Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
sziasztok.tanacsoltak,hogy inkabb itt kerdezzek suti-ugyben,hatha itt tud valaki segiteni.szoval mignonba csinaltam kremet,amiben van tojas,cukor es vaj.hutoben van,de nem akar eleg kemeny lenni.az emlekeim szerint a mignonba kemenyebb a krem,nem kene kifolynia!melyhutoben sem nagyon akarodzik neki.
Én egyszerre szoktam négy darabot,a tészta 2/3-ad részéből.Ha egész adagból szeretnéd,úgy még 6 is lehet .Úgy szoktam,hogy a sütőpapirt közéhajtom,és tartja a formáját is,és nem is kel össze.Megmutatom,jó?
Sziasztok Pékecskék. Gratula a csodálatos múveitekhez. MOHA: nyitom az ablakot, imádom a túrót, kérek a tortából.
Brigittám: Nagy sikere volt múltkor a bagettnek, fél adag tészából csináltam 2 rudat. Arra jutottam, a teljes mennyiségből készítek most, ergo 4 db lesz. Kérdés: láttam Te is 4-et csináltál. A recept úgy írja, hideg sütőbe kel tenni. Oké. De a amikor a második kettőt teszem be kkor már forró lesz a sütő és ráadásul a második adag tovább pihen. Mi van ha a legnagyobb tepsiben egyszerre 4 rudat teszek? Nem fognak összenőni sütés közben ?
Sziasztok! Ma végre megsütöttem azt a túrótortát,amit Bezsa is, tényleg finom lett,csak a széle egy kicsit túlsült.Legközelebb hamarabb ki kell vennem.
Először a bosszúságom tárgyát mutatom meg.Tk-s formakenyér.nagyon jól kelt a tészta,de a szakadásról itélve adhattam volna neki kicsit több időt is.
Másodszor viszont a sütési pályafutásom legjobb kakaós csigáját hozom.Már nagyon régen szemeztem Limara hajtogatott vajastésztájával,ma sort keritettem rá.Ennél finomabbat én még életemben nem ettem.A részta egy részéből a croissantot tekertem,benne sajtkrémes sonka van.A tetejéről sajnos le kellett hagyni a sajtot,meret a férjem nem szereti.Amennyit körbelődöztem a témát,és kérdezgettem ,annál egyszerűbben,és gond nélkül tudtam megcsinálni.Ebben persze megint Limara keze van,mert ilyen nagyszerű tésztát alkotott.Megint csak Neki tartozom köszönettel!az biztos,hogy ebből a tésztából sütöm ezentúl a csigukat!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit