Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Üdvözlünk Margit oldalán ! Köszönjük kérdésed ! A jeruzsálemi kalácsot, azaz babkát készre sütve, hidegen akár egészben, akár szeletekre vágva, jól becsomagolva fagyaszthatod.
Ezer éve nem jártam itt, de ma igen, üdvözlök mindenkit aki ismer és aki nem. ILDIKO olvasom, hogy keresel valakit. Én beütöttem itt a keresőmbe és kihozott egy linket amiről azt gondolom, hogy azonos az általad keresettel. Az utolsó bejegyzése 2019 szept. 17. Nem Facebook, én sem Facebookozom. Tehát:
https://wblogkonyha.blogspot.com/2019/09/hagymas-rostelyos.html#links
Nem tudom, hogy a link magától bekékül-e amikor elküldöm az üzenetet, már nem emlékszem hogy történt az ilyesmi amikor még ide jártam, de ha nem működik, hát bemásolod.
Remélem sikerül, puszi
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit