtt 3, 5 dl legyen.  
1 EK kakaó picike vízzel összekeverni, hogy ne legyen kakaóporos minden...

Sütés:
normál program- Világos szín.

Kakaó hozzáadása:
Ha a dagasztás 3:30-kor indul - akkor 2:59:30-kor
Ha a dagasztás 3:00-kor indul - akkor 2:38:30-kor

Bőven elég fél perc a kakaó bekeverésére.

/Ez csak a pana-gépnél van igy.

Mindenki ismeri már a gépét, a dagasztás utolsó percében kell bekeverni a kakaót, egyébként nem lesz csíkos/.

Egy kicsit meg lehet vágni a tészta tetejét, óvatosan, és oda csurgatni a vízzel összekevert kakaóport.

Nagyon gusztusos finom kalács a végeredmény.

Fahéjjal is működik.
Mazsolát és citrom vagy narancshéjat is lehet hozzáadni.
ilyen lett:

 

 

 

 

Fehérkenyér/ panasonic gépben/

1tk francia élesztő púpozottan, vagy 1/4 friss élesztő
50 dkg liszt/35g dkg BL 55+15 dkg BL 80,de csak finomlisztből is jó/
1,5 Tk só
1EK cukor
2,5 dkg rama
3,5 dl csapvíz/hidegen
normál program közepes szín

 

  

 

Nem gondoltam hogy ilyen jó kenyér lesz belőle:
- mert semmi sikér aszkorbin stb.. mégis szuper lett. Gondolom ez a GÉP érdeme! Szerintem más gépekbe sok a 3,5 dl folyadék, de a panában muszáj, sokkal lágyabb a megdagasztott tészta, mint a Nethaus gépemben volt.

 

 

 


rabim Előzmény | 2022.05.08. 21:07 - #10692

SütniJó oldal receptje :

Hozzávalók

kb. 8 darab Újévi szerencsemalacok elkészítéséhez

 

Kelt tésztához:

500 g búzaliszt
100 g lágy vaj vagy margarin
1 csipet porcukor
1 teáskanál só
1 darab tojás (közepes méretű)
150 ml tejföl
100 ml tej

Töltelékhez:

1 kis fej hagyma
100 g sonka
100 g gomba (Champignon)
1 csokor petrezselyem
100 ml tejföl

Ezenkívül:

1 darab tojásfehérje (közepes méretű)
kevés szegfűszeg
kevés egész bors
1 darab tojássárgája (közepes méretű)
1 evőkanál tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

A Újévi szerencsemalacok elkészítése lépésről lépésre

Előkészítés:

A Újévi szerencsemalacok hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A hagymát, gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a sonkát felkockázzuk, a petrezselymet megmossuk, lecsöpögtetjük, leszárazzuk, és apróra vágjuk. A tepsit kivajazzuk, sütőpapírral kibéleljük.

Elkészítés:

A lisztet az élesztővel elkeverjük, egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 5 percig sima tésztává dagasztjuk. Majd letakarva, meleg helyen pihentetjük, míg láthatóan megnő. A sütőt előmelegítjük.

Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 180 °C (előmelegítve)

A töltelékhez az apróra vágott hozzávalókat a tejföllel jól elkeverjük.

A tésztát egy enyhén lisztezett munkalapon kb. 3 mm vastagságú lappá nyújtjuk. A tésztából (kb. 12 cm átmérőjű) 16 körlapot szaggatunk. 8 lapot a tepsibe fektetünk, a tölteléket a tésztalapok közepén elosztjuk, a felvert tojásfehérjével megkenjük, a félretett tésztalapokkal befedjük, a széleket kicsit összenyomjuk. A maradék tésztából 4 kisebb körlapot (kb. 8 cm átmérőjű) szaggatunk, négy körcikkelyre osztjuk. A körcikkelyekből megformázzuk a malacka sütemény fülét. A maradék tésztából kis golyókat formázunk, melyekből kialakítjuk a malacok orrát. Az egész borsból szemeket alakítunk ki. A szegfűszeggel átszúrjuk az Újévi szerencsemalacok sütemény orrát.

A tojássárgáját a tejjel felverjük, majd a malacokat megkenjük vele. Végül a tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Sütési idő: kb. 20-22 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

A megsült Újévi szerencsemalacokat egy sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.

Tippek

Az Újévi szerencsemalacok tölteléke ízlés szerint variálható, kolbásszal, húsos császárszalonnával, de akár virsli vagy sajtkockákkal, mozarellával is megtömhetjük a malacka formájú sütemény "pocakját".

 


rabim Előzmény | 2022.05.08. 20:50 - #10691

Üdv Mindenkinek !

Szombaton nagyon szép napot volt !

A Nyugdijas Klub Sütiversenyt hirdetett. Beneveztem egy sós sütivel.

Egy videón láttam szilveszteri szerencse malac sütit. Ezt készítettem el, csak annyit változtattam, hogy kisebb malacokat készítettem, és a töltelék nekem virsli volt, újhagymával.

 A másik forma tojás volt, a töltelék ugyan az.

Első lettem, és ajándékba egy digitális konyha mérleget kaptam !

Nagyon boldog voltam !  Talán sikerül megnyitni az alábbi linket, ahol a videót láttam.

Ha nem jön össze, majd megkérem Valit, tegye fel a képeimet.

https://sutnijo.hu/receptek/ujevi-szerencsemalacok-1562652741


rabim Előzmény | 2022.02.02. 20:43 - #10690

Üdv. Mindenkinek !  Szomorú vagyok, hogy nem tudok képet feltenni, és nagyon rosszul esett, hogy a korábbi képek eltűntek !

Ma 3 kis kenyérkét sütöttem, őzgerinc formába. Fele liszt teljeskiőrlésű rozsliszt és tönkölybúzaliszt keverék volt, a másik fele kenyérliszt. Még adtam hozzá kevés rétes lisztet és kukorica lisztet.  Kovásszal és kevés élesztővel  dagasztottam, adtam hozzá egy kávés kanál őrölt köményt, sót, 2 evő k. olajat, és kb. 1 dl kefirt. Szépen megkelt,lekentem a tetejét vizzel,  forró  sütőbe tettem, aztán vártam, hogy kész legyen. Mikor elkészült, akkor jöttem rá,  hogy nem tettem vizet a sütő aljába, igy gőz nélkül sült.

Ilyen sem volt még !  Nálatok mi újság ?

Főztem csicseri borsót, tettem bele zöldséget, sárgarépát, pici zellert, fokhagymát, vöröshagymát, babérlevelet, kevés curry port. Felét megettem levesként, a másik felét pürésítettem, és holnap a friss kenyérrel fogom megenni. Egy adag céklát is főztem, ízesítettem gyümölcsecettel, sóval, cukorral, őrölt köménnyel és reszelt tormával.

Szép estét !


ILDIKO Előzmény | 2021.08.12. 08:15 - #10689

Sziasztok! Marikam, koszonom ujra a segitsegedet! Elfelejtettem elkuldeni neked a sutmenyek "nevet. Ime:1-7 foto csokis narancstorta 2.sult turospite, 3.porehagyma quieche, 4.repetorta, 5.banan cupcakes, 6.Swachwalder cupcakes, 7narancstorta csoki, 8.Almaspite, 9.Tokipompos v, Jo egeszseget mindwnkinek! Udvozlet!

rabim Előzmény | 2021.08.11. 17:26 - #10688

Ildiko küldte ezeket a szép sütiket !  Köszönjük szépen !

   

 

 

               

           

    


rabim Előzmény | 2021.07.20. 01:51 - #10687

Sos kifli Erzsikétől :


rabim Előzmény | 2021.07.20. 01:40 - #10686

Erzsébet Farsang Károlyné kifli receptje
 Hozzávalók : 70 dkg liszt 2 tojás 1 kefír 1dl olaj 1dl tej 5 dkg élesztő 20 dkg margarin 2 evőkanál cukor 1 evőkanál só 1 tojás a kenéshez . Először a margarint jó habosra kikeverem a sóval . Azután felfuttatom az élsztőt a tejjel és a cukorral. A lisztet egy tálba teszem és összeállítom a tésztát az élesztővel kefírrel olajjal tojással. Só nem kell bele!!! Rugalmas pogácsa tésztát kapok Ha szükséges a kefírből többbet teszek . A tésztát nyolc egyenlő részre vágom . Egyet tányér nagyságú kerek lappá nyújtom és kiteszem oldalra a deszka szélére. Megkenem a sós margarin egynegyed részével, és egy másik kerek lappal beborítom . A többi lapot is így készítem . négyfele vágom és minden cikket még három fele vágom , (Én négy felé vágtam , mert nagyon nagy lesz . ) Szorosan feltekerem és ritkán a tepsibe rakom . Tojássárgával megkenem. Tetejére tetszés szerint reszelt sajtot és szezámmagot lehet szórni Zsemleszínűre sütjük ! Sikeres sütögetést !

 


rabim Előzmény | 2021.05.23. 21:10 - #10685

       ILDIKO  SÜTÖTTE  EZEKET RÉGEBBEN.   Szeretettel küldi !

       

  


ILDIKO Előzmény | 2021.04.25. 11:44 - #10684

Sziasztok!

MARIKAM, nagyon finomakat keszitettel.

Barcsak itt lenne egy adag az en tanyeromon.

Itt letezik Magyar bolt Hagaban es Rotterdamban. En meg sohasem rendeltem interneten sonkat es egyebet mert nem tudom hogy mennyire biztonsagos igy  /elelmiszer biztonsagilag/ .

Igy az itteni boltban egyszeruen gepsonkat veszek szeletben, tormat mar kapok konzervben. Jooo eros. hihi

Benike kostolta a  nyuszis toltott  tojast ?

Ot letes format adtal neki!

En a Kiraly szulinapjat unnepelve cupcaket keszitettem es azzal lepem meg a kollegaimat. Itt mindig zsibivasar volt most ez sincs es semmi a korona vegett.

Mai menu nalam: tokfozelek fasirttal. En nagyon szeretem.Szegeny ferjem ki nem alhatta.

Mindenkinek kellemes hetveget kivanok!

Vigyazzatok magatokra!


rabim Előzmény | 2021.04.20. 20:01 - #10683

Húsvétra sütöttem kenyérben sült sonkát  (cipóban sült )

    

 töltött tojás nyuszikák

                           szeretettel :  Marika

 


rabim Előzmény | 2021.04.14. 00:31 - #10682

Ildiko küldte ezeket a szép sütiket !  Köszönjük szépen !

  

 


[10634-10615] [10614-10595] [10594-10575] [10574-10555] [10554-10535] [10534-10515] [10514-10495] [10494-10475] [10474-10455] [10454-10435] [10434-10415] [10414-10395] [10394-10375] [10374-10355] [10354-10335] [10334-10315] [10314-10295] [10294-10275] [10274-10255] [10254-10235] [10234-10215] [10214-10195] [10194-10175] [10174-10155] [10154-10135] [10134-10115] [10114-10095] [10094-10075] [10074-10055] [10054-10035] [10034-10015] [10014-9995] [9994-9975] [9974-9955] [9954-9935] [9934-9915] [9914-9895] [9894-9875] [9874-9855] [9854-9835] [9834-9815] [9814-9795] [9794-9775] [9774-9755] [9754-9735] [9734-9715] [9714-9695] [9694-9675] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?