Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
köszönöm a válaszokat, totál pancser vagyok kelttészta-ügyben, de szeretném megtanulni
Félbevágtam, és elég szép a belseje, lyukacsos, és nem esett össze. Viszont ha megfogom, kicsit olyan mintha vizes lenne (ill. vízgőzös), de nem ragad, tehát szerintem átsült.
Tudom buta kérdés -de mivel ez az első emberibb formát vett kenyerem, ezért nem tudom-, de lehet h minden friss, még nem teljesen kihűlt kenyérbelő ilyen hatású, vagy teljesen "száraz"????
Endi ha dagasztógéppel csinálod akkor esetleg utána még gyúrd át és csapkod oda a gyúrótáblához. Állítolag a sikér kialakulásának jó. HA tk-s lisztet használunk akkor szoktunk beletenni egy kis sikért, amit bio boltban lehet kapni. Szejtánkenyérnek is hívják. Nagyon kevés kell bele.
BEZSA! Köszi szépen hogy feltetted, és a meghivót is megkaptam. Nem valami mutatósak, de nagyon finomak. A fonással még nagyoncsak hadilábon állok, egyébként 4-es fonás akart lenni, kicsit kesze-kusza. A kenyér Margitka fehér kenyere, nagyon szeretjük, bevált .
És köszönöm a dicséretet!!!!
Holnap is készülök egy kalácssütésre, szeretném megsütni a tejszines kalácsot, a receptet innen nyultam le, remélem sikerül, mert már lámpalázas vagyok nehogy elrontsam
Nem, nekem nincs kenyérsütőgépem. Így egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a habverőm dagasztófunkciójával elég ideig/vagy egyáltalán jól dagasztottam-e. Csak 1/2 kg-ból csináltam és jénaiban sütöttem ki, vizet edényben tettem alá sütés közben. Úgy néz ki mint egy nagy barna kerek kő :(
Én már szóhoz sem jutok, csak nyelek nagyokat miközben nyalogatom a számat.
Superkeri ! Nagyon ügyes a Pékinas és persze a konyhalány is. Hát ez nem semmi, micsoda hidegtálak és kalácsé s kifli. Emelem a kalapom előttetek !!
Ildikó ! Te meg szép csöndben sütögetsz, de milyen remek dolgokat. És egyszer csak terül-terülj asztalkáma lesz a remekműveidből. Húúú azok a torták és a többi minden. Nagyon ügyes vagy !
Hűűűűűűűű az annyáját, a mindenit, micsoda kavalkád!!!! ILDIKÓ! Ez igen! Már megint tátom a szám és ámulok-bámulok. A torták, a kalácskák, fénypostán küldenél belőlük? Gratulálok, gyönyörü mindegyik!
BEZSA! Átküldtem 4 képet a mai termésemről, megkaptad? És köszi hogy felteszed. Sajna nem vagyok ám egy számitógép zseni, ezeket is a lányom küldte, mert én még ahhoz is béna vagyok.
Nagyon koszonom! A ferjemnek majd megmondom a technikai reszt mert nekem ugyan mondhatjatok ez olyan francia -kinai hangzasu igy. Nem is ertem miert nem zippelte eloszor be rendesen. Mindig igy kuldte eddig. Trottyosodunk. En is es O is. hihi
Most csak egy adagot, mert el sem mennénk a képernyő elől reggelig.
Mára ennyit. Így is csak nyalom a szám szélét.
Ildikom ha képeidet a képtáradban szeretnéd legközelebb akkor kb. olyan 60-70 kbyte-nál nem lehet nagyobb a kép amit átküldesz nekem, mert Margit képtárába csak ekkora méretet lehet feltenni.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit