Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Kisleila ez is kovász csak nem olyan sokáig érlelik. mindent berakhatsz a gépbe amikor a kovászod jó lesz. Amikor duplájára kel a kovászod akkor már rakhatod a gépbe, a folyadékokat a kovásszal együtt alulra rakd.
szoval.anyukamtol kaptam egy kalacs recit:nyuszifeszek a neve.o mar tobbszor csinalta,ugyhogy maga a recept jol bevallt.most nekem kene megcsinalnom.arra gondoltam,hogy megsporolom magamnak a dagasztast es berakom a gepbe.azt irja,hogy kovasz kell bele,de nem ugy csinalja,mint ahogy margitka irja.csak tejet elesztovel osszedolgozni egy keves liszttel,utana meghinti boven liszttel es meleg helyen keleszti.de nem orakig irja.es osszekeveri a hozzavalokat es utana teszi bele a kovaszt.hogy kene ezt a gepbe beraknom?mehet egyszerre?koszi.ja es a kovasznak tenyleg eleg egy kis ido is,ha mar elkezd megemelkedni?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit