Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Sziasztok ez a tegnapi pirított hagymás szezámos fehér kenyerem:
Ez a mai 7 magos rozs kenyerem:
Ez is mai sajtos ropogós és csokis szelet én saját meggy dzsemmel kínálom a családnak. További szép napot mindenkinek kellemes hétvégét és szebbnél szebb sütéseket kívánok mindenkinek
Én még kenyeret sosem sütöttem cserép edényben,így nem is tudok neked válaszolni.Jénaiban azért jobb sütni mert akkor látod,hogy hogyan sül.A cserepet viszont tudod,hogy használat előtt mindig be kell áztatni vízbe.Szerintem várjál egy kicsit,ha nem sürgős a válasz,talán jön valaki aki pontosan tud útbaigazítást adni Neked.Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit