Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
MARIKAM, nagyon koszonom ujra neked a segitsegedet es a faradozasaid!
Gorog joghurtos orias cupcake csokikremmel, fank barackhabbal, az "57-es viragos torta" az almatorta mandulas, kor alaku savarinforma: narancsos cake, es az utolso foton mango sutik.
En is keszitettem tobb dolgot de ennek ellenere kevesebbszer sutok. A tortakhoz valo dolgokat is csak internetrol tudnam megrendelni mert a boltok zarva vannak vagy tonkre mentek.
Internet rendelesnel minimum 40 eu felett kene hogy rendeljek, nemelyik helyen 75 eu felett hogy ingyen kiszallitsak. A legolcsobb teritesi dij kb 7eu.Legtobbszor pedig csak kis dolgokat rendelnek.
Varom az uzletek nyitasat.
Benike hogy van es a csaladod? Irjunk majd egymasnak jo? /mail/
A kiflik megtöltve,---- amiket fém tölcsérre csavarva , szezámba , és mákba forgatva megsütöttem, majd hús krémet töltöttem a szezámosba, és sajtkrémet a mákosba majd végüket reszelt sajttal zártam.( Élesztős kelt tésztából .)
Ez egy friss sütés : kiflik ,amiket fém tölcsérre csavarva és szezámba , és mákba forgatva megsütöttem, majd hús krémet töltöttem a szezámosba, és sajtkrémet a mákosba ( Élesztős kelt tészta.)
15:58 Editnagyi52: Kérlek Margit, segíts a kovászban. Többször készítettem kovszt, de a maradék a hűtőben mindig megpenészedett. Tettem lezárt üvegbe, nyitva hagyott üvegbe, de mindig megromlott. Hetente 1-2x sütök, öreg tésztával, mert a maradék fagyasztható. Köszi.
rabim: Kedves Edit ! A kovászod készítését kérlek írd le, és azt is, hogy hány naponta eteted. Az én kovászomat még Margit készítette 2006-ban. Azt etetem hetente kétszer 2 evőkanál liszttel és pici vízzel. kb.olyan az állaga, mint a nokedli tészta.
Arra kell vigyázni, hogy az üveg falán ne maradjon száraz liszt. Ha elfelejted megetetni, lehet, a tetején egy szürkés kemény réteg. Ez száraz kovász. Ha zavar, dobd ki a száraz réteget. Etesd meg a szokott módon a maradékot, és él tovább. Az üveget zárd le.
Mindig a hűtőben tartom a kovászt, és figyelek az etetésre. Jó , ha ráírsz egy dátumot, akkor könnyebb észbe tartani. Bal oldalon Margit képe alatt sok infó van, kérlek olvasd el. üdvözlettel : Marika
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit