Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Neené én mindig fordítva teszem a jénayba, én kicsit sűrűnek találom, de nem tudom mitől, a többiek akik jobban értenek hozzá azok majd adnak tanácsot. Én kicsit tovább sütöm, hogy pirosabb legyen, és én nem szoktam levenni a tetejét, mégis olyan lesz. Utána forrón kiveszem, kinyitom az ablakot és a levegő találkozása a forró kenyérrel adja a cserepet.
Nagyon ügyes vagy, lassan maga rájön az ember mit hogy kell.
Lányok, kibírtam ma édesség nélkül addig amig vissza nem néztem a két nap képeit. Hát mit mondjak, remélem senkit nem hagyok ki:
Superkeri és Pékinas! valami fantsztikus! amit alkottatok
Moha a kalácsod szuper
Bezsa, te hoztad a formádat, kalácsból lesz a kerítés? megyek....
Gratuláció: Fruzsika (ötletes lett) Brigitta, Ancsi, Masala, Jégkása Edo-bedo és remélem senkit nem hagytam ki, ha igen bocsi
Ildikó neked külön szánom, tudom hogy nem egy hétvége termése, de csodásak. Te tökélyre fejlesztetted ez a marcipános torta dolgot, de minden más nagyon guszta és szép, gratulálok.
A hal tortát elfogadnám az Öcsémnek aki nagy horgász!
Viszont engem a barna kávécsokival diszített torta érdekel, hol a recije? és alatta a kiflié.Ha lehet légyszi küldd el nekem.
Csodálatos 7végi termés ragyog itt, rengeteget ámultam, mennyire ügyesek vagytok!! ( kizárólag azért nem kezdek felsorolásba, mert bántana, ha bárkit is véletlenül kihagynék! )
Én is mutatom a mai kenyeremet, amivel felavattam a tegnap vásárolt nagy jénait! Kicsit csalódott vagyok, mert olyan igazi, nagycserepes, mosolygós kenyeret álmodtam bele, de nem az lett. Viszont, most kóstoltuk, és az íze rendben van. Nyanyás, Limara jól bevált kenyerét sütöttem, 50dkg liszt, melyből 15 tk. tönköly. Nem tudom mi lehetett az oka, küllemre kicsit elterült... ötlet? Rosszul formázhattam? Azért kaptam le az egészet menet közben, kérlek, nézzétek meg a képeket és adjatok tanácsot, akik már sok jénaisat sütöttetek! Én a mélyebb felébe tettem, és a lapoasabbal fedtem le...hát attól nem kellett félnem, h felér a tetejéig... Ja, és a nyanya direkt erre az alkalomra készült, tegnap este. Talán az óraállítás lehet az oka???? ( azért tudom, el fog fogyni! )
Kattintsatok a képre, akkor az eredeti arányok láthatóak, eléggé bénázom még a feltöltéssel. Köszönöm az építő kritikákat, még nem csüggedtem el eléggé, még igenis próbálkozom a tökéletes kenyérért!!
És Szabolcs kenyerét is sütőben szoktad sütni ? Ugyanis látom az gépi kenyérne recept. Egyik barátnőmnek szeretnék jól beávlt rozsos és tk-s kenyér reciket adni. De csak amit nyanyával meg tud sütni.
Mindenkinek nagyon köszönöm a dicséretet, jól esett. Hát igen mostanában egy kicsit összekaptam magam, igaz eddig is sütöttem csak soha nem került fel a kép. Ez BEZSA érdeme, mert nélküle sajnos most sem jönne össze. Köszönöm neki!
Megint csodaszép dolgok készültek, látom mindenki hanyagolta a verőfényes napsütést, inkább konyhatündérkedtünk. De meg is van az eredménye ma minden olyan harapdálós Már a látványtól is gömbölyödök
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit